MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αν είσαι σίγουρος ότι σε κάθε ματς θα σκοράρεις 3 γκολ, όχι από ομαδικές ή ακόμα και ατομικές ενέργειες αλλά 2 φορές από φάουλ (είτε γιατί ο τέρμας δεν προσέχει τη γωνιά του είτε γιατί το τοίχος άνοιξε διάπλατα) και άλλη μια από τραγικό λάθος αμυντικού, τότε δε τον θες. Επειδη την ιδια σκεψη εκανα κι εγω με το που προηγηθηκαμε στο σκορ, οτι δηλαδη το γκολ δεν ηρθε απο δημιουργια αλλα απο στημενη φαση θα σου πω ποια ειναι και η απαντηση. Το φαουλ στο σημειο εκεινο δεν ηρθε τυχαια. Πιεσε η ομαδα ψηλα, ειχε παιχτες να κανουν το 1-2 εξω απτην περιοχη του ΠΑΟΚ, ειχε 1-2 παιχτες να ντριμπλαρουν και να προσποιουνται κερδιζοντας φαουλ, ειχε παιχτες να τρεχουν πιο γρηγορα απτους αμυντικους του ΠΑΟΚ ωστε να αναγκαζουν τους δευτερους στη λυση του φαουλ κλπ. Δεν ηρθαν τυχαια τα φαουλ σε εκεινα τα σημεια. Μεχρι περυσι ο ΠΑΟ δημιουργουσε με τον Βυντρα τον Σαριεγκι και τον Σπυροπουλο με γιομες. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, οπως και στα προηγουμενα εχουμε ξεχασει τις γιομες και βλεπουμε την μπαλα κατω, κινηση γυρω απο αυτην και πιεση ψηλα. Πολυ πιο ορθολογικο παιχνιδι πλεον.
DKNI Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αυτά τα ημίμετρα δε μου αρέσουν. Θες ΚΑΙ επιθετικό, δε μπορείς να πηγαίνεις με βάρκα τη μαχητικότητα και το κέφι των χαφ σου... και την ελπίδα! Στην πραγματικότητα, ούτε μια φάση δε βγήκε σε όλο το 90λεπτο από οργανωμένη επίθεση. Δεν έχω δει πολλά φετινά ματς του ΠΑΟ, πάντως διέκρινα μια άναρχη ανάπτυξη αλλά και ατομικό ταλέντο από τους δυο που ξεχώρισαν. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει απέναντι σε σοβαρές και δουλεμένες ομάδες. Θα μου πεις, ο ΠΑΟΚ δεν είναι; Όπως φάνηκε όχι. Αυτά τα λέω αδιαφορώντας για το τελικό σκορ, μόνο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων. Πρωτον, εκτος αν εχεις λεφτα να τσονταρεις να παρουμε την ΠΑΕ να παρουμε και επιθετικο, τι να λεμε? Τοτσε-Πετροπουλος. Οποτε ποιος ο λογος να παιξουμε με επιθετικο? Προφανως θελω ΚΑΙ επιθετικο αλλα αυτη τη στιγμη το ταμειον ειναι μειον και προκειμενου να εχω ορθια ξυλα μπροστα, καλυτερα 4 χαφ Δευτερον, μια χαρα ειχαμε επιθετικη αναπτυξη, και πριν το 1-0 στην κοντρα βγαιναμε μια χαρα και με το που ξεκινησε το Β' ημιχρονο, φανηκε οτι εμεις θα βαζαμε το 2ο γκολ Και τριτον, αυτη ειναι η "πικρη πολυτελεια" του αποκλεισμου απο την Ευρωπη. Εχεις να κανεις μονο με την αμυνα του ΠΑΟΚ, του Αρη και του ΟΦΗ και ευκολα ή δυσκολα, 1-2 γκολ θα τα βαλεις με ταλεντο και κυριως με το στυλ παιχνιδιου. Παιξαμε με τη μια απο το κεντρο και μπροστα, με τα τρια χαφ μας Κουινσι-Λετο-Ζεκα να αλλαζουν θεσεις και επομενως να παιζουμε και απο τα ακρα και απο τον αξονα. Μονο αυτο μπορουμε να παιξουμε, δεν μπορουμε να παιξουμε παιχνιδι υπομονης γιατι δεν υπαρχει φορ να δουλεψει ως target man ειτε σπαζοντας μπαλα είτε σκοραροντας ο ιδιος, οσο θα δουλευει αυτο και θα ειναι καλα ο Κατσουρανης και φυσικα η 3αδα πισω απο τον Κλειτον, η ομαδα αν μη τι αλλο θα βλεπεται
kirileman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δεν ηρθαν τυχαια τα φαουλ σε εκεινα τα σημεια. Τυχαία δεν ήρθαν, απλά έχεις 2 παίχτες που παίρνουν την ομάδα πάνω τους με την εκρηκτικότητα και το ατομικό τους ταλέντο. Φαντάσου πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟ χωρίς αυτό το Λέτο στο συγκεκριμένο ρόλο που έχει αναλάβει φέτος. Επειδή τέτοιες εμφανίσεις τις έχω ξαναδεί στην ομάδα μου, σου λέω ότι αδυνατώ να δω τη "δουλειά" του Φερέιρα (ο οποίος αποθεώνεται αυτή την περίοδο και μαζί του εκείνοι που τον πίστεψαν...!), βλέπω κυρίως ατομικές εξάρσεις, καλή ψυχολογία και... ρέντα, πολύ βασικό στη μπάλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τυχαία δεν ήρθαν, απλά έχεις 2 παίχτες που παίρνουν την ομάδα πάνω τους με την εκρηκτικότητα και το ατομικό τους ταλέντο. Φαντάσου πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟ χωρίς αυτό το Λέτο στο συγκεκριμένο ρόλο που έχει αναλάβει φέτος. Επειδή τέτοιες εμφανίσεις τις έχω ξαναδεί στην ομάδα μου, σου λέω ότι αδυνατώ να δω τη "δουλειά" του Φερέιρα (ο οποίος αποθεώνεται αυτή την περίοδο και μαζί του εκείνοι που τον πίστεψαν...!), βλέπω κυρίως ατομικές εξάρσεις, καλή ψυχολογία και... ρέντα, πολύ βασικό στη μπάλα. H δουλεια του Φερειρα ειναι εμφανης στα παρακατω (αν θες κανε συγκριση με την ομαδα του Νιοπλια): -Φυσικη κατασταση -Σταματησαν οι γιομες ως τροπος αναπτυξης που ηταν το ευαγγελιο του Νιοπλια (και του εξισου αστειου Τεν Τεν) -Ψυχολογικη αναγενηση πεθαμενων και μονιμως "αδιαθετων". Λεγε με Κατσουρανη κλπ -Μη οπισθοχωρηση μετα απο παιχνιδια που προηγουμαστε με 1-0, ακομα κι αν αυτο ειναι εκτος εδρας με δυνατο αντιπαλο οπως προχθες. Συνεχιζουν ψηλα την πιεση και μετα το 1-0. Μεχρι περυσι ευχομασταν να μην προηγηθουμε νωρις μπας και δουμε λιγη μπαλα. Τωρα προηγουμαστε και ανοιγει το παιχνιδι. Αυτο δεν ειναι θεμα ρεντας 2 παιχτων. Ειναι θεμα τακτικης και ΠΛΥΣΗΣ εγγεφαλου του προπονητη προς παιχτες που μαθανε στο βολικο ταμπουρι και τις δημοσιουπαλληλικες ξεκουραστες γιομες. και αλλα Αυτος ο Σαριεγκι να πουμε μου θυμιζε χθες Χενρικσεν στα καλα του. Απειρη ψυχραιμια απο τον μαστερ της γκελας. Τι διαολο...
imperium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο στην ομαδα για την νικη προχθες,δεν το περιμενα να παιξουμε ετσι και με ΑΕΚ και με ΟΣΦΠ O Κλειτον ξερει πολυ καλη μπαλα αν τον εμπιστευοντουσαν παραπανω οι προπονητες που ειχαμε θα ηταν βασικος συνεχεια.Μπραβο του
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Τι κάνουν στην προπόνηση και τραυματίζονται; Χτύπησε στην γάμπα ο Τοτσέ. Ένα μήνα έξω.
john1987 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ο Ρουντολφ ξερουμε ποτε αναμενεται?Δεν παιζει να βγαλουμε τη χρονια χωρις επιθετικο
gchris7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ο Ρουντολφ ξερουμε ποτε αναμενεται?Δεν παιζει να βγαλουμε τη χρονια χωρις επιθετικο Νομίζω κοντά στα Χριστούγεννα.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω κοντά στα Χριστούγεννα. πρωτοχρονιά νομίζω..
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Νομίζω πρωτοχρονιά θα έρθει ο Ρουντολφ. Εγω θα ηθελα να μαθω ποτε αναμενεται το MoU :mrgreen:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οι μεταγραφες επιθετικων μας εφετος λιρα 100. Ο ενας, αυτος που ηρθε για να καλυψει το κενο του Σισσε, προλαβε και μας εδειξε την αμπαλοσυνη του και εκτοτε τραυματιζεται με ενα φου. Ο αλλος, αυτος που ηρθε για να καλυψει κακην κακως την αμπαλοσυνη του αντιΣισσε απτην ωρα που ηρθε μεχρι και το νεο ετος τραυματιας. Θα χουμε να θυμομαστε εκεινο το γκολ με την εθνικη του.
DKNI Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μηδαμινες απωλειες Οπως ειναι στημενη η ομαδα, το καλυτερο που εχει να κανει ειναι το συστημα Φερειρα. 4-5 χαφ που να ξερουν μπαλα, πασες με τη μια, εναλλαγη θεσεων, επιθεση και απο το κεντρο και απο τα ακρα και ολο και καποιος θα σκοραρει, και επισης, να βαζουμε +1 απο αυτα που τρωμε Δυστυχως δεν εχουμε παικτες να παιξουμε κατι αλλο, οσο δουλεουν καλα αυτα τα 4-5 χαφ θα παιζουμε, αλλιως πουλο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σκεφτομαι επισης οτι ο Νινης σε αυτο το σχημα που ρολαρει καλα αυτην την περιοδο, δεν εχει θεση. Και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να στεναχωρηθω. Αυτη τη στιγμη ο Κουινσι, ειναι αρκετα πιο πειστικος για τη θεση αυτη, οσο και αν τον εκραζα βλεποντας τον να προσπαθει να κανει τον Ροναλντο τρικλιζοντας (τοτε στις αρχες). Και κυριως, αρκετα πιο γρηγορος και με πολυ περισσοτερο νευρο. Για καποιο λογο επισης, πωρονομαι απτην εποχη του Οουεν οταν βλεπω παιχτες να κανουν 0-100 σε 3sec. ΥΓ. Μη βγει κανας γαυρος απτους 2-3 κλασικους που τρολαρουν και μου πει οτι συνεκρινα τον Οοουεν με τον Κουινσι στο παραπανω ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις