Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απιστευτο αυτο που εγινε με το πανο, πραγματικα!! Τωρα δηλ αν μαζευτουν οι συνδεσμιτες κ κανουν τα δικα τους θα φταινε;!;! Μη προκαλλειτε αλλο τον λαο ρε!!!

android.png

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aμα συνεχισει ετσι η αστυνομια, βλεπω τα πανο της θυρας 7 με της θυρας 13 διπλα διπλα στα ντερμπι. Θα καταφερουν να ενωσουν τους χουλιγκανς εναντιον τους στο τελος.

Ας δουμε τι θα δηλωσει η αστυνομια για το γεγονος, αν δηλωσει.

Δημοσ.

Αυριο παιζουμε εκτος εδρας, οποτε να δουμε τι θα κανουν οι του πανιωνιου..

Τι εξηγησεις να δωσει? Ειναι ξεκαθαρη αποπειρα φιμωσης και τραμπουκισμου. Τολμησες να δειξεις αντιθεση? Αντε γεια

Εγω παντως θα γουσταρα πολυ να φτιαξουν ιδια πανο, τα οποια θα σηκωνονται σε καθε ματς, σε καθε γηπεδο.

android.png

Δημοσ.

Αυτο.

Δεν εχουν καταλαβει οτι η οργη του κοσμου πλεον ειναι στα προσωπα τους και τα "υποκαταστατα" ποδοσφαιρο/μπασκετ/αθλητισμο/γιουρβιζιον/μενεγακη δεν ξερω γω τι "πρεζα" ειχαν βρει για καθε ηλικια και φυλο δεν κανουν δουλεια πια

Θα πηγαινει ο κοσμος μεν γηπεδο, αλλα το μυαλο θα ειναι αλλου

υγ. Πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα βρουν αφορμη καποια επεισοδια -μην πω θα τα υποκινησουν κι ολας- να σταματησει το πρωταθλημα ή να μην πηγαινει κοσμος, κατι τελοσπαντων για να αποφυγουν τις δημοσιες συναθροισης (ανω των 3) :devil:

Δημοσ.

Απιστευτο αυτο που εγινε με το πανο, πραγματικα!! Τωρα δηλ αν μαζευτουν οι συνδεσμιτες κ κανουν τα δικα τους θα φταινε;!;! Μη προκαλλειτε αλλο τον λαο ρε!!!

android.png

Ενημερωτικα ο κυριος πυρηνας της εξεγερσης στην Αίγυπτο ηταν οι Ultas ! :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα γουσταρα παντως σε καθε παιχνιδι ,ΚΑΘΕ ομαδα να ανεβαζει ενα τετοια πανo,θα γουσταρα τρελα.Και ας σταματαγαν το πρωταθλημα,αφου δεν καταλαβαινουν αλλιως ,θα καταλαβουν απο μια ενδεχομενη διακοπη του ελληνικου ποδοσφαιρου.

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.

Δεν είμαι σε καμία περίπτωση βάζελος αλλά θέλω να δώσω ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην πρωτοβουλία των οργανωμένων του παναθηναικού για το πανό που σήκωσαν!!!

υ.γ. Κάτι μου λέει ότι πλέον θα προωθήσουν νόμοσχέδιο για την κατάργηση των συνδέσμων.

Δημοσ.

Τηλεμαχε δεν θα μας πεις για την τιτανομαχια στη Ν. Σμυρνη και την αντισταση καθε χρονο του Πανιωνιου;

Δημοσ.

Όχι, γιατί με την ίδια λογική και η πρωταθλήτρια Γερμανίας Ντόρτμουντ είναι παραρτημά μας. Έτσι και αλλιώς σύμφωνα με εσάς ο καθρέφτης κάθε ομάδας είναι η Ευρώπη, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς σύμφωνα με εσάς ο καθρέφτης κάθε ομάδας είναι η Ευρώπη, έτσι δεν είναι;

Ωραια για πες μια τι εχεις κανει στην Ευρωπη φετος. Απτα 3 παιχνιδια (τα 2 εντος εδρας), δεν εχεις ηττηθει στα 2? Η κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

Θα σου πώ όταν θα τελειώσουμε τον όμιλο. Πονηρή η ερώτηση σου αλλά... δεν. Και εσείς το 2008 είχατε 2 ήττες σε 2 παιχνίδια και προκριθήκατε πρώτοι. Οπότε τρελίτσα αλλού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...