firewalker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Σοβαρεύει λιγουλάκι το "αστείο" με τον Άραβα;
Mika Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ναι τωρα που εχουμε και επισημο email και φωτογραφια με κοστουμι εγω πειστηκα.
geovard Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό δε σημαίνει ότι η ιστορία είναι σοβαρή, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο. Η δική σου αίσθηση ποιά είναι? Είναι μάπα το καρπούζι ή πρέπει να ελπίζουμε? Λες ότι δεν σημαίνει ότι η ιστορία είναι σοβαρή, αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο. Νομίζω ότι κανείς Παναθηναϊκός ως τώρα δεν έφτασε στα άκρα. Ελπίζει, με κάθε επιφύλαξη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στη "γλωσσολογική" ανάλυση των επιστολών που επιχειρούν ορισμένα sites: θεωρούν ύποπτα πράγματα που δεν είναι -έφερα ένα παράδειγμα νωρίτερα. Δεν είπα ότι κάποιος Παναθηναϊκός "έφτασε στα άκρα", σε χρήστες του insomnia απευθυνόμουν, ως χρήστης κι εγώ. Είπα, λοιπόν, απευθυνόμενος σε κάποια μέλη που δημοσίευαν συνδέσμους, να μην παρασύρονται από οτιδήποτε γράφεται. Το "an offer is in full force" λέγεται. Το σίγουρο είναι πως στα Ελληνικά, το "η προσφορά βρίσκεται σε πλήρη ισχύ" είναι απείρως πιο ασυνήθιστο και στριφνό ως διατύπωση, από το "an offer is in full force". Ενδεχομένως να μην είναι η καταλληλότερη έκφραση, αλλά ας λάβουμε υπόψη ότι δεν είναι η μητρική γλώσσα αυτών των ανθρώπων. Έχω μεταφράσει κείμενα από ξένους επενδυτικούς οίκους, σοβαρών χωρών, όπως η Γερμανία και η Ιταλία, όπου τα αγγλικά τους ήταν απερίγραπτα - πολύ χειρότερα αυτής της επιστολής. Αν η ίδια φράση βρισκόταν σε μια επιστολή προερχόμενη από χώρα όπου τα αγγλικά είναι η μητρική τους, ενδεχομένως να το αξιολογούσα αλλιώς. Τώρα, για την περίπτωση του πρίγκιπα: περίεργη ιστορία. Οπωσδήποτε θεωρώ φαιδρή την κατηγορία που διάβασα ότι δήθεν ο Τζίγγερ έβαλε τον Τσάκα, ώστε να "κερδίσει χρόνο" από το Βγενόπουλο ή να "αποπροσανατολίσει". Οι λόγοι είναι απλούστατοι: πρώτον, ο Τζίγγερ δεν έχει λόγο να "κερδίσει χρόνο", ο ίδιος ο Βγενόπουλος γελοιοποιείται διαρκώς με τα τελεσίγραφα που θέτει και τα ακυρώνει μόνος του, θέτοντας νέα πριν λήξει το προηγούμενο, καθώς και με τη φυσαρμόνικα των επιχειρημάτων. Δεύτερον, αν ο Τζίγγερ ήθελε να στήσει μια τέτοια ιστορία, σίγουρα δε θα επέλεγε έναν "σεσημασμένο" (από την ιστορία της Πατρίτσια και του ΠΑΟΚ, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο αρχικά οι πάντες ήταν βέβαιοι ότι η ιστορία είναι φόλα). Επίσης δε θα διάλεγε άνθρωπο που θα έδινε συνεντεύξεις ρουφώντας φραπέδες μπροστά στην κάμερα. Τρίτο, αν έστηνε μια τέτοια ιστορία και αυτή έσκαγε πανηγυρικά στα μούτρα του, θα ήταν σαν να παρέδιδε την ΠΑΕ στο Βγενόπουλο με κορδέλα: η κατακραυγή των Παναθηναϊκών θα ήταν τέτοια απέναντι στον -ήδη αντιπαθέστατο σε πάρα πολλούς- Τζίγγερ, ώστε θα εξαναγκαζόταν σε άτακτη υποχώρηση. Μην ξεχνάμε ότι ο Τζίγγερ ήταν αυτός που ζήτησε πληρεξούσιο και επαφές μόνο με δικηγόρο. Αν είχε στήσει την ιστορία, θα έβαζε τον Τσάκα να τρέχει να πλαστογραφεί επιστολές και πληρεξούσια; (δηλαδή να δώσει κι άλλη τροφή για αμφισβήτηση). Αντίστοιχα, όμως, απορεί κανείς πως μια οικογένεια τουλάχιστον εύπορων αράβων, με μια μακρινή, έστω, σχέση με τη βασιλική οικογένεια των Σαούντ, θα διάλεγε έναν τύπο όπως ο Τσάγκας για να την εκπροσωπήσει. Αν ήθελα να γίνω κακός, θα έλεγα πως εδώ ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται πως δεν ξέρει ποιος έχει δικαίωμα κατάθεσης αγωγής, τι υπέγραφαν οι εκπρόσωποί του στο Δ.Σ. και ποιος είναι ο ρόλος των ορκοτών ελεγκτών, ηγείται ομίλου και έχει τις τύχες εκατοντάδων αν όχι χιλιάδων εργαζομένων στα χέρια του, ο Τσάκας μας πείραξε; Σίγουρα, όμως, είναι περίεργη υπόθεση. Ο Βγενόπουλος πόνταρε τα τελευταία ψήγματα του κύρους του στα μάτια των Παναθηναϊκών (και των αθλητικών εφημερίδων, καίτοι οι αθλητικογράφοι είναι περίφημοι κωλοτούμπες και δεν έχουν πρόβλημα το άσπρο να το κάνουν μαύρο) λέγοντας ανοιχτά πως η ιστορία είναι παραμύθι. Εγώ δεν είμαι τόσο βέβαιος: αν δει κανείς φωτογραφίες από τις πρώτες εμφανίσεις των αράβων που αγόρασαν τη Μάντσεστερ Σίτι, θα πει "ποιοι είναι αυτοί οι λεχρίτες". Στις αραβικές χώρες κυκλοφορούν απίστευτα χρήματα, κάθε σεΐχης έχει 30 παιδιά και 200 εγγόνια, οπότε κι εγώ, όπως και όλοι άλλωστε, είμαι στην αναμονή.
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 γαλα μπισκοτακια καφεδακι και ανακοινωση βγενο. μια μερα σαν τις αλλες.. deja vu?????
gchris7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πάλι ανακοίνωση έβγαλε αυτός? Τι ζητάει τώρα?
vlachaquito Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/504513 οτι ζητουσε και απο τις προηγουμενες... τα 15 (καθημερινα πλεον) λεπτα δημοσιοτητας...
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει καταντήσει γραφικός, βαρετός κι αστείος. Πραγματικά δηλαδή, είναι τόσο μεγάλο το μίσος των βάζελων προς τον Τζίγκερ, που δεν σκέφτονται να τον αρχίσουν στις τομάτες "να τελειώνουμε"... Είναι και με τη βούλα πλέον ο Κοσκωτάς του ΠΑΟ, αλλά δεν έχει βρει τα κλειδιά για να τα πηδήξει όλα μέσα στην ΠΑΕ.
Socratis_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Σοκαριστικά είναι όσα φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του στον αθλητικό εισαγγελέα ο πρώην διαιτητής, Γιώργος Δαλούκας, για το παρασκήνιο του περιβόητου αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη. 4 σχολια Ένα απόσπασμα της κατάθεσή του, όπως την παραθέτει η εφημερίδα "Το Βήμα": "Ορίστηκα αν θυμάμαι καλά Τετάρτη ή Πέμπτη στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο κ. Μπέος μου τηλεφώνησε την Παρασκευή το μεσημέρι και μου είπε: μπήκες σ' αυτό το παιχνίδι και κοίταξε να παίξεις υπέρ του Αρη για να μην έχει προβλήματα. Εγώ του απαντάω: Παίζω 50-50 κι αν σου αρέσει. Μου απαντάει αγριεμένος: Δεν μ' αρέσει κι αν δεν παίξεις όπως πρέπει θα έρθουν Ρώσοι, Αλβανοί κλπ. και θα έλθω κι εγώ μαζί τους και θα γελάμε. Του απαντάω: Κλείσε το τηλέφωνο γιατί είμαι με την γυναίκα μου και κόψε τις απειλές. Στο ημίχρονο κι ενώ έχω δώσει το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνα. Στο τέλος του αγώνα, το ίδιο βράδυ αλλά και την άλλη μέρα με έπαιρνε και μου έλεγε: ρεζιλεύτηκα, με έκανες ρεζίλι, είσαι αρ... που δεν μ' άκουσες, θα δεις τι θα πάθεις. Τελείωσες. Συγκεκριμένα τα πρωινά, όταν εγώ έλειπα από το σπίτι μου για προπόνηση, ερχόταν διάφοροι "σωματώδεις τύποι", χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού και επιτακτικά με ζητούσαν από την γυναίκα μου. Έπαιρναν τηλέφωνο συνέχεια με απόκρυψη εμένα και τη γυναίκα μου με την ίδια πάντα βραχνή φωνή και με απειλούσαν λέγοντας: δεν θα ζείτε για πολύ ακόμα, θα σφάξουμε εσένα και τα παιδιά σου." http://prasinanea.gr/paraskinio/paraskinioParaleipomena/article1389771.ece
DKNI Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μα ειναι φανερο οτι το κινητρο του Μπεου ηταν το καλο του Ολυμπιακου...Βολου
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Δαλούκας όμως είχε αντίθετη άποψη, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος.
Anubis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ετσι για αυτο μετα φροντιζανε τα μεγαλα αφεντικα να βαζουν οποιο διαιτητη γουσταρανε τουμπα-καραισκακη..Ξερει ο μαρινακης..
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικά και ξέρει, αφού του έδειξε το δρόμο ο Πατέρας.
Anubis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ακουσα κανενα πατερα να οριζει διαιτητες..Αντιθετα ο μαρινακης παλι τσαντιζοτανε οταν δεν βαζανε τους δικους του.
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ακουσα κανενα πατερα να οριζει διαιτητες..Αντιθετα ο μαρινακης παλι τσαντιζοτανε οταν δεν βαζανε τους δικους του. Ούτε ο Αγαπούλας άκουσε. Αφού μάλιστα φώναξε τον Πατέρα και για μάρτυρα υπεράσπισης για να αποδείξει την αθωότητά του
Προτεινόμενες αναρτήσεις