Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, επαναδιατυπώνω. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ένας άνθρωπος ο οποίος μετά απο τον φρικτό θάνατο τριών εργαζομένων του, δείχνει τα τρία του δάχτυλα στους δημοσιογράφους, που παραπέμπουν στον αριθμό κοτέρων που έχει. Έτσι απλά. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει λεφτά ή όχι.

Mπορει να εδειχνε σε ποσο καιρο θα φαει τον Τζιγγερ

Ειστε σοβαροι και τα λετε αυτα?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ανθρωπος που ακουσε τα παντα απο βημα/εθνος και ολα τα καναλια στην αγορα της ολυμπιακης, ξαφνικα τον πειραζουν το ντερμπυ και η πρασινη και 2 βραδινες ειδησεις. Σορρυ ρε βγενο που δεν εχουμε χουντα και πρεπει ολοι να φωναζουμε ωσανα οποτε σε βλεπουμε.

γελοιοτητες και μικροτητες. δεν περιμενε οτι θα συμφωνησει ο τζιγκερ και τωρα τα εχει κανει πανω του και ζηταει χουντικες μεθοδους στην ενημερωση.

εγω το ξαναλεω, να ψαχτουμε γιατι ολο και καποια μπισνα θελει να κανει στην mig αυτον τον καιρο και ψαχνει δημοσιοτητα...........

Δημοσ.

Ο ανθρωπος που ακουσε τα παντα απο βημα/εθνος και ολα τα καναλια στην αγορα της ολυμπιακης, ξαφνικα τον πειραζουν το ντερμπυ και η πρασινη και 2 βραδινες ειδησεις.

Μα δεν βλεπεις λοιπον και μονος σου οτι αντιφασκει?

Τι σκατα ρε μλκες, κβαντικη μηχανικη ειναι?

1. Μπορουσε ο Βγενοπουλος αν ηταν φευγατος να φυγει αναιμακτα χωρις το τελευταιο σκηνικο? Ναι μπορουσε. Αν οταν ο Τζιγγερ ειπε "αδρανοποιω τις μετοχες" εβγαζε το σκασμο ή ελεγε "εγω μαγκες σας το ειπα, δεν ξανασχολουμαι, χαριζω τις μετοχες μου". Αν το εκανε αυτο, θα ακουγε χειροτερα? ΟΧΙ. Ισα ισα που μερικοι θα λεγανε "τουλαχιστον ειναι σταθερος". Εχετε λοιπον τον Βγενοπουλο για χαζο, που θα ΞΑΝΑδωσει ελπιδα μονο και μονο για να ΞΑΝΑφυγει? Τι κερδος ειχε? Τι νοημα?

Μην πειτε "Για να τα φερει ετσι ωστε να φυγει με το κεφαλι ψηλα" γιατι οριστε που οσοι πιστευετε οτι φευγει τον κραζετε! Δεν βλεπετε οτι η αντιδραση σας η ιδια αναιρει το επιχειρημα σας?

2. Ακριβως επειδη τον κραζανε με την Ολυμπιακη και δεν μασησε, πιστευετε οτι θα μασαγε με το Ντερμπυ και την Πρασινη? Προφανως λοιπον ΔΕΝ θελει να κραζεται δημοσια για τη μπαλα. Δεν εχει προβλημα να πλακωθει μεσω εφημεριδων για τις μπιζνες του, εχει προβλημα να το κανει για τη μπαλα. Για μενα ισχυει το αναποδο, αλλα εγω δεν εχω την θεση και τα λεφτα του Βγενοπουλου

Δημοσ.

Μα δεν βλεπεις λοιπον και μονος σου οτι αντιφασκει?

Τι σκατα ρε μλκες, κβαντικη μηχανικη ειναι?

1. Μπορουσε ο Βγενοπουλος αν ηταν φευγατος να φυγει αναιμακτα χωρις το τελευταιο σκηνικο? Ναι μπορουσε. Αν οταν ο Τζιγγερ ειπε "αδρανοποιω τις μετοχες" εβγαζε το σκασμο ή ελεγε "εγω μαγκες σας το ειπα, δεν ξανασχολουμαι, χαριζω τις μετοχες μου". Αν το εκανε αυτο, θα ακουγε χειροτερα? ΟΧΙ. Ισα ισα που μερικοι θα λεγανε "τουλαχιστον ειναι σταθερος". Εχετε λοιπον τον Βγενοπουλο για χαζο, που θα ΞΑΝΑδωσει ελπιδα μονο και μονο για να ΞΑΝΑφυγει? Τι κερδος ειχε? Τι νοημα?

Μην πειτε "Για να τα φερει ετσι ωστε να φυγει με το κεφαλι ψηλα" γιατι οριστε που οσοι πιστευετε οτι φευγει τον κραζετε! Δεν βλεπετε οτι η αντιδραση σας η ιδια αναιρει το επιχειρημα σας?

2. Ακριβως επειδη τον κραζανε με την Ολυμπιακη και δεν μασησε, πιστευετε οτι θα μασαγε με το Ντερμπυ και την Πρασινη? Προφανως λοιπον ΔΕΝ θελει να κραζεται δημοσια για τη μπαλα. Δεν εχει προβλημα να πλακωθει μεσω εφημεριδων για τις μπιζνες του, εχει προβλημα να το κανει για τη μπαλα. Για μενα ισχυει το αναποδο, αλλα εγω δεν εχω την θεση και τα λεφτα του Βγενοπουλου

Όπως το βλέπω εγώ ο Βγενό δεν ήθελε να ανακατευτεί, δεν ήθελε να δεχτούν του όρους που έβαλε αρχικά ώστε να πει, «Κύριοι προσπάθησα, αλλά...». Έτσι δεν θα έμενε εκτεθειμένος στα μάτια αυτών που ακόμη τον πίστευαν.

Ο άλλος όμως συμφώνησε οπότε κάτι άλλο έπρεπε να βρει.

Δημοσ.

εμεις αντιφασκουμε? καλα δλδ θελεις να μου πεις οτι οταν παιζονται δισεκατομμυρια, η θεση του στην εταιρια κλπ δεν εχει προβλημα να τα ακουει, αλλα βουρκωνει οποτε τον βριζουν 2 εφημεριδες 5000 πωλησεων?? μα τι λες τωρα??

σορρυ αλλα δεν μπορω να το πιστεψω. δλδ θα βγει ο παπανδρεου και θα πει οτι θα ριξει μηνυση στην.. εστια γιατι τον βριζει επειδη δεν τα παει καλα στο ποδηλατο, και οχι ολη η ελλαδα... δεν γινονται αυτα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, δεν μπορούσε να φύγει -εκτός κι αν παραιτούταν οριστικά από το επιχειρηματικό φιλέτο που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έχει εγκαταλείψει ως σκέψη. Μετά την αποχώρηση Τζίγγερ, ήταν ο επόμενος με τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής. Άρα, κάτι έπρεπε να πει. Διαφορετικά, ακόμη και αυτοί που τώρα, πεισματικά προσκολλημένοι στην "αξιοπιστία" ή, έστω, στην υπό προϋποθέσεις και όρους ειλικρίνεια των προθέσεων του Βγενόπουλου, επιμένουν να τον υπερασπίζονται, θα τον έθαβαν. Περιορισμός ζημιάς λέγεται η τακτική που ακολουθεί. Ότι θα του τα έχωναν κάποιοι, είναι δεδομένο. Για το Βγενόπουλο το μόνο ζήτημα ήταν να μην του τα χώνουν όλοι (δηλ. και οι "Βγενοπουλικοί"). Αυτούς προσπάθησε να κρατήσει, γιατί που ξέρεις, οι κορμοράνοι μπορεί να αποδημήσουν, η Πράσινη Πολιτεία να γίνει, και να βγάλει γκαφρά από τις εκατομμύρια καρδιές. Πόρτα για το μέλλον πιάνει.

Προφανώς και δεν αναιρεί κανένα απολύτως επιχείρημα. Το τι νόμιζε ότι θα κατάφερνε, και το τι καταφέρνει, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Εντωμεταξύ, με τη λογική σου, το ότι εσύ και πέντε (ή πέντε εκατομμύρια) άλλοι είστε υπέρ του, σημαίνει ότι κάποιους κατάφερε να πείσει. Το αν κατάφερε να πείσει τους περισσότερους ή τους λιγότερους, είναι αδιάφορο. Πρόθεσή του σαφώς ήταν να φύγει με τη μικρότερη δυνατή επικοινωνιακή ζημιά.

Το ξαναέγραψα, αν ο Βγενόπουλος πράγματι δεν ήθελε να τον κράζουν για τη μπάλα, δε θα έβγαινε να λέει ομορφιές για Κρητίκαρους και διαδόχους. Είναι πασιφανές ότι επιδίωξε τη σύγκρουση -και με τους Βαρδηνογιάννηδες, και με τους Γιαννακόπουλους. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να τον παρουσιάσεις ως επιχειρηματία με μια δόση αγάπης για τον Παναθηναϊκό, και ταυτόχρονα να αποδέχεσαι ότι ένας επιχειρηματίας που δε θέλει να τον κράζει ο Μένιος και ο Γκόντζος, θα έβγαινε να λοιδωρεί "διαδόχους" που πρέπει να βρουν "άλλο παιχνίδι". Εκτός κι αν υποστηρίζεις πως ο κύριος Βγενόπουλος δεν μπορούσε να προβλέψει πως, επιτιθέμενος στους Βαρδηνογιάννηδες και τους Γιαννακόπουλους, θα του την έπεφαν οι δικοί τους, οπότε σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχω να πω είναι ότι, εφόσον αληθεύει αυτό, η αφέλεια του κυρίου Βγενόπουλου αγγίζει δυσθεώρατα ύψη.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας επιχειρηματίας, που θέλει ειλικρινά να κλείσει μια συμφωνία (έστω και με πολυμετοχικό σχήμα, να μην το πάρει όλο επάνω του) θα έβγαινε και θα λοιδωρούσε αυτούς με τους οποίους πάει να κλείσει συμφωνία. Δεν στέκει. Απλά, την πάτησε όταν ο Τζίγγερ είπε "ναι, και για τους ισχυρισμούς σου, τα λέμε στα δικαστήρια", κι εκεί ο κύριος Βγενόπουλος ανακάλυψε την ευαισθησία του στον πύρινο λόγο του Μένιου.

Δημοσ.

Όχι, δεν μπορούσε να φύγει -εκτός κι αν παραιτούταν οριστικά από το επιχειρηματικό φιλέτο που συνδέεται με τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έχει εγκαταλείψει ως σκέψη. Μετά την αποχώρηση Τζίγγερ, ήταν ο επόμενος με τα υψηλότερα ποσοστά συμμετοχής. Άρα, κάτι έπρεπε να πει. Διαφορετικά, ακόμη και αυτοί που τώρα, πεισματικά προσκολλημένοι στην "αξιοπιστία" ή, έστω, στην υπό προϋποθέσεις και όρους ειλικρίνεια των προθέσεων του Βγενόπουλου, επιμένουν να τον υπερασπίζονται, θα τον έθαβαν. Περιορισμός ζημιάς λέγεται η τακτική που ακολουθεί. Ότι θα του τα έχωναν κάποιοι, είναι δεδομένο. Για το Βγενόπουλο το μόνο ζήτημα ήταν να μην του τα χώνουν όλοι (δηλ. και οι "Βγενοπουλικοί"). Αυτούς προσπάθησε να κρατήσει, γιατί που ξέρεις, οι κορμοράνοι μπορεί να αποδημήσουν, η Πράσινη Πολιτεία να γίνει, και να βγάλει γκαφρά από τις εκατομμύρια καρδιές. Πόρτα για το μέλλον πιάνει.

Τελικα πιανει πορτα για το μελλον ή θελει να την κανει με ελαφρα?

Αποφασιστε μεσα σας για τι θα τον κατηγορησετε και τα ξαναλεμε

Προφανώς και δεν αναιρεί κανένα απολύτως επιχείρημα. Το τι νόμιζε ότι θα κατάφερνε, και το τι καταφέρνει, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Εντωμεταξύ, με τη λογική σου, το ότι εσύ και πέντε (ή πέντε εκατομμύρια) άλλοι είστε υπέρ του, σημαίνει ότι κάποιους κατάφερε να πείσει. Το αν κατάφερε να πείσει τους περισσότερους ή τους λιγότερους, είναι αδιάφορο. Πρόθεσή του σαφώς ήταν να φύγει με τη μικρότερη δυνατή επικοινωνιακή ζημιά.

Ενω αν δεν μιλαγε καθολου θα ειχε μεγαλυτερη επικοινωνιακη ζημια απο το να ξαναεμφανιστει και να χαθει σε 2 μερες ετσι?

Ουτε γιαγια στο χωριο δεν τα πιστευει αυτα

Το ξαναέγραψα, αν ο Βγενόπουλος πράγματι δεν ήθελε να τον κράζουν για τη μπάλα, δε θα έβγαινε να λέει ομορφιές για Κρητίκαρους και διαδόχους. Είναι πασιφανές ότι επιδίωξε τη σύγκρουση -και με τους Βαρδηνογιάννηδες, και με τους Γιαννακόπουλους. Δεν είναι δυνατόν να θέλεις να τον παρουσιάσεις ως επιχειρηματία με μια δόση αγάπης για τον Παναθηναϊκό, και ταυτόχρονα να αποδέχεσαι ότι ένας επιχειρηματίας που δε θέλει να τον κράζει ο Μένιος και ο Γκόντζος, θα έβγαινε να λοιδωρεί "διαδόχους" που πρέπει να βρουν "άλλο παιχνίδι". Εκτός κι αν υποστηρίζεις πως ο κύριος Βγενόπουλος δεν μπορούσε να προβλέψει πως, επιτιθέμενος στους Βαρδηνογιάννηδες και τους Γιαννακόπουλους, θα του την έπεφαν οι δικοί τους, οπότε σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχω να πω είναι ότι, εφόσον αληθεύει αυτό, η αφέλεια του κυρίου Βγενόπουλου αγγίζει δυσθεώρατα ύψη.

Το γεγονος οτι το σημείο τριβης με το Βαρδινογιαννεικο ήταν ότι ήθελε να μιλάει με τον Βαρδη και όχι τον Τζιγγερ και πως δεν ειχε επαφες με τον τρακη χωρις τον Παυλο δεν σου λεει κατι ε?

Βολευει να μενει απεξω

Τεμεναδες εκανε σε Βαρδινογιαννηδες και Γιαννακοπουλους και εγω λεω οτι κακως εκανε! Σιγα την προσφορα του Καπετανιου ας πουμε.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας επιχειρηματίας, που θέλει ειλικρινά να κλείσει μια συμφωνία (έστω και με πολυμετοχικό σχήμα, να μην το πάρει όλο επάνω του) θα έβγαινε και θα λοιδωρούσε αυτούς με τους οποίους πάει να κλείσει συμφωνία. Δεν στέκει. Απλά, την πάτησε όταν ο Τζίγγερ είπε "ναι, και για τους ισχυρισμούς σου, τα λέμε στα δικαστήρια", κι εκεί ο κύριος Βγενόπουλος ανακάλυψε την ευαισθησία του στον πύρινο λόγο του Μένιου.

Ξερει πολυ καλα ποιους εκραξε. Εκτος αν πιστευεις οτι αν ο Βαρδης πει "προχωρα" θα πει ο Τζιγγερ οχι. Οσο για τον Γιαννακοπουλο, ποια συμφωνια? Που τον χρειαζεται για συμφωνια?

Την επιστολη την χθεσινη στον Γοντικα την διαβασες? Αν ο Τζιγγερ συμφωνησει και πει οχι ο Βγενοπουλος τοτε ελα να ξανασυζητησουμε

Δημοσ.

όλο το πρόβλημα είναι το γήπεδο.η παε σώθηκε από σίγουρη χρεωκοπία.Τους χάλασε ένα τεράστιο ντιλ που όμως θα το πλήρωνε η παε για μια ζωή.

Αυτό ζητάει τώρα.Να του πουν γραπτός ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους στο γήπεδο δεν θα ζητήσει λεφτά από την παε μετά από καιρό.Εκεί κολλούσαν και εκεί κολλάνε ακόμα.

Και έχει απόλυτο δίκιο γιατί εμείς δεν έχουμε ιδέα τι έχει γίνει.έχουμε αλλά δεν είμαστε σίγουροι.Αυτός και ξέρει και σίγουρος είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικα πιανει πορτα για το μελλον ή θελει να την κανει με ελαφρα?

Αποφασιστε μεσα σας για τι θα τον κατηγορησετε και τα ξαναλεμε

Τι δεν καταλαβαίνεις; Τώρα, με τον Τζίγγερ, την κάνει μεγαλοπρεπώς. Ας πάει πρωτοδικείο, και θα δει, αν βγαίνει και τον αφήνουν οι του Κατάρ, να την πάρει, όπως και την Ολυμπιακή: άλλος τα χρέη, άλλος το πλεονάζον προσωπικό, αυτός "σωτήρας". Γνωστή και δοκιμασμένη η συνταγή. Και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει το ok. Αν κλείσει η ιστορία με την "Παναθηναϊκή Πολιτεία" (που σιγά μην κλείσει τώρα, αρχές Οκτώβρη για πρώτη φορά στα χρονικά ψηφίζεται ο προϋπολογισμός, και ο νοών νοείτο) θα σκάσει μύτη. Από τη φάση "αποχωρεί ο Τζίγγερ, αναλαμβάνω εγώ", σαφώς και πάει να την κάνει.

Ενω αν δεν μιλαγε καθολου θα ειχε μεγαλυτερη επικοινωνιακη ζημια απο το να ξαναεμφανιστει και να χαθει σε 2 μερες ετσι?

Ουτε γιαγια στο χωριο δεν τα πιστευει αυτα

Ενώ η γιαγιά στο χωριό πιστεύει πως ο λόγος που προβληματίζεται είναι ότι τον έθιξε ο Μένιος; Σοβαρά;

Το γεγονος οτι το σημείο τριβης με το Βαρδινογιαννεικο ήταν ότι ήθελε να μιλάει με τον Βαρδη και όχι τον Τζιγγερ και πως δεν ειχε επαφες με τον τρακη χωρις τον Παυλο δεν σου λεει κατι ε?

Περισσότερα μου λέει το ότι από τη μια τους λέει "Κρητίκαρους" και από την άλλη ότι εγκατέλειψαν τον ΠΑΟ όταν τον έδωσαν στο "διάδοχο". Αν είναι "τεμενάς" το να λες "εγώ δεν μπορώ καταστάσεις βασιλείας", τι να πω, έχουμε άλλη αντίληψη της γλώσσας.

Ξερει πολυ καλα ποιους εκραξε.

Συμφωνούμε απολύτως. Τώρα, αν μου δώσεις και μια λογική εξήγηση γιατί ο κουλ επιχειρηματίας αποφάσισε τη στιγμή αυτή να κράξει, θα καταλήξουμε κάπου.

Οσο για τον Γιαννακοπουλο, ποια συμφωνια? Που τον χρειαζεται για συμφωνια?

Γιατί, με ποιον θα μπορούσε, θεωρητικά, να κάνει πολυμετοχικό; Με τον Πολέμη των 250 χιλιάδων ευρώ και φέρτε τα πίσω;

Την επιστολη την χθεσινη στον Γοντικα την διαβασες? Αν ο Τζιγγερ συμφωνησει και πει οχι ο Βγενοπουλος τοτε ελα να ξανασυζητησουμε

Με τι να συμφωνήσει; Με το "δώσε μου την Παιανία τζάμπα μέεεεεεεχρι να φτιάξουμε προπονητικό;" Σοβαρά τα λες αυτά τώρα; Απλά, το χοντράινει για να χαλάσει σίγουρα η συμφωνία, και εφόσον πάει Πρωτοδικείο, κι εκεί βρει καμιά πατέντα να τον πάρει λουφέ και τζαμπέ, θα πεταχτεί σωτήρας. Και θα έχει τους Βγενοπουλικούς να λένε "αυτός είναι η μόνη ελπίδα".

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Βγενόπουλος όλα "καλά" τα κάνει για σένα. Εγώ σου λέω συγκεκριμένα πράγματα:

Στην περίφημη επιστολή προς το Γόντικα, που λέει και ο DKNI, γράφει ένα κάρο ανοησίες:

Σημείο 1: Περί κοινής δήλωσης. Γιατί τη ζητάει τώρα; Βγήκε πρώτα, τους τα έχωσε, και τώρα ζητάει κοινή ανακοίνωση; Γιατί δεν το ζήτησε εξαρχής;

Σημείο 2: Ο ορισμός της αοριστίας. Τι πάει να πει "επικοινωνιακή ειρήνη"; Να μην ακούγεται καθόλου το όνομα του Βγενόπουλου; Ποια μέσα ορίζει ως ελεγχόμενα από τον Τζίγγερ; Αν τον κράξει η SportDay, τη μετράει ή όχι; Ποιους θέλει να ελέγξει ο Τζίγγερ; Θέλει να ελέγξει και τον Γιαννακόπουλο; Λίγα του έχει χώσει η Πράσινη;

Σημείο 3: Αυτός δεν έλεγε στην προηγούμενη ανακοίνωση ότι ο Τζίγγερ είχε την ευκαιρία να αποχωρήσει χωρίς χρήματα; Ή μήπως αμφισβητεί ότι οι χειρισμοί αυτοί (κάκιστοι, έστω) εγκρίθηκαν από τα Δ.Σ.;

Σημείο 4: Πώς θα εγγυηθεί ο Τζίγγερ ότι δε θα έχει οικονομική επιβάρυνση η ΠΑΕ; Του ζητάει να προκαταβάλει αποφάσεις δικαστηρίων, αν τους τρέξει μέχρι τέλους ο Βωβός; Δηλαδή, κατά το Βγενόπουλο, ο Τζίγγερ ελέγχει όχι μόνο το Μένιο, αλλά και τα ελληνικά δικαστήρια;

Σημείο 5: Γι' αυτό είπα από την αρχή, ότι ο άνθρωπος λέει μπαρούφες: συμφωνίες παραχώρησης επ' αόριστον, δεν γίνονται. Άμα είναι έτσι, δε θα φτιάξει ποτέ προπονητικό ο κ. Βγενόπουλος. Μέεεεχρι. Αν, πάλι, ισχύει αυτό που λες εσύ, γιατί συμβιβάζεται και δε ζητάει απόλυτη δωρεά;

Ήξεις αφίξεις είναι ο άνθρωπος, και πραγματικά είναι κρίμα που έχει περιέλθει σε τόσο δεινή θέση μια ιστορική ομάδα, ώστε "καλύτερή της ελπίδα" είναι ένας τέτοιος επιχειρηματίας.

Δημοσ.

Ρε snoob θα μας τρελάνεις?Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που γράφει στην ανακοίνωση προς την παε?Ζητάει πολύ απλά αυτά που ζήτησε προφορικά να γίνουν γραπτά.

1)πως θα γίνει αλλαγή αν δεν συμφωνήσουν?

2)Μιλάει για mega και star που ως δια μαγείας σταμάτησαν στο καπάκι μετά την ανακοίνωση.

4)Ζητάει να του εγγυηθεί ότι δεν έχει κάνει μυστήριες συμφωνίες με βωβό μπόμπολα γιατί αύριο μεθαύριο θα τα πληρώνει η παε.Και εσύ τότε θα βγεις να τον κράξεις όπως τον κράζει τώρα.

5)η παιανία λέμε είναι δωρεά του κράτους.Αλλά και να μην ήταν ο ίδιος ο τζίγγερ είπε πως η παιανία δεν θα σταθεί εμπόδιο.Γιατί θέλει να φτιάξει δικό του μετά από καιρό.Γιατί χίλια δυο.Δεν είμαι μέσα στο μυαλό του.

Και αυτό το κωλόχαρτο που έστειλε στην παε δεν ήταν δημόσιο.Ήταν αποκλειστικά και μόνο για την παε.Δες λοιπόν ποιος το δημοσίευσε για να καταλάβεις και τι συμφέροντα υπάρχουν.

Σας το λέω μπας και το χωνέψετε.το γήπεδο είναι το αγκάθι.Αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με ποιους έχει να κάνει η γηπέλ η ομάδα δεν θα πουληθεί ΠΟΤΕ.

Γιατί άραγε από πέρσι που ψάχνουν να την δώσουν δεν ενδιαφέρεται κανείς?Είναι τυχαίο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Έλα σε παρακαλώ, που το διέρευσαν "οι κακοί". Βάζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του κάνει τη γραμματέα, γιατί από τη μία θέλει "ομόνοια και συνεργασία" και από την άλλη δεν ρίχνει τα μούτρα του να στείλει επιστολή στον Τζίγγερ;

Αυτά που λέει τώρα (και, ξαναγράφω, είναι ένα κάρο ανοησίες) μπορούσε να τα ζητήσει απευθείας από τον Τζίγγερ. Ούτε συνενεύξεις τύπου (μετά από μέρες, μάλιστα, ώστε να μην μπορείς καν να του δώσεις δικαιολογητικό ότι τους διαδόχους και τις εγκαταλείψεις τα είπε εν βρασμώ ψυχής). Όχι να λέει στο Γόντικα, "πες του και στείλε μου εγγράφως τις απαντήσεις του".

Και σου ξαναλέω, για πολλοστή φορά, μπας και συνεννοηθούμε: Αν ήθελε πραγματικά να συμφωνήσουν, δε θα έβγαινε να τους τα χώσει για να θυμηθεί μετά να ζητάει μέσω της ιδιαιτέρας του (τον κ. Γόντικα εννοώ) να του απαντήσει ο άλλος.

Αλλά ας δεχτώ, έστω, ότι το έγγραφο ήταν "μόνο για την ΠΑΕ" (η ΠΑΕ δεν έχει καμία δουλειά με το έγγραφο, από έναν μέτοχο της εταιρίας ζητάει πράγματα, όχι από την εταιρία), τι πρόβλημα να έχει που κυκλοφόρησε;

Θα σου πω τι πρόβλημα έχει: όποιος το δει ψύχραιμα, καταλαβαίνει ότι υπεκφεύγει. Αυτά τα πράγματα, αν θέλεις να τα ρωτήσεις, βάζεις τους δικηγόρους σου να μιλήσουν με τους δικηγόρους του άλλου. Δεν κάνεις κλητήρα τον πρόεδρο της ομάδας. Θα τρελαθώ τελείως με τις δικαιολογίες που διαβάζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...