LLNEO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 O Παναθηναικός μου θυμίζει ασθενή με καρκίνο. Πολλές φορές η θεραπεία (πολυμετοχικότητα) είναι επιπονη αλλά ο ασθενής μπορεί να γιατρευτεί. Αν τώρα ο ασθενής βγάλει μεταστάσεις(πουΣΤΑΡ, γραφείο τύπο του μΠΑΤΣΟΚ, τουλούμπας, τράκης κτλ) ε απο το να ταλαιπωρείται ο ασθενής ας τον βγάλουμε απο την πρίζα(πρωτοδικείο). Ευτυχώς για όλους μας στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει και μετανσάρκωση (ζωή μετά τον Τζίγγερ)
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Την ακύρωσε την συνάντηση με τα τσιράκια του ο φτου και Βγένο.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο πολύ στήριξη δεν μπορεί να έχει. Αλλά μάλλον και ο Τράκης ξέρει. Αναμένεται ανακοίνωση Μπαινο-Βγενόπουλου που σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητά τα εξής επιπλέον για να αναλάβει: 1. Χρήματα από την οικογένεια για να προχωρήσει η ΓΗΠΕΛ. 2. Εγγύηση πως δεν θα δεχτεί καμιά κριτική από τα μέσα της οικογένειας. Edit: Έβγαλε ανακοίνωση. Ζητά 5 καινούρια πραγματάκια... Έχει λαλήσει...
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Τι κοινή ανακοίνωση ρε Ανδρέα... Εσύ ούτε να τον ακούσεις μας έλεγες προχθές. Το έβριζες και τώρα τον θέλεις στο πλευρό σου να βγάλετε ανακοίνωση; Να μην κάνουν κριτική μέσα που επηρεάζονται από την οικογένεια; Ποια είναι αυτά; Να πεις από μέσα που έχουν άμεση σχέση με την οικογένεια, οκ το καταλαβαίνω. Αλλά θέλεις να έχεις την καβάτζα... Αν τυχόν σφίξουν τα γάλατα, ακόμη περισσότερο, να μπορείς να πεις «Η τάδε τοπική εφημερίδα στο Κολοκοτρωνίτσι που επηρεάζεται από την οικογένεια μου κάνει κριτική. Βγαίνω!!!» Αυτά τα δύο είναι εντελώς παράλογα και ηλίθια. Τα υπόλοιπα έχουν βάση. Από την στιγμή όμως που έκανες προχθές συνέντευξη, γιατί δεν τα ζήτησες; Μήπως επίτηδες πίστευες πως σε αυτά που ζήτησε προχθές δεν θα έλεγε ναι ο άλλος ο βλαξ; Μακάρι να πει όχι ο ραλάκιας να τελειώνουμε με αυτό το serial.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτός ο άνθρωπος αγόρασε την Ολυμπιακή... Τι να πεις. Ελπίζω, για το καλό των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί, και στον όμιλο Υγεία, να είναι πιο σοβαρός από ό,τι δείχνει τις τελευταίες ημέρες.
DKNI Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε fire, τι ποια μεσα, δουλευομαστε? Για το Ντερμπυ λεει και την Πρασινη, ποιο Κολοκωτρονιτσι? Μια χαρα τα λεει, ας μαζεψει τον σκυλο του, ας πει και στον νεο του φιλο να μαζεψει τον γιο του (που εχει μαζευτει τις τελευταιες μερες) να τελειωνουμε ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ καλα κανει και ζηταει κοινη ανακοινωση. Εχεις δει εσυ 2 τυπους να δινουν τα χερια για να σταματησει ο καυγας ο καθενας απο το σπιτι του?
geovard Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 o MiDi εχει δικιο σ οσα λεει... μονο κακο κανει στον Παο ο Βγενο. Εγω ως ολυμπιακος μπορει να γελαω ωρες ωρες μ οσα γινονται αλλα ξερω οτι αν ο παο δεν ειναι ισχυρος, θα χουμε θεμα κι εμεις. Α ρε Μαργαρίτα έρωτα που έχεις με τον Τζίγγερ ε? Θέλεις ισχυρό Παναθηναϊκό(ψέματα λες) όπως τον είχες ισχυρό με τον Τζίγγερ? Ακούστε καλά. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Τζίγγερ ψόφησε και καλό είναι γιά σας να αναπολείτε τις μέρες δόξες σας επί Τζίγγερ και να θυμάστε κάπου-κάπου να βάζετε και λίγο λιβάνι στο εκονοστάσι τουν Άη Γιάννη. Δεν ξέρω αν αναλάβει ο Βγενόπουλος(που μόνο κακό κάνει στον ΠΑΟ που λες ενώ ο Τζίγγερ ήταν καλός ε?) αλλά όποιος και αν αναλάβει ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα. Ακριβώς αυτό που φοβάστε. Δεν πειράζει. Εμείς δεν έχουμε ομάδα εδώ και χρόνια έτσι όπως τη κατάντησε ο Τζίγγερ. Αλλά και σε σας τους Ολυμπιακούς θάπρεπε κάποιος να πει ότι δεν φταίει ο Παναθηναϊκός που είναι αδύναμος γιά το Ευρωπαϊκό σας χάλι αλλά φταίνε τα κλεμμένα που σας έκαναν τόσα χρόνια να πιστέυεται ότι είστα ομαδάρα και σας δημιουργούσαν μιά εικονική πραγματικότητα. Ο πρέσβης είιναι ένας άσχετα αν τα τελευταία χρόνια είναι άρρωστος.
johnyboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτός ο άνθρωπος αγόρασε την Ολυμπιακή... Τι να πεις. Ελπίζω, για το καλό των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί, και στον όμιλο Υγεία, να είναι πιο σοβαρός από ό,τι δείχνει τις τελευταίες ημέρες. ενώ ο άλλος που έχει πετρέλαια και δεν ξέρει να βγάλει μια ανακοίνωση και όποτε βγαίνει να μιλήσει γελάει το πανελλήνιο είναι καλύτερος. Ζητάει αυτά που του είπε προφορικά να του τα κάνει και γραπτά.Θα αγόραζε κανείς από μας επιχείρηση χωρίς να έχει έγγραφα ότι δεν χρωστάει εδώ και εκεί? Κινητό πάμε να πάρουμε και το κοσκινίζουμε 1 μήνα. Συμφωνώ ότι μας τα έκανε τσουρέκια και ότι δεν αντέχουμε αλλά είναι η μόνη μας λύση.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε fire, τι ποια μεσα, δουλευομαστε? Για το Ντερμπυ λεει και την Πρασινη, ποιο Κολοκωτρονιτσι? Μια χαρα τα λεει, ας μαζεψει τον σκυλο του, ας πει και στον νεο του φιλο να μαζεψει τον γιο του (που εχει μαζευτει τις τελευταιες μερες) να τελειωνουμε ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ καλα κανει και ζηταει κοινη ανακοινωση. Εχεις δει εσυ 2 τυπους να δινουν τα χερια για να σταματησει ο καυγας ο καθενας απο το σπιτι του? Να βγει και να τα πει. Όπως το είπε προχθές. Δεν το ξεκαθαρίζει. Ας το ξεκαθάριζε να μην μπορώ να πω τίποτε. Ποιος μου λέει εμένα πως να μεθαύριο γράψει κάποιος κάτι στο έθνος άσχημο δεν θα βγει ο Βγενό να πει «Α, επηρεάζεται από την οικογένεια αυτός. Φεύγω».
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 ενώ ο άλλος που έχει πετρέλαια και δεν ξέρει να βγάλει μια ανακοίνωση και όποτε βγαίνει να μιλήσει γελάει το πανελλήνιο είναι καλύτερος. [...] Κοίταξε, εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση με τον Τζίγκερ. Αλλά, δεν μπορεί ο άνθρωπος που ξεχεζόταν δημοσίως με υπουργούς της κυβέρνησης, τους έτρεχε σε δικαστήρια και εκβίαζε στυγνά για να προωθήσει τις μπίζνες του, να λέει τώρα "αχ, μου κάνει πόλεμο ο Μένιος και ο Γκόντζος, δεν μπορώ, πες τους Τζίγκερ να μη μου κακομιλάνε". Επίσης, όταν ξέρεις ότι κρέμονται άνθρωποι από τα χείλη σου, δεν βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις και μετά προσθέτεις άλλους όρους. Μία και έξω: ζητάω αυτά, αν είμαστε σύμφωνοι, ωραία, αν όχι, χαίρετε. Εφτά ανακοινώσεις σε δύο ημέρες. Σαν επεισόδια τουρκικού σίριαλ. Μπορεί να μεγάλωσε με θέα την Αλεξάνδρας, αλλά το "έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, και Πασαλιμανιώτικα" το έχει αναγάγει σε επιστήμη.
johnyboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίταξε, εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση με τον Τζίγκερ. Αλλά, δεν μπορεί ο άνθρωπος που ξεχεζόταν δημοσίως με υπουργούς της κυβέρνησης, τους έτρεχε σε δικαστήρια και εκβίαζε στυγνά για να προωθήσει τις μπίζνες του, να λέει τώρα "αχ, μου κάνει πόλεμο ο Μένιος και ο Γκόντζος, δεν μπορώ, πες τους Τζίγκερ να μη μου κακομιλάνε". Επίσης, όταν ξέρεις ότι κρέμονται άνθρωποι από τα χείλη σου, δεν βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις και μετά προσθέτεις άλλους όρους. Μία και έξω: ζητάω αυτά, αν είμαστε σύμφωνοι, ωραία, αν όχι, χαίρετε. Εφτά ανακοινώσεις σε δύο ημέρες. Σαν επεισόδια τουρκικού σίριαλ. Μπορεί να μεγάλωσε με θέα την Αλεξάνδρας, αλλά το "έτσι κι αλλιώς κι αλλιώτικα, και Πασαλιμανιώτικα" το έχει αναγάγει σε επιστήμη. Δεν το κάνει για τον εαυτό του.Αν δεις τα πράγματα πως έχουν τα 2-3 τελευταία χρόνια θα καταλάβεις.Με το που άρχισαν να βγαίνουν φήμες ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι πάρα πολλοί και ότι η ΑΜΚ θα καλυφθεί για πλάκα άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος από τα media.Ο Βγενόπουλος δεν μασάει και το έχει αποδείξει.1 χρόνο τον έκραζαν χωρίς να βγει να πει το παραμικρό. Οι υπόλοιποι όμως δεν πρόκειται να μπουν αν δεν σταματήσει αυτό και πολλοί από αυτούς το έχουν πει δημόσια. υγ επίσης κανέναν επιχειρηματία δεν τον νοιάζει αν εμείς είμαστε μέρα νύχτα με το f5 κολλημένο.
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης, όταν ξέρεις ότι κρέμονται άνθρωποι από τα χείλη σου, δεν βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις και μετά προσθέτεις άλλους όρους. Μία και έξω: ζητάω αυτά, αν είμαστε σύμφωνοι, ωραία, αν όχι, χαίρετε. Εφτά ανακοινώσεις σε δύο ημέρες. Σαν επεισόδια τουρκικού σίριαλ. Ούτε σίριαλ δικά μας δεν έχουμε να παραθέσουμε. Μας καβάλησαν τα καρντάσια! :-D
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το κάνει για τον εαυτό του.Αν δεις τα πράγματα πως έχουν τα 2-3 τελευταία χρόνια θα καταλάβεις.Με το που άρχισαν να βγαίνουν φήμες ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι πάρα πολλοί και ότι η ΑΜΚ θα καλυφθεί για πλάκα άρχισε ένας τεράστιος πόλεμος από τα media.Ο Βγενόπουλος δεν μασάει και το έχει αποδείξει.1 χρόνο τον έκραζαν χωρίς να βγει να πει το παραμικρό. Οι υπόλοιποι όμως δεν πρόκειται να μπουν αν δεν σταματήσει αυτό και πολλοί από αυτούς το έχουν πει δημόσια. Ακόμη κι αν αυτός είναι ο λόγος (προσωπικά, αμφιβάλλω) δεν είναι χειρισμοί σοβαρού ανθρώπου αυτοί. Τι εννοώ: αν θέλεις να κάνεις μια δουλειά, δεν βγαίνεις να λες γελοιότητες για "Κρητίκαρους" και να πετάς μπηχτές για διαδόχους, θυμίζοντας ταυτόχρονα πως "τόσο καιρό δε μίλησα". Και βρήκε τη στιγμή να πετάξει μπηχτές. Εξαιρετική χρονική συγκυρία, να δώσει τα θερμά μου συγχαρητήρια στο συντάκτη της ομιλίας του. Τι πιστεύω ότι συνέβη: προσπάθησε να τορπιλίσει κάθε συμφωνία, γι' αυτό και επιτέθηκε και στους Βαρδηνογιάννηδες ("Κρητίκαροι" από τη μία, "δώστε άλλο παιχνίδι στο παιδί" από την άλλη), και τους Γιαννακόπουλους. Σκέφτηκε πως, δεν μπορεί, ένας από τους δύο θα τσιμπήσει. Την πάτησε, οπότε βρήκε πάτημα στο χώσιμο των καναλιών. Το οποίο ως δικαιολογία είναι γελοία. Οι άλλοι μέτοχοι μεγάλα αγοράκια είναι, ζεστό χρήμα θα σπρώξουν, αν τους πειράζει το χώσιμο του Μένιου στο Βγενόπουλο, να βγουν να το πουν. υγ επίσης κανέναν επιχειρηματία δεν τον νοιάζει αν εμείς είμαστε μέρα νύχτα με το f5 κολλημένο. Ας αποφασίσει, λοιπόν, ο κύριος Βγενόπουλος: είναι στυγνός επιχειρηματίας που δεν τον νοιάζει αν εσύ έχεις λοιώσει το F5, ή είναι μια τρυφερή ψυχή που μιλάει για εκατομμύρια Παναθηναϊκές καρδιές; Ένα ρόλο να επιλέξει, και να πορευτεί με αυτόν. Ο άνθρωπος προσπαθεί να τορπιλίσει την κατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει οτιδήποτε, να απεμπλακεί επιχειρεί με τρόπο που θα του επιτρέψει να συνεχίσει να πουλάει σότο. Και, για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο Τζίγγερ είναι καλύτερος, χειρότερος, ομορφότερος ή μελαχρινότερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις