SlimData Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Όταν η μπάλα βρίσκει δίχτυ ακριβώς μέσα από το δοκάρι δεν μπορεί να το έχει πνίξει, εκτός κι αν είναι η κλειστή του γωνία και εδώ δεν ήταν
firewalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Απλά μου φάνηκε λίγο ατσούμπαλος τρόπος που πήγε προς την μπάλα. Μπορεί να ξεγελά και η κάμερα.
firewalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Έχουν πολύ πλάκα. Συνέχεια με εκπλήσσει η απύθμενη βλακεία του Μαριδάκη. Η διαιτησία του Παππά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι έλεγαν σήμερα το βράδυ ότι ευνόησε τους «πράσινους» στην αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα. Έδωσε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε* και έδειξε σέντρα σε μια φάση που κανείς δεν κατάλαβε αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή**. Και στις δύο περιπτώσεις οι αποφάσεις του ευνόησαν τον Παναθηναϊκό». * Οκ, αν δεν το έδινε καλά θα έκανε όπως έχω πολλάκις πει (διότι ο παίκτης πάει για το πέναλτι). Παράβαση όμως υπήρχε και ήταν πέναλτι βάση κανονισμού. ** Και εγώ νόμιζα πως αρκεί να το καταλάβει ο επόπτης. Αντί να ασχοληθούν αν ήθελαν με άλλα λάθη του διαιτητή που υπήρχαν, ασχολούνται με ότι του καίει. Λες και δεν ξέρουν μία από ποδόσφαιρο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Σοβαρα βγαλανε ανακοινωση για το ματς του ΠΑΟ με την Ξανθη? H ειναι inside info απο πηγαδακια και καλα? Οπως και να χει, κλαιω...Αλλα αν προκειται περι επισημης ανακοινωσης μιλαμε για τζιμανια ΑΑ.
firewalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Σοβαρα βγαλανε ανακοινωση για το ματς του ΠΑΟ με την Ξανθη? H ειναι inside info απο πηγαδακια και καλα? Οπως και να χει, κλαιω...Αλλα αν προκειται περι επισημης ανακοινωσης μιλαμε για τζιμανια ΑΑ. "Ευτυχώς" δεν είναι ανακοίνωση. "Κύκλοι του Πειραιά" είναι.
imperium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 παλι ο Λετο επαιξε καλυτερα δεν με πειθει και πολυ η ομαδα Μπραβο στο Καπινο.τραβα απτα μαλλια την ευκαιρια
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πάντως αυτή η ιστορία με τον πρίγκιπα και τον Τσάκα σίγουρα είναι μούσι... Η πρώτη φώτο σίγουρα είναι fake. Στη δεύτερη φώτο φαίνεται να έχει ντύσει έναν πακιστανό μετανάστη σαουδάραβα... Εκείνο που είναι περίεργο είναι πως ο Βαρδινογιάννης(που όσο να 'ναι χαζός δεν είναι) τον πήρε στα σοβαρά.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Είδα το πρώτο ημίχρονο, καλός μου φάνηκε ο ΠΑΟ. Υπο την έννοια οτι έπαιξε ουσιαστικό και απλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο δεν ξέρω τι παίχτηκε, έπρεπε να φύγω. Υ.Γ: Ήταν πέναλντι.
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πάντως αυτή η ιστορία με τον πρίγκιπα και τον Τσάκα σίγουρα είναι μούσι... Η πρώτη φώτο σίγουρα είναι fake. Στη δεύτερη φώτο φαίνεται να έχει ντύσει έναν πακιστανό μετανάστη σαουδάραβα... Εκείνο που είναι περίεργο είναι πως ο Βαρδινογιάννης(που όσο να 'ναι χαζός δεν είναι) τον πήρε στα σοβαρά. Αφού έφερε όλα τα έγγραφα ο άλλος, πως να μην τον πάρει στα σοβαρά. Πρέπει να έχει μιλήσει και με τον πρίγκιψ η οικογένεια για να το συνεχίζει το θέμα.
gchris7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Από που προκύπτει ότι η πρώτη φωτο είναι fake και για πιο λόγο να είναι fake?
Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να έχει μιλήσει και με τον πρίγκιψ η οικογένεια για να το συνεχίζει το θέμα. ναι, γιατι ως γνωστόν η οικογένεια Βαρδινογιαννη φημιζεται για τους επιτυχεις χειρσμους της σε οτι εχει να κανει με την ΠΑΕ Παναθηναικος :mrgreen:
alexis333 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/anthllaksan-e-mail-oi-dikhgoroi-toy-prigkipa-kai-toy-vardinogiannh.1415178.html
Sred Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εγω πιστευω οτι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα στο θεμα με τον αραβα..Μιλαμε θα γελασει και ο καθε πικραμενος.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το όλο feeling με τις φώτο είναι άκυρο. Άλλωστε ποιός σοβαρός άνθρωπος που θέλει να επενδύσει σε ομάδα το καθυστερεί τόσο πολύ... Απορώ αν θα έρθει ο σαουδάραβας στο ματσ με τον Εργοτέλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις