Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bαλε κι αυτους που μισουν και τους δυο και περιμενουν τον πριγκιπα ....

Ακριβες παραδειγμα ειναι το απο πανω post του Kill_bill2...:lol:

Δεν μισώ τον Βγενόπουλο ίσα ίσα πρόσφερε αρκετά για το χρόνο που ασχολήθηκε. Αυτή την στιγμή κουράζει και προσπαθεί να σώσει το στραπατσαρισμένο image του με ψεύτικες προτάσεις αγοράς και λάσπη στον Τζίγγερ.

Τον Τζίγγερ μισώ γιατι είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος του ολυμπιακού. Πρόσφερε πιο πολλά πρωταθλήματα και απο τον Θείο. Επίσης κατάφερε να είμαστε και απο τις ελάχιστες ομάδες(πανευρωπαϊκά) χωρίς περιουσιακά στοιχεία. Εδώ η ψωροκώσταινα ΑΕΚ έχει δικό της προπονητικό. Παοκ, Αρης γύπεδα και προπονητικά.

Όμως δεν με νοιάζουν όλα αυτά ποια. Γυρνάμε σελίδα, με το καλό.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mε τον Σαουδαραβα πιστευω πως με καλες και εξυπνες μετταγραφες (οχι ολους τους σαπιους) μπορειται να παρετε προταθληματα και να κανετε καλη πορεια στο Champions League

Δημοσ.

Mε τον Σαουδαραβα πιστευω πως με καλες και εξυπνες μετταγραφες (οχι ολους τους σαπιους) μπορειται να παρετε προταθληματα και να κανετε καλη πορεια στο Champions League

Kι οι Παναθηναικοι αυτο πιστευουν :P

298067_10150345540753258_784848257_7999941_386023021_n.jpg

Θεουλης.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχα ....

Τρομερο ....

Ο αλλος στην ΑΕΚ πηγε στα γραφεια και ζητουσε επιμονα να του επιστρεψουν τα λεφτα και να δωσει πισω το διαρκειας του ...

Δημοσ.

Θα γελασουμε αν το ντερμπι μπασκετ της 5ης αγωνιστικης ΠΑΟ-ΟΣΦΠ γινει κεκλεισμενων των θυρων...

Με βαση το περσινο (προπερσινο πλεον) δεδικασμενο του ΟΣΦΠ που η ποινη των 9 αγωνιστικων μειωθηκε κατα 3 αγωνιστικες, για ενα παιχνιδι που δεν εληξε καν, ειναι de facto και αυτονοητο οτι το ιδιο θα ισχυσει και για τον ΠΑΟ και η ποινη θα μειωθει για 1 αγωνιστικη τουλαχιστον.

Αυτα τα λεω, πριν παρθει η οποιαδηποτε αποφαση για εναν απλο λογο: Γιατι αν απλα εφαρμοστει το δεδικασμενο του ΟΣΦΠ θα βγαινουν οι γαυροι και θα μιλανε για σκανδαλο, οτι ενω ημασταν τιμωρημενοι, η κατα φαντασιαν παραγκα του μπασκετ μας μειωσε την τιμωρια για να εχουμε γεματες κερκιδες στο ντερμπι.

Δημοσ.

Και να μην έχουμε κόσμο στο ντερμπι, νομίζω πως φέτος ο γαύρος δεν θα είναι καν αντίπαλος.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, 99% είμαστε στην τελευταία μεγάλη χρονιά της ομαδάρας μας, θα προσπαθήσω να πάω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ (σαρας τρέλα)

και ελπίζω να μην με ξαναδιώξουν οι έμμισθοι κάφροι

Δημοσ.

Και να μην έχουμε κόσμο στο ντερμπι, νομίζω πως φέτος ο γαύρος δεν θα είναι καν αντίπαλος.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, 99% είμαστε στην τελευταία μεγάλη χρονιά της ομαδάρας μας, θα προσπαθήσω να πάω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ (σαρας τρέλα)

Πρωτον, το θεμα δεν ειναι τι αξια εχει φετος ο γαυρος, σημασια εχει οτι περσυ υπηρχε ειδικος κλειδαριθμος και "κατα συμπτωση" με 9 αγωνιστικες στο κεφαλι, τσουπ προτελευταια αγωνιστικη. Αν δεν βλεπεις οτι εδω και 2 χρονια ο γαυρος κινειται παρασκηνιακα...

Δευτερον, αποσο θυμαμαι, εχουμε κερδισει την εφεση και η ποινη ειναι ΔΥΟ αγωνιστικες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει βγει σεναριο περι αδειων εξεδρων

Τριτον, ποιοι καφροι σε εδιωξαν? Ειδικα περσυ δεν εγινε τιποτα που να "διωξει" τον κοσμο. Ολο το χρονο μια χαρα ηταν το γηπεδο, ειδες και 2 απιστευτα sold out με τη Μπαρτσελονα και στους τελικους με τον γαυρο φετος δεν ανοιξε ρουθουνι (εκτος αν εχουμε μπει σε λογικες "μα χυδαιολογουσαν τα παλιοπαιδα" οποτε δουλευομαστε μεταξυ μας)

Δημοσ.

Βρε δεν ειναι θεμα νικης η ηττας. Ας βαλουν και 40.000 γαυρους μεσα στο ΟΑΚΑ, σε ΟΛΑ τα εντος εδρας μας παιχνιδια, δεν ανησυχω για ηττες κλπ. Απο αγωνιστικης αποψης απλα περιμενω να δω τι χουνερια θα τους κανει ο Ζοτς εφετος μεχρι να το παρει. Περυσι για παραδειγμα εχασε σε 3 διαδοχικα παιχνιδια και τους το πηρε με μειονκετημα εδρας, χωρις καν να χρειαστει να εξανλτησει και τα 5 παιχνιδια των πλειοφφ. Φετος θα θελα να γινει ακομα πιο σαδιστης :-D Πχ να χασει σε 5 διαδοχικα παιχνιδια και να τους κανει ενα σερι 0-3 και να (ξανα)τραβανε τα μαλλια τους.

Το θεμα σχετικα με την ποινη, ειναι να δουμε αν οι ομαδες αντιμετωπιζονται ισοτιμα η αν εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα.

Οταν υπαρχει το δεδικασμενο των 9 αγωνιστικων που γινανε 6 (για πολυ πολυ σοβαρης εκτασης επεισοδια και για ματς που δεν τελειωσε ποτε), τοτε δεν νοειται απο καμια αποψη οι 3 αγωνιστικες του ΠΑΟ να μη μειωθουν τουλαχιστον κατα 1. Για να δουμε.

Δημοσ.

Πρωτον, το θεμα δεν ειναι τι αξια εχει φετος ο γαυρος, σημασια εχει οτι περσυ υπηρχε ειδικος κλειδαριθμος και "κατα συμπτωση" με 9 αγωνιστικες στο κεφαλι, τσουπ προτελευταια αγωνιστικη. Αν δεν βλεπεις οτι εδω και 2 χρονια ο γαυρος κινειται παρασκηνιακα...

Δευτερον, αποσο θυμαμαι, εχουμε κερδισει την εφεση και η ποινη ειναι ΔΥΟ αγωνιστικες, δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει βγει σεναριο περι αδειων εξεδρων

Τριτον, ποιοι καφροι σε εδιωξαν? Ειδικα περσυ δεν εγινε τιποτα που να "διωξει" τον κοσμο. Ολο το χρονο μια χαρα ηταν το γηπεδο, ειδες και 2 απιστευτα sold out με τη Μπαρτσελονα και στους τελικους με τον γαυρο φετος δεν ανοιξε ρουθουνι (εκτος αν εχουμε μπει σε λογικες "μα χυδαιολογουσαν τα παλιοπαιδα" οποτε δουλευομαστε μεταξυ μας)

Μη με τρελαίνεις, δε με λένε βγενόπουλο, δεν ζήτησα να μην χρησιμοποιούν παλιοκουβέντες.

Έχω κάθε χρόνο διαρκείας μπάλα μπασκετ και τα τελευταία 3 χρόνια είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα, δεν μίλησα για πέρσι.

Πλεον πηγαίνω σε κάθε άθλημα 2-3 ματς τη σεζον και λέω ότι, ελπίζω φέτος που αποφάσισα να πηγαίνω σε όλα τα ματς που μπορώ, να μην με ξαναδιώξουν.

Τέλος, να πως το εξής. Τα πράγματα ίσως τα βλέπουμε διαφορετικά. Το "κοίτα τι γίνεται εκεί" ή "κοίτα τι γινότανε παλιότερα" για να συγκρίνουμε και να πούμε "αυτά δεν είναι τίποτα" εμένα δεν με πείθουν.

Ούτε μου φαίνεται λογικό να λέμε "ε, εντάξει, ντέρμπι είναι όλο και κάποιος θα τους πετάξει ένα κινητό, δυο μπαταρίες, 10 μπουκάλια, 20 κροτίδες αλλά η ατμόσφαιρα γαμάτη".

Γιατί αυτά γίνανε στον 4ο τελικό και εμένα μου την γαμάνε την πόρωση.

Δεν το παίζω σωστός τίμιος λουκυ λουκ, απλά έχω βρεθεί και στην αντίθετη θέση και από τότε άλλαξα μυαλά.

Στα ουσιαστικά τώρα, δεν με ενδιαφέρει πως κινείται ο γαύρος. Θα μου πεις, αν σου έπαιρνε την κούπα θα σε ενδιέφερε. Σωστά.

Δεν ασχολούμαι ομως γιατί πέρα από κλειδαρίθμους κτλ, μέσα στο γήπεδο δεν έχω δει κάποιον διαιτητή να σπρώχνει εξώφθαλμα και για μένα αυτό μετράει.

Όχι ότι είχαμε καλές διαιτησίες, άθλιες ήταν. Απλά τα λάθη ήταν σε βάρος και των δυο

Δημοσ.

Οταν υπαρχει το δεδικασμενο των 9 αγωνιστικων που γινανε 6 (για πολυ πολυ σοβαρης εκτασης επεισοδια και για ματς που δεν τελειωσε ποτε), τοτε δεν νοειται απο καμια αποψη οι 3 αγωνιστικες του ΠΑΟ να μη μειωθουν τουλαχιστον κατα 1. Για να δουμε.

Ε φυσικά και να μειωθούν.Αφού υπάρχει το δεδικασμένο.Βέβαια μετά κλαψουρίζουμε όλοι μαζί για τα παλιόπαιδα που συνεχίζουν να βρίσκονται στις εξέδρες.Απο την μια λοιπόν απαιτούμε κάθαρση απο την άλλη χρησιμοποιούμε το δεδικασμένο γιατί η αρχή της κάθαρσης δεν πρέπει να ξεκινήσει απο την ομάδα μας.

Όσο για τα πολύ πολύ πολύ σοβαρής έκτασης επεισόδια σε έναν αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ θυμάμαι σαν παιδί και εγω έναν τελικό το 2006 (ο τρίτος τελικός κατά σειρά) ο οποίος έστειλε 4-5 άτομα της αποστολής στο νοσοκομείο.(εγκαύματα,ρήξη τυμπάνου,ράμματα τα πάντα όλα στις πρώτες βοήθειες).Βέβαια ο Βορεάδης έκρινε πως το παιχνίδι μπορούσε να συνεχιστεί και η τιμωρία ήταν μία (?) αγωνιστική ;

Η αναφορά στον συγκεκριμένο τελικό γίνεται για να διαχωρίζουμε τους αλήτες του 2010 απο τον υπέροχο κόσμο του 2006

Είτε άδειο είτε γεμάτο το Οακα η τσαπού φέτος είναι δεδομένη οπότε λίγο το κακό.

Δημοσ.

Ε φυσικά και να μειωθούν.Αφού υπάρχει το δεδικασμένο.Βέβαια μετά κλαψουρίζουμε όλοι μαζί για τα παλιόπαιδα που συνεχίζουν να βρίσκονται στις εξέδρες.Απο την μια λοιπόν απαιτούμε κάθαρση απο την άλλη χρησιμοποιούμε το δεδικασμένο γιατί η αρχή της κάθαρσης δεν πρέπει να ξεκινήσει απο την ομάδα μας.

Ασχετο αυτο που λες με αυτο που λεω. Αλλη συζητηση. Και αν θες να κανουμε μια αρχη στη συζητηση, τοτε ας ξεκινησουμε απο μια θεμελιωδη αποψη οτι ο χουλιγκανισμος δεν επιλυεται με τα "κεκλεισμενων των θυρων". Ειτε ειναι 1 αγωνιστικη ειτε 100.

Εκτος αν εσυ, σταληθεια μεσα σου, περιμενεις οτι αν η ποινη του γαυρου περυσι εμενε στις 9 αγωνιστικες θα ειχαν λυθει τα προβληματα των επεισοδιων.

Όσο για τα πολύ πολύ πολύ σοβαρής έκτασης επεισόδια σε έναν αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ θυμάμαι σαν παιδί και εγω έναν τελικό το 2006 (ο τρίτος τελικός κατά σειρά) ο οποίος έστειλε 4-5 άτομα της αποστολής στο νοσοκομείο.(εγκαύματα,ρήξη τυμπάνου,ράμματα τα πάντα όλα στις πρώτες βοήθειες).Βέβαια ο Βορεάδης έκρινε πως το παιχνίδι μπορούσε να συνεχιστεί και η τιμωρία ήταν μία (?) αγωνιστική ;

Η αναφορά στον συγκεκριμένο τελικό γίνεται για να διαχωρίζουμε τους αλήτες του 2010 απο τον υπέροχο κόσμο του 2006

Οτι ναναι. Αφενος μιλουσα για μπασκετ (και δεδικασμενα μπασκετ), αφεταιρου δεν ανεφερα καπου οτι αλητες ειναι μονο οι γαυροι για να χρειαστει να αποδειξεις οτι υπαρχουν και Παναθηναικοι τετοιοι. Το ξερουμε πως υπαρχουν, το ξερουμε πως "τα μετρα" αντιμετωπισης ειναι ελλειπη, ΑΛΛΑ ολα αυτα ειναι μια αλλη συζητηση απο αυτο που λεω εγω.

Δημοσ.

Ό,τι και να πει το ΑΣΕΑΔ, την βλακεία την έχουν κάνει ήδη. Έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν έχουν βγάλει απόφαση. Τώρα, όποια κι αν είναι η απόφαση, θα βγει η μία μεριά και θα κράζει. Αφού το ξέρουν όλοι ότι μόνο 1 εντός έδρας ματς της κανονικής περιόδου ενδιαφέρει ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, είναι δυνατόν να μην έχουν βγάλει απόφαση πριν μαθευτεί πότε θα γίνει το συγκεκριμένο ματς; Έλεος. Στημένοι ή ηλίθιοι, το ίδιο μου κάνει. Άντε να πείσουν ότι θα δικάσουν ανεπηρέαστοι από την κλήρωση! Πάλι θα έχουμε ανακοινώσεις και μουρμούρες χωρίς λόγο. Αν την έβγαζαν πριν 10 μέρες την απόφαση, ποιος θα γκρίνιαζε; Σίχαμα!

Επίσης, ο Dropsreef για μπάσκετ μιλάει, στο κλειστό του ΟΑΚΑ έχουν γίνει αυτά που λέει το 2006.

Για μένα, πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να λέει ως τιμωρία ότι το επόμενο εντός έδρας ματς με τον αντίπαλο που γίνονται τα επεισόδια θα γίνεται εκτός έδρας. Κύριε Ολυμπιακέ, έκανες επεισόδια με τον ΠΑΟ; Του χρόνου δίνεις 2 ματς στο ΟΑΚΑ. Να δούμε ποιος θα κουνηθεί μετά... Αν και μεταξύ μας, επειδή κάνουν και οι 2 επεισόδια, απλώς θα ανταλλάσσουν έδρες...

Δημοσ.

Για μένα, πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να λέει ως τιμωρία ότι το επόμενο εντός έδρας ματς με τον αντίπαλο που γίνονται τα επεισόδια θα γίνεται εκτός έδρας. Κύριε Ολυμπιακέ, έκανες επεισόδια με τον ΠΑΟ; Του χρόνου δίνεις 2 ματς στο ΟΑΚΑ. Να δούμε ποιος θα κουνηθεί μετά... Αν και μεταξύ μας, επειδή κάνουν και οι 2 επεισόδια, απλώς θα ανταλλάσσουν έδρες...

Δειτε το ρεαλιστικα. Ο ΣΤΟΚΟΣ πρεζακιας δεν θα του χαλασει η ζαχαρενια αν το ταδε/δεινα ματς γινει κεκλεισμενων των θυρων η εκτος εδρας η μπλα μπλα μπλα. Το πολυ πολυ να παει στο επομενο που δε θα υπαρχει τιμωρια και να κανει τα ιδια. Λετε να μπορει να λειτουργησει τοσο συναισθηματικα που να αντιλαμβανεται με το οποιο IQ του οτι εκεινη την ωρα κανει κακο στην ομαδα του?

Ειναι απλο. Πρεπει με καποιο τροπο να απομονωθουν αυτοι. Κατ'εμε τον πιο ορθο και απλο τροπο τον προτεινε καπου στο 2009 ο Ομπραντοβιτς:

«Είναι ο πιο ηλίθιος κανονισμός που υπάρχει. Δεν ξέρω πώς γίνεται να αλλάξει αυτό. Είναι ντροπή να παίζεις χωρίς κόσμο. Κι ο Ολυμπιακός έπαιξε με άδειες εξέδρες. Και μετά από αυτό θα αρχίσουμε πάλι να καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας δει. Δεν είναι λύση να παίζεις χωρίς φιλάθλους. Ακόμη και σε αυτή την περίσταση αμφότερες οι ομάδες κατέβαλαν αξιόλογη προσπάθεια. Πρόστιμο, πρόστιμο, πρόστιμο! Να διπλασιάζεται. Κάποια στιγμή θα φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ και μετά θα αρχίσουν όλοι να ενδιαφέρονται για το ποιος θα μπαίνει στο γήπεδο, ποιος κουβαλάει μπουκάλια, ποιος κουβαλάει κέρματα»

Να δουμε μετα αν οι σεκιουριτι θα κανουν τα στραβα ματια η οχι...

Στο θεμα μας, ο ΑΣΕΑΔ αυτη τη στιγμη ειναι σε απεργια επ'αοριστον και δεν εχει οριστει καν η διοικητικη ομαδα, οποτε ας οψεται...Μια ζωη ερασιτεχνισμοι, απορω πως μας αντεχουν προσωπικοτητες σαν τον Ζοτς και τον Ντουντα.

Δημοσ.

Εντάξει, μην γελιόμαστε τώρα, από τους security περιμένουμε να βγάλουνε τα κάστανα από τη φωτιά?

Οι συγκεκριμένοι είναι η τελευταία τρύπα του κλαρίνου. Όχι ότι τους υποτιμώ, τους σέβομαι όπως όλους αλλά ο ρόλος και οι αρμοδιότητές τους είναι τελείως συμπλρωματικοί.

Εδώ δεν μπορεί η αστυνομία να τους κάνει καλά που έχει την εξουσία, την δυνατότητα και την έγκριση όλων.

Το ξέρουμε, τους νταντεύουν οι πρόεδροι. Τελεία και παύλα.

Κι αν κάποιος τους πάει κόντρα, έχουν κι αυτοί μια χαρά επικοινωνιακό σύστημα.

Παράδειγμα....

Θυμάστε όταν είχαν βγάλει οι τότε ανεξάρτητοι ανακοίνωση κατά του αλβέρτη? Κάπου μεταξύ 2005-2006 ήτανε, με το σκηνικό με τον παπανικολάου

Αν δεν ήμουν μπροστά εκείνο το βράδυ και διάβαζα την ανακοίνωση θα του είχα ρίξει πολλές κατάρες του φράγκι. Αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τέλος πάντων

Απλά τα πράγματα, κάμερες παντού, και βαρύτατες ποινές.

Βέβαια θα μου πεις, τις ποινές ποιος θα τις αποφασίσει και ποιος θα τις επιβάλει? Οι γλοιώδεις πολιτικοί και οι βρώμικοι δικαστικοί?

Σωστά... Από τη σκύλα στη χάρυβδη...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...