Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτη η ομαδα μπορει να μην εχει τον Σισσε και λοιπες ατραξιον, μπορει να εχει τις απουσιες της ΑΛΛΑ:

Ειναι η πρωτη ποδοσφαιρικη ομαδα του ΠΑΟ που βλεπω τα τελευταια χρονια να μην εχει δημοσιουπαλληλικη νοοτροπια. Βαζουν γκολ και πιεζουν μεσα στην περιοχη τον αντιπαλο αντι να αρχιζουν το ταμπουρι.

Επισης υπαρχει δημιουργια οχι επειδη βρηκαμε ξαφνικα πιο ταλαντουχους πασερ (αυτους ΔΕΝ τους βρηκαμε τουλαχιστον σε σχεση με περυσι), αλλα επειδη συνεχως υπαρχει κινηση πισω και διπλα απο καθε παικτη που εχει την μπαλα. Η ομαδα δεν ειναι στατικη. Αυτο ειναι δουλεια Φερειρα.

Φαινεται να τους εχει δωσει και κινητρο γιατι τοσο μαχητικη ομαδα εγω εχω να δω απο τις καλες εποχες του Τσου Λου. Εντυπωσιακη και η μεχρι στιγμης σταθεροτητα μας. Να δουμε αν θα κρατησει.

Οπως και να χει η ουσια ειναι οτι ο Φερειρα παιρνει απο τον καθε παιχτη το 100% αυτη τη στιγμη. Απο τον Καπινο, τον Σπυροπουλο και τον Σαριεγκι, μεχρι τον μεχρι προτινος συνταξιουχο Κατσουρανη, η τον μεχρι προτινος σαχλο Λετο.

Αν συνυπολογισουμε τις συνθηκες που επιρκατησαν στην ομαδα τους περασμενους μηνες αξιζει ενα αντρικιο μπραβο σε οσους εργαζονται εκει, απο το προπονητικο τιμ εως τους παικτες.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όποιος βλέπει έστω και ελάχιστο ποδόσφαιρο στη ζωή του, θα διαπίστωσε από τα πρώτα λεπτά του ματς 2 πράγματα: 1) Αυτός ο ΠΑΟΚ δε βάζει γκολ ούτε με προεδρικό διάταγμα. 2) Ο ΠΑΟ εμφανώς βελτιωμένος και κεφάτος αλλά παντελώς άναρχος. Συνεπώς, το ματς ξεκινούσε από διπλό και τέλειωνε σε διπλό. Καλοφάγωτα στους κερδισμένους! :rolleyes:

Δημοσ.

Mπλεκεις το μπασκετ με την μπαλα για καποιο λογο

Καμιά συνομωσία!

Δεν μετέχει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός στο brand name της ομάδας?Τι είναι αυτά που λέτε ρε γμτ!!

Ξαναφέρνω το χαζό παράδειγμα εταιρειών.

Η SONY ERICSSON έχει το όνομά της μόνο λόγω του xperia κινητού? Είναι ένας κόσμος έτσι?

Αν πιαστούμε και πιστέψουμε τα λόγια του Τσάκα, στο τελικό με τη Μακάμπι σε κάθε καλάθι της Πανάθας χόρευε και πανηγύριζε ο Άραβας. Δεν είναι άρρωστοι στο εξωτερικό σαν και μας που το μόνο πρόβλημά μας είναι Γαύρος. Ξέρουν να διασκεδάζουν με τον αθλητισμό. Εμείς εδώ είμαστε άρρωστοι.

Δημοσ.

Έχω να δω μπάλα από την εποχή του Τεν Κάτε στο CL. Να δω το παιχνίδι με τον παοκ ή απλά θα χάσω 90 λεπτά από τη ζωή μου;

Δημοσ.

Δες το!

Η μπαλα που εχουμε παιξει 2-3 ματς ειναι πολυ καλυτερη αυτη που εχουμε παιξει σε οποιοδηποτε ματς τα τελευταια χρονια ειτε με Τεν Κατε ειτε με Νιοπλια.

Βεβαια μη νομισουμε οτι γιναμε ...Γκαλακτικος επειδη πλεον κανει η ομαδα το αυτονοητο (τρεχει,πιεζει,παραγει φασεις κτλ) στο ελληνικο πρωταθλημα.

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι με του που μπηκε ο τοτσε δεν μπορουσαμε να βγαλουμε μια φαση.ΤΟ παιδι δεν τρεχει,δεν στριβει,δεν πασσαρει ,δεν σουταρει ,ειναι ενα αγαλμα μεσα στο γηπεδο.

Ο Σιμαο φετεος με γυρισει στον σιμαο πριν 2 χρονια αλλα καλυτερο τεχνικα.Το παλικαρι φετος εχει κλεψει πορτοφολια ,ταυτοτητες κτλ.Θα ηθελα να δω τα κλεψιματα του παο συνολικα και ποσα του σιμαο ατομικα..

Δημοσ.

λυστε μου μια απορια . τον επιθετικο τι τον θελουμε? να μην ξαναπαιξει κανενασ τοτσε ποτσε σκατσελ...

Αν είσαι σίγουρος ότι σε κάθε ματς θα σκοράρεις 3 γκολ, όχι από ομαδικές ή ακόμα και ατομικές ενέργειες αλλά 2 φορές από φάουλ (είτε γιατί ο τέρμας δεν προσέχει τη γωνιά του είτε γιατί το τοίχος άνοιξε διάπλατα) και άλλη μια από τραγικό λάθος αμυντικού, τότε δε τον θες.

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος ότι σε κάθε ματς θα σκοράρεις 3 γκολ, όχι από ομαδικές ή ακόμα και ατομικές ενέργειες αλλά 2 φορές από φάουλ (είτε γιατί ο τέρμας δεν προσέχει τη γωνιά του είτε γιατί το τοίχος άνοιξε διάπλατα) και άλλη μια από τραγικό λάθος αμυντικού, τότε δε τον θες.

Kαι με τον Εργοτελη τα ιδια? Και με τα Γιαννενα?

Αν ο επιθετικος σου ειναι ο Σισε, να παρεις, αν ο επιθετικος σου ειναι ο Τοτσε, τοτε χιλιες φορες 4 χαφ που να σκοραρουν. Πχ ο Κουινσι μπορει να μην σκοραρε αλλα 2 φορες εφυγε στην κοντρα και στη μια τον κοψανε με φαουλ, στην αλλη εφυγε πλαι και κοντραρε το σουτ

Θελουμε επιθετικο που να αξιζει να παιζει επιθετικος. Απο το να εχω τον Τοτσε, χιλιες φορες τον Σιβας Κλειτον που μπορει να κανει ενα φαουλ, μπορει να πασαρει σωστα και με σκεψη και να βαζουν τα γκολ τα χαφ

Εγω ξερω οτι με του που μπηκε ο τοτσε δεν μπορουσαμε να βγαλουμε μια φαση.ΤΟ παιδι δεν τρεχει,δεν στριβει,δεν πασσαρει ,δεν σουταρει ,ειναι ενα αγαλμα μεσα στο γηπεδο.

Ο τυπος μπηκε στο 75' ξερω γω και τον βλεπω γυρω στο 80' να φευγει με μεγαλυτερη εκρηξη και να πηγαινει πρωτος στην μπαλα ο γεροΤσιριλο που ειχε ηδη παιξει και 30'

Μιλαμε για μεγαλο αμπαλεαδορ

Δημοσ.

παιδια δεν ειπαμε οτι ο τοτσε ειναι αχριστος αλλα μλν το συστημα χωρις επιθετικο ταιριαζει στον παο, απλος πρεπει να δουμε και την συνεχεια οπως πολυ σωστα ειπατε

Δημοσ.

Kαι με τον Εργοτελη τα ιδια? Και με τα Γιαννενα?

Αν ο επιθετικος σου ειναι ο Σισε, να παρεις, αν ο επιθετικος σου ειναι ο Τοτσε, τοτε χιλιες φορες 4 χαφ που να σκοραρουν. Πχ ο Κουινσι μπορει να μην σκοραρε αλλα 2 φορες εφυγε στην κοντρα και στη μια τον κοψανε με φαουλ, στην αλλη εφυγε πλαι και κοντραρε το σουτ

Αυτά τα ημίμετρα δε μου αρέσουν. Θες ΚΑΙ επιθετικό, δε μπορείς να πηγαίνεις με βάρκα τη μαχητικότητα και το κέφι των χαφ σου... και την ελπίδα! Στην πραγματικότητα, ούτε μια φάση δε βγήκε σε όλο το 90λεπτο από οργανωμένη επίθεση. Δεν έχω δει πολλά φετινά ματς του ΠΑΟ, πάντως διέκρινα μια άναρχη ανάπτυξη αλλά και ατομικό ταλέντο από τους δυο που ξεχώρισαν. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει απέναντι σε σοβαρές και δουλεμένες ομάδες. Θα μου πεις, ο ΠΑΟΚ δεν είναι; Όπως φάνηκε όχι. Αυτά τα λέω αδιαφορώντας για το τελικό σκορ, μόνο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Δημοσ.

Αυτά τα ημίμετρα δε μου αρέσουν. Θες ΚΑΙ επιθετικό, δε μπορείς να πηγαίνεις με βάρκα τη μαχητικότητα και το κέφι των χαφ σου... και την ελπίδα! Στην πραγματικότητα, ούτε μια φάση δε βγήκε σε όλο το 90λεπτο από οργανωμένη επίθεση. Δεν έχω δει πολλά φετινά ματς του ΠΑΟ, πάντως διέκρινα μια άναρχη ανάπτυξη αλλά και ατομικό ταλέντο από τους δυο που ξεχώρισαν. Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει απέναντι σε σοβαρές και δουλεμένες ομάδες. Θα μου πεις, ο ΠΑΟΚ δεν είναι; Όπως φάνηκε όχι. Αυτά τα λέω αδιαφορώντας για το τελικό σκορ, μόνο με βάση την εικόνα των δυο ομάδων.

Δε θεωρω πως ο παοκ δεν ειναι δουλεμενη ομαδα. Τον εχουν ομως γονατισει οι απουσιες, με τους βασικους του χτες θα ταν αλλιως.

Και οντως δε γινεται να πιστευεις οτι μπορεις να βγαλεις ολοκληρη τη χρονια με τα 2 σου χαφ

Δημοσ.

Η ισοπέδωση είναι χαρτακτηριστικό των απελπισμένων, ή των ψευτών.

Αλήθεια δεν βρήκες μιά οργανωμένη επίθεση? Δηλαδή στο γκολ του Κουίνσι όπου παίζεται το ένα-δύο από δεξιά και κόβει τη μπάλα ο Κατσουράνης δεν είναι οργανωμένη επίθεση? Όλα συνέβησαν τυχαία? Γιά... βρούβες πηγαίνανε και συναντούσαν στο δρόμο τη μπάλα? Πείτε ρε αντρίκια μιά φορά ότι ναι ρε έπαιξε ο βάζελος μπάλα! Αλλά θέλει καρυδάκια γιά να πείς κάτι τέτοιο. Υπάρχουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...