Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το φοβαμαι λιγο το ματς.Λιγο η γκαντεμια οταν μαζευομαστε πολλοι στο οακα,λιγο το...."φαρδος" της αεκ,λιγο η περιρρεουσα ατμοσφαιρα για πιθανη ανατροπη και κατακτηση πρωταθληματος.

Αγωνιστικα δεν υπαρχει συγκριση.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας διαφωνησει καποιος να κανουμε διαλογο.

Καταρχας, θες να πεις για τις μπουκες του σπανουλη που εδιναν κατι το απρόβλεπτο στην ομάδα. Θα πρεπει να μάθουμε να ζούμε και χωρίς αυτό πλέον. Μόνο που ο Σπανούλης πέρα από την όποια βοήθεια στο κατέβασμα της μπάλας , τα drive του τα οποία ήταν πολύ χρήσιμα στην αρνητική του μέρα η ακόμα καλύτερα στην μέρα που θα τον κλείσουν τελείωσες.

Η Θέση του Σάτο είναι να αγωνίζεται στο 3. Φέτος παίρνει χρόνο και στο 2. Είναι μία θέση που για μένα δεν την ξέρει και δεν την έχει ιδιαίτερα λόγω της κακής τεχνικής του. Βέβαια αν καταφέρει και προσαρμοστεί(δύσκολο εως ακατόρθωτο για παίκτη της ηλικίας του) μπορεί να σου άλλα πλεονεκτήματα απο αυτά του σπανούλη.

Πραγματικά εχθές ο μικρός με έβγαλε απο τα ρούχα μου καθώς σε 3 φάσεις έχασε τον Ρίμπας και οι τρεις κατέληξαν σε τρίποντο. Για τον τέπιτς, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά :confused:

Τρύπες θεωρητικά δεν υπήρχαν στην διαμόρφωση αυτού του ρόστερ εκτός απο μία θέση στα γκαρντ έαν ο καλάθης ήταν να παίρνει 5λεπτα. Υπήρχαν παίκτες για τους ψηλoύς που άλλα χρόνια διαμαρτυρόμασταν..τέλος πάντων..

ΥΓ1: Λεφτά υπήρχαν για να μείνει ο Σάρας.

ΥΓ2: Βλέπεις όμως κάτι Κλάβερ, Σαν Εμετέριο, Ρίμπας να σου κάνουν πλάκα και αναρωτιέσαι να γιατί δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους ισπανούς. Γιατί έχουν παίκτες που βελτιώνονται συνεχώς όχι σαν τους δικούς μας...

Δε μιλαω για τις μπουκες του Σπανουλη. Μιλαω για το π&ρ που παιζει ο Σπανουλης και που δεν το παιζει κανες αλλος στην Ευρωπη σ αυτο το επιπεδο εκτος απ' αυτον και τον Σαρας. Και φυσικα ουτε ο Διαμαντιδης.

Τωρα αν δε βλεπετε πως εχετε αλλαξει ολη τη φιλοσοφια σας με τη φυγη Σπανουλη (χωρις να λεω αν ειναι κακο/καλο), τοτε βλεπουμε άλλο αθλημα.

Επαναλαμβανω πως ο Σατο ειναι πολυ καλος παικτης και κανει καλη χρονια. Επαναλαμβανω επισης πως η παρουσια του στο ροστερ σας ειναι πολυτελεια και οχι αναγκαιοτητα.

Το κυριοτερο στατιστικο του Σπανουλη φετος δεν το αναφερει κανεις. Ριχτε μια ματια σε κερδισμενα φαουλς/εκτελεσμενες βολες.

Υ.Γ. Αν διαμαρτυρεσαι εσυ για τους αντιπαλους, εμεις τι να πουμε που το καθε τριαρι το χουμε κανει παικταρα?? Παιξτε εναντιον μας (παπανικολαου/κεσελυ), μπορειτε!

Αν ο Διαμαντίδης αντέξει τα 30-35 λεπτά ανά αγώνα ως το τέλος της χρονιάς, ο Σπανούλης δε θα λείψει στον ΠΑΟ. Αν όμως ψοφήσει ο ΔΔ, η συζήτηση θα είναι τελείως διαφορετική.

Δεν ειναι θεμα το να ψοφησει ο ΔΔ για να πουμε οτι ελλειψε. Οποιοσδηποτε παικτης τετοιου επιπεδου φυγει απο οποιαδηποτε ομαδα, θα λειψει. Δεν μπορει κανεις ευκολα να "μπει στα παπουτσια" του αποχωρησαντα. Για παραδειγμα, ο Παο εχει στερηθει τις επιλογες του στην επιθεση απο την ελλειψη του σπανουλη (ντραιβς, π&ρ, ασιστς, κερδισμενα φαουλς), οποτε ο Ομπραντοβιτς εχει αναγκαστει λογω αυτης της ελλειψης να αλλαξει τον τροπο παιχνιδιου.

Υ.Γ. Σορρυ για την αργοπορημενη απαντηση.

Δημοσ.

Δεν διαφωνω οτι ο Ομπραντοβιτς αλλαξε φιλοσοφια η τουλαχιστον αυτο προσπαθει να κανει με την φυγη Σπανουλη. Ο Σπανουλης σαν κυριο κομματι του παιχνιδιου του εχει το pick ψηλα και μετα αυτο γινεται ειτε δικο του drive ειτε καταληγει σε pick'n'roll και απο εκει παιρνει και τα περισσοτερα φαουλ. Παλι ερχεσαι στα λογια μου οτι ο Σαρας θα μπορουσε να παραμεινει.

Ο Σάτο είναι παικτης που ειναι χρησιμος για τον τροπο με τον οποιο ειναι δομημενη η ομαδα. Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειται πολυτελεια(ίσως λογω του συμβολαιου του- εκει εχω μια ενσταση).

ΥΓ: Ηταν επιλογη του προπονητη σου να παιζεις με 2 νεαρα τριαρια οπως και εγω να παιζω με 1.5 ασσο backup του Διαμαντιδη. Δυστυχως ειναι και οι δυο ξεροκεφαλοι και δεν θα αλλαξουν γνωμη πριν το καλοκαιρι(για εσας ισως να μην αλλαξει και μετα απο αυτο)

Δημοσ.

Δεν ερχομαι στα λογια σου. Απο το καλοκαιρι ελεγα πως θα ειστε χαζοι να διωξετε τον Σαρας. Ε ο ανθρωπος θα παει τη (πολυ μετρια κατα τα αλλα) Φενερ στο Φαιναλ4. Οπως πηγε και την Ριτας στο Τοπ16. Μεγιστος παικτης, τι να λεμε τωρα.

Ετσι οπως ειναι δομημενη η ομαδα σου, θα μπορουσες να ειχες τον Τεπιτς να σκυλιαζει στην αμυνα, αντι να προσπαθει να πεισει Θεους και δαιμονες επι 2 χρονια, οτι ειναι αξιοπιστο πλευ μεικερ. Και αντι του Σατο να εχεις παικτη (αντιστοιχης αξιας) σε θεση που ποναει η ομαδα σου (5 ή 1).

Καποιος που βλεπει περισσοτερο τον Παο να μου διαψευσει/επιβεβαιωσει αυτο που ειδα και γω σε καποιο ματς, οτι ο Νικολας παιζει ενιοτε ασσος αλλα τοτε κουραζεται και δεν αποδιδει επιθετικα.

Δημοσ.

Ρε παίδες μην φοβάστε το ματς με την ΑΕΚ ο killer cisse θα τα δώσει όλα συν ότι έχει δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα στην ομάδα

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Δεν ερχομαι στα λογια σου. Απο το καλοκαιρι ελεγα πως θα ειστε χαζοι να διωξετε τον Σαρας. Ε ο ανθρωπος θα παει τη (πολυ μετρια κατα τα αλλα) Φενερ στο Φαιναλ4. Οπως πηγε και την Ριτας στο Τοπ16. Μεγιστος παικτης, τι να λεμε τωρα.

Ετσι οπως ειναι δομημενη η ομαδα σου, θα μπορουσες να ειχες τον Τεπιτς να σκυλιαζει στην αμυνα, αντι να προσπαθει να πεισει Θεους και δαιμονες επι 2 χρονια, οτι ειναι αξιοπιστο πλευ μεικερ. Και αντι του Σατο να εχεις παικτη (αντιστοιχης αξιας) σε θεση που ποναει η ομαδα σου (5 ή 1).

Καποιος που βλεπει περισσοτερο τον Παο να μου διαψευσει/επιβεβαιωσει αυτο που ειδα και γω σε καποιο ματς, οτι ο Νικολας παιζει ενιοτε ασσος αλλα τοτε κουραζεται και δεν αποδιδει επιθετικα.

Καταρχας λαναθανεις γιατι εγω υποστηριζα απο το καλοκαιρι οτι πρεπει να μεινει ο Σαρας. Βλεπεις πηγε στην Φενερ και κανεις απο τους ψηλους δεν καταλαβαινει τις πασες του.

Σε ποια θεση θελω να μου πεις οτι θα σκυλιαζει στην αμυνα. Γιατι καλος χρυσος ο τεπιτς αλλα σε ποια θεση. Και γιατι η ομαδα ποναει στο 5. Το καλοκαιρι δεν ενισχυθηκε οπως θα επρεπε για την θεση 5? Τον κιριλενκο επρεπε να παρει?

Αυτο που θελει η ομαδα ειναι ενα combo guard. Αν διωξει καποιον απο τους τεπιτς καλαθη τοτε συζηταμε και για αλλη μεταγραφη.

Δημοσ.

E και οι 2 το λεγαμε για τον Σαρας τοτε, μην κολλας..

Στο 5 πηρες το καλυτερο 5αρι βασει αριθμων περυσι. Δεκτο και κατανοητο.

Φετος ακομα ομως δεν εχει παιξει. Εγω αν αναγκαζομουν να παιζω με 2ο σεντερ τον Γλυνια για κανα 4μηνο, λογικο δεν ειναι να λεω οτι χρειαζομαι ενισχυση??

Διαβασε εδω ενα αρθρο ενος πρασινου δημοσιογραφου, που ομως λεει πολλα πραγματα με τ ονομα τους. http://www.leoforos.gr/blog/14130/den-allazei-o-panathenaikos

Δημοσ.

Πρωτον, για τον Σπανουλη ναι οκ ελειψε η μπουκα το π&ρ το ντραιβ το να ταλλο, ΑΛΛΑ ουδεις αναντικαταστατος. Μαλιστα φιλε Chris τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο θα περιμενα να αναφερεις οτι ο Πεκοβιτς ειναι αυτος που εμφανως λειπει (λογω τραυματισμου Μαριτς) και οχι ο Σπανουλης. Αλλα δεν πονταρω στην αντικειμενικοτητα κανενος, οποτε καλα κανεις και λες για Σπανουλη, γιατι αυτον βλεπεις απτη δικη σου οπτικη γωνια οτι λειπει πιο πολυ. Ο ΔΔ αυτη τη στιγμη αγωνιζεται για 2-3 Σπανουληδες και αν δεν κανει καποιες δουλειες του Σπανουλη τοσο καλα, κανει αλλες 10 φορες καλυτερα και με βγαζει ασπροπροσωπο συνεχως.

Δευτερον, για τον Σαρας, το μπασκετ δεν παιζεται μονο στο παρκε. Συγκεκριμενα οταν ο προπονητης ειναι ο Ομπραντοβιτς, πρεπει να πληρεις πολλους περισσοτερους ορους απο το αγωνιστικο ταλεντο. Να μη ξαναλεμε για ξενυχτια, ψεματα στους τραυματισμους, αραλικια, γαιτανακια καθε καλοκαιρι μεχρι να ανανεωσει, εξωαγωνιστικους λογους που τον κανανε να θελει να μεινει στον ΠΑΟ και αλλα διαφορα. Παιχτουρα, ψυχαρα, μαγκας, ΑΛΛΑ η γνωμη του Ομπραντοβιτς συμπεριλαμβανει κι αλλα κριτηρια και η ιστορια μας διδαξε οτι πρεπει να την σεβομαστε.

Δημοσ.

ρε μιντι τωρα σοβαρα θες να μιλησουμε για αντικειμενικοτητα?

Σαφως λειπει και ο Πεκο, απλως για τον Πεκο πηρες αντικαταστατη (Μαριτς). Ενω για τον Σπανουλη, οχι.

Δημοσ.

ρε μιντι τωρα σοβαρα θες να μιλησουμε για αντικειμενικοτητα?

Ναι αμε γτ οχι? Να πουμε για το πιο προσφατο για τον Κεσελυ τι ελεγες στο Ευρωμπασκετ και τι απαντας τωρα στον εαυτο σου μονος σου, στο διπλα thread? Φυσικα οταν απαντουσα τοτε εγω, με τα λογια που λες εσυ τωρα, ημουν πρασινογυαλακιας, ενω εσυ διατηρεις την αντικειμενικοτητα σου κανοντας κωλοτουμπες αναλογως τον ανεμο.

Θες να θυμηθω κι αλλα?

Στο χοκει επι παγου μπορει να εισαι αντικειμενικος, αλλα με το μπασκετ σε συνεπαιρνει συχνα η αγαπη σου για το αθλημα και την ομαδα σου.

Δημοσ.

Στο 5 πηρες το καλυτερο 5αρι βασει αριθμων περυσι. Δεκτο και κατανοητο.

Φετος ακομα ομως δεν εχει παιξει. Εγω αν αναγκαζομουν να παιζω με 2ο σεντερ τον Γλυνια για κανα 4μηνο, λογικο δεν ειναι να λεω οτι χρειαζομαι ενισχυση??

Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι με την λογικη του καλοκαιριου δεν θα μπορουσα να παρω τον σοφοκλη για τεταρτο 5αρι αν καποιος μου τραυματιστει

Δημοσ.

Θα με τρελανεις. Ιδιος παικτης ο Κεσελυ στο Ευρωμπασκετ, ιδιος τωρα?? Επομενως πως μπορω να μην τον κραζω τωρα, ή να μην τον επευφημώ για την αποδοση του με την εθνικη της χωρας του??

Βεβαιως βεβαιως δε θυμασαι τα ποστ μου για το ποσο θα λειψει ο Τσιλντρες, πως ειναι ρισκο να περιμενουμε το Βασιλοπουλο κτλ κτλ.. Ουτε βεβαια οταν σας ελεγα πως οι Καλαθης/Τεπιτς δεν ειναι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα ακομη ενω εσεις τους ειχατε ηδη hall-of-famers ενα πραμα. Τις αποψεις για τον Κλειζα βεβαια (γατακι κτλ) τις θεωρουμε απολυτως αντικειμενικες.

Τωρα θα μου πεις, το αλαθητο δεν το χει κανενας, ισως καποια πραγματα να τα βλεπουμε λιγο διαφορετικα για την ομαδα που υποστηριζουμε. Παντα προσπαθω ωστοσο να κρατησω ισορροπιες, και να μην παπαγαλιζω καμια αποψη αλλα να σκεφτομαι ο ιδιος. Και αυτο ειναι το ζητουμενο για ολους μας πιστευω.

Για το ποιος κανει κωλοτουμπες.. Αστο! Τα χουμε πει τοσες φορες σ αυτο το φορουμ και κατι μου λεει οτι θα τα πουμε αλλες τοσες..

Απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι με την λογικη του καλοκαιριου δεν θα μπορουσα να παρω τον σοφοκλη για τεταρτο 5αρι αν καποιος μου τραυματιστει

Δεκτο αλλα μεσα στη χρονια κατα την αποψη μου επρεπε να κανεις μια κινηση. Οπως επρεπε να ειχαμε κανει και εμεις. (και τωρα με τον τραυματισμο του Βασιλοπουλου ακομα περισσοτερο).

Δημοσ.

Θα με τρελανεις. Ιδιος παικτης ο Κεσελυ στο Ευρωμπασκετ, ιδιος τωρα?? Επομενως πως μπορω να μην τον κραζω τωρα, ή να μην τον επευφημώ για την αποδοση του με την εθνικη της χωρας του??

Ελα, αν θυμηθεις καλυτερα καθε τριποντο που εβαζε ο Κεσελυ στο Ευρωμπασκετ, πιστευες οτι εχεις τον νεο Εντι Τζονσον...

Εγω απλα ελεγα οτι το Ευρωμπασκετ δεν λεει πολλα μπροστα στο συλλογικο επιπεδο. Αλλο να παιζεις με παιχτες που ξερεις και αλλο να πρεπει να προσαρμοστεις σε νεα ομαδα/χωρα/νοοτροπια/συμπαικτες κλπ. Ο Κεσελυ με τα πολυ συγκεκριμενα προσοντα ηταν περιπου προφανες οτι δεν μπορει να κανει το μπαμ. Παρολα αυτα για σουτερ ακουγα, για αλτικο παιχτη ακουγα, για τσαμπουκα ακουγα και εμενα με ανοιχτο το στομα...Τωρα ερχεστε στα λογια μου, καλλιο αργα.

Βεβαιως βεβαιως δε θυμασαι τα ποστ μου για το ποσο θα λειψει ο Τσιλντρες, πως ειναι ρισκο να περιμενουμε το Βασιλοπουλο κτλ κτλ..

Θυμησου καλυτερα. Ελεγες οτι θα λειψουν αυτοι οι 2 αλλα ο Κεσελυ θα ειναι καλος αντικαταστατης αρκει να βελτιωσει λιγο την αμυνα του. Τελικα πρεπει να βελτιωθει ολοκληρος, ε?

Ουτε βεβαια οταν σας ελεγα πως οι Καλαθης/Τεπιτς δεν ειναι ετοιμοι για μεγαλα πραγματα ακομη ενω εσεις τους ειχατε ηδη hall-of-famers ενα πραμα. Τις αποψεις για τον Κλειζα βεβαια (γατακι κτλ) τις θεωρουμε απολυτως αντικειμενικες.

Ποιος ειχε hall-of-fame αυτους τους 2? Εγω ηλπιζα στον Τεπιτς και μιλαγα για τα προσοντα του, αλλα λογω του χαρτακτηρα του (ψυχολογιας καλυτερα) θεωρω οτι δεν εχει ελπιδα να κανει μπαμ, το λεμε καιρο τωρα αυτο, δεν περιμεναμε τη φετινη σεζον για να το διαπιστωσουμε. Για τον Καλαθη απτην αρχη ελεγα οτι δε περιμενω πολλα, αλλα φετος δε τα παει και ασχημα, τεινει να με διαψευσει που και που.

Για το ποιος κανει κωλοτουμπες.. Αστο! Τα χουμε πει τοσες φορες σ αυτο το φορουμ και κατι μου λεει οτι θα τα πουμε αλλες τοσες..

Ξερεις οτι ο Γενναρης/Φλεβαρης (Βον Ουειφερ, Κεσελυ κλπ) δεν ειναι η εποχη σου να μιλας για κωλοτουμπες αλλων. Αστο να παει στο καλο, βαριεμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...