Mika Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τώρα μιλάει για προτάσεις με εξαιρετικό μέλλον? οχι, λεει οτι υπαρχουν προτασεις που μιλουν για ενα εξαιρετικο μελλον. ο ιδιος ο Βγενο τις αμφισβητει στην αμεσως επομενη προταση.
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή πιστεύει ακόμα ότι όλα είναι στημένα από τον Τζιγγερ? Πάντως με την πρώτη του πρόταση υπονοεί ότι την κάνει με ελαφρά όπως και να έχει το πράγμα.
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή πιστεύει ακόμα ότι όλα είναι στημένα από τον Τζιγγερ? Πάντως με την πρώτη του πρόταση υπονοεί ότι την κάνει με ελαφρά όπως και να έχει το πράγμα. Τι υπονοει? Σαφες το κανει, 3 φορες εχει πει ο ανθρωπος "Εκανα συγκεκριμενη προταση με καταληκτικη ημερομηνια την 3/10 που ειναι το ΓΣ με μοναδικο ορο το θεμα της ΓΗΠΕΛ" Απο τη στιγμη που απο τοτε, απαντηση Τζιγγερ για ΓΗΠΕΛ δεν ειχαμε (τουλαχιστον οχι σε αυτα που τον ρωτησε ο Βγενοπουλος), εμφανιστηκαν ο Αλαντιν με το λιχναρι (δις μαλιστα, τη 2η φορα σε πιο προσεγμενο πακετο, πιο πιστευτο) με αποτελεσμα η σημερινη ΓΣ να μην γινει καν γιατι δεν υπηρχε και απαρτια, τι θες να κανει? Σημερα επρεπε να γινει ΓΣ για να εγκριθει το σχεδιο Βγενοπουλου, εφοσον ειχαν απαντηθει ερωτηματα σχετικα με τη ΓΗΠΕΛ. Απο τη στιγμη που οχι απλα δεν εγινε, αλλα δεν απαντηθηκαν και τα θεματα ΓΗΠΕΛ (οποτε πχ δεν εχει νοημα να γινει ΓΣ σε 3 μερες ας πουμε) τοτε ο Βγενοπουλος λεει "Κυριε Βαρδινογιαννη, με γραψατε στα παπαρια σας και δεν μου απαντησατε καν γιατι ασχολιοσασταν με τους πριγκιπες. ΑΡΑ υπονοειται οτι η δικη τους λυση (εστω, η μια απο τις δυο) ειναι ρεαλιστικοτερη της δικης μου, αρα τι με θελετε εμενα? Γεια σας!" Απλα και ξεκαθαρα Περιμενουμε ολοι λοιπον τον σωτηρα απο την Αραβια αφου δεν προχωρησε η λυση Βγενοπουλου
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι να πω, δεν τα πολύ-παρακολουθώ κιόλας τα διοικητικά του ΠΑΟ. Πάντως για εμένα που είμαι απ' έξω από τον χορό, δεν μου φαινόταν και πολύ ζεστός ο Βγενο να αναλάβει τον ΠΑΟ. Ποιο πολύ αφορμή για να την κάνει έψαχνε με όσο το δυνατόν λιγότερη γιουχα, βασιζόμενος κυρίως στο μίσος των παναθηναϊκών προς τον Τζιγγερ.
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τι να πω, δεν τα πολύ-παρακολουθώ κιόλας τα διοικητικά του ΠΑΟ. Πάντως για εμένα που είμαι απ' έξω από τον χορό, δεν μου φαινόταν και πολύ ζεστός ο Βγενο να αναλάβει τον ΠΑΟ. Ποιο πολύ αφορμή για να την κάνει έψαχνε με όσο το δυνατόν λιγότερη γιουχα, βασιζόμενος κυρίως στο μίσος των παναθηναϊκών προς τον Τζιγγερ. Θα ειχες δικιο αν δεν ειχε ξαναεμφανιστει Οσοι πιστευαν οτι δεν ειχε σκοπο να αναλαβει πριν, το ιδιο πιστευουν τωρα Οσοι πιστευαν οτι ηθελε να αναλαβει, το ιδιο πιστευουν τωρα εκτος απο μερικους που απογοητευτηκαν που ουτε τωρα εκατσε Αν τελικα ο Βγενοπουλος δεν αναλαβει, θα τον "δικαιολογησουν" αν οχι λιγοτεροι απο την 1η φορα, αντε το πολυ οι ιδιοι. Προσωπικα με ξενερωνει οτι θελει να παρει την ΠΑΕ επιβλητικα, εκδικητικα και με τους δικους του ορους (και την 1η φορα το ιδιο ηθελε). Αλλα βλεπω οτι ειναι η μονη πραγματικη λυση οποτε τον στηριζω
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Θα ειχες δικιο αν δεν ειχε ξαναεμφανιστει Οσοι πιστευαν οτι δεν ειχε σκοπο να αναλαβει πριν, το ιδιο πιστευουν τωρα Οσοι πιστευαν οτι ηθελε να αναλαβει, το ιδιο πιστευουν τωρα εκτος απο μερικους που απογοητευτηκαν που ουτε τωρα εκατσε Αν τελικα ο Βγενοπουλος δεν αναλαβει, θα τον "δικαιολογησουν" αν οχι λιγοτεροι απο την 1η φορα, αντε το πολυ οι ιδιοι. Προσωπικα με ξενερωνει οτι θελει να παρει την ΠΑΕ επιβλητικα, εκδικητικα και με τους δικους του ορους (και την 1η φορα το ιδιο ηθελε). Αλλα βλεπω οτι ειναι η μονη πραγματικη λυση οποτε τον στηριζω Θα είχε επανεμφανιστεί όμως αν δεν είχε κάνει εκείνη την συνέντευξη τύπου ο Τζιγγερ που τον έκραζε κανονικά? Μήπως αναγκάστηκε να επανεμφανιστεί?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Θα ειχες δικιο αν δεν ειχε ξαναεμφανιστει Οσοι πιστευαν οτι δεν ειχε σκοπο να αναλαβει πριν, το ιδιο πιστευουν τωρα Οσοι πιστευαν οτι ηθελε να αναλαβει, το ιδιο πιστευουν τωρα εκτος απο μερικους που απογοητευτηκαν που ουτε τωρα εκατσε Ηταν ξεκαθαρος ο λογος που ξαναεμφανιστηκε στο προσκηνιο, εκτος αν καταφερεις να εντοπισεις εναν σοβαρο και πειστικο λογο που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν αναλαμβανει την ΠΑΕ ενω ΟΛΟΙ οι οροι του εγιναν αποδεκτοι. Εγω απο οσες αντικειμενικες σκοπιες κι αν το ειδα, δεν καταφερα να βρω καμια λογικη συνεπεια μεταξυ των λογων και των πραξεων του. Αλλα λεει, αλλα κανει. Αν με ρωτας ποιος ειναι ο λογος που ξαναεμφανιστηκε κατα τη γνωμη μου, το ειχα ποσταρει πριν τρεξουν ολες οι εξελιξεις, και ημουν με μαθηματικη ακριβεια βεβαιος για τις προθεσεις του αφου παρακολουθησα το "ζουμι" της πρωτης του συνεντευξης τυπου. Οι υπολοιπες απλως ολοκληρωσαν την παρωδια. Δηλαδη μονο εγω καταλαβα οτι ο Μπαινοβγενοπουλος παραχωρησε αυτη τη συνεντευξη τυπου γιατι ηταν μοναδικη ευκαιρια για τον ιδιο -απο τοτε που βαρεσε πιστολια και εξαφανιστηκε σα βρεμενο γατακι- να βγει να κανει οποια απελπιδα προσπαθεια αποκαταστασης της εικονας του στον κοσμο? Ηταν η μονη του ευκαιρια που μπορουσε να βγει ως καταγγελων, αντι για απολογουμενος. Και το εκανε. Βγηκε στα καναλια, γαυγισε, και τελος το πανηγυρι. Μονο εγω καταλαβα οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομυριο να ασχοληθει με τον ΠΑΟ και οτι τις οποιες υποθεσεις αναληψης προεδριας και ΑΜΚ και μπλαμπλα, τις εκανε εκ του ασφαλους για να λαικισει προς τον κοσμο που δεν τον πολυχωνευε τελευταια δειχνοντας "πραγματικο ενδιαφερον" για το "καλο της ομαδας" ? Γινεται να εχει πιστεψει κανεις οτι περναει απτο μυαλο του Μπαινοβγενοπουλου η αναληψη προεδριας οταν βαζει ορους πρακτικα αδυνατους, απλα για να το παιζει εκ του ασφαλους Παναθηναικαρας στον απελπισμενο κοσμο? Τις καταγγελιες που εκανε και τα σημαντικα μη χεσω πραγματα που ειπε, τα ακουω βερεσε και για την ακριβεια το 80-90% αυτων τα ηξερα πριν ερθει ο φωστηρας Βγενοπουλος να μου τα αποκαλυψει. Στα διαλα ο κωλοτουμπας. ΥΓ. Οσοι απαντησουν στο ποστ μου, μην μου αρχισουν να μου λενε αν ο Τζιγκερ εκανε καλυτερα η χειροτερα πραγματα, το θεμα μου δεν ειναι ο Τζιγκερ πλεον, αλλα αυτοι που ερχονται και παρερχονται απτο προσκηνιο της ομαδας σαν γκομενες πολυτελειας. Και θα το δειτε τωρα που ο Τζιγκερ αποδεχτηκε (?) τους ορους του και θα την ΞΑΝΑβγαλει οφφσαιντ τη Πριμαντονα μας, την σωνει και καλα προεδραρα, την βαρατε με και ας κλαιω. Ο Βγενο παρατησε την υποθεση οταν διαπιστωσε πως ο κοσμος του ΠΑΟ δεν προβατοποιειται στα τυφλα υπερ του και οτι δε του δινει απευθειας λευκη επιταγη. Αποτι καταλαβα εγω απτην δημιουργια της ΠΕΚ μεχρι σημερα, αυτο που εκαιγε τον Βγενο περισσοτερο απο καθε αλλο ηταν η δημοσιοτητα, η ατσαλακωτη εικονα του, ο κοσμος να τον θεωρει σωτηρα και να κατατροπωσει τον εχθρο Τζιγκερ. Αυτον τον οδηγησε σε επανειλημενα επικοινωνιακα οφφσαιντ, αυτο τον εκανε να χασει τον ελεγχο και αυτο εφερε μεγαλο μερος του κοσμου απεναντι του. ΦΥΣΙΚΑ σε ολα αυτα ειναι και το οικονομικο. Ο ΠΑΟ χρωσταει σε περιοδο κρισης και σε περιοδο που οι επιχειρησεις του δεν πανε καλα. Να αναλαβει χρεη να τα κανει τι? Αν ειναι ετσι ομως δεν πουλας τρελιτσα ουτε βγαινεις για συνεντευξεις τυπου βαζοντας ορους. Τα παρατας σαν αντρας, βαζεις την ουρα στα σκελια σαν αντρας και ακολουθεις τους υπολοιπους, πχ Πατερα και Τζιγκερ.
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ηταν ξεκαθαρος ο λογος που ξαναεμφανιστηκε στο προσκηνιο, εκτος αν καταφερεις να εντοπισεις εναν σοβαρο και πειστικο λογο που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν αναλαμβανει την ΠΑΕ ενω ΟΛΟΙ οι οροι του εγιναν αποδεκτοι. Εγω απο οσες αντικειμενικες σκοπιες κι αν το ειδα, δεν καταφερα να βρω καμια λογικη συνεπεια μεταξυ των λογων και των πραξεων του. Αλλα λεει, αλλα κανει. Αυτα ισχυουν κατα ΣπορΦΜ(πλην καρπετοπουλου) και Γκολ Back to reality ο Βγενοπουλος ηταν ξεκαθαρος οτι εχει εναν ορο που θελει συγκεκριμενες δεσμευσεις απο τον Τζιγγερ και αυτες δεν εχουν δοθει μεχρι τωρα. Το πως βρηκες εσυ οτι ικανοποιηθηκαν ολοι οι οροι, ενας Θεος ξερει Δεν λεει αλλα και κανει αλλα. Τα ιδια λεει εδω και καιρο και με αυτα πορευεται απλα πανω στη φουρια μας, πιστεψαμε οτι ειναι ο Μεσσιας και ακουγαμε αυτα που θελαμε. Αφου ειστε τοσο σιγουροι οτι ειναι αερας, και ο Τζιγγερ σιγουρα θα το πιστευει και αυτος, γιατι δεν δεχεται τον τελευταιο ορο (να επιστρεψει τα 5,5Μ και να παρει δικη του τη ΓΗΠΕΛ με τυχον αποζημιωσεις απο το Δημο) για να τον ξεμπροστιασει? Εχει τοσοσοβαρη δουλεια με τον Τσακα?
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά για να καταλάβω. Σε πόσα στρατόπεδα είναι χωρισμένος ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή? 3 ειναι? -Βγενοπουλικοι που μισούν των Τζιγγερ -Τζιγγερικοι που μισούν τον Βγενοπουλο -Παναθηναικοι που μισούν και τους δυο. Κάπως έτσι πάει?
Kill_bill2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ολα αυτα ανήκουν στο παρελθόν, και πάμε για άλλα. Τους βαρεθήκαμε αυτούς τους 2 να τσακώνονται.
alexis333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά για να καταλάβω. Σε πόσα στρατόπεδα είναι χωρισμένος ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή? 3 ειναι? -Βγενοπουλικοι που μισούν των Τζιγγερ -Τζιγγερικοι που μισούν τον Βγενοπουλο -Παναθηναικοι που μισούν και τους δυο. Κάπως έτσι πάει? Bαλε κι αυτους που μισουν και τους δυο και περιμενουν τον πριγκιπα .... Ακριβες παραδειγμα ειναι το απο πανω post του Kill_bill2...
DKNI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Tα σοβαρα στρατοπεδα ειναι -Αυτοι που παρακολουθουν αλλα δεν ασχολουνται και παρα πολυ και λογικα δεχονται το τυρακι "με τον Βαρδινογιαννη ειχαμε την ησυχια μας" -Αυτοι που παρακαλοθουν, καταλαβαινουν οτι με Βαρδινογιαννη θα ειμαστε καταδικασμενοι αλλα περιμενουν τον πριγκιπα των ονειρων (οχι τον Αραβα, γενικα μιλαω, τον τελειο επενδυτη) -Αυτοι που παρακαλοθουν, καταλαβαινουν οτι με Βαρδινογιαννη θα ειμαστε καταδικασμενοι και βλεπουν οτι η μονη ρεαλιστικη προοπτικη, με τα καλα της και τα κακα της, ειναι η λυση Βγενοπουλου Μακαρι να ειχε ο Παυλος του παλιου καιρου το χρημα και την ορεξη. Αυτος ο Παυλος μας τελειωσε. Στον Βαρδινογιαννη δεν αντεχω να ξαναγυρισουμε, οποτε οι λυσεις ειναι Βγενοπουλος ή πριγκιπας Οποιος πιστευει οτι ρεαλιστικοτερη προταση ειναι ο Τσακας να μας το πει
Psyx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μωρέ εσύ καλά τα λες, αλλά όπως είπε και ο Βγενό, "άλλοι καιροί" τώρα και άλλοι το 2008... την στιγμή που π.χ. η Marfin σήμερα αποτιμάται στα 500 μύρια, ο πετροδόλαρος( πρίγκηψ λέει εγώ βάζω περίπου τα μισά (220) στην ομάδα... εδώ στην Ελλάδα μέρα με τη μέρα μικραίνουν κι άλλο οι μέτοχοι πολυεθνικών και μη εταιρειών, ενώ το πετρέλαιο στις δόξες του... ποιος από όλους αυτούς της ΠΕΚ ή του ΔΣ νομίζεις έχει στο μυαλό του να τα σκάσει στην ομάδα; συρρικνώνονται οι αξίες των εταιρειών τους στο 80% και βάλε, χέστηκαν για τον ΠΑΟ... γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο, imho η "ρεαλιστικότερη" πρόταση είναι των ανθρώπων που χέζουν πετρέλαιο, με την προϋπόθεση ότι αυτό ισχύει και δεν χέζουν "αθλητικά παπούτσια"...
DKNI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο, imho η "ρεαλιστικότερη" πρόταση είναι των ανθρώπων που χέζουν πετρέλαιο, με την προϋπόθεση ότι αυτό ισχύει και δεν χέζουν "αθλητικά παπούτσια"... Καλα, και λυχναρι με τζινι μπορουσε να εταζε και να μου ελεγες "μεχρι να αποδειχτει οτι δεν ισχυει, εγω προτιμω τον Αλαντιν" αλλα η αληθεια οτι πιο ρεαλιστικο να τρεξουν την ομαδα ο Βγενο και 3 δικοι του επιχειρηματιες παρα ο πριγκιπας. Βεβαια με Τζιγγερ αφεντικο, μπορει οντως να νομιζει οτι ο πριγκιπας υπαρχει και ο Τσακας ειναι η Τζασμιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις