firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Άσχημο παιχνίδι σήμερα. Πολλές χαμένες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή που έπρεπε να έχουν γίνει ευκαιρίες και κέντρο από τα παλιά. Είναι "καλό" που φάγαμε δύο γκολ πριν το Καραϊσκάκης. Το κακό είναι η διακοπή του πρωταθλήματος. Το πανό τι έλεγε;
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 4 στα 4 ο Τσάκας. :P το μπασκετ ποσο πηγε? Παναθηναϊκός-Ικαρος 93-58
imperium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 4 στα 4 ο Τσάκας. :P να τον εχουμε σε ολα τα ματς τοτε αφου ειναι γουρλης
Cygnus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ό,τι καλύτερο ενόψει Καραϊσκάκη η νίκη με την ΑΕΚ και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Ένας περίπατος με 4-0 ή 5-0 θα φούσκωνε ακόμα περισσότερο τα ήδη φουσκωμένα μυαλά. Τώρα πρέπει να δουν τα πολλά σήμερινά λάθη σε άμυνα και κέντρο και να τα δουλέψουν επί δύο εβδομάδες.
benign Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μολις ειδα τις φασεις του αγωνα,μεγαλος παικτης ο Λετο και τεραστια ηλιθιοτητα που τον αφησε να φυγει ο Ολυμπιακος.Μεγαλο δωρο μιλαμε. Πολυ καλο passing game η ομαδα ,αλλαγες με την μια,μου θυμισε εποχες Πορτο οταν ειχε παρει ο Φερειρα τα 3 πρωταθληματα σερι στην Πορτογαλια και εκανε καλες πορειες CHL τοτε. Χαλαρωσαν μετα τα 3 και μειωσε η ΑΕΚ,εξαλλου ερχεται το μεγαλο derby και ποιος θελει τραυματισμους τετοιες μερες?Να εφευγε ο Καραγκουνης και να ερχοταν ενας παικτης στυλ Deco και ενας καθαροαιμος επιθετικος,ωραια θα ηταν. Ο Deco γερασε τωρα ε?Που παιζει στα Αραβικα Εμιρατα?Να τον φερναμε για ενα χρονακι η ειναι πολυ γερικο αλογο?Παντα μου αρεσε πολυ αυτος ο παικτης.
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τον Κουίνσι εξακολουθείτε να τον θεωρείτε sprinter που κατά λάθος παίζει μπάλα; Δεν το γράφω ειρωνικά. Κουβέντα να κάνουμε.
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Εγώ τον βλέπω να την κουβαλάει κιόλας την μπάλα. Όχι μόνο καλές πάσες και τρέξιμο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Τον Κουίνσι εξακολουθείτε να τον θεωρείτε sprinter που κατά λάθος παίζει μπάλα; Δεν το γράφω ειρωνικά. Κουβέντα να κάνουμε. Eχει βελτιωθει σαφως. Καμια σχεση με τις πρωτες εβδομαδες που πηγαινε να κανει ντριμπλα και ζαλιζε μονο τον εαυτο του, ουτε καν την μπαλα. Και τον φοβοσουν οτι θα σπασει κανα ποδι. Αν πιεζε και λιγο παραπανω καλα θα ηταν. Διοτι εχεις εναν Λετο να ξυνεται αμυντικα, εχεις και τον Κουινσι, εχεις και τους κλασικους αεριτζηδες που αναλογως τα κεφια τους μαρκαρουν, τυπου Κατσουρανης, ε μετα πως να μη σε κανει σουρωτηρι ακομα και η τραγικη σημερινη ΑΕΚ με κατι επιθετικους και κεντρωους πιο αργους απτο θανατο, βλεπε Λυμπε, Καφε.
benign Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πακταρα και ο Κουινσι.Εχει αλλα τετοια ''δευτερα'' να μας δωσει η Αρσεναλ?Εκρηκτικος,ταχυς,λιγα ως μηδεν λαθη,ντριμπλερ,μια χαρα ειναι.(Ουπς,λαθος τον εχει αγορασει η Σπαρτακ,τωρα το ειδα.) Αξιζει να τον αγορασουμε,δεν ξερω αν υπαρχει τετοια επιλογη.Ξερει κανεις?Παντως εχει εξαιρετικη ποδοσφαιρικη παιδεια και παραστασεις.Αυτο το quote απο Wikipedia αρκει νομιζω : However, he failed to break through to regular first-team selection. Although he appreciated training alongside and learning from players such as Thierry Henry and Dennis Bergkamp, and accepted the need for patience,[16] once Arsenal boosted their forward line in the January 2006 transfer window by signing Togo's Emmanuel Adebayor and rising star Theo Walcott, Quincy recognised that he needed to leave.[17] He signed for Russian club Spartak Moscow for an undisclosed fee on 31 January 2006.
dismemberer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Και ο αλλος ο τυπος που του σπασανε τα μουτρα σε καποια φαση ειναι πολυ καλος παιχτης
firewalker Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Μου φαίνεται πως πρέπει να πάρει λίγη μυική μάζα ο Ζέκα.
Cygnus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Ο Ζεκά έφαγε τόσο ξύλο σήμερα και εντούτοις έβγαλε το ματς. Ο Λαγός, αντιθέτως, μπήκε αλλαγή και στα πρώτα του λεπτά κάνει ο ίδιος φάουλ, τραυματίζεται μόνος του και αποχωρεί
Anubis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Aν και ημουνα σε φιλικο σπιτι κατι πηρε το ματι μου..χασαμε πολλα και φαγωαμε γελοια γκολ. Γενικοτερα για ελληνικο πρωταθλημα σου φτανουν ταχυτητα και αντοχη. Απαραιτητες οι προσθηκες κεντρικων χαφ..Εχω δει πολυ λιγο παναθηναικο φετος..οποτε μπορει και να κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις