IOSTEFO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Και ο Ajax έτσι την πάτησε μάπα βγήκε το καρπούζι. :lol:
geovard Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Και ο Ajax έτσι την πάτησε μάπα βγήκε το καρπούζι. :lol: Τι πέτυχε ο Ajax σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με τον Μαχλά? Μιά τρύπα στο νερό. Τι πέτυχε η Σεβίλλη με τον Μαχλά? Μιά τρύπα στο νερό. Τι πέτυχε η Εθνική στην Αμερική με το περίφημο 0-10 τέρτματα στο Μουντιάλ με τον Μαχλά? Μιά τρύπα στο νερό. Ο δημοσιογράφος Γεωργίου λέει. Ο Μαχλάς είναι ο μοναδικός επιθετικός που πάει να ντριπλάρει και κάνει τάκλιν! Έτσι είναι οι παίχτες?
adi32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Διαψεύδει τον Τσάκα ο Σικαμπάλα! Θα βγουνε πολλα ακομα
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Σε περίπτωση που πάρει τον ΠΑΟ ο πρίγκηψ και μας κάνει γήπεδο, έχω πάρει το Κοράνι, το χω βάλει στο τραπεζάκι του σαλονιού με ένα κασκόλ τριγύρω. Τόσα χρόνια που διαβάζω τόσες πίπες γενικώς , ο μόνος πρόεδρος που υπάρχει για μένα είναι αυτός που θα μου κάνει γήπεδο. Ας είναι και ο Κόκκαλης. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Γήπεδο . Τώρα για δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις και άλλα τέτοια, έχουμε φάει αρκετό άχυρο και ασχολείστε ακόμα με τις μαλακίες. Δεν θέλω άλλες δηλώσεις , καλύτερα να διαβάζω για τα οικογενειακά διπλά και πόσα τακουνάκια έκανε ο Λέτο και αν θα κεράσει κανείς , παρά όλα αυτά τα εμετικά που μας έχουν κάνει να ψαχνόμαστε τριγύρω τι είναι αλήθεια και τι όχι.
geovard Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Διαψεύδει τον Τσάκα ο Σικαμπάλα! Θα βγουνε πολλα ακομα Ποιός..χριστιανός μπορεί να πιστέψει τον Σικαμπάλα, που όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ είχε υπογράψει και στη Ζάμαλεκ ταυτόχρονα! Απατεωνίσκος ο άτιμος. Γι αυτό πήρε ο ΠΑΟΚ γενναία αποζημίωση αφού πήγε το θέμα στη φιφα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 H διαφορα του τοτε με το τωρα, ειναι οτι απο την τοτε ιστορια πηγε να οικονομησει ο Σικαμπαλα, ενω τωρα με αυτη τη δηλωση δεν εχει να κερδισει κατι, ουτε και να χασει. Αλλο το προσυμφωνο αλλο τα συμβολαιο--->λεφτα. Χωρια οτι υποτιθεται πως μετα το παθημα του με τον ΠΑΟΚ, εμαθε. Αλλιως αμα εχει ορεξη να ξαναπληρωνει προστιμα κλπ ε τοτε ο ανθρωπος εκτος απο τρελος ειναι και χαζος. Εγω αλλο πραγμα δεν καταλαβαινω. Με βαση οσα εχουν δει τα ματακια μας, πως εξηγειται μια μεριδα ανθρωπων να εχει δωσει λευκη επιταγη στον Τσακα. Πως στο διαολο εχετε πειστει και σας εχει κερδισει τοσο πολυ και καθεστε και βγαζετε εμπαθεια προς οποιον δεν πεταει τη σκουφια του για παρτη του? Πως εχετε μια απαντηση σε καθε τι στραβο που παει να βγει προς τα εξω και αμφισβητει με ευσταθη επιχειρηματα την αξιοπιστια του? Σας εχει ταξει τιποτα? Κερδιζετε κατι? Καθιστε δειτε αντικειμενικα 2-3 πραγματα και και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αναγνωριστε οτι γενικα καποια πραγματα δεν πολυκολλανε. Ειτε τα βλεπετε και δεν δινετε σημασια για λογους ακατανοητους, ειτε αρνειστε να τα δειτε, παλι για λογους ακατανοητους. Δεν εξηγειται αλλιως Η αποψη μου ειναι οτι ο Τσακας σε συνεργασια με τον Τζιγκερ, παιζουν περιεργο παιχνιδι σε βαρος της ομαδας. Ειναι πολλα αυτα που δεν κολλανε με απλη λογικη, πολλα ομως. Μακαρι να διαψευστω, θα ειμαι ο πρωτος που θα κανει την κωλοτουμπα οπως εγραψα και πιο πανω, κατι που δεν με χαρακτηριζει.
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Έχει μάθει το κόλπο ο Τσακίνιο. Πούλα αέρα στα μέσα και είσαι άρχοντας. Εγώ επιμένω πάντως πως το τσάκα τον έχει βάλει κάποιος για να κάνει απλά πλάκα. Η πρόταση του πρίγκιψ είναι σοβαρή όμως και πολύ πριν σκάσει ο σίφουνας Τσάκας.
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Έχει μάθει το κόλπο ο Τσακίνιο. Πούλα αέρα στα μέσα και είσαι άρχοντας. Εγώ επιμένω πάντως πως το τσάκα τον έχει βάλει κάποιος για να κάνει απλά πλάκα. Η πρόταση του πρίγκιψ είναι σοβαρή όμως και πολύ πριν σκάσει ο σίφουνας Τσάκας. Το στηριζεις καπου συγκεκριμενα αυτο?
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Το στηριζεις καπου συγκεκριμενα αυτο? Όχι, δικό μου συμπέρασμα είναι. Από τις κινήσεις Μπενο-Βγενόπουλου Ραλάκια κ.τ.λ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Εμενα η ολη φαση μου φαινεται καλοστημενο σεναριο του Τζιγκερ. Πρωτον ξεφορτωνεται την υπερχρεωμενη ΠΑΕ και την φορτωνει σε καποιον κουκουρουκου πριγκηπα, αιντε βρες τον. Μεχρι να παρει πρεφα ο κοσμος τι εγινε, ο Τζιγκερ θα εχει χαθει απο τα φωτα της δημοσιοτητας και ολα καλα και ανωδυνα. Δευτερον κοντευει να τελειωσει τις διαπραγματευσεις για την μεταβιβαση των μετοχων α. Χωρις να εχει δει το προσωπο που θα τις πουλησει και β. εχοντας στα χερια του φωτοτυπημενο πληρεξουσιο, ουτε καν το πρωτοτυπο. Εν μεσω πολλων αμφισβητησεων για την υπαρξη/ρολο του πριγκηπα, να σημειωσουμε οτι ο Τζιγκερ πειθεται απο ενα φωτοτυπημενο πληρεξουσιο. Κατι δεν παει καλα. Απο κει και περα, οι δηλωσεις Τσακα καθε μερα, ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα για οποιον εχει εντοπισει τα βασικα ερωτηματικα της υποθεσης. Ειναι προφανες οτι καποιος τον πληρωνει για να εκτιθεται για λογαριασμο του. Παιζει κι αυτος τον ρολο του μια χαρα.
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στο μπάσκετ σας φαίνεται πως μέχρι τώρα ο Καλάθης, ο Σάτο και ο Σάρας είναι ένα κλικ πάνω από πέρσι (ο Σάρας από πρόπερσι); α. Χωρις να εχει δει το προσωπο που θα τις πουλησει και β. εχοντας στα χερια του φωτοτυπημενο πληρεξουσιο, ουτε καν το πρωτοτυπο. Εν μεσω πολλων αμφισβητησεων για την υπαρξη/ρολο του πριγκηπα, να σημειωσουμε οτι ο Τζιγκερ πειθεται απο ενα φωτοτυπημενο πληρεξουσιο. Κατι δεν παει καλα. Νομίζω το πήρε.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ειναι, για τους 2 πρώτους ειναι λογικό αλλωστε, ο Σαρας φαίνεται μετα τις διακοπές των 2 τελευταιων χρόνων αποφάσισε να σοβαρευτει... Ο παο γενικά ειναι αρκετά πιο βελτιωμένος σε σχέση με περσι και ας λεει το αντιθετο ο Ομπράντοβιτς αλλά πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει το κενό του Φωτση.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στο μπάσκετ σας φαίνεται πως μέχρι τώρα ο Καλάθης, ο Σάτο και ο Σάρας είναι ένα κλικ πάνω από πέρσι (ο Σάρας από πρόπερσι); Ο Καλαθης ειναι ο Καλαθης που γνωρισαμε απτη σειρα των παιχνιδιων με την Μπαρτσα και επειτα. Μαζι με τα υπολοιπα ειναι θεαματικα βελτιωμενος στην αμυνα. Λιγο σουτ θελει και εκλεισε. Ειναι κλασσικο παραδειγμα του ΠΑΟ των τελευταιων ετων: σωστο scouting και μετα τον αναλαμβανει ο Ζοτς και τον μεταμορφωνει. Σε ενα υποθετικο κοσμο που ο ΠΑΟ τα επομενα χρονια θα συνεχισει να πρωταγωνιστει, ο Καλαθης θα ειναι βασικος και αναντικαταστατος υπο τις οδηγιες του Ζοτς. Ο Σατο δειχνει να εχει λιγοτερη πιεση εφετος. Ο Σαρας απο το Ευρωμπασκετ μεχρι και προχθες ειναι σε καλυτερη κατασταση απο περυσι, ποσο μαλλον απο προπερσι. Περα απτην αγωνιστικη του παρουσια στεκομαι στις δηλωσεις Ιτουδη και Ζοτς που λενε οτι εχει τεραστια διαθεση για δουλεια εφετος. Το ποιοτικο του 15λεπτο θα ειναι ταμαμ στα σημαντικα παιχνιδια. Καυτος παικτης στην ψυχολογια και ταυτοχρονα κρυο αιμα στα δυσκολα. Και φυσικα τεραστια μπασκετικη διανοια-αντιληψη, ισως η σημαντικοτερη στα Ευρωπαικα παρκε. @Chris. Δε φοβαμαι τοσο το 4 μας, ο Σμιθ τα παει καλα μεχρι στιγμης και εχει πολλα περιθωρια προσαρμογης. Αυτο που φοβαμαι ειναι το 3 μας. Αλχημειες με τα γκαρντ μας θα γινονται για τη θεση 3. Και για οσο ακομα ο Λογκαν θα παραμενει ανεκδοτο, τοτε το προβλημα γινεται σημαντικοτερο. Ακομα και ο Περπερογλου θα μας λειψει εφετος για οσο απουσιασει. Προς το παρον στη θεση 3 εχουμε τρυπα.
Chrisxxx Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Το θεμα ειναι που θα υπάρχει τρυπα από το Μαρτιο και μετα και θεωρώ ότι ο Σμιθ δεν θα μπορεσει να φορεσει, στα δυσκολα, τα παπουτσια του Φώτση στον αμυντικό τομεα.. Με Μπατιστ - Τσαρτσαρη ενα χρόνο μεγαλύτερο, τον Σμιθ να κοιταει την επιθεση και Μαριτς - Βουφιουκα να ειναι τα βαρια κορμια στο 5, ο παο δεν έχει τον παιχτη που θα παιξει την αμυνα πάνω απο το καλαθι και θα καθαρισει μερικες φασεις. Στο 3 υπαρχουν Σατο, Καιμακόγλου και μετα ο Πατ και ο Περπερογλου νομιζω δεν θα υπαρξει προβλημα.
firewalker Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Θα τον πάρουμε πίσω τον Φώτση λέμεεεε!!! Το είπε ο Τσάκας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις