Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και λεω εγω ... αφου υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι στον παο, γιατι δεν τον στελνουν απο κει που ρθε??????angry.gif

Δεν έχει σχέση η Π.Α.Ε. Με τον Τζίγκερ διαπραγματεύεται. Να αγοράσει αυτό που πουλάει. Οι της Π.Α.Ε. μέχρι σήμερα είχαν δικαίωμα να το μπλοκάρουν αγοράζοντας αυτοί.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και λεω εγω ... αφου υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι στον παο, γιατι δεν τον στελνουν απο κει που ρθε??????angry.gif

Δεν ξερω αν το καταλαβατε η οχι αλλα τσακα-τσακα περασε ενα 2μηνο με την υποθεση και μαλιστα ενα κρισιμο διμηνο που ο κοσμος εβραζε για το τι θα γινει με τα διοικητικα, υπηρχαν ΤΑΧΑ διεργασιες με τον Βγενο την ΓΗΠΕΛ και μπλαμπλα, και γενικως υπηρχε αναβρασμος με την ολη φαση απο τον κοσμο.

Ξαφνικα εσκασε μυτη ο χοντρος και ο κοσμος ειτε τον καταπιε αμασητο περιμενοντας τον πριγκηπα ειτε τον ψιλιαστηκε περιμενοντας απλα να σκασει η φουσκα για να γελασει. Η ουσια ομως ειναι πως ουτε οι μεν ουτε οι δε ασχολουνται οσο ασχολουνταν με το αυριο του ΠΑΟ, με το τι κανει ο Τζιγκερ και τι δεν κανει, με το τι κανει ο Βγενο και οτι εν τελει και οι 2 πλευρες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου σχετικα με τα ΟΥΣΙΩΔΗ διοικητικα μας και οχι τις μιντιακες παπατζες του χοντρου. Φτασαμε Χριστουγεννα και ειμαστε 0 εις το πηλικο. Δεν εχει προχωρησει τιποτα χαρη στον Τσακα.

Με τον Ρονι θα μιλουσε σημερα ο Τσακας, ο αδερφος του Ρονι και ταχα μανατζερ του θα ερχοταν σημερα Ελλαδα, τιποτα απο αυτα δεν εγινε και παλι και συνεχιζουμε το τσαμικο...Δεν σας κανει εντυπωση που ολες τις καραμπινατες παπατζες του και αντιφασεις του, εδω και ενα διμηνο, τις παιζουν καθημερινα τα μιντια πρωτο θεμα σε αθλητικες εκπομπες, εχοντας ως ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ολα αυτα που λεει ειναι αληθειες? Ειδατε πολλα καναλια να αναρωτιουνται γιατι ακομα δεν εχει γινει τιποτα αποσα ηδη ειχε υποσχεθει ο χοντρος αλλα χρονικα εχουν παρελθει? Η κατα τ'αλλα μαχητικη δημοσιογραφια με τις παραγκες κλπ και που ειναι ικανη να σου αποκαλυψει σκανδαλο με το κουρεμα του γκαζον που κανει ο ΟΣΦΠ για να παρει πρωταθληματα. Καταπινει τον Τσακα αμασητο.

Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ολα τα μιντια παιζουν Τσακα χωρις ιχνος κριτικης/αμφιβολιας κλπ. Καποιος χρηματοδοτει αυτην την μαζικη προπαγανδα και καπου αποσκοπει. Ο χοντρος απλα ειναι αυτος που ανελαβε το ρολο αυτου που πρεπει να εκτεθει και να εξεφτελιστει πλουτιζοντας.

Δημοσ.

Ο κόσμος "σπάει πλάκα" γιατί η ομάδα πάει καλά. Είναι και ο Τσάκας που δεν σου επιτρέπει να τον πάρεις πολύ στα σοβαρά... Όταν θα αρχίσουν τα ζόρια στην ομάδα (σε έναν μήνα δεν θα έχουν να πληρώσουν παίκτες) θα βγουν πάλι τα πανό Τζίγκε πούλα, Βγενό αγόρασε.

Για το ξεδοντιάρικο κουτσό άλογο, ο αδερφός του είχε πει έρχομαι σήμερα. Πριν λίγο διάβασα πως είπε πως έρχεται αύριο.

Υπομονή παλικάρια. 5~6 μερούλες έμειναν.

Δημοσ.

αυτο με τον καλαθη το διαβασατε??? μια απορια μου βγηκε οταν το διαβασα... το ατυχημα εγινε 13/11 κι αυτοι κατεθεσαν μηνυση τωρα?

Στο sentra που διάβασα εγώ δεν έβγαλα άκρη με ημερομηνίες. μόνο πως στις 22 έγινε συμπληρωματική κατάθεση.

Ο Τσάκας είναι η πιο τρανή απόδειξη οτι οι νεοέλληνες είμαστε όντως απόγονοι των αρχαίων ελλήνων.

trollface.jpg?1296494117

Μωρέ δείγμα του Homo neanderthalensis είναι. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Άμα τον κάνουμε πρόεδρα θα βάζει κόντρα με τον δικός σας σε πιτόγυρα;

Δημοσ.

αυτο με τον καλαθη το διαβασατε??? μια απορια μου βγηκε οταν το διαβασα... το ατυχημα εγινε 13/11 κι αυτοι κατεθεσαν μηνυση τωρα?

Περα απο αυτο τον κατηγορουν για εγκαταλειψη τη στιγμη που λενε οτι κατεβηκε κατω και ειχε επιθετικη συμπεριφορα εναντιον τους. Τσακαλι ο δικηγορος τους που τους ειπε οτι εχει ψωμι η υποθεση επειδη ο Καλαθης εχει λεφτα.

Λογικα κανα ψευτοατυχημα ειναι στο οποιο δεν κανανε φιλικη δηλωση ατυχηματος και μετα απο κανα 10ημερο τους ειπε κανας φιλος τους δικηγορος να το ψαξουν με μηνυση μπας και πιασουν τον παπα απτα @@...

Ακου εκει μηνυση για εγκαταλειψη σε προσωπο που γνωριζαν 15 μερες μετα το συμβαν... Ακου εγκαταλειψη τη στιγμη που τον κατηγορουν για επιθετικη συμπεριφορα μετα το ατυχημα. Για πολλα facepalms κι αυτοι και ο δικηγορος τους.

Παντως τον Καλαθη ικανο τον εχω να εκανε καμια τετοια λαλακια, να τρακαρε, να κατεβηκε, να νευριασε και να εφυγε με πατιλικια και συνωφρυωμενος με τη θεικη θυμωμενη φατσα του, βγαλμενη απο καρτουν. Και την τελευταια βολη με την ΤΣΣΚΑ υπο τετοιες συνθηκες, κολημενου εγκεφαλου για 2sec χωρις λογο, την σουταρε ετσι :devil: Τις παθαινει τις διαλειψεις του που και που :-D

Δημοσ.

και μενα μου φανηκε πολυ κουφο το οτι εκαναν τη μηνυση τοσες μερες μετα. Εγω ξερω-κι η λογικη λεει- οτι το κανεις την ιδια μερα, αντε την επομενη. Δεν ημουν μπροστα βεβαια αλλα μαλλον οπως τα λες θα ναι

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά οι μηνύσεις έγιναν κανονικά, απλά σήμερα βγήκε στην δημοσιότητα. Άλλα αυτό με την εγκαταλειψη λίγο τραγικο.. Χτύπησε λέει και στον αυχένα.. ( κλασικός τραυματισμός μήνυσης..)

Θα το λήξουν τώρα, η θα γίνει καμιά στραβή;;; Μπατίστ τραγικός...

Δημοσ.

Η σεζον δεν βγαινει αν οι ψηλοι μας συνεχισουν να βρισκονται σε αυτην την κατασταση. Ειδικα ο Μαριτς.

Σε οσες ηττες εχουμε κανει φαινεται ποσο λειπει ο Φωτσης και ποσο light ειναι ακομα και ο καλος σημερα Σμιθ.

Σε τραγικη κατασταση και τα γκαρντ Καλαθης, Σαρας, Λογκαν.

Δημοσ.

Μην μείνουμε και εκτός...

Εκτος δεν μενουμε, λογικα μια ηττα εχουμε ακομα να κανουμε αυτην απτην ΤΣΣΚΑ.

Τα υπολοιπα παιχνιδια δεν νομιζω να τα χασουμε, αν και τωρα που το σκεφτομαι με την Ζαλγκιρις ειναι δυσκολακι με αυτον τον Παναθηναικο.

edit: Aκυρο, ο Μητσος εκλεψε την νικη τελικα, οποτε δεν παιζει αγχος με την προκριση καν. ουτως η αλλως δεν επαιζε.

Συγκινητικος και τεραστιος Μητσος. Ετσι οπως σουταρε, λεω τουβλο θα παει, αλλα ο ανθρωπος ειναι γενημενος τελειος.

7/11 τριποντα σημερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...