Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το όλο feeling με τις φώτο είναι άκυρο.

Άλλωστε ποιός σοβαρός άνθρωπος που θέλει να επενδύσει σε ομάδα το καθυστερεί τόσο πολύ...

Απορώ αν θα έρθει ο σαουδάραβας στο ματσ με τον Εργοτέλη.

Kαλα μην το λες..

Για να κλεισει η συμφωνια με την Μαντσεστερ σιτι και τον αραβα πηρε 1,5 χρονο αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Ποιός μπορεί να μου πεί γιατί δεν πήγε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ να πάρι μιά Αγγλική ομάδα? Λεφτά έχει να φάνε και οι κότες.

Εγώ ξέρω την απάντηση εσείς?

Δημοσ.

Αν δε πέσει το μετρητό (γιατί αυτό είναι η ουσία) δεν μπορούμε να ξέρουμε...

Δημοσ.

Φυσικα και ευχομαστε να υπαρχει καποιος που να βαλει τα 220 μιρια αλλα δεν παιζει ρε παιδια

δεν ισχυει πως να το κανουμε

Δημοσ.

Ξεκινα σημερα η (πιθανοτατα) τελευταια δυνατη και ανταγωνιστικη σεζον για την ομαδα μυθο.

Δυσκολο ματσακιον σημερα, ο ΠΑΟ ειναι ανετοιμος κατα τις δηλωσεις Ζοτς και Ιτουδη, η Μαλαγα ειναι σε πολυ καλη κατασταση και με επισημα παιχνιδια στα ποδια της (3 στα 3 στην ACB), δεν μενει παρα να ευχυθουμε να εχουμε καλη αρχη. Ελπιζω σε ΟΑΚΑ με ΠΟΛΥ κοσμο.

Δημοσ.

Φυσικα και ευχομαστε να υπαρχει καποιος που να βαλει τα 220 μιρια αλλα δεν παιζει ρε παιδια

δεν ισχυει πως να το κανουμε

Και καλά αυτό το MoU που συντάσσουν οι δύο πλευρές τι είναι ρε Σταύρακα? Το χαρτί του γάμου είναι.

Δημοσ.

ρε παιδια, ειλικρινα, τον συριγο τον πληρωνουν?? για πολλες σφαλιαρες την γκαντεμια μου, ακου παρατηρηση για την ευρολιγκα εκανε ο γελοιος, κανε ρε καραμητρο περιγραφη!!!!

smith τουμπανο, λογκαν ανεμικος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...