Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή αν δεν έσκαγε ο Άραβας, ο Βγενόπουλος θα έπαιρνε τον Παναθηναϊκό? Κοροϊδευόμαστε?

Αν ρωτάς εμένα, δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι στο χέρι του τζιγκερ η κατάσταση.

Δεν είναι όμως πολύ βολικό το σενάριο? Και αν δεν εμπιστευόμαστε μια τον βγενόπουλο, πόσο να εμπιστευτείς τον τσακα?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ολα ειναι προβοκατσια Βγενοπουλου

Εκανε προταση too good to refuse, το μετανιωσε και ετσι ανακαλυψε Αραβα Τσακατσουκα

Επισης με πονηρα σχεδια οδηγησε τα εναπομειναντα μελη Τζιγγερ σε παραιτηση για να μην περασει η ΑΜΚ και αναγκαστει να παρει την ΠΑΕ

ο Αραβας θα βαλει 20Μ τωρα για τις τσαμπα μετοχες του Τζιγγερ (μα τι ανοιχτοχερηδες αυτοι οι αραβες του Βγενοπουλου)

Δημοσ.

Η αυτού εξοχότης, Τσάκας

(ανοίγετε με δική σας ευθύνη)

35aa5d903110275567ab882.jpg

Φαίνεται άνθρωπος εμπιστοσύνης πάντως :lol:

Κρυφος αδερφος του Μπεου ειναι? :P

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον του Σαουδάραβα προέκυψε από τον ίδιο τον Β.Τσάκα.

«Στο παρελθόν το όνομά σας είχε εμπλακεί και με τον ΠΑΟΚ», ήταν η επόμενη ερώτηση.

«Ναι αυτό ήταν μπίζνα. Τώρα είναι αγάπη», απάντησε ο Βλάσης Τσάκας και κατέληξε… «Όλα είναι στη διάθεση του ΔΣ της ΠΑΕ».

Μπίζνα.... κάπου έχω ξανακούσει αυτή τη λέξη...

http://www.youtube.com/watch?v=KZz0JBltxhM

Δημοσ.

Απ΄ ότι κατάλαβα υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι θεωρούν όλα αυτά τα πρόσωπα που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο σοβαρά και άξια λόγου (βλέπε πχ τον δάσκαλο του ήθους και του πολιτισμού) και δε νοιώθουν την ανάγκη να σχολιάσουν τις πράξεις τους. Αντίθετα αρρωσταίνουν με το Βγενόπουλο, και έχουν την άνεση να κρίνουν την ικανότητα του στο χειρισμό διαφόρων συμφωνιών - άλλωστε τι πέτυχε στη ζωή του κι αυτός, εμείς είμαστε μέλη του ινσόμνια, όταν το καταφέρει κι αυτός ας έρθει να μας μιλήσει, μέχρι τότε στη γωνίτσα του με τα άλλα παιδάκια.

Πρέπει να συμπεριφέρεται σαν επιχειρηματίας αλλά ζητάτε να αποδεχτεί συμφωνίες χωρίς να ελέγξει για πιθανές μελλοντικές ζημιές και να διασφαλιστεί απο αυτές (που ακούστηκε ξανά αυτό, μήπως σε συμβάσεις που γίνεται αναφορά για κρυφά ελαττώματα;), να μη χρησιμοποιεί κάθε διαπραγματευτικό μέσο για να πετύχει το στόχο του.

Και ειλικρινά, αν η πρόταση του Τζιγγερ ήταν τόσο καθαρή και ειλικρινής -ώστε είναι ευθύνη του Βγενόπουλου που δεν ολοκληρώνεται- γιατί δεν εμφανίζεται κάποιος άλλος να πάρει τον Παναθηναϊκό; Πόσο συχνά χαρίζουν μια ομάδα τέτοιου μεγέθους και δεν ενδιαφέρεται κανένας;

Α, ξέχασα, ήρθαν οι Άραβες. Σειρά έχει ο Αλεχάντρο Σκλαβενίτης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έξοχη απάντηση. Αφού είμαστε μέλη του insomnia, κι ο κύριος Βγενόπουλος αυτός που τέλος πάντων είναι, να μην τον σχολιάζουμε καθόλου, μέχρι να φτάσουμε να βάλουμε κι εμείς μια Ολυμπιακή από κάτω.

Με την ίδια "λογική", να μη σχολιάζουμε ούτε τον κύριο Ψωμιάδη, γιατί κι αυτός μια μπίζνα έφτιαξε και τρέξανε και δυο άλογα για πάρτη του, εμείς άντε να στήσαμε κανένα pc, το πολύ-πολύ.

Τέλος πάντων, εγώ ό,τι είχα να γράψω, το έγραψα, δεν έχω κάτι να προσθέσω, καλή συνέχεια.

Δημοσ.
Αντίθετα αρρωσταίνουν με το Βγενόπουλο, και έχουν την άνεση να κρίνουν την ικανότητα του στο χειρισμό διαφόρων συμφωνιών - άλλωστε τι πέτυχε στη ζωή του κι αυτός, εμείς είμαστε μέλη του ινσόμνια, όταν το καταφέρει κι αυτός ας έρθει να μας μιλήσει, μέχρι τότε στη γωνίτσα του με τα άλλα παιδάκια.

Το παράδειγμα με τον Ψωμιάδη είναι τελείως άστοχο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Δεν είπα να μη σχολιάζουμε κάποιον ο οποίος παρανομεί. Ελπίζω τουλάχιστον να μη βρεθεί κατηγορούμενος και γι αυτό ο Βγενόπουλος στον ΠΑΟ. Δε μίλησα ούτε για χαρακτήρα ούτε για προθέσεις. Και ναι, βάσει του τι έχει πετύχει στη ζωή του, στήνωντας έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα, διαχειριζόμενος κεφάλαια επενδυτών, κάποια ικανότητα παραπάνω από εμάς την έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που επιμένω, ειλικρινά έχω αρχίσει να απορώ με το σουρεαλισμό ορισμένων "επιχειρημάτων", όμως τονίζω πως, με τη λογική του "ο Βγενόπουλος τρέχει έναν όμιλο, κάποια ικανότητα παραπάνω από εμάς την έχει", στο ίδιο απυρόβλητο μπαίνει και ο Βαρδηνογιάννης. Εκτός κι αν, εκτός από τους υπόδικους, έχουμε δικαίωμα να ασκούμε κριτική και στους γόνους πλουσίων οικογενειών, αλλά όχι στους "αυτοδημιούργητους" (ή έστω στους διαχειριστές ξένων χρημάτων). Οπότε, ας μας φτιάξει κάποιος μια λίστα, να ξέρουμε σε ποιους επιτρέπεται να ασκούμε κριτική και ως ποιο βαθμό.

Καταλαβαίνεις, ελπίζω, πως έτσι δε θα συζητούσαμε για τίποτε. Εγώ ανέφερα συγκεκριμένα πράγματα. Η λειτουργεία των ανωνύμων εταιριών, λ.χ., είναι συγκεκριμένη. Το πρόβλημα με τις ευθύνες των μετόχων δεν έχει να κάνει με το Βαρδηνογιάννη και το Βγενόπουλο, είναι βασικά πράγματα αυτά και δε χρειάζεται να αγοράσω μια χρεοκοπημένη αεροπορική εταιρία για να τα ξέρω. Επομένως, ο ικανός κύριος Βγενόπουλος, που δεν πρέπει να του ασκούμε κριτική, είτε δεν ξέρει κάτι στοιχειώδες, είτε πετάει μια κουβέντα, για να σκαλώσει το θέμα.

Τα παραπάνω, ξαναγράφω, δεν συνιστούν υπεράσπιση του Τζίγγερ. Επειδή, όμως, ο κύριος Βγενόπουλος εμφανίζεται από ορισμένους ως "η καλύτερη ελπίδα" (και σε σχέση με τον κύριο Τσάγκα, συμφωνώ ότι φαίνεται απείρως καλύτερος) θεώρησα καλό να εξηγήσω γιατί δε συμφωνώ. Ασχέτως Τζίγγερ, πράγμα που είπα, επίσης, εξαρχής. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις ορισμένων, κακώς το προσπάθησα, είναι καλύτερα να αφήνω τα αθλητικά να αναλώνονται σε συζητήσεις για παράγκες, μυρωδιές Ισπανούς προπονητές, Μάκηδες και Λάκηδες.

Δημοσ.

15646.jpg

Αν είναι αυτός εκπρόσωπος πρίγκιπα εγώ είμαι ο δεύτερος ξάδερφος του Καντάφι.:-D

Κοίτα ρε φίλε.Δεν προλαβαίνουν να μπαγλαρώσουνε τον Μπέο και τον Μάκη πως τσουπ ξεπηδάνε νέες φάτσες.Είδε φως και μπήκε να φάει λεφτά από το γήπεδο;Ποιός ξέρει.Αναμένουμε να δούμε.

Πρίγκιπας με εκπρόσωπο κωλομπαρά! :lol:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128783954

Δημοσ.

Αν είναι αυτός εκπρόσωπος πρίγκιπα εγώ είμαι ο δεύτερος ξάδερφος του Καντάφι.:-D

Κοίτα ρε φίλε.Δεν προλαβαίνουν να μπαγλαρώσουνε τον Μπέο και τον Μάκη πως τσουπ ξεπηδάνε νέες φάτσες.Είδε φως και μπήκε να φάει λεφτά από το γήπεδο;Ποιός ξέρει.Αναμένουμε να δούμε.

Πρίγκιπας με εκπρόσωπο κωλομπαρά! :lol:

Eλα,πες οτι ζηλευεις που με μας ασχολειται πριγκιψ,ενας απ τους γιους του Μασουντ ελ ρασιντ κ αστα αυτα :-D .

Τωρα τι ειναι αυτος που πριν λιγα χρονια ηθελε να παρει τον παοκ για λογαριασμο Αργεντινων δεν ξερω.

Παντως κατι δε μου κολλαει.

Δημοσ.

Κοίτα δεν ζηλεύω καθόλου γιατί εμάς μας έχουν αρμέξει οι καλύτεροι.Τα έχουμε φάει με το κουτάλι αυτά.:-D

Είχε πάει λέει να κάνει και την ίδια μπίζνα με τον ΠΑΟΚ.Εκρόσωπος Αργεντίνων τότε ε;Τώρα εκπρόσωπος νεκρού πρίγκιπα. :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...