MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Παει για ηττα το παιχνιδι με την Καβαλα. Και η αληθεια ειναι οτι εχοντας δει το παιχνιδι θα λυπηθω για τους φιλοτιμους και μαχητικοτατους Καβαλιωτες ετσι και το γυρισουμε στο τελος. Και για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη, η διαιτησια σημερα βαζει το λιθαρακι της για να μη φυγουμε με ηττα απο την Καβαλα. Μονο στο τελευταιο 5λεπτο του παιχνιδιου μας εχει χαρισει βηματα του Σμιθ, τεχνικη ποινη του Σμιθ και τεχνικη ποινη του Ιτουδη. Με τις υγειες τους, θα τους περιλαβει καλα ο Ζοτς (και) για την σημερινη απαραδεκτη εμφανιση. Δειξανε αρκετα κουρασμενοι παντως, κι αυτο το προβλημα θα εντεινεται οσο δεν ερχονται βοηθειες απο Μαριτς, Λογκαν, Σαρας, Μπατιστ, Καλαθη.
dismemberer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ποσα χρονια εχετε να χασετε στην Α1? (Εκτος απτα παιχνιδια με τον ολυμπιακο)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω στην Πυλαια προπερσυ ηταν η τελευταια ηττα
kazak-hool Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι επιτελους καταλαβαν και βαζουν νεους υ20 και πεζουν σιγα σιγα
Komorias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ελα ρε σαλιαρη μη κλαις τυχαινει κ στους καλυτερους
firewalker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πάλι καλά παίξαμε σήμερα. Στο μπάσκετ, δυστυχώς για το άθλημα τέτοιες ήττες δεν έχουν σημασία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ελα ρε σαλιαρη μη κλαις τυχαινει κ στους καλυτερους Βασικα γελαω με τους κομητες που αδυνατουν να διαχειριστουν τα συμπλεγματα τους σε ενα αθλημα "με το οποιο δεν ασχολουνται".
Komorias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Βασικα γελαω με τους κομητες που αδυνατουν να διαχειριστουν τα συμπλεγματα τους σε ενα αθλημα "με το οποιο δεν ασχολουνται". ρε κλαις η γελας?με μπερδεψες.ελα ρε πλακα κανω. μπορει να μην βλεπω πολυ μπασκετ αλλα τον Ολυμπιακο τον παρακολουθω.αλλωστε παιζω μπασκετ,ποδοσφαιρο πολυ σπανια..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και τωρα αρχιζουν τα οργανα , ετσι για να εχουμε και λιγο δραση τις επομενες ημερες. ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΤΣΑΚΑΣ http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/tsakas_aposuroyme_thn_protash.1513985.html Χθες εφερνε τον Ροναλτινιο και σημερα διαπιστωσε οτι ο Τζιγκερ δε του φερεται καλα. Γελαμε δυνατα ομως. Με τις υγειες τους και καλο κλαμα στα προβατα που θεωρησαν για παραπανω απο 2 μερες αξιοπιστη την προταση του. Φαση εχει και ο διαλογος οπαδου-Τσακα μετα τη ληξη του αγωνα με τον ΟΦΗ και λιγα λεπτα πριν την ανακοινωση του Τσακα οτι ακυρωνεται η προταση. Ο οποιος διαλογος ηταν και καλα ηταν η αιτια που ξεχειλησε το ποτηρι. Οπαδός: "Τσάκα πρόσεξε τι λες! Πολύ μιλάς! Πιάνεις στο στόμα σου τον Παναθηναϊκό και αυτό δεν είναι καλό. Αν δεν γίνει το deal, θα τρέχεις να κρυφτείς. Που είναι ο Πρίγκιπας; Δεν τον έχουμε δει ποτέ; Δεν έχει κάνει καμία δήλωση." Τσάκας: "Τι είναι αυτά που μου λέτε; Θα γίνει η συμφωνία. Τότε να δούμε τι θα λέτε." Οπαδός: "Άμα γίνει, εγώ πρώτος να σου ζητήσω συγνώμη. Εγώ φοράω παντελόνια και θα το δεις." Τσάκας: "Που είναι όλοι αυτοί που σας έταζαν διάφορα κι ότι θα πάρουν την ομάδα; Οπαδός: "Δε με νοιάζουν αυτοί. Εγώ και αυτούς δεν τους υπολόγιζα. Εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό μου πρώτο" ΥΓ. Καπου διαβασα οτι η υποθεση Τσακα ηταν στημενη απτον Τζιγκερ (καλα αυτο το ξερουμε ετσι κι αλλιως) για να αποφυγει το πρωτοδικειο. Για ποιο πρωτοδικειο μιλαμε, και για ποιο λογο, ξερει κανεις? ΥΓ2. Και για να μην ξεχνιομαστε. Η αυτου μεγαλειοτης Σουλταν Για Χαμπιμπι Αρνταν Μπιν Mουσταφα Αλ Καρπαζιαν Τελικα δεν μας εκανε εστω τον χαβαλε να βαλει τον Βουτσα να ντυθει Αραβας και να κατεβει απτο αεροπλανο οπως στην ταινια. http://www.youtube.com/watch?v=KkvIRcIIdDk
user12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ρε ο Τσακας ειναι ο νεος Ψωμιαδης μην τον χασουμε απο τωρα κριμα
moldovan20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει άνθρωπος που να είδε τη φάτσα του Τσάκα και να τον πήρε στα σοβαρά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις