Stavrakas13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ποτε αλλαξε τα ζητουμενα του ο Βγενοπουλος?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Από την περίφημη συνέντευξη τύπου, την πρώτη: "Αν θέλεις να φύγεις, φύγε όπως θέλεις. Ο Παναθηναϊκός δεν σε έχει ανάγκη". Ανάγκη, εκ των υστέρων, προέκυψε ότι τον έχει, για να καλύψει τυχόν μελλοντικές ζημιές. Σαν να λέμε "φύγε όπως θέλεις, αλλά να είσαι εδώ για να μου πληρώσεις τυχόν ζημιές". Φύγε, μένοντας. Ή μείνε, φεύγοντας. Πολύ σωστά ο Βγενόπουλος επισήμανε την "παγκόσμια πρωτοτυπία" της "αδρανοποίησης μετοχών". Και σκέφτηκε, για να μη μείνει πίσω, να απαντήσει με την εξίσου παγκόσμια πρωτοτυπία της απόδοσης ευθυνών σε μέτοχο, για ενέργειες διοίκησης απαλλαγμένης από κάθε ευθύνη. Και όλα αυτά, ΔΕΝ τα έχουν καταψηφίσει οι δικοί του. Κι εσείς τον βρίσκετε εντάξει. Και το "εντάξει", φαντάζομαι, είναι "λιγότερο χάλια από το Βαρδηνογιάννη". Τον βρίσκετε εντάξει, που πρώτα υποσχέθηκε "23 εκατομμύρια ανταποδοτικά" και τώρα θυμήθηκε να λοιδωρήσει τους συνεργάτες του Βαρδηνογιάννη για το Βοτανικό. Όπου, ξαναλέω, ήθελε να σπρώξει 23 μύρια. Και τώρα λέει για "χρυσές δουλειές"... Εντάξει, στις αντοχές του καθενός στα φούμαρα, εγώ δεν μπορώ να βάλω μέτρο, αλλά έχω δικαίωμα να επισημαίνω πως λέει φούμαρα ο κύριος Βγενόπουλος. Το γιατί το έχω εξηγήσει αναλυτικά, μέχρι την επόμενη ανακοίνωση, σας εύχομαι καλή συνέχεια.
gchris7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα εντάξει. Σωθήκατε. Σαουδάραβας πρίγκιπας για Παναθηναϊκό
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα εντάξει. Σωθήκατε. Σαουδάραβας πρίγκιπας για Παναθηναϊκό Όπως ο Π.Α.Ο.Κ.;
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δοξα τω Θεω, εμφανιστηκε μια σιγουρη λυση απο την Αργεντινη και γλυτωσαμε απο τον πουθενα Βγενοπουλο Τζιγγερ θεε παρε την ΠΑΕ Snoob δεν πιστεω να σε λενε Ελ Σνουμπ?
johnyboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι απίστευτο τι μπορεί να σκαρφιστεί κάποιος για να μην απαντήσει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ σας εξήγησα, αναλυτικά, γιατί αυτά που "ζήταγε" ο Βγενόπουλος ήταν ανεδαφικά, αόριστα, λαϊκισμοί και νομικά αβάσιμα. Και απάντηση επ' αυτών, καμία. Το πολύ-πολύ, καμιά χαριτωμενιά τύπου "Ελ Σνουμπ". Θέλετε, καταλαβαίνετε. Δε θέλετε, καλή συνέχεια με τους Βγενομήτσους.
johnyboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 snoob μόνο εσύ τα γράφεις αυτά και 2-3 ακόμα.όπου και να διαβάζω ή ακούω όλοι είναι υπερ του βγενόπουλου και συμφωνούν με αυτά που ζητάει.Εσύ και 2-3 ακόμα εδώ μέσα διαφωνείτε και τον κράζετε.Νταξ δικαίωμά σας αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο.Ευτυχώς για μας είστε μειοψηφία. Και σταματώ να ασχολούμαι με τον συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Με συγχωρείς, αλλά αυτή την αποστροφή "μόνο εσύ και 2-3 άλλοι" δεν την καταλαβαίνω. Τη διαβάζω που τη γράφετε συχνά στους διαλόγους σας, αλλά δε λέει τίποτε. Ή, πιο σωστά, λέει πολλά, και τίποτε από αυτά δεν είναι κολακευτικό για όσους καταφεύγουν σε αυτή. Τι, ακριβώς, σημαίνει σε ένα χώρο συζήτησης το "μην προσπαθείτε να μας πείσετε". Προσωπικά, κανένα δεν προσπαθώ να πείσω, την άποψή μου διατυπώνω, κατά το δυνατόν τεκμηριωμένα. Απόψεις ανταλάσσουμε. Προχθές έλεγες ότι τον Βγενόπουλο τον "κράζουν οι διάφοροι", και σε ρώτησα, "δηλαδή μόνο εδώ έχουμε τους ψαγμένους;" Σήμερα λες "μονάχα εσείς τον κράζετε, οι άλλοι συμφωνούν μαζί του". Τελικά, τι από τα δύο ισχύει; Αλλά, έστω ότι "όλοι" (ποιοι όλοι, τέλος πάντων, αφού υποτίθεται πως κλαίγεται ο έρμος ο κύριος Βγενόπουλος πως δεν έχει συμμάχους και πως δέχεται ολομέτωπο και ανηλεή μιντιακό πόλεμο) συμφωνούν με εσένα, τον DKNI, τον Βγενόπουλο. Λαμπρά. Και αυτό, τι σημαίνει; Αν σε κουράζουν οι απόψεις μου, μην τις σχολιάζεις. Μην τις διαβάζεις. Αλλά, ούτε άδεια θα ζητήσω για να γράψω, ούτε περιμένω την "έγκριση" του όποιου αυτόκλητου γκουρού της Παναθηναϊκής αλήθειας για να μπω σε μια κουβέντα. Σου τα έχω εξηγήσει και κατ' ιδίαν αυτά, για παράπονα που έκανες για άλλο χρήστη που έχει το "θράσσος" να διαφωνεί μαζί σου. Ήλπιζα ότι τα είχες καταλάβει. Προφανώς έκανα λάθος.
johnyboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είχα πρόβλημα που διαφωνεί μαζί μου κάποιος.Έχω όταν αυτός ο κάποιος ειρωνεύεται και απαξιώνει τα πάντα.Και πρόσεξε τι λες, γιατί λες ανακρίβειες.Εκτός βέβαια που βγάζεις πριβέ μηνύματα δημόσια.Υποτίθεται πως είσαι και μοντ. για τα υπόλοιπα δεν έχω καμία διάθεση να σου απαντήσω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μα τι να απαντήσεις; Έχεις απαντήσει τίποτε τόσες μέρες; Και καταλήξαμε στο "μην προσπαθείς να με πείσεις"; Σκασίλα μου αν θα σε πείσω. Άδεια για να γράφω την άποψή μου, δε θα ζητήσω. Ελπίζω να το κατάλαβες αυτό.
SlimData Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι κάψα για τον βγενόπουλο κι αυτή......
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Έχεις δίκιο, υπάρχουν πολλά άλλα, πιο επίκαιρα και σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟ. Ας πούμε, παρατήρησες κι εσύ ότι έχει αλλάξει κούρεμα ο Γόντικας;
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moνο εγω σκεφτομαι οτι θα περιμενουμε τον Αραβα πριγκιπα στο Ελ. Βενιζελος και θα κατεβει ο Βουτσας με κελεμπια?
gchris7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 MOHAMMED AL-HAROON's Summary OBJECTIVE: Seeking an opportunity that helps me utilize my strong analytical, logical, practical, theoretical, management, decision-making and effective communication skills to become a key player in making my organization grow rapidly and to provide an ambience in my teat. General background: QA/QC Engineer, Having ability to maintain better relation with Contractors, Colleagues etc. Effectiveness in working under pressures either independently or parts of team, I am ambitious to work in a challenging and competent environment that can promote my abilities through achieving the task, most qualitative and accurate state. With my ample working experience, am sure that overcomes any tough challenges or problem organization facing. Specialtiesfile management, microsoft office, microsoft works, progress, quality, supervisory skills, Χαχαχα εχω πεθάνει. Ξέρει και απο microsoft word ο τύπος. :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις