Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπολαυστικα κωμικος ο ξενοδοχουπαλληλος:

http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article1376441.ece

Η φρασεολογια του παραπεμπει οχι σε εναν, αλλα σε δυο Μπεους μαζι.

Ο δε "πριγκιπας" προβλεπω τελικα να χει καταγωγη απο Μπαγκλαντες/Πακισταν και να φοραει εξαιρετικη στολη αποκριων. Γελανε και τα πετρελαια

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φαντάζεστε απο την άλλη, να έρθει όντως κάνας φραγκάτος και να τα κάνει αυτά πράξη; λέμε τώρα...

Δημοσ.

Φαντάζεστε απο την άλλη, να έρθει όντως κάνας φραγκάτος και να τα κάνει αυτά πράξη; λέμε τώρα...

To πολυ πολυ να γινομασταν κατι σε Σαχταρ στο καλυτερο σεναριο των ονειρων μας.

Απο τη Σαχταρ ομως ας βολευτουμε με τον Βουτσα η τον Πακιστανο μασκαρεμενο και ας επανελθουμε στα Τζιγκεροβγενοπουλιακα οσονουπω.

Δημοσ.

Μην το γελάς. Για ποιο λόγο να έχουν κάτσει να στήσουν τέτοια κομπίνα?

Για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό εφόσον γίνει η μεταβίβαση;

«Δεν ξέρω. Ο πρίγκιπας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι του προτείνω. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εγώ ο πρόεδρος, θα δούμε ποια θα είναι η επιθυμία του πρίγκιπα».

Ίσως πάει και για πρόεδρος ο Τσακας. Άντε και εις ανωτέρα. :lol:

Δημοσ.

Μεγαλειώδης δήλωση:

Για τα χρήματα που προορίζονται για το γήπεδο: “Είναι για το Βοτανικό. Εμείς δεν έχουμε αποκλείσει τίποτα. Στο μυαλό μας είναι ο Βοτανικός. Αυτό ξέρουμε. Το ψήσιμο στον Πρίγκιπα έγινε με βάση όσα έχω πληροφορηθεί από τον Τύπο. Εάν κάπου άκουσα λάθος ή έχω μάθει λάθος, τότε λάθος τα έχω μεταφέρει. Για αυτό πάμε βήμα-βήμα. Άκουσα που βγήκε ο Βγενόπουλος, είπε 15, σκέφτηκα άντε να είναι 20-25 και είπα στον Σουλτάν 30. Άρα είμαστε καλυμμένοι”.

Και ο Πρίγκηπας, σουλτάνος, βεζίρης και αγάς είπε, για να μου λέει 30, θαναι 35-40, έδωσε εντολή στο τραπεζίτη του να στείλει το έμβασμα, αυτός είπε, για σιγουριά, να τα κάνει 45, για πλάκα τα έχουν τα 50 εκ.

Δημοσ.

Στην Καβάλα λέει μένει η οικογένειά μου!:-D

Κοίτα να δείς που στο τέλος θα βγεί κανένας Μάκαρος ότι είναι από πίσω και θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.

Δημοσ.

ειναι ο διος Αραβας που θα παιρνε και τον παοκ?? δε παιζει σοβαρο ατομο να εμπιστευτει ΑΥΤΟΝ τον αθρωπο

Ο Τσάκας ήταν πάλι, όχι όμως με Σαουδαραβα αλλά με μια φίλη του από Αργεντινή που την λέγανε Πατριτσια και ειχε αποφασίσει να ασχοληθεί με μπισνα στην Ελλάδα. χαχαχα :lol:

Δημοσ.

Γεια σου Τζιγγερ θεε

Και στον Παναγιωτη Κολλημενο θα πουλουσες την ομαδα, αρκει να μην ειναι ο Βγενοπουλος, ε?

Α ρε γαυρακια, σας λυπαμαι.

Γιαυτο ρε ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα, γιατι για να τραβαμε ολα αυτα ο Θεος μας προοριζει για κατι καλο στο τελος :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...