Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά δεν ξέρετε και τι παίζει στον χώρο των οργανωμένων,τι δύναμη έχουν(αν δεν είχαν δεν θα υπήρχαν) και πόσος κόσμος περιμένει να φάει από τους από πάνω.Τον Τζίγκερ ξεκίνησαν να τον βρίζουν επειδή δεν τους τάιζε.Πλέον τους ταίζει κάποιος.Εγώ έχω ακούσει για κάτι 15αχίλιαρα που μοιράστηκαν.Νομίζω είπε και ο Τζίγκερ για κάτι σουβλατζίδικα που άνοιξαν.:-D Και δεν εννοώ ότι δεν είχαν λόγο που τον βρίζαν και τον βρίζουν.Προφανώς και έχουν το δίκαιο τους και πατάνε κάπου.Απλά αν τους τάιζε τέτοιοι λόγοι θα περνούσαν στο ντούκου χωρίς αναφορά.Το ότι ο Γκόντζος είναι βλάκας ισχύει αλλά στο θέμα των οργανωμένων δίκαιο έχει.Και εκτός από αυτό όπως βλέπεις 5 λεπτά ειδήσεις στο MEGA αυτές τις μέρες και γελάς με το πόσο πληρωμένα είναι τα ρεπορτάζ έτσι βλέπεις και την συμπεριφορά των οργανωμένων και καταλαβαίνεις πόσο πληρωμένη είναι.Δεν χρειάζεται να στο πεί ο Γκόντζος και ο Βαρδυνογιάννης για να το καταλάβεις.

Όπως και στην ΑΕΚ ο Ντέμης έγινε το μαύρο πρόβατο όταν έκοψε το λιλι από τους οργανωμένους.Δεν είχαν δίκαιο που τον κράζανε;Δίκαιο είχαν.Αλλά αν δεν τους έκοβε τα λεφτά δεν πρόκειται να κουνιόταν φύλλο.

Σοβαρά τώρα μακάρι να φύγει ο Τζίγκερ και να βρεθεί άλλος να βάζει λεφτά για να ησυχάσουν όλοι.Απλά από τον κανέναν είναι πολύ καλύτερα να είναι ο Τζίγκερ.Το "Ας πιάσουμε πάτο,θα φύγει η μιζέρια" εντάξει είναι καθαρή προπαγάνδα δεν χρειάζεσαι μάστερ για να το καταλάβεις.Ας φτάσουν κανένα 200αρι τα χρέη σε 2-3 χρόνια και μετά άμα φύγει καμμιά μιζέρια φτύστε με.

Και για να καταλάβεις λίγο τι πρόκειται να ακολουθήσει αν φτάσουν 200 τα χρέη πάρε παράδειγμα την εδώ και 20 χρόνια στη μιζέρια ΑΕΚ που έχει καταντήσει.Τροχανάς,Ψωμιάδης,Enic,44,και τώρα ψήνεται και νέα Εnic.Πιο κάτω δεν πάει.Είδηση το ότι έβαλε ο Τιτάν 1000€. χαχαχα

http://www.aek365.gr/a-143679/ena-xiliariko-edwse-o-titanas.htm

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά.Εγώ ξέρω στα σίγουρα (όχι από φυλλάδες κτλ δηλαδή) πάντως ότι το 2008 οι μόνες ομάδες που δεν χρωστούσαν ούτε ευρώ τσακιστό ήταν ο Παναθηναικός(προς μεγάλη μου έκπληξη) και ο Αστέρας Τρίπολης.Εσείς είστε αχάριστοι απλά.Από την μία ξέρετε ότι τα έπαιρνε όπως τα έπαιρνε ο Κόκκαλης από την άλλη λέτε ότι τα χάνατε επειδή δεν έβαζε λεφτά ο Βαρδυνογιάνης.Πολύ χαιδεμένους σας είχε μάλλον γιαυτό.Το θυμάστε με τον Κωνσταντίνου που ήθελε να μην τον ανανεώσει τον κράξατε όσο δεν πάει,τον ανανέωσε και την επόμενη χρονιά τον διώξατε εσείς επειδή σερνόταν;Πόσους παίχτες είχε φέρει.Ήσασταν η μοναδική μεγάλη ομάδα που παρήγαγε και παίχτες στην Παιανία που λογικά δεν ξέρετε τι εστί.50 χρόνια μπροστά δηλαδή από οποιαδήποτε άλλη Ελληνική ομάδα σε θέμα οργάνωσης.Και τώρα δηλαδή από τα συμφραζόμενα μόνο αυτός έβαζε λεφτά για να διοικούν άλλοι.Που να μην τα έβαζε και αυτά δηλαδή.Έτσι νομίζετε τα πετάνε τα 30άρια τα εκατομμύρια οι πλούσιοι.Ή μήπως θέλετε να σας έφερνε την εθνική Ισπανίας για ένα χρόνο και να χρωστούσατε περισσότερο από την Ελλάδα μετά;

Και όχι είστε γελασμένοι αν νομίζεται ότι οι αντίπαλοι σας παρακαλάνε να μείνει ο Βαρδυνογιάννης.Εγώ απλά άρχισα να σας λυπάμαι.Το ξέρουν και οι πέτρες ότι η μετά Βαρδυνογιάννη εποχή θα είναι τραγική.Και αν δεν το ξέρετε εσείς μπορείτε να δείτε παραδείγματα άλλων ομάδων μόλις σταμάτησαν να πληρώνουν αυτοί που πληρώνανε.Ή λαμόγια θα έρθουν για να σας χαντακώσουν τελείως στο τέλος ή θα μετράτε και το 1000άρικο για το φαγητό των ποδοσφαιριστών Β διαλογής.

Προσωπικά δεν κατηγόρησα ποτέ για τα χαμένα πρωταθλήματα, απλά για τον λόγο που είπες κι εσύ.

Και όσοι τον κατηγορούνε δεν εκφράζουν όλον τον κόσμο.

Απ΄την άλλη, όπως είπε κι ο DKNI κανένας βγενόπουλος δεν χρειαζόταν να υποκινήσει τον κόσμο.

Έφτανε που έστελνε ο τζιγκερ τους ασφαλίτες σπίτια τους.

Δεν καταλαβαίνω όμως, η οικονομική σταθερότητα είναι το παν? Για σένα που βλέπεις τις βδέλλες να σας πίνουν το αίμα ίσως, για εμάς όχι. Πιθανόν να το εκτιμήσουμε κάποτε αλλά τώρα θέλουμε κάτι διαφορετικό.

Οι μαλακισμένες επιλογές του τζιγκερ είναι αμέτρητες. Εδώ κατάφερε να μας κάνει να κόψουμε και τις εφημερίδες. Δεν κάνω πλάκα, δεν διαβάζω καθόλου εφημερίδες πλεον, μόνο για τα τοπικά λίγο φίλαθλο και goal. Εκπρόσωπος τύπου Παναθηναικού ο γκόντζος γαμώ την τρέλα μου.

Επίσης να σου πω ότι πάλι προσωπικά, έχω βρεθεί σε κύκλους που κινείτε ο τζιγκερ για 3-4 χρόνια και του αναγνωρίζω πως είναι ο λιγότερο σνομπ απ'όλους. Δεν θέλει να σου μιλήσει και δεν θέλει να του μιλήσεις. Δεν θα έρθει όμως κατα πάνω σου περιμένωντας να κάνεις άκρη, πάει αυτός απ'την άλλη, ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Και γούσταρα που αρνιόταν να πιάσει διαιτητές την ίδια ώρα που οι άλλοι αποθέωναν τα πρωταθλήματα του θωμά και του γκαγκάτση.

Αυτά όμως δεν φτάνουν. Τραγικές αγωνιστικές επιλογές πάντα. Έδωσε δικαίωμα σε οργανωμένους να έχουν λόγο. Το γήπεδο μπουρδέλο και δεν έκανε τίποτα. Να επιτίθονται τα μοσχάρια από το πέταλο στους υπόλοιπους και την επόμενη εβδομάδα να τους καλεί για αγκαλίτσες στο οακα. Αντί να κοιτάξει να αξιοποιήσει πραγματικούς Παναθηναικούς που θα συσπείρωναν και θα προσέφεραν κοίταγε να βάλει στην ομάδα τους συμμαθητές του από το κολλέγιο. Παρθενόπουλοι και Στράτοι και σια. Τι να πρωτοθυμηθώ. Μήτσου και Κωνσταντόπουλος πρόεδροι. Φιλιππίδης. Ήρθε μας ντρόπιασε και πήγε στο καλό. Με τις ευλογίες του τζιγκερ.

Ο Παναθηναικός δεν είναι το playroom για τον τζιγκερ και τους φίλους του. Στο καλό.

Δημοσ.

Nαι, δεν ξερουμε εμεις απο οργανωμενους του Παναθηναικου, ξερεις εσυ...

Αν οι οργανωμενοι εχουν τοση σχεση με τον Πατερα (ο Βγενοπουλος ποτε δεν ειχε σχεση με τους οργανωμενους και γενικα ουτε με τον Πατερα ειχε πολλα πολλα) και ο Πατερας, γνωστος και προταση του Τζιγγερ θυμιζω, τους εβαζε με σουβλατζιδικα να βριζουν τον Τζιγγερ, εγω ειμαι παπας.

Αν υπαρχουν 10-15 οργανωμενοι που ειχαν σχεσεις με μεγαλομετοχους και προσπαθουσαν να περασουν γραμμη στους συνδεσμους (ποιους συνδεσμους? Οταν υπαρχει Ενιαιος Φορεας με αποψεις απο 15 μερες, ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν να συντονιστουν), ειναι σαν να μου λες οτι το αρνι το Πασχα ψηνεται απο το αν βαλω 2 παραπανω εφημεριδες για προσαναμα, οχι απο τα καρβουνα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο Τζίγκε του έδωσε ότι ζήτησε. Μάλιστα ζήτησε να γίνουν οι διαδικασίες άμεσα. Στις 4 του άλλου μήνα ο Μπαινο-Βγενόπουλος θα ήταν ο κόβω ράβω στον Παναθηναϊκό.

Και σήμερα το πρωί βγάζει αυτό το έκτρωμα.

Πιστεύω πως ποτέ δεν εννοούσε αυτά που είπε στην συνέντευξη. Απλά ήθελε να βγάλει από πάνω την εικόνα του φευγάτου στα μάτια του κόσμου.

Αυτός δεν είπε «Περιμένω πόλεμο αλλά δεν μασάμε»;

Τρομοκρατήθηκε που ο Τζίγκερ είπε ναι σε όλα.

Μακάρι να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Καμια εικονα του φευγατου δεν εβγαλε αν η σημερινη ειναι η οριστικη του θεση

Απλα δεν πιστευω οτι ειναι η οριστικη του θεση

ή μαλλον, σημερα δεν ειπε οτι φευγει. Ειπε στον Τζιγγερ "Ή μαζευεις τα σκυλια σου Ή μεινε μονος".

Προφανως δεν θελει να εχει να ασχοληθει με εσωκομματικη αντιπολιτευση. Σωστο? Οχι. Αν μπλεκεις στη μπαλα, πρεπει να εισαι ετοιμος να τα βαλεις με Γκοντζους. Κατανοητο? Ναι.

Δεν εχω την απαιτηση απο τον Βγενοπουλο να γινει Θανασαρας. Δεν μπορω να την εχω.

Δημοσ.

Κάποιοι έτρεξαν να πουν τα λέγαμε.Οκ μαγκιά τους.

μετά την ανακοίνωση έχουμε: ούτε κουβέντα από σταρ κ μέγκα, τα τσατσάκια δεν είπαν τίποτα σε sites και ραδιόφονα, ο γκότζος έκανε αποχαιρετιστήρια ομιλία στο σπορ φμ, ο Γόντικας συνεχίζει κανονικά την ΑΜΚ και θα έχει νεα ομιλία με Βγενο, ο Βγενό αύριο το πρωί έχει ραντεβού με παλαίμαχους, οικονομολόγους και νομικούς.

Ε όλα αυτά μάλλον δείχνουν ότι έφυγε.

Διάβασα πάρα πολλές φορές τη επιστολή να δω που λέει ότι φεύγει αλλά δεν τα κατάφερα.Η δεν το γράφει πουθενά ή μάλλον δεν ξέρω να διαβάζω.

Γράφει ο κάθε αρδ ''φεύγει ο βγενοπουλος'' το βλέπει ο κάθε ένας που περιμένει με το τουφέκι στην γωνία και δώσε κράξιμο και δώσε κλάμα και πόνο.

Μετά από 10 λεπτά βέβαια άρχησαν τις τούμπες και έλεγαν ''προειδοποιεί ότι θα φύγει'' και αρχίσαμε και εμείς να λέμε αααα εντάξει μάλλον δεν είναι έτσι.

Κοινώς ο κάθε αρδ βαράει παλαμάκια και εμείς χορεύουμε.Και να ήταν μόνο για την μπάλα λες δε γαμιέται.Δυστυχώς για όλα τα θέματα αυτοί βαράνε παλαμάκια και εμείς χορεύουμε.

Δημοσ.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=105209

ο,τι να ναι ειλικρινα. Απορω με τους παναθηναικους που ΑΚΟΜΑ πιστευουν αυτον τον ανθρωπο.

Τα προβατα οταν ξεμεινουν απο βοσκο, ψαχνουν αλλο πανω στην απελπισια τους. Ετσι λοιπον υπαρχουν ενα καρο Παναθηναικοι που μεχρι το 2100 θα πιστευουν τον πιο αστειο ανθρωπο που περασε απτα διοικητικα του ΠΑΟ, πιο αστειο και απτον Τζιγκερ.

Ο Βγενοπουλος μετα τα παχια του λογια ΞΑΝΑβγαινει οφφσαιντ, καθως παρα το γεγονος οτι εθεσε απιστευτους ορους για να αναλαβει ωστε να κανει τον Παναθηναικαρα εκ του ασφαλους, ο Τζιγκερ του την ξαναεκανε με τροπο που παλι δεν περιμενε, αποδεχομενος τους ορους του. Και να σου η λουλου, παλι την ουρα στα σκελια και γαυγισμα απο δω κι απο κει μπας και σωσει τις εντυπωσεις.

Τη μια ηταν ετοιμος για αναληψη προεδριας, του εδωσε ο αλλος τσαμπα μετοχες και εφυγε επειδη δε του αρεσαν οι φιλα8λοι. Τωρα εθεσε ορους για την αναληψη, οι οροι του γινανε αμεσα προφορικα αποδεκτοι και πριν καν προχωρησει σε διαπραγματευσεις αποχωρησε λογω του ΣΤΑΡ και του MEGA.

Οπως και να χει στο παιχνιδι Τζιγκερ - Βγενο μπορω να πω οτι ο Τζιγκερ τον παει εμπλοκη για τα καλα. Και για να καταφερνει να σε πηγαινει εμπλοκη ο Τζιγκερ πρεπει νασαι πραγματικα παναχρηστος.-

Ο μονος που κερδιζει ποντους σε αυτην την ιστορια ειναι ο Πατερας που εξαρχης παρεμεινε σταθερος σε οτι ειχε πει προ μηνων και δεν ασχολειται.

Οπως και να χει ο Βγενο κερδιζει αξια τον τιτλο του μεγαλυτερου κωλοτουμπα στην ιστορια του συλλογου. Για μενα το κακο που εχει κανει στον ΠΑΟ ειναι τεραστιο. Ο ψευτης και ο κλεφτης λενε στο χωριο μου... Σε καποια φαση πρεπει ολοι οι Παναθηναικοι να παρουν χαμπαρι τι ρολο βαραει ο εν λογω "κυριος".

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/anavlhthhke_h_synanthsh_vgenopoyloy-synergatwn.1369410.html

Δημοσ.

Μηπως απο σας υποψιαζεται πως αυτος ειναι τροπος για να πιεσει τον Τζιγγερ ισως ??

Λεω εγω τωρα ?

Οχι οτι ο Βγαινο ειναι και κανας σοβαρος αλλα ισως να ειναι μεσα στο σχεδιο του αυτη η ανακοινωση ...

Δημοσ.

Μηπως απο σας υποψιαζεται πως αυτος ειναι τροπος για να πιεσει τον Τζιγγερ ισως ??

Λεω εγω τωρα ?

Οχι οτι ο Βγαινο ειναι και κανας σοβαρος αλλα ισως να ειναι μεσα στο σχεδιο του αυτη η ανακοινωση ...

Ο Βγενο δεν ειχε ποτε σκοπο να αναλαβει τον ΠΑΟ, η πιο σωστα αποφασισε σε καποια φαση να μην επενδυσει, εκτος αν ο ΠΑΟ ηταν ετοιμη-κομπλε επιχειρηση με εγκαταστασεις-παικτες κλπ κλπ ΚΑΙ με πλεονασμα. Μολις διαπιστωσε οτι δεν ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα και οτι θελει ΔΟΥΛΕΙΑ για να αλλαξουν ολα αυτα μετα την πιθανη αναληψη της προεδριας, εκανε πισω. Και εκτοτε απλα μπαινει και βγαινει στο προσκηνιο για εκπληρωση καθαρα προσωπικων φιλοδοξιων του.

Για αυτην του την κωλοτουμπα θα κατηγορει για παντα τον Τζιγκερ που ειναι ο ευκολος στοχος -και δικαιως ειναι ευκολος στοχος-, αλλα αυτο δε σημαινει οτι αποκτα δικιο ο ιδιος.

Οπως και να χει απο τη μερα που μπηκε ο Βγενο στη ζωη μας, ο ΠΑΟ εχει καταντησει σαν τη μεσημβρινη ζωνη του STAR. Αντι για Μπεζαντακου vs Τζουλια, εχουμε Βγενο vs Τζιγκερ. Και στη μεση μια ομαδα που νομιζουμε καθε φορα οτι επιασε πατο, αλλα τελικα διαπιστωνουμε συνεχως οτι εχει και πιο χαμηλα.

Οσο πιο γρηγορα εξαφανιστει απο οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟ και ο ενας και ο αλλος (οπως εκανε και ο Πατερας, σκεφτειτε να ειχαμε κι αυτον στο παιχνιδι ακομα), τοσο το καλυτερο για τον Παναθηναικο. Ο ΠΑΟ χρειαζεται ανθρωπους με διαθεση να δουλεψουν και να ριξουν χρημα και οχι ανθρωπους που περιμενουν να πιασουν τον παπα απτα @@ και μαλιστα δωρεαν. Ας το δουν ως επιχειρηση δεν με πειραζει αν δεν αγαπουν την ομαδα ως το κοκκαλο. Αλλα ακομα και ως επιχειρηση να το δουν, πρεπει να δειξουν και καποιο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Πατερας-Τζιγκερ-Βγενο ξεμειναν απο ενδιαφερον απο τη στιγμη που το ταμειο αρχισε να ειναι - . Ας βαλουν ενα τελος ομως, δε μας απασχολουν τα προσωπικα τους, οποτε στα διαλα και οι τρεις τους, ας κανουν τοπο για αλλον αν και οποτε βρεθει. Οτι ειδικευονται στο ξεκατινιασμα και οτι κατα τ'αλλα ειναι αχρηστοι για το συλλογο οσοι εχουν ματια, το εμπεδωσαν εδω και μηνες. Δρομο και οι τρεις τους λοιπον.

ΥΓ. Καταλαβαινω καποιους Παναθηναικους που ΘΕΛΟΥΝ να ταχθουν με το Βγενοπουλο, οσο κι αν βλεπουν οτι κανει τη μια λαδια πισω απτην αλλη, απλα και μονο επειδη μπουχτησαν με τον Τζιγκερ. Αυτο που θα πρεπει να καταλαβουν κι αυτοι ομως, ειναι οτι σε αυτη τη καμπη που περνα ο ΠΑΟ το θεμα δεν ειναι να εξοντωθει γρηγορα ο Τζιγκερ, αλλα να ΒΡΕΘΕΙ και επενδυτης με κοτσια-χρημα-διαθεση. Ο Βγενο τι αλλο χρειαζεται να κανει για να μας πεισει οτι δεν τον απασχολει τοσο ο ΠΑΟ οσο τα απωθημενα του για τον Τζιγκερ που τον πηγαινει εμπλοκη?

Δημοσ.

o MiDi εχει δικιο σ οσα λεει... μονο κακο κανει στον Παο ο Βγενο. Εγω ως ολυμπιακος μπορει να γελαω ωρες ωρες μ οσα γινονται αλλα ξερω οτι αν ο παο δεν ειναι ισχυρος, θα χουμε θεμα κι εμεις.

Δημοσ.

Τζίγκερ:

«Θα αναφερθώ ευθέως και στην ουσία των πραγμάτων. Από την πρώτη στιγμή, συμφώνησα στα ζητήματα του Παναθηναϊκού που δημοσίως έθεσε προς επίλυση ο κ. Βγενόπουλος.

Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε ότι βρέθηκε η νομική οδός έτσι ώστε στις 4 Οκτωβρίου, να μπορέσει ο συγκεκριμένος μέτοχος να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας, σε συνέχεια της εξώδικης απαίτησής του. Επιπροσθέτως, για να ευνοήσω άμεσα τις εξελίξεις, παρέδωσα, επισήμως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς διάθεση των μετόχων, πλήρη στοιχεία για την ΓΗΠΕΛ.

Εύλογα προκαλεί εντύπωση, λίγες ώρες μετά την έμπρακτη απόδειξη των προθέσεών μου, η αιφνίδια δήλωση «αποχώρησής» του.

Την Δευτέρα, δέχτηκα προσωπική, σφοδρή και προσβλητική επίθεσή. Εντούτοις, για το καλό του Παναθηναϊκού επέλεξα να μην απαντήσω δημόσια, αλλά δια της νομικής οδού. Προφανώς είναι τουλάχιστον άτοπο να θεωρεί ότι θα συνεχίσει να σπιλώνει και την ίδια στιγμή, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος να απαιτεί να εξαιρείται από οποιαδήποτε κριτική.

Με την ιδιότητά μου ως μέτοχος, είχα προ πολλού δημοσίως επισημάνει τα αλόγιστα έξοδα, διαβλέποντας την τραγική οικονομική πορεία της ομάδας. Έκτοτε δέχτηκα ανηλεή πόλεμο από όλες τις πλευρές, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, για τις ενστάσεις και τις θέσεις μου αυτές. Είναι καιρός πλέον να αναζητηθούν οι ευθύνες, σε αυτούς που δρομολόγησαν τις εξελίξεις, τις οποίες σήμερα προσπαθούν να αποδώσουν όπου αλλού εκτός των εαυτών τους».

Του κόβει κάθε δικαιολογία η οικογένεια. Είναι επίσημο πλέον πως έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Μακάρι να βγει αύριο και να πει «Τέλος, αναλαμβάνω εγώ» (και ας μην τον θέλω καθόλου).

Δημοσ.

Επειδή γράφονται ανακρίβειες.Το έχω γράψει χιλιάδες φορές αλλά θα το γράψω ακόμα μια.

Δεν γουστάρουμε τον Βγενόπουλο.Να φύγει ο Τζίγγερ θέλουμε και αυτός είναι ο μόνος που μπλέχτηκε στα σκατά για να τους διώξει.

οποιοσδήποτε να το έκανε αυτό θα τον υποστηρίζαμε.Ακόμα και ο Κόκαλης να ήταν.

Είναι τόσο δύσκολο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...