MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Θα σου πώ όταν θα τελειώσουμε τον όμιλο. Πονηρή η ερώτηση σου αλλά... δεν. Μονος σου ανεφερες την Ευρωπη ως επιχειρημα. Τωρα μου επιστρεφεις το ιδιο σου το επιχειρημα και μου λες οτι ειναι νωρις ακομα για να κρινουμε απτην Ευρωπη? Και κανεις και edit για να πεις οτι εγω πουλαω τρελα κιολας /laugh Για τον Πανιωνιο παντως δεν εδωσες απαντηση ακομα.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ποιά ομάδα κρίθηκε για την πορεία της στην Ευρώπη απο την 3ή αγωνιστική; Καλά σε ποιούς νομίζετε οτι απευθύνεστε επιτέλους; Μια ομάδα που παίζει στα ίσια Άρσεναλ για 90', πατάει την πρωταθλήτρια Γερμανίας 3-1, και γενικότερα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δεν δικαιούται ένα 3-0 με τον Πανιώνιo;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ποιά ομάδα κρίθηκε για την πορεία της στην Ευρώπη απο την 3ή αγωνιστική; Καλά σε ποιούς νομίζετε οτι απευθύνεστε επιτέλους; Μια ομάδα που παίζει στα ίσια Άρσεναλ για 90', πατάει την πρωταθλήτρια Γερμανίας 3-1, και γενικότερα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, δεν δικαιούται ένα 3-0 με τον Πανιώνιo; Ναι ενταξει ασε τωρα πυραυλοκινητη Ευρωπαικη σου πορεια στην ακρη για λιγα δευτερολεπτα. Για το σημερινο παιχνιδι της Σουπερλιγκας εχεις να πεις/σχολιασεις κατι? Χρησιμοποιωντας τη λογικη που ειχες λιγες σελιδες πισω.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Όχι, είπαμε ο καθρέφτης της κάθε ελληνικής ομάδας είναι η Ευρώπη. Δεν ασχολούμαστε με το βρώμικο ελληνικό πρωτάθλημα, είμαστε ανώτεροι.
DKNI Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη αν καταλαβα καλα λες οτι επειδη ο παναθηναικος δεν παιζει ευρωπη οταν κερδιζει ελλαδα στηνονται. Ο ολυμπιακος οταν χανει στην ευρωπη απο μαρσειγ και αρσεναλ αλλα κερδιζει στην ελλαδα; επισης οταν ο παναθηναικος τοσα χρονια κερδιζε στην ευρωπη και ο ολυμπιακος δεν εβγαζε σεπτεμβρη αλλα στην ελλαδα κερδιζε τις ξανθες και τις κερκυρες τοτε τι; τι γινοταν;
Dropsreef Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Πανιωνίου μέσα στο 2011 (ξεκινώντας απο τον πιο πρόσφατο) Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-3 Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-1 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2 Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-2 Πανιώνιος-Πανσερραϊκός 0-0 Πανιώνιος-Λάρισα 3-3 Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-0 Πανιώνιος - Καβάλα 1-1 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1 Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη 0-2 1 Νίκη ,6 Ισοπαλίες ,4 ήττες Ειδικότερα φέτος 0 νίκες , 1 ισοπαλία, 3 ήττες Next....
DKNI Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Επισης περσυ που αποκλειστηκες απο τηνευρωπη δεν ηταν κριτηριο η ευρωπη ε; τοτε καθαρα πηρες τα ματσακια με τους μικρους; οταν εμεις επι τεν κατε καναμε διπλο στην ιντερ και τη βρεμη παλι δεν ηταν κριτηριο η ευρωπη ε; Ωραια η πορεια του πανιωνιου το 2011. Ασχετο οτι αλλη ομαδα πχ τον φλεβαρη και αλλη τον οκτωβρη ε; επισης εχουμε τις εκτος εδρας εμφανισεις του εργοτελη ας πουμε; γιατι αποκει ξεκινησαμε οτι ο εργοτελης στηθηκε. Αποκλειεται ο παναθηναικος να κερδιζει στο οακα τον εργοτελη σωστα;
Dropsreef Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή για να καταλάβω μία ομάδα που έχασε εντός έδρας με Αεκ και με Παοκ και ήρθε ισόπαλη με τον Εργοτέλη είναι ανεπίτρεπτο να χάνει από τον Ολυμπιακό.Τέλος πάντων δεν το συνεχίζω.Εγω απλώς παραθέτω τα αποτελέσματα για να συνειδητοποιήσουμε ποια ομάδα κέρδισε ο Ολυμπιακός σήμερα
DKNI Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ντροπ κανεις μεγαλο λαθος γιατι δεν εχεις διαβασει τα προηγουμενα. Δεν εχουμε προβλημα εμεις. Εγω το λεω χωρις να σας εχω δει. Με τον πανιωνιο ξαι λιγα ριξατε. Το προβλημα το εχει ο τηλεμαχος που θεωρησε περιεργο αποτελεσμα ο παναθηναικος στο οακα να κερδιζει ευκολα τον εργοτελη
geovard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αλλά η πλάκα είναι που ο Παπουτσάκης τιμώρησε με δύο αγωνιστικές Πήρσον, Χίμπλιγκερ, Φραγκουλάκη γιατί λέει δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων Ποιό ύψος ρε Αποστόλη? Τι περίμενες να νικήσεις τον Παναθηναϊκό? Καλοέμαθες πριν κάποια χρόνια που έκανες δυό νίκες. όμως τελείωσαν τα δώρα. Ό,τι πήρες, πήρες. Άκου ρε κάτι απαιτήσεις! Με τον Παναθηναϊκό, αυτό τον Παναθηναϊκό που άρχισε να ρολλάρει έπαιζες. Αντι να παρακαλάς που έφαγες μόνο τέσσερα τιμωρείς και τους παίχτες σου?Τώρα να δούμε πώς θα τους αντικαταστήσεις στα επόμενα ματς. Τον Παναθηναϊκό ξεχάστε τον όλοι σας τα επόμενα χρόνια. Οι Παναθηναϊκοί να δέσουν τις ζώνες τους γιατί Α Π Ο Γ Ε Ι Ω Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε !!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Οι Παναθηναϊκοί να δέσουν τις ζώνες τους γιατί Α Π Ο Γ Ε Ι Ω Ν Ο Μ Α Σ Τ Ε !! Εγώ την δένω, φοβάμαι όμως μην πάθουμε bird strike στην απογείωση.
DKNI Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 O Bεντουρης δεν θα τιμωρησει τους παικτες του για την τριαρα?
john1987 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 O Bεντουρης δεν θα τιμωρησει τους παικτες του για την τριαρα? Μην τους τιμωρησει με κανα πριμ
imperium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 εχει γινει ο Λετο αντι-Σισε τι θα κανουμε αν τραυματιστει η τιμωρηθει? απο επιθετικους τιποτα δεν εχουμε φετος γιατι δεν ανεβαζει κανεναν πιτσιρικα? τωρα στο καπακι τρια ντερμπι και φοβαμια οτι θα χασουμε πολλους βαθμους
barca10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παλικάρια δώστε μου λίγο τα φώτα για το μπάσκετ. Τα εισητήρια για την euroleague βγαίνουν 6 μέρες πριν συνήθως; Ξέρει κανείς πότε θα βγουν με την Zalgiris Kaunas; Επίσης με την Ουνικάχα υπήρξε sold out;
Προτεινόμενες αναρτήσεις