Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ειδες να υπερασπιζομαι καπου τον τροπο του?

Ειμαι απο τους πρωτους που λεω οτι λαικιζει πολυ και το θεατρινσμο τον εχει στο αιμα του

Προφανως ηθελε να στρεψει την κοινη γνωμη εναντιον του Τζιγγερ για να τον πιεσει να δεχτει τους ορους του

Αλλα αυτο δεν αναιρει την πικρη αληθεια που ειναι μια

- Η ομαδα δεν εχει ελπιδα με Βαρδινογιαννη

- Δεν υπαρχει αλλος να ηγηθει της ομαδας

Τι θες να κανω τωρα?

Καιγω θα ηθελα εναν Παυλο στα καλα του ή εναν Θαναση, να πληρωνουν "και αντε και ..." και να φερουν τον Κριστιανο Ροναλντο γιατι γουσταρουν τα "Παυλο θεε, παρε τον κεφτε" αλλα δεν υπαρχει

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ θεωρείς πως, κάπου, κατά βάθος, ο Βγενόπουλος έχει την ειλικρινή επιθυμία να αναλάβει. Εγώ, απλά, κρίνοντας από τις τοποθετήσεις του, θεωρώ πως καμία τέτοια πρόθεση δεν έχει. Τους λόγους τους εξήγησα, δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Δημοσ.

Δεκτον

Οντως, εγω θεωρω οτι αν βρει συμπαικτες, θα ηθελε να αναλαβει. Ιδανικα απο το background

Για τον Βγενοπουλο το ιδανικο θα ηταν να σηκωσει πχ το 50% των εξοδων, να εχει και εναν Πολεμη και εναν Ζολωτα να βοηθανε σαν πορτοφολι, αλλα να φαινεται μονο πχ ο Πατερας

Δημοσ.

Βασικα μας δουλευουν και οι 2 κ εμεις καθομαστε κ ασχολουμαστε κ αναλυουμε κλπ

Πρεπει να εισαι χαμηλης νοημοσυνης για να μην καταλαβεις οτι ο βγενο ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ να την κανει, μονο κ μονο με την δηλωση του να παρει την Παιανία ΜΕΧΡΙ ΝΑ φτιαχτει προπονητικο Κέντρο.

Δεν σχολιαζω αυτο με τα MEDIA, δικιο εχει αλλα οπως το διατυπωνει με ακραιο τροπο το χανει κ αυτο.

Δημοσ.

Αντωνίου απολαυστικος στον Nova SportFM ...

Λεει πως πετυχε η ομαδα οταν ηταν αυτος.

Πηρε νταμπλ , πηγε καλα στο Ουεφα , πηρε εσοδα απο το Τσ. Λ. ...

Μονο ποσα λεφτα δοθηκαν δε μας λεει για να παρει ενα πρωταθλημα κι ενα κυπελο...

Και σε μια στιγμη λεει πως εβγαλε η ομαδα πολλα λεφτα απο τις φανελες του Σισσε που ο ιδιος εφερε στον ΠΑΟ...laugh.giflaugh.gif

Δημοσ.

ήταν τόσο τεράστια η διαφορά ποιότητας και υλικού με τον ολυμπιακό που αναγκαστικά τα έσκαγες σε όποιον να ναι.Παντού γίνονται αυτά.

Δημοσ.

Κι ο Ολυμπιακος ειχε γεμισει με σαπακια περυσι αλλα ο Μαρινακης δε χαλασε 80εκ....

Ακομα και φετος με ρεγουλα εδωσε τα λεφτα ...

Ετσι πρεπει να γινεται ...

Οχι δωσε , δωσε , δωσε και οτι κατσει ...

Δημοσ.

ενώ φέτος που έκανε 13 μεταγραφές δεν είναι όλες σαπάκια.Ξέρω ότι θα με κράξουν αλλά μόνο ο Ιμπαγάσα είναι ποδοσφαιριστής.Αυτοί έχουν 1 εμείς κανέναν και υπερέχουν.

Και για να μην κατηγορούμε τον Αντωνίου όλες οι εισηγήσεις του περνούσαν από το ΔΣ που ήταν πλειοψηφία τζίγγερ.

Δημοσ.

Κι ο Ολυμπιακος ειχε γεμισει με σαπακια περυσι αλλα ο Μαρινακης δε χαλασε 80εκ....

Ρε γαμω τον Γκοντζο και τον Σπορ-Φμ

Που τα βλεπετε αυτα τα νουμερα?

62Μ μπηκαν και ξοδευτηκαν σε 2,5 χρονια.

27Μ τον χρονο και για φετος είχαμε ελλειμα 13.

Αυτο σημαίνει ότι σε περιπου 3 χρονια ξοδευτηκαν 75Μ συνολικα (απλα ειχαμε μονο τα 62Μ)

Φυσικα τα εξοδα ηταν περισσοτερα (ολο το τμημα εκανε 40Μ σε μισθους περσυ)αλλά υπηρχαν και εσοδα. Επισης 10 δώθηκαν στην ΓΗΠΕΛ.

Οποτε να το παμε μαθηματικα ο Παναθηναικος "χρεωθηκε" για το τμημα 60Μ σε τρια χρονια που ειχε και καμια 15αρα που δεν ειχε και πρεπει να βρει. Εξ αυτων, το 80% ειναι οι μισθοι, οποτε περιπου 65Μ πηγαν οι μισθοι των ποδοσφαιριστων και τα εξοδα μεταγραφων την τριετια

Πιο απλα Μ.Ο. 22Μ τον χρονο για μεταγραφες και μισθους, εκ των οποιων ειχαμε τα 17 και επρεπε να βρουμε τα 5

Ο Μαρινάκης πόσο έδωσε περσυ για Ριερα, Ρομενταλ, Ιμπαγασα κτλ? Ολο αυτο το ροστερ ποσο εκανε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας παρακαλώ, μην αρχίσουμε τα "οι βάζελοι έτσι, οι γάβροι γιουβέτσι", δεν οδηγεί πουθενά και δε χρησιμεύει σε τίποτε. Νομίζω ότι είναι απολύτως εφικτό να διαφωνούμε χωρίς να πιάνουμε αυτό το τροπάριο.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, επαναδιατυπώνω. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ένας άνθρωπος ο οποίος μετά απο τον φρικτό θάνατο τριών εργαζομένων του, δείχνει τα τρία του δάχτυλα στους δημοσιογράφους, που παραπέμπουν στον αριθμό κοτέρων που έχει. Έτσι απλά. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει λεφτά ή όχι.

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, επαναδιατυπώνω. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ένας άνθρωπος ο οποίος μετά απο τον φρικτό θάνατο τριών εργαζομένων του, δείχνει τα τρία του δάχτυλα στους δημοσιογράφους, που παραπέμπουν στον αριθμό κοτέρων που έχει. Έτσι απλά. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει λεφτά ή όχι.

Βασικά κανείς δεν ξέρει αν είναι έτσι. Μπορεί να "έδειξε" «3 άτομα πέθαναν, έλεος».

Δημοσ.

μην του το χαλας fireworker απεγνωσμενα ψαχνει καπου να πιαστει για να κραξει τον Βγενο.

Δημοσ.

μην του το χαλας fireworker απεγνωσμενα ψαχνει καπου να πιαστει για να κραξει τον Βγενο.

Λες και δεν υπάρχουν άλλα για τον Βγενό να κράξουμε... :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Βασικά κανείς δεν ξέρει αν είναι έτσι. Μπορεί να "έδειξε" «3 άτομα πέθαναν, έλεος».

Υπάρχει το βίντεο. Δεν χρειάζεται να σου εξηγώ τώρα, τα πράγματα έτσι έγιναν. Του έγινε η ερώτηση για τα κότερα, και αυτός απάντησε με αυτόν τον τρόπο.

Έχω κανένα όφελος στο να κράζω τον Βγενό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...