johnyboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το έγγραφο αφορά τα χρεωστικά της παε και τις εταιρίες δορυφόρους.Φυσικά και αφορά την παε και φυσικά πρέπει να το δει το ΔΣ.Δεν τον κάνει κλητήρα.Είναι πρόεδρος της παε και αυτά που γράφει αφορούν την παε γιατί αύριο μεθαύριο θα βρεθεί χρεωμένη με ένα σωρό εκατομμύρια. Φυσικά και το διέρρευσαν οι κακοί.Δες ποιος το έβγαλε στην φόρα και τι ρόλο βαράει. Ανοησίες είναι για εσένα και 2-3 ακόμα που δεν τον γουστάρετε.Για την πλειοψηφία του κόσμου ζητάει τα αυτονόητα. Και να δεχτώ ότι είναι έτσι όπως τα λες και να συμφωνήσω.Απάντησε μου γιατί 1 χρόνο τώρα δεν βρίσκετε κανείς να αγοράσει ενώ οι άλλοι ψάχνονται? Να σου πω εγώ γιατί.Γιατί η παε είναι μέσα στο σκατό.Αν δεν ξεμπλέξει κανείς δεν θα αγοράσει.Ούτε σε 1.000 χρόνια.
DKNI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τι δεν καταλαβαίνεις; Τώρα, με τον Τζίγγερ, την κάνει μεγαλοπρεπώς. Ας πάει πρωτοδικείο, και θα δει, αν βγαίνει και τον αφήνουν οι του Κατάρ, να την πάρει, όπως και την Ολυμπιακή: άλλος τα χρέη, άλλος το πλεονάζον προσωπικό, αυτός "σωτήρας". Και ξαναμανακαιπαλι-ρωταω...οκ, εστω. Και? Το λεω τοσο καιρο "Θελει να την παρει με τους δικους του ορους" Οποτε αν δεν εχεις κατι αλλο να προσθεσεις, την σαπια καραμελα "μπα, θελει να την παρει τσαμπα απο το πρωτοδικειο" αστην. ΝΑΙ ΘΕΛΕΙ, τι προβλημα υπαρχει? Εγω γουσταρα να εδινε 200Μ και 3 φαπες στον Τζιγγερ, αυτος θελει απο πρωτοδικειο Και παμε τωρα στο ζουμι. ΠΟΙΑ χρεη? ΠΟΙΟΣ δημιουργησε τα χρεη? ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος που ζηταει να πληρωθει χρεη απο την ΠΑΕ? Ο Βγενοπουλος εβαλε 20Μ σε μια εταιρεια, πηρε το 10% και το 60% δεν εβαλε εκτοτε φραγκο απο τσεπη. 5Μ χρειαστηκε η ΠΑΕ και τα πηρε με δανειο απο Πειραιως ο Τζιγγερ. 5.5Μ παραδεχεται ο Τζιγγερ οτι εχει η ΓΗΠΕΛ απο την ΠΑΕ για εργο που δεν εχει παραδωσει Αρα ποιος ειναι αυτος που θα επωφεληθει οικονομικα αν παρει ο Βγενοπουλος την ΠΑΕ ως ειναι? Μηπως ειναι το Βαρδινογιαννεικο που θα βρεθει ως μετοχος της Πειραιως να ζητα λεφτα απο μια ΑΕ που θα την εχει αλλος πλεον? Ενώ η γιαγιά στο χωριό πιστεύει πως ο λόγος που προβληματίζεται είναι ότι τον έθιξε ο Μένιος; Σοβαρά; Απο το οτι "κερδισε" επικοινωνιακα ο Βγενοπουλους αυτη τη βδομαδα, πιο πιστευτο παντως σιγουρα Περισσότερα μου λέει το ότι από τη μια τους λέει "Κρητίκαρους" και από την άλλη ότι εγκατέλειψαν τον ΠΑΟ όταν τον έδωσαν στο "διάδοχο". Αν είναι "τεμενάς" το να λες "εγώ δεν μπορώ καταστάσεις βασιλείας", τι να πω, έχουμε άλλη αντίληψη της γλώσσας. Αλλη αντιληψη του Παναθηναικου εχουμε Αυτα τα περι Βασιλειας και διαδοχης, τα ειπε για ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ Για τον Τζιγγερ ειπε ότι κακως έδωσαν στον μικρο να παιζει με παιχνιδια των μεγαλων και καλα εκανε. Σε ολη την υπολοιπη συνεντευξη ο Καπετανιος και ο Καπετανιος ηταν (κακως κατα τη γνωμη μου) Γιατί, με ποιον θα μπορούσε, θεωρητικά, να κάνει πολυμετοχικό; Με τον Πολέμη των 250 χιλιάδων ευρώ και φέρτε τα πίσω; Καλα, αυτο το "φερτε τα πισω" ακομα το τρως ε? Ο ανθρωπος ηταν ο μονος που εβαλε το ποσοστο του, ενα 2-3% και τα ζητησε πισω οταν το 98% δεν εβαλε δραχμη! Θα τον κραξουμε κιολας? Τι αστειοτητες ειναι αυτα Ο Παυλος εχει το 5% και πες οτι ελεγχει το 10% του Ερασιτεχνη. 15%. ΠΟΣΟ τον χρειαζεται νομικα τον Παυλο? Τι με ποιους θα κανει την πολυμετοχικοτητα? Με οσους θα παρουν μαζι με τον ιδιο το 60% του Βαρδινογιαννη και το 10% που ηδη εχει. Δεν ειναι περιπλοκα μαθηματικα, καντα Με τι να συμφωνήσει; Με το "δώσε μου την Παιανία τζάμπα μέεεεεεεχρι να φτιάξουμε προπονητικό;" Δεν καταλαβα? Ο Τζιγγερ δεν ειπε "αν το θεμα ειναι η Παιανια δεν θα τα χαλασουμε"? Αρα τι μου λες? Τι θες, να συνεχισει να χρεωνει την ΠΑΕ 1Μ τον χρονο επειδη 30 χρονια την ειχε δεσει με την Παιανια? 30 χρονια απο τη μια τσεπη εβγαιναν στην αλλη εμπαιναν, αρα 0 εις το πηλικον αλλα ολα αυτα τα χρονια δεν τεθηκε ποτε θεμα "ας παμε καπου αλλου" ετσι? Τωρα λοιπον, αφου φροντισαν επι 30 χρονια να μην φτιαχτει προπονητικο αλλου ωστε να μην εχουν εξοδα συνολικα τι θες? Να παει να προπονειται στα ανοιχτα του ΟΑΚΑ? Καλα λεει δωρεαν την Παιανια και η μονη ενσταση ειναι οτι δεν εβαλε εναν οριζοντα. Αν η ιδια φραση ηταν "δωρεαν μεχρι να φτιαχτει προπονητικο με οριζοντα 8ετια" θα ησουν ενταξει?
johnyboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 έλα έλα να βγαίνουν στην φόρα.το είπε ο Νικολογιάννης τώρα στον σπορ φμ.Ο τζίγγερ έβγαλε την επιστολή στην φόρα να στραβώσει ο κόσμος και να χαλάσει το ντιλ. Ο νικολογιάννης που ήταν στο στρατόπεδο του.Ρε τι γίνεται τελικά.
DKNI Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Εχε χαρη που δεν εχει κανας Θανασης το κουραγιο, τα χρονια και τα λεφτα πλεον... Αλλα οταν επρεπε, αυτος και κυριος ο Παυλος βολευονται στον ρολο της αξιωματικης αντιπολιτευσης Τωρα που εφτασε η στιγμη, πεταξε το πουλακι, αλλαξαν τα μυαλα και οι παικτες
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, γιατί η οικονομία είναι μέσα στην καλή χαρά, σκίζονται όλοι στις μεταγραφές και μόνο ο ΠΑΟ δε βρίσκει αγοραστή...Ας πούμε, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ σκίζονται να τον αγοράσουν. Και ο Ολυμπιακός, με γήπεδο δικό του και μόνιμος πρωταθλητής, λούστηκε από προσφορές αγοραστών... Για την επιστολή, τώρα: Αν έπρεπε να το δει το Δ.Σ., που συνεχίζεις να ψάχνεις δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα, τότε ο κ. Βγενόπουλος δε θα ζητούσε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκτελέσει χρέη κλητήρα, να το πάει στον Τζίγγερ και να του φέρει εγγράφως την απάντησή του. Το Δ.Σ. που λες ότι πρέπει να ενημερωθεί, ούτε μία φορά δεν το αναφέρει ο Βγενόπουλος. Εντολή δίνει στον Γόντικα, να πάει στον Τζίγγερ το τελεσίγραφο, και μέχρι φιξ ώρα να του φέρει απάντηση. Και ρωτάω, ξανά. Έστω ότι πρόκειται περί διαρροής (πουθενά ο Βγενόπουλος δεν υπαινίσσεται ότι πρόκειται περί εμπιστευτικού κειμένου, αλλά τέλος πάντων). Ο Βγενόπουλος και οι Βγενοπουλικοί, τι ζόρι τραβάνε; Εξήγησέ μου: ζητάει κάτι κακό; Όχι, λες, τα αυτονόητα ζητάει (εγώ λέω ότι ζητάει ανοησίες, αλλά τέλος πάντων). Ποιο είναι το πρόβλημα, επομένως; Τι κέρδος έχουν οι "άλλοι" από τη διαρροή. Εξήγησέ μου. Όχι να λέμε "συνομωσία" και να μην μπορούμε να εξηγήσουμε τα στοιχειώδη. Τι κέρδος έχουν, λοιπόν; Τέλος, δε θα κουραστώ να υπενθυμίζω, πως οι σοβαροί επιχειρηματίας (αφού, όπως μου λέτε, εντάξει, τον αγαπάει κομμάτι τον Παναθηναϊκό, αλλά δε θα κάτσει και να τον κράζει ο Μένιος για χατίρι του ΠΑΟ) δεν κάνουν έτσι τις δουλειές τους. Συνεντεύξεις τύπου της πλάκας και τρεις ανακοινώσεις σε τρεις μέρες. Δηλαδή, δεν τις κάνουν έτσι αν θέλουν πράγματι να γίνει η δουλειά. Επομένως, αφού ο Βγενόπουλος το έκανε έτσι, δύο τινά συμβαίνουν: ή είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον πλανήτη, και κατάφερε να κάνει όνομα προωθώντας συμφωνίες του ποδαριού και βρίσκοντας ετοιμόρροπα κράτη να κάνει μπίζνες, ή (που είναι πολύ πιο λογικό, γιατί τόση τύχη ούτε ο Γκαστόνε -ο πάπιος, όχι ο Ζοτς, που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τον είπαν έτσι) επίτηδες τορπιλίζει την ιστορία. Τώρα, θέλεις εσύ και όποιος άλλος να πιστεύετε πως καλά τα κάνει ο κ. Βγενόπουλος και ο άλλος φταίε, καλώς και δε θα χαλάσουμε την καρδιά μας. Εγώ εξηγώ γιατί η ιστορία αυτή βρωμάει. Εσύ προτιμάς να βλέπεις σκευωρίες του Τζίγγερ, δικαίωμά σου απόλυτο. έλα έλα να βγαίνουν στην φόρα.το είπε ο Νικολογιάννης τώρα στον σπορ φμ.Ο τζίγγερ έβγαλε την επιστολή στην φόρα να στραβώσει ο κόσμος και να χαλάσει το ντιλ. Ο νικολογιάννης που ήταν στο στρατόπεδο του.Ρε τι γίνεται τελικά. Και ξαναρωτάω: Γιατί να στραβώσει ο κόσμος, αν αυτά που ζητάει ο Βγενόπουλος είναι τα αυτονόητα, και όχι νηπιακές υπεκφυγές; Και σιγά μην πάρω απάντηση. Εχε χαρη που δεν εχει κανας Θανασης το κουραγιο, τα χρονια και τα λεφτα πλεον... Αλλα οταν επρεπε, αυτος και κυριος ο Παυλος βολευονται στον ρολο της αξιωματικης αντιπολιτευσης Τωρα που εφτασε η στιγμη, πεταξε το πουλακι, αλλαξαν τα μυαλα και οι παικτες Επ' αυτού, καμία απολύτως αντίρρηση. Κι ένα τελευταίο: Σαφώς και αν έθετε ορίζοντα, θα ήμουν εντάξει. Αλλά, δε θέτει. Άρα, ή είναι πρωτόβγαλτος στις επιχειρήσεις (...) ή επίτηδες το αφήνει αόριστο, να πει ο άλλος "δηλαδή του το παραχωρώ μέχρι να του έρθει να φτιάξει προπονητικό;", να πει "όχι", και αμέσως "να, εγώ ήθελα, ο κακός Τζίγγερ φταίει". Επικοινωνιακά παιχνιδάκια.
johnyboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Και ξαναρωτάω: Γιατί να στραβώσει ο κόσμος, αν αυτά που ζητάει ο Βγενόπουλος είναι τα αυτονόητα, και όχι νηπιακές υπεκφυγές; Και σιγά μην πάρω απάντηση. γιατί οι περισσότεροι ανοίγουν τα sites που κράζουν, και έτσι βγάζουν άποψη.Απλά πραγματάκια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Και μονάχα εμείς εδώ έχουμε μαζεμένους τους ψαγμένους Παναθηναϊκούς; Χαίρομαι. Εγώ λέω πως αυτά είναι δικαιολογίες νηπίων. Αν ήταν εμπιστευτικό το έγγραφο, δεν θα το έστελνε μέσω κλητήρα. Έλα τώρα, που δεν ξέρει ένας επιχειρηματίας πώς να μιλήσει με τον απέναντι, χωρίς να γίνει βούκινο. Απλά, έθεσε όρους αόριστα, ώστε να είναι βέβαιος πως τουλάχιστον σε ένα θα πει όχι ο άλλος (αν είναι δυνατόν να θέτεις μέσω κλητήρα τελεσίγραφα) ώστε να χρεωθεί το ναυάγιο ο Τζίγγερ.
johnyboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 για να μην το κουράζουμε ο τζίγγερ δεν θέλει να φύγει.Κάνει μπαμ.Την επιστολή την έβγαλε ο γκότζος στην φόρα.Αυτό τα λέει όλα. τώρα για το αν είμαστε ή όχι εδώ σκεπτόμενοι δεν ξέρω.Λογικά όχι αλλά λίγη σημασία έχει.
vlachaquito Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο με την επιστολη που εδωσε στον γοντικα να δωσει στον τζιγγερ, κατι μου θυμιζει... http://www.youtube.com/watch?v=0sXtBl6fObM και μετα σου λεει που παιρνουν τις ιδεες οι διαφημιστες...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Τζίγγερ δε θέλει να του χαρίσει την ΠΑΕ άνευ όρων, σύμφωνοι. Γενικά, δεν ξέρω κανέναν που να θέλει να κατεβάζει τα σώβρακά του. Ειδικά απέναντι σε τύπους που δεν έχουν τα φράγκα να τον αγοράσουν. Και γι' αυτό που γράφει ο DKNI νωρίτερα, κανένα πρόβλημα δεν έχω με το να πάρει την ΠΑΕ από το πρωτοδικείο ο Βγενόπουλος. Πρόβλημα έχω με το που το παίζει σωτήρας και "είμαι εδώ". Αμ, δεν είναι εδώ, εδώ είναι το πρωτοδικείο και μετά, θα δούμε. Σιγά, βέβαια, μην έβγαινε να πει "την αφήνω να βαρέσει μπιέλα, και έρχομαι να αγοράσω το scrap". Δε λέει, όμως. Πώς θα κρατήσει κόσμο συσπειρωμένο γύρω του, αν πει την αλήθεια;
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 αυριο ο Ρουντολφ θα παιξει βασικος? Νομίζω αύριο ο Ρούντολφ θα βρίσκεται στην Λαπωνία για να δει αν μπορεί να σύρει το έλκηθρο του Santa. Αν δεν μιλάς για τον Ρούντολφ το ελαφάκι γράψε λάθος
imperium Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 παιζουμε με Ατρομητο αυριο στο Περιστερι
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Με Γιούρκα σήμερα στα μπακ; :unsure:
Προτεινόμενες αναρτήσεις