Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ολυμπιακος ειμαι αλλα θελω να πω μπραβο στον προπονητη και την ομαδα γιατι παιζουν καλη μπαλιτσα χωρις να χρειαζεται να κανουν κατι ιδιαιτερο. Γουελ νταν λοιπον

Υγ.ελα να πιασω το σκορ :mrgreen:

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα ο παναθηναικος έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τον Σεπτέμβρη. Με φιλικά την βγάζει. :P

Δημοσ.

ελα μη λεμε βλακειες εκτος κι αν το λες για πλακα οποτε παω πασο.

Ξερεις τι κανει ο παο?? εκμεταλλευεται την ανυπαρξια των αλλων. Με απλη και καλη μπαλιτσα κανει τη δουλεια του. Οι δικοι μας που την εχουν δει Μπαρτσα, κανουν ολα τα ματς ντερμπι πχ το χθεσινο.

Δημοσ.

Μπ@ σημερα σκατα παιζουμε,πολλα λαθοι και η αεκ παιζει παρα πολυ ψηλα και για αυτο εχουμε βαλει 2 γκολ.Το θεμα ειναι ,Γιατι ρε αεκ με τους αμυνιτκους που εχεις ,πρεσαρεις ,οταν εχεις αντιπαλους πολυ γρηγορους[λετο κουινσι ζεκα]?

Δημοσ.

Βασικά το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Πρέπει να είναι η πιο γρήγορη ομάδα του πρωταθλήματος, σε τέτοιο βαθμό που η ταχύτητά του υπερκαλύπτει τα αμέτρητα μειονεκτήματα τόσο σε θέσεις όσο και σε ανάπτυξη.

android.png

Δημοσ.

Σημερα ολο το πρωτο ημιχρονο ειναι κλωτσοσκουφι κι απτις 2 ομαδες. Απλα εμεις βγαλαμε 2 καλες ευκαιριες που τις τελειωσε ο Λετο και τις 2. Υπο αλλες συνθηκες θα ηταν ενα ωραιοτατο 0-0 αυτο το ημιχρονο.

Πλάκα πλάκα ο παναθηναικος έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τον Σεπτέμβρη. Με φιλικά την βγάζει. :P

Οπως τα λες. Μετα γκρινιαζεις οτι σε ειρωνευονται οι παλιοχαρακτηρες του φορουμ ομως...

ΥΓ. Ξερω ναι: "χαλαρωσε ρε συ κουβεντα/πλακα κανουμε" :rolleyes:

Δημοσ.

Σημερα ολο το πρωτο ημιχρονο ειναι κλωτσοσκουφι κι απτις 2 ομαδες. Απλα εμεις βγαλαμε 2 καλες ευκαιριες που τις τελειωσε ο Λετο και τις 2. Υπο αλλες συνθηκες θα ηταν ενα ωραιοτατο 0-0 αυτο το ημιχρονο.

Οπως τα λες. Μετα γκρινιαζεις οτι σε ειρωνευονται οι παλιοχαρακτηρες του φορουμ ομως...

ΥΓ. Ξερω ναι: "χαλαρωσε ρε συ κουβεντα/πλακα κανουμε" :rolleyes:

Χαλάρωσε πλάκα κάνουμε. ^_^

Δεν τον έχω δει σχεδόν καθόλου τον παναθηναϊκό φέτος, δεν έχω άποψη.

Εσεις μιλάτε για παραρτήματα, συνωμοσίες και τέρατα όλη την ώρα. Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω. Ότι σου αξίζει παίρνεις στο τέλος.

Δημοσ.

Ο απο πανω λεει οτι δεν εχει δει καθολου τον ΠΑΟ φετος, αλλα ξερει οτι ως τωρα εχουμε παιξει μονο φιλικα επειδη οι "βαζελοι" μιλανε για παραρτηματα. Βοηθατε με γιατι με πονεσε το κεφαλι :fear:

Απο κει και περα, θεος Καραγκουνης, σε τακλιν για κιτρινη που του εκανε ο Λυμπε, σηκωνεται αμεσως και ζηταει απτον Σπαθα να ΜΗΝ του βγαλει κιτρινη.

Δημοσ.

Απο κει και περα, θεος Καραγκουνης, σε τακλιν για κιτρινη που του εκανε ο Λυμπε, σηκωνεται αμεσως και ζηταει απτον Σπαθα να ΜΗΝ του βγαλει κιτρινη.

Ε σειρουλες ειναι ρε, καλα εκανε :-D

Παντως ενω ο παο εδειχνε οτι γενικα τον ειχε τον αγωνα σε καποια φαση επεσε και εφαγε τα γκολ. Περιεργα πραγματα.

Μου ψιλοθυμισε τον ολυμπιακο προχτες

Δημοσ.

Καλος ο παο, αλλα χειροτερος απο αυτο που διαφημιζεται και ισως πιστευει και ο ιδιος. η αλαζωνεια ειναι κακο πραγμα, και αν παει ετσι στο ντερμπυ τα πραγματα δεν θα ειναι σαν τα σημερινα..

Δημοσ.

Τα 2 γκολ που φαγαμε ελπιζω να λειτουργησουν θετικα στα μυαλα καποιων, ιδιαιτερα των κεντρωων που σημερα ηταν πολυ επαναπαυμενοι και χαλαροι ιδιαιτερα στις επιστροφες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...