SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Φτασαμε και στο σημειο να λεμε τον σατο της πλακας?Ενα απο τα καλυτερα 3αρια της ευρωπης?Ο Σατο ,δεν εχει προσαρμοστει ακομα.Με την σιενα στην ευρολιγκα εκανε απιστευτα πραγματα,με εμας ακομα μπορει να σου χασει και λαυ απ.Υπομονη λιγο ακομα. Το καλο ειναι οτι επιτελους υπαρχει παικτης Κωστας τσαρτσαρης,γιατι τα τελευταια 2 χρονια ΔΕΝ. Παμε να παρουμε τα παιχνιδια ,να βγουμε πρωτοι,γιατι αυτη η μακαμπι,δεν κερδιζετε σε τετοια κατασταση που ειναι τωρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Midi μηπως εισαι λιγακι εμπαθης με Σπανουλη? Οχι οτι μου ειναι συμπαθης πλεον,αλλα ειναι απο τους λιγους που κρατανε τον Ολυμπιακο στο επιπεδο που ειναι. Και στο κατω κατω θυμασαι την περσινη του τραγικη χρονια,αλλα ξεχνας να αναφερεις την χρονια του Βερολινου. Κατεμε δεν τον αντικαταστησαμε το Σπανουλη και ειναι μεγαλο λαθος.Εκτος απο αυτο πηγε και στους απεναντι ακριβως. Ο Μητσος αν θυμασαι οταν ειχαμε Σπανουλη-Σαρας ειχε 25 λεπτα συμμετοχη,αλλα δεν αναγκαζοταν να οργανωνει συνεχεια,οπως γινεται τωρα που δεν εχουμε αξιοπιστο οργανωτη στα δυσκολα. Τωρα εκτος του οτι οργανωνει συενεχεια,καλειται και να δωσει σκορ κιολας. Αν δεν παρουν μπρος τιποτα αναπληρωματικοι+Μαριτς προσευχομαστε στον αγιο Διαμαντιδη. Δε διαφωνω καπου. Ο Σπανουλης στον Ολυμπιακο κανει την διαφορα, γιατι παρεα με τον Τεοντοσιτς ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες στο γαλα. Κατι που δεν συνεβαινε τοσο τακτικα στον ΠΑΟ ας πουμε. Ο Σπανουλης ο περσυνος, δεν ειναι θεμα εμπαθειας να πω οτι και με εκαψε σε κρισιμους αγωνες και η συνολικη αποδοση του ηταν αρνητικη. Εμπαθης θα ημουν αν ελεγα οτι δεν εχει βοηθησει τον ΠΑΟ ή οτι ειναι αχρηστος και ανικανος. Aπλα δε δεχομαι απο κανεναν να μου λεει οτι ειναι ανταντικαταστατος ο Σπανουλης, οταν εχω αντικαταστησει αλλους κι αλλους over the years.
dismemberer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 γιατι παρεα με τον Τεοντοσιτς ξεχωριζουν σαν τη μυγα μες στο γαλα. Ο Τεοντοσιτς προς το παρον παιζει το πουλακι του παντως. Σπανουλης και Νεστεροβιτς (και εννιοτε Παπαλουκας) "τρεχουν" την ομαδα.
Erwdios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως σήμερα ο Τεόντοσιτς είναι ο καλυτερός μας παίχτης. Μια χαρά την τρέχει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Νιόνιο.
dismemberer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Οντως, οταν αποφασιζει να πασαρει και να μη ριχνει τουβλα απο τα 9 μετρα ειναι πολυ καλος.Μακαρι να παιξει ετσι και στα δυσκολα παιχνιδια που ερχονται, μεσα στη Τουρκια πχ.
vlachaquito Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/457181 φιρι φιρι το παει ο παο για να χασει τον σισε... τι να πω, αξιζει τον κοπο τετοιο ρισκο???
KWSN_Men Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εντιτ Στον Παναθηναικο μεχρι στιγμης φαινεται τεραστια η απουσια του Σπανουλη στη δημιουργια. Μεχρι στιγμης, ακομη και αν ο ιδιος τα παει καλα, η θεση στην οποια αγωνιζεται κανει τον Σατο να δειχνει πολυτελεια. Ενω υπαρχουν αλλες τρυπες. Φαινεται οτι ηταν επικοινωνιακη μεταγραφη (οχι οτι ο ιδιος τα παει ασχημα, μην παρεξηγηθω). Πιστευω οτι κανεις δεν περιμενε τους Καλαθη/ΤΕπιτς να ειναι τοσο κακοι μετα απο 2 χρονια στον Παο. Απο την αλλη, το επιπεδο φετος ειναι τοσο πεσμενο που ομαδες με ομοιογενεια (μπαρτσα/παο/σιενα) και ροστερ που παιζει μαζι πολλα χρονια, εχουν το πλεονεκτημα και τη δυνατοτητα να καλυψουν οποιες αδυναμιες. Υπαρχει βεβαια και η Μακαμπι, η οποια μεχρι στιγμης ειναι η πιο σταθερη (!) ομαδα της Ευρωπης. Ο Σάτο είναι τόσο επικοινωνιακό τρικ που ο Ομπράντοβιτς έχει χτίσει πάνω του (και σε άλλους 2) τον φετινό Παναθηναϊκό... BTW: 3-0 θα πάρουμε φέτος τους τελικούς. ρε αυτός ο Καλάθης πληρώνεται για να παίζει μπάσκετ ? δε νομίζω να έχει περάσει μεγαλτερο παλτό από το μπασκετικό πΑΟ Η ηλικία σου; Για να ξέρω μέχρι πότε να απαριθμίσω. Όσον αφορά στον Καλάθη, μπορεί και να μη βγει τελικά, αλλά από ταλέντο είναι στο Τοπ5 στην ηλικία του στην Ευρώπη, ΑΝΕΤΑ. Έκανα edit γιατί δεν έχεις ξυπνήσει καλά ακόμα (ούτε κι εγώ) και με το που διαβάζεις τη λέξη ανέκδοτο δίπλα στο Ζοτς, βγάζεις σπυριά. Αυτό που έχει ειπωθεί κατά κόρον εδώ μέσα από αρκετούς είναι ότι ο Ζοτς δεν κάνει ποτέ λάθη, ο Ζότς ξέρει, για να τον πήρε ο Ζοτς θα είναι παιχταράς κλπ κλπ. Ε, όταν διαβάζω ότι ξεμείνατε με τον Καλάθη και τον Τέπιτς (όπως και εμείς με Μαυροκεφαλίδη και Νίλσεν στο 4) από επιλογή, τι περιμένεις να πω? Κι εγώ τότε από επιλογή μένω Νέα Σμύρνη, αλλιώς θα πήγαινα να μείνω Άνοιξη... Κακώς πιάνεσαι από τα ποσά, αλλά και πάλι, άλλο να λέμε ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι παραπάνω από τον Καλάθη και άλλο να λέμε: ο Ζοτς ξέρει. Ο Τεόντοσιτς ήταν υπό διωγμόν μόνο από τον Γιαννάκη, ο οποίος ζητούσε εντελώς διαφορετικά πράγματα από τους άσους του και αυτό λόγω φιλοσοφίας παιχνιδιού. Πραγματικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ρεζέρβα τοπ επιπέδου στο 1. Ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει παίκτες επιπέδου στο 3 και στο 4. period.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ας διαφωνησει καποιος να κανουμε διαλογο. Καταρχας, θες να πεις για τις μπουκες του σπανουλη που εδιναν κατι το απρόβλεπτο στην ομάδα. Θα πρεπει να μάθουμε να ζούμε και χωρίς αυτό πλέον. Μόνο που ο Σπανούλης πέρα από την όποια βοήθεια στο κατέβασμα της μπάλας , τα drive του τα οποία ήταν πολύ χρήσιμα στην αρνητική του μέρα η ακόμα καλύτερα στην μέρα που θα τον κλείσουν τελείωσες. Η Θέση του Σάτο είναι να αγωνίζεται στο 3. Φέτος παίρνει χρόνο και στο 2. Είναι μία θέση που για μένα δεν την ξέρει και δεν την έχει ιδιαίτερα λόγω της κακής τεχνικής του. Βέβαια αν καταφέρει και προσαρμοστεί(δύσκολο εως ακατόρθωτο για παίκτη της ηλικίας του) μπορεί να σου άλλα πλεονεκτήματα απο αυτά του σπανούλη. Πραγματικά εχθές ο μικρός με έβγαλε απο τα ρούχα μου καθώς σε 3 φάσεις έχασε τον Ρίμπας και οι τρεις κατέληξαν σε τρίποντο. Για τον τέπιτς, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά Τρύπες θεωρητικά δεν υπήρχαν στην διαμόρφωση αυτού του ρόστερ εκτός απο μία θέση στα γκαρντ έαν ο καλάθης ήταν να παίρνει 5λεπτα. Υπήρχαν παίκτες για τους ψηλoύς που άλλα χρόνια διαμαρτυρόμασταν..τέλος πάντων.. ΥΓ1: Λεφτά υπήρχαν για να μείνει ο Σάρας. ΥΓ2: Βλέπεις όμως κάτι Κλάβερ, Σαν Εμετέριο, Ρίμπας να σου κάνουν πλάκα και αναρωτιέσαι να γιατί δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους ισπανούς. Γιατί έχουν παίκτες που βελτιώνονται συνεχώς όχι σαν τους δικούς μας... Σχετικά με τον Καλάθη και τον Ρίμπας. Στο πρώτο τρίποντο δίνει βοήθεια σε μπάσιμο, ο Νίκολας που είναι πιο κοντά δεν καλύπτει τον Ρίμπας, ο Ρίμπας ευστοχεί. Στο δεύτερο ο Πίμπας παίζει pick 'n' roll με τον Μπατίστα, Μπατίστ και Καλάθης αλλάζουν πάνω στο ύψος του τρίποντου, ο Μπατίστ δεν κάνει σωστό hedge out (δε σηκώνει καν το χέρι του), ο Ρίμπας σηκώνεται και ευστοχεί. Στο τρίτο τρίποντο, ο Καλάθης δίνει πάλι βοήθεια σε μπάσιμο, ο Τσαρτσαρής που είναι πιο κοντά πλέον στον Ρίμπας αργεί να βγει, ο Ρίμπας ευστοχεί. Εκτός αν ο Ομπράντοβιτς του είχε δώσει εντολή να παίζει overplay και να μην κάνει αλλαγές και βοήθειες ο Καλάθης, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για να λέμε "τον έχασε". Και κάτι μου λέει, ότι με 1/11 ή 9% στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, δεν είχε και καούρα ο Ομπράντοβιτς να τον μαρκάρει και στενά στο τρίποντο ο Καλάθης.
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη θεωρεις οτι η αμυνα ηταν συνολικα κακη εκεινο το διλεπτο. και ομως εγω δεν νομιζω αν υπηρχε καποιος απο τους δδ, νικολας, σατο, τεπιτς να συνεβαινε το ιδιο στα ποδοσφαιρικα http://www.sport-fm.gr/article/457252 καλη κινηση μονο αν τον αφησουν να δουλεψει χωρις τεχνικους διευθυντες και αλλες μ...
antreas18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη θεωρεις οτι η αμυνα ηταν συνολικα κακη εκεινο το διλεπτο. και ομως εγω δεν νομιζω αν υπηρχε καποιος απο τους δδ, νικολας, σατο, τεπιτς να συνεβαινε το ιδιο στα ποδοσφαιρικα http://www.sport-fm.gr/article/457252 καλη κινηση μονο αν τον αφησουν να δουλεψει χωρις τεχνικους διευθυντες και αλλες μ... Γιατι ο Φερειρα δεν σαρεσει?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μας βγηκε η πιστη αλλα το καταφεραμε το διπλο.Χωρις σισσε δεν εχουμε επιθεση.
firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πως σας φάνηκε η ομάδα σήμερα; Εμένα μου άρεσε (δεδομένων των περιστάσεων). Κυρίως η άμυνα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χαλια ειμασταν μπροστα,αλλα με 10 παιχτες και αμυντικους προσανατολισμους'[αφου καταφεραμε και προηγηθηκαμε ]ηταν σιγουρο οτι θα βλεπαμε αυτη την μπαλα
Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πως σας φάνηκε η ομάδα σήμερα; Εμένα μου άρεσε (δεδομένων των περιστάσεων). Κυρίως η άμυνα. Πρώτη φορά βρήκα να λέω μπράβο για την άμυνα μας φέτος... Άφηναν τους εξτρεμ εντελώς αφύλαχτους ώρες ώρες, αλλα τι να κάνουν παίζανε και με παίχτη λιγότερο.
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Η ομάδα ήταν τραγική. Δεν θεωρώ κατόρθωμα το να μην δέχεσαι γκολ επειδή παίζεις με 10. Δυστυχώς ακόμα και μετά την καλή εμφάνιση στο κύπελλο δεν φτιάξανε ψυχολογία. Η αντιμετώπιση του παοκ, ειδικά μετά την αποβολή, μου θύμισε της αντιμετώπιση της μπαρτσελόνα. Και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Για εμένα αυτή είναι ομάδα χωρίς σχέδιο και χωρίς καθοδήγηση από τον πάγκο. Επίσης έχω την εντύπωση ότι οι παίκτες μας φοβήθηκαν περισσότερο από εμάς την απουσία του σισέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις