Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρια δώστε μου λίγο τα φώτα για το μπάσκετ.

Τα εισητήρια για την euroleague βγαίνουν 6 μέρες πριν συνήθως;

Ξέρει κανείς πότε θα βγουν με την Zalgiris Kaunas;

Επίσης με την Ουνικάχα υπήρξε sold out; :huh:

Sold out δεν εγινε. Για μενα αν εισαι απο αθηνα παρε διαρκειας. Εκτος απο τα γνωστα ματς που θα τα βλεπεις ορθιος στα υπολοιπα μπορεις να κατσεις οπου θες μιας και με 7-8.000 κοσμο μεσα ειναι σχετικα ανετο

android.png

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τωρα στο καπακι τρια ντερμπι και φοβαμια οτι θα χασουμε πολλους βαθμους

ε βεβαια, με τετοια μπαλαρα που παιζει η Αεκ, τετοια τρομερη επιθεση που εχει ο Παοκ και φυσικα το μεγαλειο του Ολυμπιακου που ξεδιπλωθηκε στο φιλικό της Νεας Σμυρνης εγω ειμαι σιγουρος οτι θα κανουμε τρεις ηττες.

Δημοσ.

Τρεις ήττες μπορεί να μην κάνουμε αλλά τώρα θα μπει η ομάδα στα δύσκολα ματς. Μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο)τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα.

Δημοσ.

μολις ειδα αποδόσεις για το ματς της κυριακής...

Τον παο δίνουν σαν φαβορι. 2.75 / 3.00 / 2.50

Δημοσ.

Αυτός ο Τσάκας σίγουρα παίζει άσχημο παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟ.

Θα κάνει καμιά λαμογιά με τις μετοχές και ίσως φάει και λεφτά.

Ο Βαρδινογιάννης πρέπει να θέλει απελπισμένα να ξεφορτωθεί τις μετοχές δεν εξηγείται αλλιώς που πήρε σοβαρά την όλη κατάσταση.

Πάντως όλα τα λεφτά ήταν ο Τσάκας σε μιά δήλωση του ότι θα έρθει ο πρίγκηπας και από πίσω κάτι 15χρόνα να φωνάζουν "Τσάκας Τσάκας".

Δημοσ.

Αυτός ο Τσάκας σίγουρα παίζει άσχημο παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟ.

Θα κάνει καμιά λαμογιά με τις μετοχές και ίσως φάει και λεφτά.

Ο Βαρδινογιάννης πρέπει να θέλει απελπισμένα να ξεφορτωθεί τις μετοχές δεν εξηγείται αλλιώς που πήρε σοβαρά την όλη κατάσταση.

Πάντως όλα τα λεφτά ήταν ο Τσάκας σε μιά δήλωση του ότι θα έρθει ο πρίγκηπας και από πίσω κάτι 15χρόνα να φωνάζουν "Τσάκας Τσάκας".

Όλα αυτά είναι εκτιμήσεις της ...Eurostat, ή ... λαμπρά δημιουργήματα του νού σου?

Δημοσ.

Όλα αυτά είναι εκτιμήσεις της ...Eurostat, ή ... λαμπρά δημιουργήματα του νού σου?

Η ιστορία θα με δικαιώσει...

Δημοσ.

A ΠΑΝΑΙΑ ΜΟΥ και ο Τσακας εβαλε στο ματι το μπασκετ :angry:

Oπου τζαπα μετοχες και ο Τσακας.

Χρονια πολλα στους τεραστιους Ιτουδη και Διαμαντιδη.

Δημοσ.

Παρε και το μπασκετ τσακα να παρουμε επιτελους τον Ντιρκ που τοσο καιρο οι τσιφουτηδες Αφοι δεν τον φερνουν.

Δημοσ.

Τον Ντιρκ τον Μοβιτζκι μπορει να τον φερει παντως:P

Στη μπαλα λεει μας εχει προετοιμασει ηδη προσυμφωνο με τον Σικαμπαλα, ενω προσπαθει και τον Τζαβελλα λεει. Να χαρω εγω πριγκηπα με αμυθητη περιουσια που θελει να ριξει 220εκ επειδη ειναι Παναθα απο μικρος :devil: Ηδη καταξοδευονται παρεα με τον Τσακα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...