dimitris74 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παλικάρια δώστε μου λίγο τα φώτα για το μπάσκετ. Τα εισητήρια για την euroleague βγαίνουν 6 μέρες πριν συνήθως; Ξέρει κανείς πότε θα βγουν με την Zalgiris Kaunas; Επίσης με την Ουνικάχα υπήρξε sold out; Sold out δεν εγινε. Για μενα αν εισαι απο αθηνα παρε διαρκειας. Εκτος απο τα γνωστα ματς που θα τα βλεπεις ορθιος στα υπολοιπα μπορεις να κατσεις οπου θες μιας και με 7-8.000 κοσμο μεσα ειναι σχετικα ανετο
Mika Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 τωρα στο καπακι τρια ντερμπι και φοβαμια οτι θα χασουμε πολλους βαθμους ε βεβαια, με τετοια μπαλαρα που παιζει η Αεκ, τετοια τρομερη επιθεση που εχει ο Παοκ και φυσικα το μεγαλειο του Ολυμπιακου που ξεδιπλωθηκε στο φιλικό της Νεας Σμυρνης εγω ειμαι σιγουρος οτι θα κανουμε τρεις ηττες.
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Τρεις ήττες μπορεί να μην κάνουμε αλλά τώρα θα μπει η ομάδα στα δύσκολα ματς. Μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο)τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα.
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ποιος πριγκηπας μωρε....πως πιστευετε τον τσακα ρε.
kanesaxo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μολις ειδα αποδόσεις για το ματς της κυριακής... Τον παο δίνουν σαν φαβορι. 2.75 / 3.00 / 2.50
firewalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δίνουν τα χέρια «Τζίγγερ» - πρίγκιπας! http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128823490
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ας δωσουν και τα ποδια τωρα...ετσι σφραγιζουν τις συμφωνιες στην σαουδικη αραβια
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτός ο Τσάκας σίγουρα παίζει άσχημο παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟ. Θα κάνει καμιά λαμογιά με τις μετοχές και ίσως φάει και λεφτά. Ο Βαρδινογιάννης πρέπει να θέλει απελπισμένα να ξεφορτωθεί τις μετοχές δεν εξηγείται αλλιώς που πήρε σοβαρά την όλη κατάσταση. Πάντως όλα τα λεφτά ήταν ο Τσάκας σε μιά δήλωση του ότι θα έρθει ο πρίγκηπας και από πίσω κάτι 15χρόνα να φωνάζουν "Τσάκας Τσάκας".
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτός ο Τσάκας σίγουρα παίζει άσχημο παιχνίδι εις βάρος του ΠΑΟ. Θα κάνει καμιά λαμογιά με τις μετοχές και ίσως φάει και λεφτά. Ο Βαρδινογιάννης πρέπει να θέλει απελπισμένα να ξεφορτωθεί τις μετοχές δεν εξηγείται αλλιώς που πήρε σοβαρά την όλη κατάσταση. Πάντως όλα τα λεφτά ήταν ο Τσάκας σε μιά δήλωση του ότι θα έρθει ο πρίγκηπας και από πίσω κάτι 15χρόνα να φωνάζουν "Τσάκας Τσάκας". Όλα αυτά είναι εκτιμήσεις της ...Eurostat, ή ... λαμπρά δημιουργήματα του νού σου?
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Οχι η Eurostat εκτιμα οτι ο Τσακας μιλαει σοβαρα και η προταση εχει υποσταση. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dSJW9wLUpLA#!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Όλα αυτά είναι εκτιμήσεις της ...Eurostat, ή ... λαμπρά δημιουργήματα του νού σου? Η ιστορία θα με δικαιώσει...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 A ΠΑΝΑΙΑ ΜΟΥ και ο Τσακας εβαλε στο ματι το μπασκετ Oπου τζαπα μετοχες και ο Τσακας. Χρονια πολλα στους τεραστιους Ιτουδη και Διαμαντιδη.
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παρε και το μπασκετ τσακα να παρουμε επιτελους τον Ντιρκ που τοσο καιρο οι τσιφουτηδες Αφοι δεν τον φερνουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Τον Ντιρκ τον Μοβιτζκι μπορει να τον φερει παντως Στη μπαλα λεει μας εχει προετοιμασει ηδη προσυμφωνο με τον Σικαμπαλα, ενω προσπαθει και τον Τζαβελλα λεει. Να χαρω εγω πριγκηπα με αμυθητη περιουσια που θελει να ριξει 220εκ επειδη ειναι Παναθα απο μικρος Ηδη καταξοδευονται παρεα με τον Τσακα
Προτεινόμενες αναρτήσεις