Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σκεφτομαι να ρισκαρω ασο ημιχρονο/τελικο.

Εγω σκέφτομαι απο τώρα, ότι χρηματικά διαθέσιμα έχουμε ως χώρα και ως πολίτες να τα ρίξουμε στο Goal/Goal και στο over σε δυο εβδομάδες. :devil:

Δημοσ.

Εγω σκέφτομαι απο τώρα, ότι χρηματικά διαθέσιμα έχουμε ως χώρα και ως πολίτες να τα ρίξουμε στο Goal/Goal και στο over σε δυο εβδομάδες. :devil:

Να σου πω... Μια χαρά θα κάτσει.

Δημοσ.

Και αν πουμε στο Μακαρο να τους ψιθυρισει 2 λογακια..ξεχρεωνουμε και τους εξω..Ποια κυβερνηση εθνικης σωτηριας :P

Δημοσ.

Σημερα παιζει ο παο με τον Ικαρο; Βλακεια, 2 μέρες ειναι αρκετες για ξεκουραση αφου δεν υπάρχει μετακίνιση και ο αγώνας ειναι ίσως ο ευκολότερος της χρονιάς αλλά παλι θα έπρεπε να γίνει Δευτερα.

Δημοσ.

Σημερα παιζει ο παο με τον Ικαρο; Βλακεια, 2 μέρες ειναι αρκετες για ξεκουραση αφου δεν υπάρχει μετακίνιση και ο αγώνας ειναι ίσως ο ευκολότερος της χρονιάς αλλά παλι θα έπρεπε να γίνει Δευτερα.

Oχι Δευτερα, ειδικα τωρα που την Πεμπτη ερχεται η ΤΣΣΚΑ. Ευτυχως ειναι ευκολο παιχνιδι και θα ξεκουρασει τους βασικους-μεγαλους.

Δημοσ.

3 μερες ειναι αρκετες για να ξεκουραστουν οι παιχτες, αλλωστε κανεις δεν θα παιξει πάνω απο 20'. Τεσπα μικρη σημασία έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...