SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η αεκ δεν ηταν ουτε για προπονηση.Αποκορυφωνα μια μπαλια απο πισω ,και ξεκινανε ο σαρριεγκι απο το ιδιο σημειο με τον λυμπεροπουλο και ο Σαρριεγκι τον περασε στο sprint.Δηλαδη συγνωμη.Αλλα που παει με επιθετικο που ειναι πιο αργος και απο τον σαριεγκι?Δηλαδη αν το χαναμε το τριποντο ,θα ηταν ξεφτιλα απο αυτη την αεκ.Τρομερα πεσμενη και οι δικοι μας σημερα τουλαχιστον δεν ηταν καλοι.Πολλα λαθοι.
benign Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η αεκ δεν ηταν ουτε για προπονηση.Αποκορυφωνα μια μπαλια απο πισω ,και ξεκινανε ο σαρριεγκι απο το ιδιο σημειο με τον λυμπεροπουλο και ο Σαρριεγκι τον περασε στο sprint.Δηλαδη συγνωμη.Αλλα που παει με επιθετικο που ειναι πιο αργος και απο τον σαριεγκι?Δηλαδη αν το χαναμε το τριποντο ,θα ηταν ξεφτιλα απο αυτη την αεκ.Τρομερα πεσμενη και οι δικοι μας σημερα τουλαχιστον δεν ηταν καλοι.Πολλα λαθη. Φιξντ.
dismemberer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 http://www.superbasket.gr/permalink/150040.html
Chrisxxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Ετσι κι αλλιως κεκλεισμένων των θυρών ηταν... Εγώ παλι θεωρω εντελώς ηλίθιο αυτον που διάλεξε το συγκεκριμένο ματς για μετάδοση.
john1987 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η αεκ δεν ηταν ουτε για προπονηση.Αποκορυφωνα μια μπαλια απο πισω ,και ξεκινανε ο σαρριεγκι απο το ιδιο σημειο με τον λυμπεροπουλο και ο Σαρριεγκι τον περασε στο sprint.Δηλαδη συγνωμη.Αλλα που παει με επιθετικο που ειναι πιο αργος και απο τον σαριεγκι?Δηλαδη αν το χαναμε το τριποντο ,θα ηταν ξεφτιλα απο αυτη την αεκ.Τρομερα πεσμενη και οι δικοι μας σημερα τουλαχιστον δεν ηταν καλοι.Πολλα λαθοι. Το παρατηρησα κι εγω και εμεινα μακακας τελειως! Ενταξει ο Παο μια χαρα επαιξε μεχρι το 3-0 οπου και μετα αρχισε το κλασικο συνδρομο.
firewalker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλυτερα να μην ειναι. Άμα κάνει πάρτι Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ στον αέρα σε κά8ε κόρνερ/φάουλ... Γιατί ο Μπουμσόγκ και τους δύο δεν προλαβαίνει. Και ο Μαρίνος δεν θα φτάνει.
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ο Μαρινος μια χαρα ειχε παιξει στην τουμπα και ξερει να τρεχει με την μπαλα κατω. Ενω απο τον Βυντρα θα περιμενεις καμια εμπνευση της στιγμης και καμια σεντρα πισω απτην σεντρα
kyriakoulinio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Στον αγωνα με τον ολυμπιακο ο Μαρινος ισως να μην μας αρκει και λογω στημενων οπως ειπατε και οπως και να το κανουμε οταν ο Βυντρα παιζει σοβαρα υπερεχει σημαντικα του Στεργου. (Τωρα θα μου πειτε πως θα παιξει σοβαρα ο Βυντρα,αυτο δεν το ξερω...)
DKNI Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 O Bυντρα στα καλα του ειναι καλυτερος του Μαρινου. Τα καλα του εχουμε 1,5 χρονο να τα δουμε
kazak-hool Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 θελω να πω ενα ΜΕΓΑ παραπονο. γιατι καθε φορα που ο παο παιζει μπαλα γυρο του μαζευονται σαν μυγεσ οι ομαδες και προσπαθουν να τσιμπισουν ππαιχτες. ενα μεγαλο γιατι? δηλαδη στο τελος θα παρουν καπινο λετο νινη και η ολη ομαδα που εφτιαξε με κοπο (και αποδοδει) θα ειναι παλι απο την αρχη. λεω πως μια ζωη γινεται το ιδιο. ποτε θα σταματησει αυτο? ο Ψεφτοαραβας λετε να κανει την διαφορα?
SlimData Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Παιχνίδια των μανατζερ είναι αυτά.. Νομίζεις ότι αν όντως είχε ενδιαφερθεί μια καλή ευρωπαική ομάδα για τον Νίνη αυτός θα ήταν ακόμα εδώ? Ο λέτο είναι άλλο θέμα, έχει τα προσόντα να κάνει μεγάλα πράγματα. Αν συνεχίσει να είναι σοβαρός όπως παρουσιάζεται φέτος, ναι, νομίζω μπορεί να φύγει. Και σοβαρός δεν εννοώ να βάλει 40 γκολ.. Μιλάω καθαρά για τον χαρακτήρα του
kazak-hool Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 τα ονοματα τα ειπα σαν παραδειγματα. εχω βαρεθει να ακουω κατι ομαδες της πλακας να μας παιρνουν τους παιχταραδες. για εναν και μονο λογο, οτι παιζουν σε ποιο ανταγονιστικο προταθλημα ?????γτ οι ομαδες τυπυο μπενφικα τζενοα να μας ανταγωνιζονται? και να φτιαχνουν ομαδαρες απο δικα μας ταλεντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις