Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστούμε! :-D :-D :-D

Μα αφού ο άλλος ο Βλαξ είπε ναι σε όλα. Τι θέλει; Αν προκύψουν έξοδα να πληρώσει ο άλλος, αν προκύψουν έσοδα να τα πάρει η Π.Α.Ε.; Αφού είναι γνωστό εδώ και εβδομάδες πως μόνο η Π.Α.Ε. μπορεί να έχει κέρδος μέσω της Γ.Η.Π.Ε.Λ.

Kαλα,γνωστο εβδομαδες δεν ειναι ή τουλαχιστον εγω δεν το ηξερα.

Αποτι εχω καταλαβει ειναι να δωθουν πίσω τα 5,5Μ της ΓΗΠΕΛ.

Για τις αποζημιωσεις, εχει αδικο. Ακομα και αν ειναι κομπινα του Τζιγγερ (δλδ με 0 κοστος για την ΓΗΠΕΛ Α.Ε. τελικα, να εχει δικαιωμα προσφυγης για 20Μ) και παλι, τι ζορι τραβαει? Ο Παναθηναικος σαν Α.Ε. δεν θα εχει χασει, απλα δεν θα εχει "βγαλει" κιολας.

Τεσπα, ο Βγενοπουλος το εχει παρει προσωπικα με τον Τζιγγερ και θελει να τον ξεφτυλισει. Ελπιζω μονο ο Τζιγγερ να εχει ορεξη να το τραβηξει λεγοντας συνεχεια "ναι", κι ας ειναι γιατι πιστευει οτι ετσι εκθετει τον τυχαρπαστο Βγενοπουλο. Το πολυ πολυ να σκασει οριστικα η φουσκα

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
«Μέλι» Κόμπι για τον Αλβέρτη!

Μια... απροσδόκητη συνάντηση έγινε το βράδυ της Δευτέρας (26/9) σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης απολάμβανε το γεύμα του μαζί με την οικογένειά του και σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο Κόμπι Μπράιαντ μαζί με την παρέα του.

Αφού έκατσε στο διπλανό τραπέζι, όλοι όσοι τον συνόδευαν φρόντισαν να τον πληροφορήσουν για το... τι εστί Φραγκίσκος Αλβέρτης για το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Όταν ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να αποχωρήσει ο Κόμπι Μπράιαντ θέλησε να του μιλήσει: «Χαίρομαι που σε γνωρίζω, μου είπαν ότι είσαι θρύλος του μπάσκετ κι ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία της Ευρώπης. Λατρεύω τη χώρα σας» του είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλβέρτης δέχθηκε με μεγάλη χαρά τα εγκωμιαστικά σχόλια του σούπερ σταρ του ΝΒΑ, ενώ είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί με εκείνον και τον γιο του, Κάρολο.

Δημοσ.

το ενδεχομενο, λεμε τωρα, να υπαρχει πριγκηπας-προταση-πετροδολλαρα το εχει σκεφτει κανεις?? οχι γιατι ξερω κατι γαβρους (με πρωτο πρωτο τον αδερφο μου) να καταπινουν την γλωσσα τους :mrgreen:

Δημοσ.

το ενδεχομενο, λεμε τωρα, να υπαρχει πριγκηπας-προταση-πετροδολλαρα το εχει σκεφτει κανεις?? οχι γιατι ξερω κατι γαβρους (με πρωτο πρωτο τον αδερφο μου) να καταπινουν την γλωσσα τους :mrgreen:

Αερα θα κανει στο Μαρινακη ο πριγκιπας...:-D

:lol: :lol:

Δημοσ.

soultan_pao_2mesa.jpg

Νατος νατος

Στη αρχη νομιζα οτι ειναι ο Αδαμαντιδης

Κατι λεγανε παντως οτι στην Ελλαδα απαγορευεται να εχει ομαδα ξενος επενδυτης

Ισχυει?

Δημοσ.

O Kουγιας το ειπε και λογικα ετσι θα ειναι. Αλλα στο παρελθον δεν υπηρξαν αλλα αντιστοιχα παραδειγματα?

Οσο για τον πριγκηπα, αποτι φαινεται ειναι υπαρκτο προσωπο. Το ερωτημα ειναι κατα ποσο ειναι πριγκηπας...

• Super Moderators
Δημοσ.

Κύριοι, μην παίρνετε την κριτική που ασκούν τα site τοις μετρητοίς. Η συγκεκριμένη έκφραση υπάρχει και χρησιμοποιείται στα Αγγλικά.

Αυτό δε σημαίνει ότι η ιστορία είναι σοβαρή, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...