Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ο Πιλαβιος κατεθεσε σημερα για το καλο του ποδοσφαιρου. Το ποσοι τον εκβιαζανε μονο ο ιδιος το ξερει ομως ;)

Επισης τα κονε που εχει ο αγαπουλας δεν συγκρινονται με κανενός άλλου..όπως έχει φανεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επισης τα κονε που εχει ο αγαπουλας δεν συγκρινονται με κανενός άλλου..όπως έχει φανεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Τότε που διαφωνούμε?

Δημοσ.

Ο Δαλούκας όμως είχε αντίθετη άποψη, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Ας αφησω στην ακρη το γεγονος οτι περαν του τραβηγμενου πεναλτυ, στο υπολοιπο ματς - ειδικα σε θεματα σκληρου παιχνιδιου - επαιζε ελαφρα Αρη

Εγω σου λεω οτι ο Δαλουκας ειναι Παναθηναικαρα με αφισες Βαζεχα πανω απο το κρεβατι του παιδιου του κι ετσι. Αυτο δηλαδη εξισωνεται με προσπαθεια επηρεασμου διαιτητη? Με κυκλωμα στημενων? Τα θες και τα λες?

Δηλαδη θελει να δωσει η Siemens μιζα στον Τσουκατο με ανταλλαγμα πχ τα φαναρια στους δρομους, ο Τσουκατος τα δινει πχ στην Ιντρακομ και ποιος τη χεζει τη Siemens ετσι?

Και σημειωτεον, δεν εχουμε καποια αποδειξη οτι ο "Τσουκατος" εδωσε επιτηδες τη δουλεια στην "Ιντρακομ"

Δημοσ.

Αυτο που συμβαινει στον ΠΑΟ με Βγαινο και Τζιγγερ ειναι η απολυτη ξεφτιλα για μενα...

Αυτοι τρώγονται καθε μερα στις πλατες του ΠΑΟ για προσωπικα συμφεροντα και για τον εγωισμο τους....

Δε καταλαβαινω γιατι συνεχιζουν ...

Φιλε μου Βγαινο ή τον παιρνεις ή δεν τον παιρνεις ...

Πολυ τραβηξε το θεμα.

Ελεος.

Δημοσ.

Αυτο που συμβαινει στον ΠΑΟ με Βγαινο και Τζιγγερ ειναι η απολυτη ξεφτιλα για μενα...

Αυτοι τρώγονται καθε μερα στις πλατες του ΠΑΟ για προσωπικα συμφεροντα και για τον εγωισμο τους....

Δε καταλαβαινω γιατι συνεχιζουν ...

Φιλε μου Βγαινο ή τον παιρνεις ή δεν τον παιρνεις ...

Πολυ τραβηξε το θεμα.

Ελεος.

Ακριβώς!

Ο Τζίγκερ, οκ το καταλαβαίνω να κάνει πλάκα στις πλάτες του ΠΑΟ. «Με διώξατε, θα σας "μαμήσω"». Αλλά ρε Βγενό... Χέσε μας. Πάρε μια απόφαση!

Δημοσ.

O Βγενό ζητάει λεφτά + να του δοθούν και τζάμπα οι μετοχές. Αν είναι έτσι αγοράζω και εγώ. Αν μπείτε σε board οργανωμένων υπάρχουν πολλοί που ακόμα πιστεύουν ή πριν καμιά εβδομάδα πίστευαν ακόμη σε αυτόν.

Μην ασχολούμαστε άλλο με ΑΒ. Δεν μπορεί και απλά πάει να σώσει ότι μπορεί με πόλεμο λάσπης. Τον ευχαριστούμε για ότι έκανε για τον ΠΑΟ αλλα αυτή την στιγμή αποπροσανατολίζει και κουράζει. Στα θετικά του ΑΒ είναι οτι είδαμε ένα Double+ Cisse, για να μην ισοπεδώνονται και όλα

Για τον Τζίγγερ; Μεταβίβασε τις μετοχές και αι στο καλό. Για να μην γίνω και κακός.

Δημοσ.

Ίσως να έχει και ψιλό χεστεί πάνω του στην πιθανότητα ο Πριγκιπς να είναι αληθινός. Θα πρέπει να βάλει λεφτά αν γίνει κάτι τέτοιο αλλιώς οι μετοχές του θα χάσουν εντελώς την αξία τους, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Ίσως να έχει και ψιλό χεστεί πάνω του στην πιθανότητα ο Πριγκιπς να είναι αληθινός. Θα πρέπει να βάλει λεφτά αν γίνει κάτι τέτοιο αλλιώς οι μετοχές του θα χάσουν εντελώς την αξία τους, έτσι δεν είναι?

Αν μπει με 20 μυρια κάποιος στην αύξηση με 0.3 ανά μετοχή που είπε ο Βγενό, ο κάποιος παίρνει το 87% αν δεν μπουν οι άλλοι.

Δημοσ.

Δεν μου φαινεται περιεργο καθως σε περιοδους κρισης μιας χωρας, οποιος εχει ρευστο (ειτε ντοπιοι, ειτε ξενοι, κυριως ξενοι) βρισκουν ευκαιρια επενδυσης. Οταν κατι που πριν 10 χρονια το αγοραζες με 100Μ τωρα το παιρνεις τσαμπα και απλα πρεπει να βαλεις χρημα για να το στηριξεις (ασε που σε περιοδο κρισης το κρατος θα κανει τεμεναδες σε οποιον ξενο ερθει να ριξει χρημα πχ οσον αφορα το γηπεδο) το αξιολογεις σαν καλυτερη ευκαιρια (απο το να πας να παρεις πχ μια ομαδα Β Ισπανιας και να χρειαστεις τα 5πλασια φραγκα απλα για να επιβιωσεις στην Πριμερα)

Παντως ενα επενδυτικο fund μου φαινεται σοβαροτερο απο καποιον πριγκιπα που ηταν Παναθηναικος απο μικρος

Δημοσ.

Στη μια μεσάζων ο Τσάκας.

Στην άλλη η εταιρία που μεσολάβησε στο man city-άραβες.

Τσάκας ftw :eek:

Kαπου ενδιαμεσα θα χωσει τη μυτη του και ο Μπαινοβγενοπουλος και θα τα κανει τανα ολα. Ειχε εναν καρκινο ο ΠΑΟ, τεινει να αποκτησει και 2ο τωρα.

Οπως και να χει ο Τζιγκερ δειχνει εμπρακτως οτι πραγματικα θελει να δωσει την ομαδα, οποτε ας ελπισουμε οι εξελιξεις να ειναι για το καλο της ομαδας. Προσωπικα βγενοπουλους, πριγκιπες, τσακες και κουραφεξαλα δε τους πιστευω ουτε με σφαιρες, οποτε μενει να δουμε τι παιζει με την νεα ενδιαφερομενη εταιρεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...