johnyboy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 πήγαν 500 άτομα στο περιστέρι με μεμονωμένα εισιτήρια και ενώ ούτε ο Σπανός ούτε η αστυνομία είχαν πρόβλημα να μπουν ο Γόντικας αρνήθηκε. Το έγραψε ο Βασιλαράς αλλά τσεκαρισμένο και από άτομα που ήταν εκεί.Εύγε.αυτά είναι.
DKNI Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο, στους παίκτες. Ήταν αγώνας που μπορεί να σε διαλύσει. Θα βγουν ποιο δυνατοί (νομίζω/ελπίζω). Ο τέρμας "καλά" έκανε. Βασικά τον πούλησε όλη η άμυνα. 1. Για να μην ειμαστε αδικοι, οντως, ΜΠΡΑΒΟ στους παικτες. Οι οποιοι αν εξαιρεσεις 2-3 στους σημερινους 10 ειναι για λιγα πραγματα, παρολαυτα δειξανε παρα πολυ παθος σε ολο το ματς (οι περισσοτεροι) με ηγετη τον Λετο. Δεν νομιζω οτι εχει να κανει, βεβαια, με Παναθηναικο, περισσοτερο με "θα παλεψουμε μονοι μας οσο μπορουμε". Πχ ο Ζεκ (που δεν ηταν καλος σημερα) εχανε τη μπαλα και επεφτε σαν καμικαζι, ο Κουινσι γλυστρουσε απο τη μανια του να παει στο τοπι. 2. Δεν ισχυει ακριβως το "καλα εκανε, τον πουλησε η αμυνα". Καπου πρεπει να εκτιμας τον αγωνα. Στο 89' καλυτερα να μεινεις με 10. Στο 3' καλυτερα να φας το γκολ κατα τη γνωμη μου και να παλεψεις με 11
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 2. Δεν ισχυει ακριβως το "καλα εκανε, τον πουλησε η αμυνα". Καπου πρεπει να εκτιμας τον αγωνα. Στο 89' καλυτερα να μεινεις με 10. Στο 3' καλυτερα να φας το γκολ κατα τη γνωμη μου και να παλεψεις με 11 Όταν δεν παίζεις, αυτό ακριβώς το πρόβλημα έχεις. Αντανακλαστικά λειτούργησε και όχι με μυαλό.
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Πως φαίνεται πως δεν έχουμε διοίκηση καθόλου. Αν δεν είχε πάρει την κόκκινη ο τέρμας χθες, σε μισή ώρα ο θηλυπρεπής γυμνοσάλιαγκας θα είχε βγει στα κανάλια και θα έκραζε.
imperium Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 μαρεσει πολυ που επιστρεφει ο Σαρας στην ομαδα λογικα φευγει ο Τεπιτς
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μπαίνω, Βγαίνω... Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα. Η επιστολή που έστειλα στον κ. Δ. Γόντικα για να την διαβιβάσει στον κ. Γ. Βαρδινογιάννη ήταν ιδιωτική και εμπιστευτική. Ο ίδιος επέλεξε να την δημοσιοποιήσει αφήνοντας αυτή την διαπραγμάτευση να συνεχισθεί ή να ολοκληρωθεί στο πεδίο της δημοσιότητας που το χειρίζεται με μεγαλύτερη επιτυχία. Η ουσία όμως είναι ότι οι πέντε όροι που έθεσα δεν είναι «νέοι όροι», όπως ορισμένα ΜΜΕ ανέφεραν, αλλά εξειδίκευση των όρων που έθεσα από την αρχή σε Συνέντευξη Τύπου, όπου αναφέρθηκα σε ομόνοια-συσπείρωση, στη ΓΗΠΕΛ και στο προπονητικό της Παιανίας. Η ανταπόκριση του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στην προσπάθειά μου να σωθεί ο Παναθηναϊκός ήταν «δεν θα σταθώ εμπόδιο». Θέτω υπό την κρίση όλων το εάν η κατασυκοφάντηση και προσπάθεια απαξίωσής μου και η αποθάρρυνση άλλων επώνυμων Παναθηναϊκών ήταν συνεπής με την θέση του. Όμως, σε κάθε περίπτωση, εάν πραγματικά θέλει να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, δεν είναι λογικό να αρνείται να αναλάβει έστω και μικρό μέρος των ευθυνών που του αναλογούν. Αφού λοιπόν δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την δημόσια διαπραγμάτευση του διαμηνύω ότι για το καλό του Παναθηναϊκού, εάν τα θέματα της ομόνοιας και της Παιανίας συζητηθούν καλόπιστα, θα βρεθεί λύση ή θα υποχωρήσω. Ο μόνος όρος που είναι αδιαπραγμάτευτος από εμένα αφορά τη ΓΗΠΕΛ όπου πρέπει να αναλάβει ολοκληρωτικά τις οικονομικές και νομικές ευθύνες των χειρισμών του. Νομίζω ότι εάν απορρίψει αυτό το μοναδικό πλέον όρο θα δημιουργηθούν ουσιαστικές αμφιβολίες για τις πραγματικές του προθέσεις περί αποχώρησης, αλλά και για το μέλλον του Παναθηναϊκού, παρόλο που είναι αδιανόητο να επιθυμεί να οδηγήσει την ΠΑΕ στο Πρωτοδικείο και στην πτώχευση. Υ.Γ. Προς μιντιακό συγκρότημα κατασκευαστή (ΕΘΝΟΣ, GOAL, SENTRA FM), συνεταίρου του κ. Γ. Βαρδινογιάννη στο MEGA και εργολάβου του γηπέδου του Βοτανικού(!): Πάρτε το απόφαση, αυτή η «χρυσή» δουλειά χάλασε.
vlachaquito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 γαλα μπισκοτακια καφεδακι και ανακοινωση βγενο. μια μερα σαν τις αλλες..
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι στο καλό... Περιμένει επίσημη δήλωση του άλλου για να πει «Κάνω πίσω, ο κακός τάδε δεν δέχεται του όρου μου»;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τίποτε δεν περιμένει, ανοησίες προς λαϊκή κατανάλωση είναι ο συμπυκνωμένος όρος (όπως και οι άλλοι "όροι" που υποτίθεται ότι ζητούσε αυτονόητα πράγματα και τώρα τα διαγράφει -κρίμα η συζήτηση για το αν αντέχει ο Mr. MiG στον πύρινο λόγο του Μένιου). Και εξηγώ γιατί είναι ανοησίες: ο Παναθηναϊκός είναι ΠΑΕ, ήτοι ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία. Στις ανώνυμες εταιρίες, η ευθύνη των μετόχων περιορίζεται στα χρήματα που έχουν επενδύσει (μετοχικό κεφάλαιο). Κάνουν βλακείες; Τα χάνουν. Κινούνται έξυπνα; Τα αυγατίζουν. Ευθύνες επιπλέον μπορεί να έχει ένας μέτοχος εφόσον συμμετέχει στην εταιρία και με άλλη ιδιότητα (δηλαδή μέλος Δ.Σ.) Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να τεθεί θέμα λανθασμένων (ή ακόμη και κακόπιστων) χειρισμών, και να αναζητηθούν ευθύνες -και αποζημίωση γι' αυτές. Ο Βαρδηνογιάννης μέλος του Δ.Σ. δεν ήταν πλέον (είχε τοποθετήσει αχυρανθρώπους, όπως άλλωστε και ο λαμπρός Έλλην επιχειρηματίας κύριος Ανδρέας Βγενόπουλος). Άρα, προσωπική ευθύνη δεν έχει. Ακόμη όμως και αν πούμε ότι η υπόθεση της ΓΗΠΕΛ ανάγεται σε μία εποχή κατά την οποία ο Βαρδηνογιάννης είχε επίσημο ρόλο στο Δ.Σ., καμία αξίωση δεν μπορεί να εγείρει ο κύριος Βγενόπουλος, εφόσον οι ανώνυμες εταιρίες είναι κατά νόμο υποχρεωμένες στις ετήσιες απολογιστικές γενικές συνελεύσεις να συμπεριλάβουν στα προς συζήτηση θέματα και την "απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη". Η απαλλαγή αυτή λαμβάνεται κατά πλειοψηφία (επομένως εφόσον η οικογένεια Βαρδηνογιάννη είχε την απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών, δεν υπήρε περίπτωση να ψηφιστεί κάτι τέτοιο). Όμως, ο κύριος Βγενόπουλος θα μπορούσε να πει ότι, "κοιτάξτε, εγώ (σ.σ. δηλαδή, οι αχυράνθρωποί μου) είχα εκφράσει αντιρρήσεις και είχα επιφυλαχθεί παντός νομίμου δικαιώματος, άσχετα αν ο άλλος με την απόλυτη πλειοψηφία βγήκε λάδι". Νομικά, και σε αυτή την περίπτωση, τίποτε δεν θα μπορούσε να κάνει η πλευρά Βγενόπουλου. Ηθικά, θα είχε το πάτημα να γοητεύσει τους ευκολόπιστους και να πει "να, τι χρηστή διαχείριση πρότεινα". Το θέμα, όμως, όπως τόνισε ο Βαρδηνογιάννης στην δήλωση "αποχώρησης", οι αποφάσεις στον ΠΑΟ (και η ΓΗΠΕΛ μέσα) είχαν ληφθεί ομόφωνα. Φυσικά, ο Βαρδηνογιάννης που είναι μπήξε και δείξε μπορεί να λέει ψέμματα, οπότε σε αυτή την περίπτωση η πλευρά Βγενόπουλου μπορεί να παρουσιάσει αντίγραφο των πρακτικών του Δ.Σ. όπου οι καλοί αχυράνθρωποι κατακεραύνωναν τους κακούς αχυρανθρώπους. Αν εγώ βρισκόμουν σε διαμάχη με άλλο μέτοχο και είχα τέτοιο χαρτί στα χέρια μου, θα το είχα βγάλει πρώτο-πρώτο. Μπορεί ο κύριος Βγενόπουλος να το φυλάει για μια επόμενη ανακοίνωση. Ή, μπορεί ο Δρακουμέλ (συγγνώμη, ο Βαρδηνογιάννης ήθελα να πω) να λέει την αλήθεια, και οι αποφάσεις να λήφθηκαν ομόφωνα, οπότε αυτά που λέει τώρα ο κύριος Βγενόπουλος είναι αέρας κοπανιστός. Ο Βγενόπουλος μπορεί να λέει ότι θέλει, όμως ακόμη και τώρα αναφέρεται σε πιθανές μελλοντικές ζημίες. Δηλαδή, ζητά από ένα μέτοχο που δεν είχε θέση στο Δ.Σ. (ούτε αυτός άλλωστε, ξέρουν οι εμίρηδες να φυλάνε τα νώτα τους) να εγγυηθεί έναντι μελλοντικών αποζημιώσεων. Που πάει να πει, θέμα αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται. Εν κατακλείδι, έχω την αίσθηση πως ο κύριος Βγενόπουλος νομίζει πως βρήκε νέα Ολυμπιακή. Το θέμα, αντίθετα με την Ολυμπιακή, όπου ο ιδιοκτήτης της έκλεινε δάνεια διαρκώς για να πληρώνει μισθούς και ήταν με το μαχαίρι στο λαιμό ούτε να απολύσει κόσμο, ούτε να πουλήσει τον "εθνικό αερομεταφορέα", αυτή τη στιγμή ο Βγενόπουλος δε βλέπω να κρατάει κανένα χαρτί για να εκβιάσει το Βαρδηνογιάννη να του δώσει την ομάδα -και μάλιστα, με εγγύηση κάλυψης μελλοντικών απαιτήσεων. (Είναι τουλάχιστον ανόητο να ειρωνεύεται τους συνεργάτες του Βαρδηνογιάννη-κατασκευαστές και μιντιάρχες. Λες και ανακάλυψε τώρα τις σχέσεις αυτές -και να πει κανείς ότι είχε καταψηφίσει; Το αντίθετο, μερίδιο στη μπίζνα ήθελε, με τα "ανταποδοτικά 23 εκατομμύρια".)
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Tελικα οι 5 οροι γινανε ενας, απλος και κατανοητος. Το σωτο που σας ταιζαν και αναμεταδιδατε τοσες μερες σας φουσκωσε μαλλον και προσθαθειτε παλι να βρειτε δικαιολογιες για να κραξετε τον "μεγαλο κακο λυκο Βγενοπουλο" Τοσο καιρο μας λεγατε οτι "δεν μας νοιαζουν τα νομικα του επιχειρηματα, αμα γουσταρεις λες ποσα θες και παιρνεις την ΠΑΕ" και οτι χρονοτριβουσε Τώρα πατατε στα καταστατικα και δεν μας εξηγειτε γιατι ειναι κοτα ο Βγενοπουλος οταν λεει καθαρα οτι "στα υπολοιπα θεματα θα βρεθει λυση ή θα αποχωρησω. Μονο για τη ΓΗΠΕΛ να αναλαβει την ευθυνη ο Βαρδινογιαννης" για να μην βρθει να ζηταει μια εταιρεια του Τζιγγερ στο μελλον 20Μ απο την Παναθηναικος ΠΑΕ Λεει ο τυπος "τα αλλα θα τα βρουμε ή το πολυ πολυ υποχωρω εγω"?Ναι Ζηταει "Τζιγγερ ανελαβε την ευθυνη για την ΓΗΠΕΛ"? Ναι Αν ειναι οκ η ΓΗΠΕΛ οπως υποστηριζει ο Τζιγγερ, τι εμποδιζει τον Τζιγγερ να βγει να πει "Ναι, δεχομαι, δεν εχεις τιποτα εναντιον μου" και να προχωρησουν ολα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Tελικα οι 5 οροι γινανε ενας, απλος και κατανοητος. Δική σου διατύπωση αυτή. Εγώ λέω πως οι πέντε ανοησίες έγιναν μία. Και εξήγησα γιατί οι βλακείες περί Μένιου και πλήγματος του επιχειρηματικού του κύρους συνιστούσαν βλακείες στο τελεσίγραφο των πέντε "ναι ή όχι" και γιατί το συμπυκωνεμένο αίτημα συνιστά επίσης βλακεία. Το σωτο που σας ταιζαν και αναμεταδιδατε τοσες μερες σας φουσκωσε μαλλον και προσθαθειτε παλι να βρειτε δικαιολογιες για να κραξετε τον "μεγαλο κακο λυκο Βγενοπουλο" Από άνθρωπο που προσπαθούσε να μας πείσει τόσες μέρες πως το...πρόβλημα του Βγενόπουλου ήταν το πλήγμα του Μένιου στην εικόνα του Βγενόπουλου απέναντι στον...πρωθυπουργό, θα περίμενα να είναι πιο φειδωλός στη χρήση λέξεων όπως "σότο". Δηλαδή, και η κωλοτούμπα (θα έπρεπε να) έχει κάποια όρια. Τοσο καιρο μας λεγατε οτι "δεν μας νοιαζουν τα νομικα του επιχειρηματα, αμα γουσταρεις λες ποσα θες και παιρνεις την ΠΑΕ" και οτι χρονοτριβουσε Εγώ αυτά τα "μας λέγατε" τα ακούω βερεσέ. Πουθενά δεν είπα ότι δε με νοιάζουν τα νομικά του επιχειρήματα, απλά λέω πως αυτά που γράφει είναι νομικά (και λογικά) αβάσιμα. Αυτό που είπα εγώ είναι πως όταν θέλεις να κάνεις μπίζνες, μιλάς ως μπίζνεσμαν, όχι ως τρυφερούλης που δήθεν θίγεται από το...Μένιο. Και όταν θέλεις να λογίζεσαι μπίζνεσμαν, δε βρίζεις αυτούς με τους οποίους θέλεις να κάνεις μπίζνες. Τα θυμάσαι, ή θέλεις και quote; Τώρα πατατε στα καταστατικα και δεν μας εξηγειτε γιατι ειναι κοτα ο Βγενοπουλος οταν λεει καθαρα οτι "στα υπολοιπα θεματα θα βρεθει λυση ή θα αποχωρησω. Μονο για τη ΓΗΠΕΛ να αναλαβει την ευθυνη ο Βαρδινογιαννης" για να μην βρθει να ζηταει μια εταιρεια του Τζιγγερ στο μελλον 20Μ απο την Παναθηναικος ΠΑΕ Και ξαναλέω, μπερδεύεις το τι επιδιώκει (να πάρει την ΠΑΕ στο λουφέ) και πώς προσπαθεί να το πετύχει. Μπορεί κι εγώ να θέλω να πάρω τον ΠΑΟ τζάμπα, αλλά έχω τη στοιχειώδη λογική να μην επιχειρώ να ξαναγράψω τα καταστατικά ανωνύμων εταιριών για...μελλοντικές ζημιές. Λεει ο τυπος "τα αλλα θα τα βρουμε ή το πολυ πολυ υποχωρω εγω"?Ναι Ζηταει "Τζιγγερ ανελαβε την ευθυνη για την ΓΗΠΕΛ"? Ναι Αν ειναι οκ η ΓΗΠΕΛ οπως υποστηριζει ο Τζιγγερ, τι εμποδιζει τον Τζιγγερ να βγει να πει "Ναι, δεχομαι, δεν εχεις τιποτα εναντιον μου" και να προχωρησουν ολα? Γιατί αυτό που ζητάει ο Βγενόπουλος συνιστά παραδοχή (μελλοντικά στοιχειοθετημένης και ουδέποτε από τον ίδιο διατυπωμένης στα πρακτικά Δ.Σ.) κακοδιαχείρισης. Και μάλιστα, χωρίς να υφίσταται κανένα νομικό πλαίσιο ανάληψης τέτοιας ευθύνης. Τι λόγο έχει να παραδεχτεί κάτι τέτοιο ο Βαρδηνογιάννης; Δηλαδή εσύ, αν ήθελες να πουλήσεις το σπίτι σου, και σου ζητούσε ο αγοραστής χαρτί που να λέει "είμαι κλέφτης, γι' αυτό πουλάω το σπίτι μου", θα του το έδινες;
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Tελικα οι 5 οροι γινανε ενας, απλος και κατανοητος. Το σωτο που σας ταιζαν και αναμεταδιδατε τοσες μερες σας φουσκωσε μαλλον και προσθαθειτε παλι να βρειτε δικαιολογιες για να κραξετε τον "μεγαλο κακο λυκο Βγενοπουλο" Να θυμίσω πως του 5 όρους ο Μπαινο-Βγενόπουλος τους έβαλε. Και ο Βγενόπουλος τώρα το αλλάζει με έναν βασικό όρο. Έναν όρο που είναι εν ισχύει. Όλα για την ΓΗΠΕΛ είναι ξεκάθαρα. Και εγώ σου λέω πως αναλαμβάνει ο Τζίγκερ τις ευθύνες κ.τ.λ. κ.τ.λ. Μετά από 3 χρόνια βγαίνει ένα χρέος για την ΓΗΠΕΛ 1.000.000 και λέει ο Τζίγκερ πάρε τα @@ μου τώρα. Τι θα κάνει; Θα πει Βγαίνω; Στο κάτω κάτω αν είναι εκτεθειμένη η Π.Α.Ε. σε κάποιο από τα χαρτιά που έχει υπογράψει να το πει ρε παιδί μου. Εδώ και εδώ υπάρχει κίνδυνος.
DKNI Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 1. Τα ΜΜΕ ηταν ΕΝΑ απο τα επιχειρηματα. Απο τοτε εχουν μειωθει τα κρουσματα, μαλλον τους μαζεψε το αφεντικο. 2. Τιποτα δεν μπερδευει ο Βγενοπουλος, τα πραγματα ειναι σουπερ-ξεκαθαρα, απλα βγηκατε σεντρα οσοι λεγατε οτι τα μασαει και συνεχιζετε να λετε τρελες σαν τα 12χρονα που δεν θελουν να παραδεχτουν οτι ειχαν αδικο. Μας λεγατε τοσες μερες οτι εφυγε, οτι την εκανε, οτι πουλησε σοτο κτλ. Και μαλλον περιμενατε σημερα να βγει να τα διαλυσει ολα για να χαρειτε. Ε, πως, το βλεπω... Ο Βγενοπουλος ηθελε και θελει να κινηθει με βαση τη δικη του γραμμη, το δικο του τροπο σκεψης και το δικο του στυλ. Και αυτο κανει. Να θυμίσω πως του 5 όρους ο Μπαινο-Βγενόπουλος τους έβαλε. Και ο Βγενόπουλος τώρα το αλλάζει με έναν βασικό όρο. Ακριβως. Ο Βγενοπουλος λοιπον ειπε οτι ζητησε 5 πραγματα, στα 4 δειχνει διαθεση διαπραγματευσης, ακομα και υποχωρησης, εκτος απο τη ΓΗΠΕΛ. Τι αλλο να κανει?
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβως. Ο Βγενοπουλος λοιπον ειπε οτι ζητησε 5 πραγματα, στα 4 δειχνει διαθεση διαπραγματευσης, ακομα και υποχωρησης, εκτος απο τη ΓΗΠΕΛ. Τι αλλο να κανει? Αφού αυτό που ζητά δεν έχει λογική έτσι όπως το βλέπω εγώ. Που υπάρχει το πρόβλημα; Δεν υπάρχουν χαρτιά υπογεγραμμένα από την Π.Α.Ε.; Δεν τα έχει μελετήσει αυτά; Από που μπορεί να προκύψει μελλοντικό πρόβλημα; Αυτό που ζήτησε αρχικά για την ΓΗΠΕΛ έγινε. Και στο κάτω κάτω γιατί να πληρώσει μόνο ένας μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν; Όλοι μαζί δεν παίρναν τις αποφάσεις; Είναι υποχρέωση του Βγενόπουλου να ψάξει και να βρει που υπάρχουν προβλήματα στις συμβάσεις και να πάει να τα τρίψει στην μάπα του άλλου και να του πει «Ε, μαλάκα, εδώ μπορεί να μας σκίσουν μελλοντικά κόψε ένα χαρτί...». Έτσι όπως το λέει μέσα από τις ανακοινώσεις του είναι αστείο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ρωτάς τι άλλο να κάνει; 1. Να σταματήσει να ζητάει πράγματα που δεν προβλέπονται από το καταστατικό της εταιρίας στην οποία είναι μέτοχος (και καμίας άλλης Α.Ε., παρεμπιπτόντως) 2. Να σταματήσει να αφήνει υπόνοιες για ενέργειες τις οποίες έχουν εγκρίνει (ή τουλάχιστον δεν έχουν επισήμως αμφισβητήσει) αυτοί οι οποίοι τον εκπροσωπούσαν στο Δ.Σ. 3. Να δει πόσα λεφτά μπορεί να ρίξει αυτή τη στιγμή, και να κάνει μια πρόταση στον Βαρδηνογιάννη. 4. Να σταματήσει να στέλνει τελεσίγραφα που δεν έχει τη διάθεση να τηρήσει. 5. Να καταλάβει ότι οι πρόεδροι ανωνύμων εταιριών δεν μπορεί να παίζουν ρόλο κλητήρα σε διαπραγματεύσεις μεταξύ μετόχων. 6. Να πάψει να εκδίδει ανακοινώσεις κάθε δύο μέρες, στις οποίες αλλάζει το τι θέλει και τι ζητάει. 7. Να αποφασίσει να χειριστεί αυτή την υπόθεση ως επιχειρηματικό deal. Προσωπικά, αν κρίνω από τους χειρισμούς του, τίποτε από αυτά δεν τον βλέπω να κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις