FarCry Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δε παιζει το γ***μενο..... παιζει παιζει :shifty:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ο επιδοξος αγοραστης που εβαλε καμια 200ρια ορους για να αγορασει (τελικα εκ του ασφαλους επαιζε ε?), ο wannabe προεδρος, ο βαρατε με και ας κλαιω, προς εκπληξη ολων, ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΑΕΙ! http://www.prasinanea.gr/categories/management/article1392541.ece Τι απροβλεπτη εξελιξη, δε το περιμενα... Απο προπερυσι τα λεγα και ετρωγα κραξιμο. Αλλος ενας καρκινος παιρνει την αγουσα για τα αποδυτηρια. Αντε σιγα σιγα να αραιωνουν.
DKNI Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ωραια, μολις καταλαβαμε πως ο Βαρδινογιαννης θα ξαναπαρει το 90% των μετοχων και μαλιστα κερδισμενος επικοινωνιακα αφου "εγω ηθελα να φυγω, οι καταστασεις δεν με αφησανε" Αλλα 30 χρονια Βαρδινογιαννης λοιπον Αντε, να ζησουμε να τον θυμομαστε, +25 πρωταθληματα ο γαυρος μεχρο το 2040
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ε μη βιαζεσαι, αραξε να δουμε πως θα εξελιχθουν τα θεματα απο τις Αραβικες χωρες. Δεν λεω οτι τους εμπιστευομαι, αλλα δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να προσκολλουμε στον Βγενοπουλο λες και ειναι ο σωτηρας μας. Ενας καρκινος και μισος ειναι για τον ΠΑΟ. Συνεχιζεις δηλαδη να θεωρεις οτι προκειμενου να φυγει ο Τζιγκερ απτη μεση, πρεπει παση θυσια να μας αναλαβει ο Βγενοπουλος? Και αντε και πηρε αυτος την ομαδα, μετα θα κοιμασαι ησυχος με οσα εχεις δει απτη πλευρα του? Σου φαινεται για ανθρωπος εμπιστοσυνης? Εχει αποδειξει πολλακις το αντιθετο. Ειναι σαν να εχεις μια γκομενα που να σε κερατωνει μερα νυχτα και να το ξερεις, αλλα εσυ να παρακαλας να την παντρευτεις για να πας να μεινεις σε καλυτερο σπιτι απτον γειτονα.
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Κανει μπαμ πως ο Βγαινο ενδιαφερεται αμεσα να παρει τον ΠΑΟ. Αυτο δειχνουν οι εως τωρα κινησεις του. Κανει τα παντα για να αγορασει αλλα στεκεται εμποδιο ο Βαρδινογιαννης... NOT... παιζει παιζει :shifty: Τωρα παιζει. Χτες ΔΕΝ επαιζε ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Τελια με τον πριγκιπα τι εγινε?Εγω θεωρω οτι υπαρχει,το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ενα σωρο πριγηπες εκει εξω ,δεν σημαινει οτι ολοι εχουν τα λεφτα της ζωης τους.Ο πριγκηπας σουλταν τσλεμεντε μπεν αρφα αμπντουλ ειναι ιδιος με τον γκοβου,δεν ξερω αν το κοιταξατε.Βαλτε στον γκοβου μαλλια και τσουυυπππ,νατος..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Τελια με τον πριγκιπα τι εγινε?Εγω θεωρω οτι υπαρχει,το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ενα σωρο πριγηπες εκει εξω ,δεν σημαινει οτι ολοι εχουν τα λεφτα της ζωης τους.Ο πριγκηπας σουλταν τσλεμεντε μπεν αρφα αμπντουλ ειναι ιδιος με τον γκοβου,δεν ξερω αν το κοιταξατε.Βαλτε στον γκοβου μαλλια και τσουυυπππ,νατος.. Ειχα διαβασει στο sport24 ενα αρθρο που ελεγε οτι εκει στη Σαουδ Αραβια μια απτις πολλες λεξεις που εχουν στα ονοματα τους δηλωνει την "κατηγορια" οικονομικη κλπ του καθενος. Ετσι ελεγε οτι ναι μεν ο wannabe προεδρος μας προερχεται απο πριγκηπικη οικογενεια ομως ειναι στην τριτη κατηγορια της (κατι τετοιο) που σημαινει οτι οικονομικα ειναι πολυ περιορισμενος, μεσα στην οικογενεια ο ρολος του ειναι σχεδον τιποτα και γενικα δεν εχει καμια τρελη οικονομικη επιφανεια. Ενω εκει που ζει ειναι επιχειρηματιας σε καταστηματα αθλητικων ειδων. Δε βρισκω το λινκ, αληθεια/ψεματα δε ξερω αν ειναι ολα αυτα, ομως η αληθεια ειναι οτι περα απο ενα γενικο "πριγκηπας" δεν εχει προκυψει απο πουθενα οτι εχει λεφτα, και ποσα προτιθεται να επενδυσει στον ΠΑΟ. Απλα ολοι πηραν το "πριγηκπας" ως "παμπλουτος με πετροδολλαρα" και το μονο για το οποιο δεν ανησυχουν ειναι για το κεφαλαιο που διαθετει. Δεν το εχει ψαξει κανεις μεχρι στιγμης, ελπιζω να το κανουν οι δικηγοροι του Τζιγκερ. Ιδωμεν.
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ειχα διαβασει στο sport24 ενα αρθρο που ελεγε οτι εκει στη Σαουδ Αραβια μια απτις πολλες λεξεις που εχουν στα ονοματα τους δηλωνει την "κατηγορια" οικονομικη κλπ του καθενος. Ετσι ελεγε οτι ναι μεν ο wannabe προεδρος μας προερχεται απο πριγκηπικη οικογενεια ομως ειναι στην τριτη κατηγορια της (κατι τετοιο) που σημαινει οτι οικονομικα ειναι πολυ περιορισμενος, μεσα στην οικογενεια ο ρολος του ειναι σχεδον τιποτα και γενικα δεν εχει καμια τρελη οικονομικη επιφανεια. Ενω εκει που ζει ειναι επιχειρηματιας σε καταστηματα αθλητικων ειδων. Δε βρισκω το λινκ, αληθεια/ψεματα δε ξερω αν ειναι ολα αυτα, ομως η αληθεια ειναι οτι περα απο ενα γενικο "πριγκηπας" δεν εχει προκυψει απο πουθενα οτι εχει λεφτα, και ποσα προτιθεται να επενδυσει στον ΠΑΟ. Απλα ολοι πηραν το "πριγηκπας" ως "παμπλουτος με πετροδολλαρα" και το μονο για το οποιο δεν ανησυχουν ειναι για το κεφαλαιο που διαθετει. Δεν το εχει ψαξει κανεις μεχρι στιγμης, ελπιζω να το κανουν οι δικηγοροι του Τζιγκερ. Ιδωμεν. Λες ρε midi να πηγαίνει ο Τσάκας στην Αραβία τόσα ταξίδια γιά να αγοράσει αθλητικά παπούτσια?Τι διάολο ένα-ένα ζευγάρι τα κουβαλάει?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 O Tσακας αν γινει το deal θα τρωει με χρυσα κουταλια και θα βλεπει τον ΠΑΟ απο τις Μαλδιβες, χωρις ουσιαστικα να εχει κανει τιποτα εκτος απο το να αυτοεκτεθει στην TV. Οι μιζες (να το πω εξευγενισμενα: οι προμηθειες) τον καινε αυτον. Λες να τον καιει αν θα γινει σωστο deal και αν θα διασφαλιστει το μελλον του ΠΑΟ?
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 O Tσακας αν γινει το deal θα τρωει με χρυσα κουταλια και θα βλεπει τον ΠΑΟ απο τις Μαλδιβες, χωρις ουσιαστικα να εχει κανει τιποτα εκτος απο το να αυτοεκτεθει στην TV. Οι μιζες (να το πω εξευγενισμενα: οι προμηθειες) τον καινε αυτον. Λες να τον καιει αν θα γινει σωστο deal και αν θα διασφαλιστει το μελλον του ΠΑΟ? Όχι midi δεν κατάλαβες. Δεν μιλώ γιά το τι θα εισπράξει ο Τσάκας αλλά γιά την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων επενδυτών που λες. Να είναι ...παπουτσήδες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Όχι midi δεν κατάλαβες. Δεν μιλώ γιά το τι θα εισπράξει ο Τσάκας αλλά γιά την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων επενδυτών που λες. Να είναι ...παπουτσήδες? Δεν ξερω τι μπορει να ειναι ο καθενας αυτοαποκαλουμενος πριγκηπας. Δημοσιευμα ηταν, οπως δημοσιευματα ηταν και αυτα που λεγαν οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο. Δεν ειπα οτι ειναι αξιοπιστα. Η αληθεια παντως ειναι οτι για την οικονομικη του επιφανεια δεν ξερει κανεις τιποτα. Οπως προανεφερα ολοι εχουν κανει τον αυθαιρετο συνειρμο "πριγκηπας εκ Σαουδικης Αραβιας ΑΡΑ πετροδολλαρα". Κατι επισημο για τις δραστηριοτητες του και την οικονομικη του επιφανεια δεν ξερουμε. Για τον Τζιγκερ ξερουμε. Για τον Βγενο ξερουμε. Για τον Πατερα, τον Νικα, τον Πολεμη κλπ ξερουμε. Ακομα και για αυτους απτο Καταρ ξερουμε σε τι δραστηριοποιουνται κι ας ειναι στο προσκηνιο πολυ λιγοτερες μερες απτον πριγκηπα. Αυτος ο Σαουντ Σαουντ η μονη του ειδικοτητα και δραστηριοτητα ειναι "πριγκηπας".&-? Και η οικονομικη του επιφανεια ειναι επισης "πριγκηπας" ?
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Η πρωτοβουλία μου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Σήμερα, όπως εμφανίζεται τουλάχιστον, υπάρχουν πλέον και άλλες προτάσεις που μιλούν όχι για απλή σωτηρία αλλά για ένα εξαιρετικό μέλλον για την ομάδα μας. Εύχομαι να είναι πραγματικότητα και να υλοποιηθούν. Προφανώς, για το καλό του Παναθηναϊκού, είμαι έτοιμος να συμπράξω με όποιο τρόπο επιθυμεί οποιοδήποτε σοβαρός επενδυτής: Από την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών μου μέχρι τη συμμετοχή μου σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ε, τωρα που μας τελειωσε ο Βγενοπουλος κατι μου λεει οτι θα κλεισει η μπιζνα με τον "πριγκιπα΄" ή το "επενδυτικο κεφαλαιο" και το 2015-2016 το πολυ, ο Βαρδινογιαννης θα εχει παλι το 80-90% της ΠΑΕ
john1987 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ε, τωρα που μας τελειωσε ο Βγενοπουλος κατι μου λεει οτι θα κλεισει η μπιζνα με τον "πριγκιπα΄" ή το "επενδυτικο κεφαλαιο" και το 2015-2016 το πολυ, ο Βαρδινογιαννης θα εχει παλι το 80-90% της ΠΑΕ Που το βασιζεις αυτο?
gchris7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Η πρωτοβουλία μου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Σήμερα, όπως εμφανίζεται τουλάχιστον, υπάρχουν πλέον και άλλες προτάσεις που μιλούν όχι για απλή σωτηρία αλλά για ένα εξαιρετικό μέλλον για την ομάδα μας. Εύχομαι να είναι πραγματικότητα και να υλοποιηθούν. Προφανώς, για το καλό του Παναθηναϊκού, είμαι έτοιμος να συμπράξω με όποιο τρόπο επιθυμεί οποιοδήποτε σοβαρός επενδυτής: Από την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών μου μέχρι τη συμμετοχή μου σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου Αυτός δεν είχε βγάλει ανακοίνωση πριν καμιά εβδομάδα και μίλαγε για Τσάκες και για βαλτούς του Τζιγγερ? Τώρα μιλάει για προτάσεις με εξαιρετικό μέλλον? Ε ρε δούλεμα που έριξε ο άνθρωπος. Ειλικρινά υπάρχουν ακόμα παναθηναϊκοί που να πιστεύουν αυτά που έλεγε? Ο Τζιγγερ είναι άγιος μπροστά του. Μια χαρά την σκαπούλαρε πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις