SlimData Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τα έχεις μπερδέψει... Η μπενφικα έχει σηκώσει δυο πρωταθλητριών. Καμία σχέση με την τζενοα. Και εμάς. Επιπλέον, που είδες να κάνουν ξένοι ομαδάρες με τα δικά μας ταλέντα? Και ποια είναι τα ταλέντα? Ο τζόρβας? Ο τζιώλης? Ο μάντζιος? Σιγά μην περιμένουν οι ευρωπαίοι να κάνουν ομάδες με παίκτες από την Ελλάδα. Αλλά, όπως και να'χει, ποτέ δεν θα κατηγορήσω κάποιον που φεύγει από την Ελλάδα και πάει σε άλλη ευρωπαική χώρα. Είτε είναι ηλεκτρολόγος, είτε είναι κομμωτής (sic) είτε είναι ποδοσφαιριστής. Μακάρι να μπορούσα να φύγω κι εγώ.
john1987 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 kazak-hool μην εχεις παραπονο για τις ομαδες που θελουν παικτες μας αλλα για το Βαρδινογιανεικο που μολις ενας παικτης ή μια φουρνια παικτων εκανε καλες εμφανισεις αμεσως εφευγαν.Τα παραδειγματα πολλα.. Κατα τα αλλα συμφωνω με Slimdata στο συνολο των αποψεων του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι δεν ειμαι αρνητικος στο να πωλουνται οι καλοι μας παιχτες (υπο προυποθεσεις) για αρκετους λογους. 1. Γιατι αν ο παιχτης ειναι καλος αξιζει να του δοθει η ευκαιρια ανελιξης. Δεν μπορει ενας ελληνικος συλλογος της Σουπερλιγκας να τον κρατα δεσμιο για να μη χαλασει τη ζαχαρενια των οπαδων του. 2. Αν ειναι να τους πουλαμε σε καλη τιμη καλως να τους πουλαμε. Πολλες ομαδες το κανανε "σχολη" αυτο και δεν τα πηγαν ασχημα. Αγιαξ, Πορτο, Μπενφικα, Σπορτινγκ Λισαβονας. Αναδεικνυουν παιχτες, τους καλοπουλανε και συνεχιζουν το εργο τους. Οκ δε χτυπανε Τσου Λου καθε 5 χρονια. 3. Γιατι αν ο παιχτης αποφασισει να φυγει, θα φυγει και μαλιστα δωρεαν. Αρα προτιμοτερο να πουληθει οσο ειναι καιρος, παρα να στον παρουν τσαμπα. Βεβαια, Αν ειναι να τους δινουμε οπως οπως για να καλυψουμε τρεχοντα εξοδα (οπως συμβαινει δηλαδη), ε τοτε οχι.
kazak-hool Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μην κολατε στα ονοματα, (ομαδων παιχτων), θελω να δω τον παο με ιδιο ροστερ και του χρονου (3-4) αλλαγες το πολυ. με αλλαγεσ βελτιωσης και οχι χαμηλοτερου επιπεδου. οσο γι τους παιχτεσ που ενδιαφερεστε (ενα βημα παραπανω στην καριερα του και και ....) θελω να δω μπαλα οχι την καριερα του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μην κολατε στα ονοματα, (ομαδων παιχτων), θελω να δω τον παο με ιδιο ροστερ και του χρονου (3-4) αλλαγες το πολυ. με αλλαγεσ βελτιωσης και οχι χαμηλοτερου επιπεδου. οσο γι τους παιχτεσ που ενδιαφερεστε (ενα βημα παραπανω στην καριερα του και και ....) θελω να δω μπαλα οχι την καριερα του. Nαι εσυ εισαι οπαδος του ΠΑΟ και λογικο αυτο που λες κι εγω μαζι σου απο οπαδικης αποψης. Ομως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι οταν ενας παιχτης εχει περγαμηνες δεν γινεται να τον "φυλακιζεις" στο τριτοκοσμικο ελληνικο ποδοσφαιρο επειδη γουσταρεις τις ντριμπλες του και τις ασσιστ του. Προφανως και αξιζει θεση σε καλυτερο πρωταθλημα. Δεν με ενδιαφερει η καριερα του, απλα ΚΑΤΑΝΟΩ οτι για τον ιδιο υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο το να κατσει πρασινοβαμενος μεχρι τα 35 του αρνουμενος καλυτερα πρωταθληματα και καλυτερα συμβολαια. Μη ξεχνας οτι μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο===>επαγγελματιες παιχτες. Δηλαδη αν ο Μεσσι ξεκινουσε απτον ΠΑΟ, επρεπε να μεινει μεχρι τα 35 του στον ΠΑΟ για να βλεπουμε εμεις μπαλα? Και μεταξυ μας, αν θες να δεις μπαλα, δεν βλεπεις ουτε ΠΑΟ, ουτε γαυρο, ουτε ΑΕΚ. Βαζεις μια Ισπανια και μια Αγγλια και τελειωνεις.
kazak-hool Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 midi δεν ειναι το ιδιο να βλεπω μια ακυρη ομαδα . μα στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σας και οπως ειπα εχω ενα παραπονο. δεν ειπα οτι ειναι σωστο η οτι θα γινει καποτε εδω
SlimData Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ kazak, έχεις κολλήσει και τα βλέπεις εντελώς μονόπατα τα πράγματα. Καλοπροαίρετα στο λέω. Είσαι ο Kazak, 20-25-30 ετών καλός ποδοσφαιριστής, σοβαρός επαγγελματίας. Πες μου έναν λόγο, μόνο έναν, να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι στο ισπανικό, ιταλικό, αγγλικό, πορτογαλικό, γερμανικό κοκ... Τον μπεο και τον ψωμιάδη? Τον da pipa και τον παράγκα? Το κοκκαλιάρη? Τον i screwed you? Τους καλούς διαιτητές? Τα φοβερά γήπεδα? Τα χλιδάτα αποδυτήρια? Την τέλεια ποδοσφαιρική ομοσπονδία? Τους αγνούς φιλάθλους? Τον σεβασμό? Την προοπτική? Τι? Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω ποιότητα ζωής. Θα σου πω μόνο το εξής. Μέχρι στιγμής είχα την τύχη να επισκεφθώ κάποιες ευρωπαικές χώρες και αλήθεια στο λέω, δεν μου έκανε καρδιά να γυρίσω. Λίγες μέρες στην κάθε χώρα ένιωσα σεβασμό, ακόμα και σαν επισκεπτής. Εδώ κάθε μέρα που ξυπνάω νιώθω μόνο τη σαπίλα να με κάνει ίδιο. Υ.Γ: Για να καταλάβεις μόνο το επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού, θα σου πω το πιο απλό παράδειγμα... Η κορυφαία ομάδα του ευρωπαικού μπασκετ είναι ελληνική. Και έχει τον κορυφαίο προπονητή της ηπείρου, τρεις σουπερ σταρ του ευρωπαικού μπασκετ και 5-6 άλλους σταρ. Αυτή η ομάδα κάνει προπόνηση στο οακα χωρίς θέρμανση. Να πω κι άλλα?
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 να πω κατι ασχετο? ο τσακας δεν ελεγε οτι θα ρθει ο πριγκηπας με εργοτελη, και μετα με μας? και τωρα λεει οτι θα ρθει με οφη???
Fluke Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν βρίσκει πριγκιπικά εισητήρια στην Qatar Airlines βρε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Υψιφοβια εχει η αυτου μεγαλειοτης. Καθε φορα που παει να μπει στο αεροπλανο τον πιανει ναυτια κ κατεβαινει κατω.
john1987 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Nαι εσυ εισαι οπαδος του ΠΑΟ και λογικο αυτο που λες κι εγω μαζι σου απο οπαδικης αποψης. Ομως θα πρεπει να καταλαβουμε οτι οταν ενας παιχτης εχει περγαμηνες δεν γινεται να τον "φυλακιζεις" στο τριτοκοσμικο ελληνικο ποδοσφαιρο επειδη γουσταρεις τις ντριμπλες του και τις ασσιστ του. Προφανως και αξιζει θεση σε καλυτερο πρωταθλημα. Δεν με ενδιαφερει η καριερα του, απλα ΚΑΤΑΝΟΩ οτι για τον ιδιο υπαρχουν καλυτερες επιλογες απο το να κατσει πρασινοβαμενος μεχρι τα 35 του αρνουμενος καλυτερα πρωταθληματα και καλυτερα συμβολαια. Μη ξεχνας οτι μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο===>επαγγελματιες παιχτες. Δηλαδη αν ο Μεσσι ξεκινουσε απτον ΠΑΟ, επρεπε να μεινει μεχρι τα 35 του στον ΠΑΟ για να βλεπουμε εμεις μπαλα? Και μεταξυ μας, αν θες να δεις μπαλα, δεν βλεπεις ουτε ΠΑΟ, ουτε γαυρο, ουτε ΑΕΚ. Βαζεις μια Ισπανια και μια Αγγλια και τελειωνεις. Ναι προφανως δε λεω να τον κρατας δεσμιο αλλα οι αποδεσμευσεις να γινονται με πλανο ως προς τον αντικαταστατη και με στοχο να μη χαλαει η χημεια της ομαδας.Δεν μπορεις να ξεπουλας καθε χρονο τους καλυτερους σου παικτες. Επισης δε νομιζω οτι αυτη τη στιγμη στον Παο πλην του Λετο υπαρχει καποιος αλλος που να ειναι πολυτελεια για το ελληνικο πρωταθλημα.
vlachaquito Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ασχετο, ξερετε αν ο Cisse οδηγαει εδω στην ρωμη μια γκρι κ#$οφτιαγμενη M3?? Γιατι μου φαινετε οτι ηταν διπλα μου πριν λιγο στα φαναρια
dismemberer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ET1 τελικα το μπασκετακι παιδες, για να μη ψαχνετε
firewalker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ωραίο παιχνίδι! Χαίρεσαι να το βλέπεις. Κρίμα για τον Τσαρτσαρή. Κάποια στιγμή ο Κιριλένκο θα ξυπνήσει, και δεν θα κάνουν χαζά λάθη. Πολύς κόσμος!!! Ο Τσάκας είναι εκεί; :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις