SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εμενα μου φαινεται οτι ,οταν ο Παο μενει με 10 ,κλεινονται μονοι τους ολοι πισω,λες και παιζουν με την μπαρτσα.Το ιδιο και με την αεκ ,το ιδιο και με Παοκ.Με του που εφυγε ο παικτης του Παοκ,ανεβηκαμε ξανα.
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ηταν κακη η ομαδα,αλλα επαιξε και η τυχη ρολο στο οτι δεν ισοφαριστηκαμε. Παιξαμε σχετικα ψηλα ενω ημαστε με 10 παικτες.
lfpao1908 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκός 1908 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι την Τετάρτη 9 Φλεβάρη και ώρα 8 μμ θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας στα γραφεία της λέσχης στην οδό Μιχαλακοπούλου 52 στον 1ο όροφο με την παρουσία παλαιμάχων και εν ενεργεία αθλητών του συλλόγου από όλα τα τμήματα.
benign Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ενταξει,ειμασταν σε μια δυσκολη εδρα,χωρις φιλαθλους,με σοβαρες απουσιες και πηραμε το διπλο.Καλα πηγαμε σαν αποτελεσμα.
AnatoliGR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ηταν κακη η ομαδα,αλλα επαιξε και η τυχη ρολο στο οτι δεν ισοφαριστηκαμε. Παιξαμε σχετικα ψηλα ενω ημαστε με 10 παικτες. χαχαχαχαχαχαχαχααχα Παιξαμε σχετικα ψηλα????????????????
Mika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχαχαχαχααχα Παιξαμε σχετικα ψηλα???????????????? γεωγραφικά εννοει
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 λολ Μαγκες εννοω οτι δεν παιξαμε τετρις στο τερμα εξαλλου καναμε και μια ευκαιρια. Κατα διαστηματα κλειστηκαμε πισω επειδη μας πιεσαν,λογικο ειναι. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10490&subid=2&pubid=110580683 Καλα τα λεει κατ'εμε.Ποιον θα πιστεψω?Τον -γυρναω στην ελλαδα μονο για το γαυρο- ?
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ...εξαλλου καναμε και μια ευκαιρια. Τους πατησατε δλδ..........
KWSN_Men Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη θεωρεις οτι η αμυνα ηταν συνολικα κακη εκεινο το διλεπτο. και ομως εγω δεν νομιζω αν υπηρχε καποιος απο τους δδ, νικολας, σατο, τεπιτς να συνεβαινε το ιδιο στα ποδοσφαιρικα http://www.sport-fm.gr/article/457252 καλη κινηση μονο αν τον αφησουν να δουλεψει χωρις τεχνικους διευθυντες και αλλες μ... Έχουμε μια χαρά προπονητή ααυτή τη στιγμή που δείχνει έργο και θέλουμε να τον διώξουμε για έναν που είναι ξεπερασμένος. Προφανώς κάποιοι στην ομάδα ενοχλούνται που πάει καλά ο Πορτογάλος, τον πήραν για συνταξιούχο. Συγχαρητήρια, ό,τι μας πασάρουν το τρώμε.
SlimData Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Είναι πάρα πολύ νωρίς να κριθεί ο πορτογάλος. Και ίσως είναι και άδικο αφού στο σημείο που ήρθε λίγα πράγματα μπορεί να κάνει. Αν τον αφήσουν, θα μπορέσουμε να δούμε την επόμενη χρονιά τη δουλειά του. Εμένα ένα με προβληματίζει εως τώρα. Ελπίζω να κάνω λάθος. Στον πάγκο, ύύύύύύύύύύύπνοοοοοοςςςςςςς..................
john1987 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ας τον αφησουν λιγο παραπανω ρε παιδια,να κανει και προετοιμασια,να δουμε τι μπατζετ θα του δωσουν (που ειναι το πιο σημαντικο) και βλεπουμε. Λες και θα ερθει ο Μουρινιο. http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/135186-%CE%88%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5 Ειδικα το Λετο δεν τον εχω δει να τρεχει και να πιεζει ετσι ποτε. Πολυ μου αρεσε και ο Κατσουρανης.
Mika Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αντε, καναμε και τη χειμερινη μας μεταγραφη.
XKilleR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Παμε να πατήσουμε και την ΑΕΚ τώρα(την ομάδα του θεού)όταν εννοώ του θεού εννοώ όχι του θεού αλλα την υπερκολοφαρδη αυτή ομάδα Sent from my iPod touch using Insomnia
nik324 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Παμε να πατήσουμε και την ΑΕΚ τώρα(την ομάδα του θεού)όταν εννοώ του θεού εννοώ όχι του θεού αλλα την υπερκολοφαρδη αυτή ομάδα Sent from my iPod touch using Insomnia Σωστός ο φίλος!! Πάμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις