MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Aπολαυστικα κωμικος ο ξενοδοχουπαλληλος: http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article1376441.ece Η φρασεολογια του παραπεμπει οχι σε εναν, αλλα σε δυο Μπεους μαζι. Ο δε "πριγκιπας" προβλεπω τελικα να χει καταγωγη απο Μπαγκλαντες/Πακισταν και να φοραει εξαιρετικη στολη αποκριων. Γελανε και τα πετρελαια
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε σου λεω θα σκασει ο Βουτσας και θα γελαμε...
kanesaxo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Φαντάζεστε απο την άλλη, να έρθει όντως κάνας φραγκάτος και να τα κάνει αυτά πράξη; λέμε τώρα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φαντάζεστε απο την άλλη, να έρθει όντως κάνας φραγκάτος και να τα κάνει αυτά πράξη; λέμε τώρα... To πολυ πολυ να γινομασταν κατι σε Σαχταρ στο καλυτερο σεναριο των ονειρων μας. Απο τη Σαχταρ ομως ας βολευτουμε με τον Βουτσα η τον Πακιστανο μασκαρεμενο και ας επανελθουμε στα Τζιγκεροβγενοπουλιακα οσονουπω.
tool1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 To πολυ πολυ να γινομασταν κατι σε Σαχταρ στο καλυτερο σεναριο των ονειρων μας. Oxι Σαχταρ. Μαντσεστερ Σιτι θελω.
gchris7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Φαντάζεστε απο την άλλη, να έρθει όντως κάνας φραγκάτος και να τα κάνει αυτά πράξη; λέμε τώρα... Μην το γελάς. Για ποιο λόγο να έχουν κάτσει να στήσουν τέτοια κομπίνα? Για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό εφόσον γίνει η μεταβίβαση; «Δεν ξέρω. Ο πρίγκιπας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι του προτείνω. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εγώ ο πρόεδρος, θα δούμε ποια θα είναι η επιθυμία του πρίγκιπα». Ίσως πάει και για πρόεδρος ο Τσακας. Άντε και εις ανωτέρα.
alexis333 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Oxι Σαχταρ. Μαντσεστερ Σιτι θελω. Θες να παρει την ομαδα να την παει και στην Premier League ??
benign Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν ευνουχος πριγκηπικου χαρεμιου μου φαινεται.
tool1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Kαι ψευτης να ναι,εγω τον συμπαθω. Χαρισε ελπιδα κ δεν ζητησε τιποτα......ακομα
SlimData Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε τι μου θυμίζει.... Ρε τι μου θυμίζει.....
izerman76 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγαλειώδης δήλωση: Για τα χρήματα που προορίζονται για το γήπεδο: “Είναι για το Βοτανικό. Εμείς δεν έχουμε αποκλείσει τίποτα. Στο μυαλό μας είναι ο Βοτανικός. Αυτό ξέρουμε. Το ψήσιμο στον Πρίγκιπα έγινε με βάση όσα έχω πληροφορηθεί από τον Τύπο. Εάν κάπου άκουσα λάθος ή έχω μάθει λάθος, τότε λάθος τα έχω μεταφέρει. Για αυτό πάμε βήμα-βήμα. Άκουσα που βγήκε ο Βγενόπουλος, είπε 15, σκέφτηκα άντε να είναι 20-25 και είπα στον Σουλτάν 30. Άρα είμαστε καλυμμένοι”. Και ο Πρίγκηπας, σουλτάνος, βεζίρης και αγάς είπε, για να μου λέει 30, θαναι 35-40, έδωσε εντολή στο τραπεζίτη του να στείλει το έμβασμα, αυτός είπε, για σιγουριά, να τα κάνει 45, για πλάκα τα έχουν τα 50 εκ.
nikos21aek Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Στην Καβάλα λέει μένει η οικογένειά μου! Κοίτα να δείς που στο τέλος θα βγεί κανένας Μάκαρος ότι είναι από πίσω και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι ο διος Αραβας που θα παιρνε και τον παοκ?? δε παιζει σοβαρο ατομο να εμπιστευτει ΑΥΤΟΝ τον αθρωπο
gchris7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι ο διος Αραβας που θα παιρνε και τον παοκ?? δε παιζει σοβαρο ατομο να εμπιστευτει ΑΥΤΟΝ τον αθρωπο Ο Τσάκας ήταν πάλι, όχι όμως με Σαουδαραβα αλλά με μια φίλη του από Αργεντινή που την λέγανε Πατριτσια και ειχε αποφασίσει να ασχοληθεί με μπισνα στην Ελλάδα. χαχαχα
DKNI Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου Τζιγγερ θεε Και στον Παναγιωτη Κολλημενο θα πουλουσες την ομαδα, αρκει να μην ειναι ο Βγενοπουλος, ε? Α ρε γαυρακια, σας λυπαμαι. Γιαυτο ρε ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα, γιατι για να τραβαμε ολα αυτα ο Θεος μας προοριζει για κατι καλο στο τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις