Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχουμε ακουσει για Κυριακο , για Τζαβελλα , για Ροναλντινιο (!) κ.ο.κ.. Εγω εχω μια απορια.. Το Φερειρα το ρωτησε κανεις??

Δημοσ.

Για παμε το ημερισιο update με τον τσακα τσακα μπαμ που καποιοι ακομα καταπινουν αμασητες τις παπατζες του.

Διαψεύδει Τσάκα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Σκέφτονται την καταγγελία οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ

Αμορίμ: "Δεν πουλάμε τον Ροναλντίνιο"

Δημοσ.

Για παμε το ημερισιο update με τον τσακα τσακα μπαμ που καποιοι ακομα καταπινουν αμασητες τις παπατζες του.

Σκέφτονται την καταγγελία οι άνθρωποι της Ζάμαλεκ

Καταγγελία για έναν φίλαθλο του Παναθηναϊκού; :unsure: :unsure: :unsure:

Δημοσ.

«Δεν θα ρωτήσουμε για Ροναλντίνιο»!

Ο Βλάσης Τσάκας ξαναχτυπά! Τόνισε πως δεν θα ρωτήσει τον Φερέιρα για τον Ροναλντίνιο ενώ πλέον υποστηρίζει πως ο Σικαμπάλα έχει διετές συμβόλαιο. Τι είπε για τον έλεγχο και τα χρήματα του Πρίγκιπα.
Δημοσ.

" Τι να πω εγώ στον ορκωτό λογιστή; - Τελείωσε μου τον έλεγχο τώρα; Τι είναι φασολάδα για να δυναμώσω ή να χαμηλώσω τη φωτιά; "

αυτό μάρεσε :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Προσωπικά γουστάρω Τσάκα. Είναι απο τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες "έλληνα" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και καταφέρνουν να βγάζουν εύκολα λεφτά με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, και παράλληλα να κοροϊδεύουν όλον τον κόσμο πουλώντας τρέλα χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις ή έστω αντίλογο. Γαμάτος.

Δημοσ.

Προσωπικά γουστάρω Τσάκα. Είναι απο τις χαρακτηριστικότερες φυσιογνωμίες "έλληνα" που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και καταφέρνουν να βγάζουν εύκολα λεφτά με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, και παράλληλα να κοροϊδεύουν όλον τον κόσμο πουλώντας τρέλα χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις ή έστω αντίλογο. Γαμάτος.

Πάντως δεν πρέπει να είναι κακός άνθρωπος. Δεν νομίζω να είναι από αυτούς που θα κάνουν κακό (βλέπε Ψωμιάδης) για το κέρδος.

Άσχημο παιχνίδι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...