Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμη κι αν αυτός είναι ο λόγος (προσωπικά, αμφιβάλλω) δεν είναι χειρισμοί σοβαρού ανθρώπου αυτοί.

Τι εννοώ: αν θέλεις να κάνεις μια δουλειά, δεν βγαίνεις να λες γελοιότητες για "Κρητίκαρους" και να πετάς μπηχτές για διαδόχους, θυμίζοντας ταυτόχρονα πως "τόσο καιρό δε μίλησα". Και βρήκε τη στιγμή να πετάξει μπηχτές. Εξαιρετική χρονική συγκυρία, να δώσει τα θερμά μου συγχαρητήρια στο συντάκτη της ομιλίας του.

Τι πιστεύω ότι συνέβη: προσπάθησε να τορπιλίσει κάθε συμφωνία, γι' αυτό και επιτέθηκε και στους Βαρδηνογιάννηδες ("Κρητίκαροι" από τη μία, "δώστε άλλο παιχνίδι στο παιδί" από την άλλη), και τους Γιαννακόπουλους. Σκέφτηκε πως, δεν μπορεί, ένας από τους δύο θα τσιμπήσει. Την πάτησε, οπότε βρήκε πάτημα στο χώσιμο των καναλιών. Το οποίο ως δικαιολογία είναι γελοία. Οι άλλοι μέτοχοι μεγάλα αγοράκια είναι, ζεστό χρήμα θα σπρώξουν, αν τους πειράζει το χώσιμο του Μένιου στο Βγενόπουλο, να βγουν να το πουν.

Το είπε και ο πολέμης και ο νικας και ο ζωλότας ότι δεν γουστάρουν να βλέπουν την φάτσα τους στις εφημερίδες και στα κανάλια επειδή αγαπάνε την ομάδα.

Ας αποφασίσει, λοιπόν, ο κύριος Βγενόπουλος: είναι στυγνός επιχειρηματίας που δεν τον νοιάζει αν εσύ έχεις λοιώσει το F5, ή είναι μια τρυφερή ψυχή που μιλάει για εκατομμύρια Παναθηναϊκές καρδιές; Ένα ρόλο να επιλέξει, και να πορευτεί με αυτόν.

Ο άνθρωπος προσπαθεί να τορπιλίσει την κατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει οτιδήποτε, να απεμπλακεί επιχειρεί με τρόπο που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να πουλάει σότο.

Και, για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο Τζίγγερ είναι καλύτερος, χειρότερος, ομορφότερος ή μελαχρινότερος.

το είπε αυτό που ρωτάς.Αγαπάει τον παναθηναικό αλλά δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες του.Και εντάξει όποιος λέει το αντίθετο θα είναι ψέμα.Επιχειρηματίες και ρομαντικοί δεν γίνεται.Είναι πάρα πολύ σπάνιο.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

θα το ανακοινώσω εδώ

θα πάρω τον ΠΑΟ,όχι τζάμπα γιατί δεν είμαι γύφτουλας,το φυσάω το χρήμα και πλερώ και 100 δις άμα γουστάρω

edit 3 δευτερόλεπτα μετά

δεν θα πάρω τον ΠΑΟ,φταίει ο Βύντρα

edit 7 δευτερόλεπτα μετά

θα πάρω τον ΠΑΟ,ο Αμπράμοβιτς είναι μια τρίχα απ τα @@ μου

edit 12 δευτερόλεπτα μετά

δεν θα πάρω τον ΠΑΟ,ο Τζίγγερ δεν βάζει λεφτά

edit 16 δευτερόλεπτα μετά

θα πάρω τον ΠΑΟ,θα σκάσω 50 δις ευρώ με το καλημέρα

edit 18 δευτερόλεπτα μετά

δεν θα πάρω τελικά τον ΠΑΟ,δε μ αφήνει η μάνα μου

......

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναλάβει ο Βγενόπουλος(που μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟ που λες ενώ ο Τζίγγερ ήταν καλός ε?) αλλά όποιος και αν αναλάβει ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα. Ακριβώς αυτό που φοβάστε.

οχι ο τζιγγερ δεν ηταν καλος αλλα ουτε ο Βγενοπουλος ειναι. Ο ανθρωπος δεν εχει ΚΑΜΙΑ ορεξη να αναλαβει την ομαδα σας, και προσπαθει με παιχνιδακια να την κανει

Ναι, φοβομαστε, τρεμουμε τους λεφταδες που περιμενουν στην ουρα να σας παρουν!!!

Ελα τωρα ρε geovard μια κουβεντα χωρις αερολογιες δε μπορουμε να κανουμε?? ειναι δυνατον να λες οτι καποιος φοβαται κατι που..δεν υπαρχει??

Οσο για τον Ολυμπιακο.. ΗΔΗ φετος ο Μαρινακης βλεποντας την κατασταση, την εβγαλε με μετριες μεταγραφες. (πλην Μακουν) οσο δεν υπαρχει ανταγωνισμος και για μας δεν ειναι καλο. Για οσους τουλαχιστον θελουμε να δουμε και λιγο μπαλιτσα.

ο Αντωνιου live στον nova sport fm

Δημοσ.

Να βγει και να τα πει. Όπως το είπε προχθές. Δεν το ξεκαθαρίζει. Ας το ξεκαθάριζε να μην μπορώ να πω τίποτε.

Ποιος μου λέει εμένα πως να μεθαύριο γράψει κάποιος κάτι στο έθνος άσχημο δεν θα βγει ο Βγενό να πει «Α, επηρεάζεται από την οικογένεια αυτός. Φεύγω».

Ρε συ, τριβεσαι μου φαινεται για να βρεις δικαιολογιες

Δηλαδη με τη λογικη σου αν πει "Το Ντερμπυ και την Πρασινη" και σε 1 βδομαδα βγαλει εφημεριδα η γυναικα του Γκοντζου με διευθυντρια την γκομενα του τρακη που θα λεγεται "Το πρασινο Ντερμπυ" δεν θα μετραει?

Δημοσ.

Παίδες,παρόλο που μαι παοκτσής, έχω κουραστεί ολο το καλοκαίρι με πεσε-μεινε του ηρακλή, αλλά και το αγορασε-πουλα τζιγκερ/βγενόπουλου.

Ο βγενόπουλος,θαρρώ πως ειναι τζάμπα μαγκας και εκμεταλλεύεται τη πίεση του κόσμου στο τζίγκερ, ώστε να πάρει ΤΖΑΜΠΑ τις μετοχές. Αυτό θαρρώ πως γίνεται.

Αν "φίλε" τα'εχεις, οι ανακοινώσεις ειναι για τις εφημερίδες. Τα βρίσκεις στη μέση,τα σκάς και αγοράζεις...

Δημοσ.

οχι ο τζιγγερ δεν ηταν καλος αλλα ουτε ο Βγενοπουλος ειναι. Ο ανθρωπος δεν εχει ΚΑΜΙΑ ορεξη να αναλαβει την ομαδα σας, και προσπαθει με παιχνιδακια να την κανει

Ναι, φοβομαστε, τρεμουμε τους λεφταδες που περιμενουν στην ουρα να σας παρουν!!!

Ελα τωρα ρε geovard μια κουβεντα χωρις αερολογιες δε μπορουμε να κανουμε?? ειναι δυνατον να λες οτι καποιος φοβαται κατι που..δεν υπαρχει??

Οσο για τον Ολυμπιακο.. ΗΔΗ φετος ο Μαρινακης βλεποντας την κατασταση, την εβγαλε με μετριες μεταγραφες. (πλην Μακουν) οσο δεν υπαρχει ανταγωνισμος και για μας δεν ειναι καλο. Για οσους τουλαχιστον θελουμε να δουμε και λιγο μπαλιτσα.

ο Αντωνιου live στον nova sport fm

Τι είπε;

Δημοσ.

Ας αποφασίσει, λοιπόν, ο κύριος Βγενόπουλος: είναι στυγνός επιχειρηματίας που δεν τον νοιάζει αν εσύ έχεις λοιώσει το F5, ή είναι μια τρυφερή ψυχή που μιλάει για εκατομμύρια Παναθηναϊκές καρδιές; Ένα ρόλο να επιλέξει, και να πορευτεί με αυτόν.

Ενα στυγνος επιχειρηματιας που αγαπαει τον Παναθηναικο μεχρι ενος οριου

Που σημαινει οτι δεν γουσταρει να συνδιαλεγεται με τον πρωθυπουργο και να του λεει "Παλι τη φατσα σου ειδα στην Πρασινη και σε λενε μαλακα"

Απλο?

Ειναι ενας τυπος που θα παρει την ΠΑΕ με τους δικους του ορους, οπως την θελει αυτος και δεν ειναι απο αυτους που εχουν τοση καψουρα που θα κανουν και 5 υποχωρησεις προκειμενου να κλεισει το deal

Μας αρεσει δεν μας αρεσει, αυτος ειναι και ειναι η μονη ορατη λυση

Οποτε μην ξαναλεμε τα ιδια και μην δημιουργουμε τσαμπα εντυπωσεις

Δημοσ.

Ρε συ, τριβεσαι μου φαινεται για να βρεις δικαιολογιες

Δηλαδη με τη λογικη σου αν πει "Το Ντερμπυ και την Πρασινη" και σε 1 βδομαδα βγαλει εφημεριδα η γυναικα του Γκοντζου με διευθυντρια την γκομενα του τρακη που θα λεγεται "Το πρασινο Ντερμπυ" δεν θα μετραει?

Δηλαδή αν εγώ τρίβομαι...

Ο Βγενόπουλος τι κάνει;

Πως να δώσει λοιπόν εγγύηση ο Τζίγκερ για την γυναίκα του Γκότζου και την γκόμενα του άλλου; Για τον προβοκάτορα φίλαθλο άλλης ομάδας, ιδιοκτήτη άλλου μέσου που θα κράζει ανελέητα;

Ξέρει πως δεν είναι δυνατόν αυτό που ζητά, και γι 'αυτό το κάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενα στυγνος επιχειρηματιας που αγαπαει τον Παναθηναικο μεχρι ενος οριου [...]

Απλό, αν πιστεύεις τη δικαιολογία πως ο άνθρωπος που ξεχεζόταν σε καθημερινή βάση με δέκα πολιτικούς σε κανάλια και δικαστήρια, τώρα φοβάται μη χαλάσει το image του με τον πρωθυπουργό επειδή τον κακολόγησε ο Μένιος.

Την ΠΑΕ δεν πρόκειται να την πάρει, εκτός κι αν την πάρει χάρισμα. Χάρισμα ο άλλος δεν του τη δίνει, άρα ξέρει πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτε.

Αυτή είναι η άποψή μου, καμία έγνοια δεν έχω να δημιουργήσω "εντυπώσεις".

Δημοσ.

Δηλαδή αν εγώ τρίβομαι...

Ο Βγενόπουλος τι κάνει;

Πως να δώσει λοιπόν εγγύηση ο Τζίγκερ για την γυναίκα του Γκότζου και την γκόμενα του άλλου; Για τον προβοκάτορα φίλαθλο άλλης ομάδας, ιδιοκτήτη άλλου μέσου που θα κράζει ανελέητα;

Ξέρει πως δεν είναι δυνατόν αυτό που ζητά, και γι 'αυτό το κάνει.

Ε, αυτο του λεει ρε μλκ, μεγαλοι ανθρωποι ειναι, ξερουν ποιος ελεγχεται απο ποιον

Δεν θελει να υπογραψει ιδιωτικο συμφωνητικο που να καταγραφει τα ΑΦΜ αυτων που δεν θελει να τον βριζουν.

Πολυ law and order βλεπεις μου φαινεται, που πιανονται απο τη λεπτομερια :mrgreen:

Δημοσ.

Ε, αυτο του λεει ρε μλκ, μεγαλοι ανθρωποι ειναι, ξερουν ποιος ελεγχεται απο ποιον

Δεν θελει να υπογραψει ιδιωτικο συμφωνητικο που να καταγραφει τα ΑΦΜ αυτων που δεν θελει να τον βριζουν.

Πολυ law and order βλεπεις μου φαινεται, που πιανονται απο τη λεπτομερια :mrgreen:

Με αυτούς που έχουμε μπλέξει... Αν δεν δω χαρτιά με σφραγίδες... :-D :-D :-D

Δημοσ.

Απλό, αν πιστεύεις τη δικαιολογία πως ο άνθρωπος που ξεχεζόταν σε καθημερινή βάση με δέκα πολιτικούς σε κανάλια και δικαστήρια, τώρα φοβάται μη χαλάσει το image του με τον πρωθυπουργό επειδή τον κακολόγησε ο Μένιος.

Ακριβως αυτο δεν γουσταρει

Εχει 5 εφημεριδες να τον βριζουν κυβερνητικα, δεν εχει αναγκη να τον βριζουν και 3 αθλητικες

Ειναι πολυ λογικο να μην γουσταρει να του χαλαει την εικονα ο Μενιος. Δεν μπορω να εχω την απαιτησει να εχει την γκαυλα τη δικια μου και να μην υπολογιζει τιποτα.

Και γω γουσταρω πχ τα κομικς και ειχα σκεφτει να ανοιξω μαγαζι αλλα αν ηταν να πλακωνομαι με κοσμο που ασχολειται με κομικς και με φιλους τους κτλ ε σορρυ αλλα δεν εχω ορεξη, δεν ειναι ΤΟΣΟ αγαπημενο μου χομπυ

Αντιθετα για τον Παναθηναικο θα πλακωνομουν

Ε, ο Βγενο δεν εχει τοση καψα για τη μπαλα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ακριβως αυτο δεν γουσταρει

Εχει 5 εφημεριδες να τον βριζουν κυβερνητικα, δεν εχει αναγκη να τον βριζουν και 3 αθλητικες

Ειναι πολυ λογικο να μην γουσταρει να του χαλαει την εικονα ο Μενιος. Δεν μπορω να εχω την απαιτησει να εχει την γκαυλα τη δικια μου και να μην υπολογιζει τιποτα.

Και γω γουσταρω πχ τα κομικς και ειχα σκεφτει να ανοιξω μαγαζι αλλα αν ηταν να πλακωνομαι με κοσμο που ασχολειται με κομικς και με φιλους τους κτλ ε σορρυ αλλα δεν εχω ορεξη, δεν ειναι ΤΟΣΟ αγαπημενο μου χομπυ

Αντιθετα για τον Παναθηναικο θα πλακωνομουν

Ε, ο Βγενο δεν εχει τοση καψα για τη μπαλα

Αν δεν είχε τόση κάψα με τη μπάλα, να μην ξεκινούσε με τις γελοιότητες για "εκατομμύρια Παναθηναϊκές καρδιές". Μόνος του δημιούργησε το πλαίσιο στο οποίο τώρα κρίνεται.

Ας δεχτώ, λοιπόν, ότι το βρίσιμο από τρεις αθλητικές δεν το αντέχει και ας δεχτώ επίσης ότι, τέλος πάντων, πέταξε το σότο για τις καρδιές αλλά μπίζνεσμαν είναι ο άνθρωπος, δε θα κάτσει να σκάσει.

Έστω.

Έγραψα ήδη, λοιπόν, ότι όταν θέλεις να κλείσεις μια δουλειά, ήτοι να κάνεις μπίζνα, δε βγαίνεις να λες γελοιότητες για Κρητίκαρους και διαδόχους. Ετοιμάζεις τα 5-10-1.000 αιτήματά σου, τα καταθέτεις σε ένα συμβολαιογράφο, στέλνεις ένα αντίγραφο στον απέναντι, βγαίνεις και λες:

"Κύριοι, σήμερα, τάδε ημερομηνία, κατέθεσα στο δικηγόρο Αθηνών κ. Βρεσεναόνομα, επιστολή με τα κριτήρια τα οποία καλώ τον κύριο Βαρδηνογιάννη να αποδεχτεί, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η μεταβίβαση των μετοχών και να καταστώ μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανεξαρτήτως της απάντησης του κ. Βαρδηνογιάννη, η οποία ελπίζω ειλικρινά για το μέλλον του Παναθηναϊκού που όλοι αγαπάμε, να είναι θετική, το περιεχόμενο της επιστολής θα δημοσιοποιηθεί την επομένη αφ' ης στιγμής θα λάβω την επίσημη απάντηση του κ. Βαρδηνογιάννη. Σας ευχαριστώ πολύ".

Έτσι κάνουν οι σοβαροί άνθρωποι. Αλλά, πώς να λογιστεί σοβαρός άνθρωπος που δημοσιεύει σε τρεις μέρες πέντε ανακοινώσεις και θέτει αίτημα δωρεάν παραχώρησης της Παιανίας "μέχρι να φτιάξουμε προπονητικό κέντρο"; Έτσι κάνει τις δουλειές του; Μέχρι να; Θα, θα, θα.

Και, φυσικά, επίτηδες πετάει τώρα την Παιανία, και αφήνει τελείως αόριστο το θέμα του προπονητικού (μέχρι να χτίσει το νέο γιοφύρι της Άρτας, και να βρεθούν και τίποτε κορμοράνοι εκεί πέρα) ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα όχι (αν είναι δυνατόν, επιστολή με κεφαλαία γράμματα και "ΝΑΙ ή ΟΧΙ") και να μπορέσει να βγει και να πει, "Να, δείτε, εγώ ήθελα, ο άλλος δεν ήθελε".

Δημοσ.

Μα δεν έχει εγώ ήθελα και αυτός όχι.Με απλά ελληνικά λέει σήμερα ή δέχεστε ή πάμε πρωτοδικείο να δούμε εκεί που χρωστάει η παε και να την πάρω μετά που θα φανούν όλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...