DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα ήταν η επίθεση στον Γκότζο. Έναν εργαζόμενο τον σέβεσαι. Έτσι επέλεξε να βγάζει τα προς το ζην. Δεν χτυπάς το σαμάρι, το γάιδαρο χτυπάς. Καλα σου λεει ρε συ fire ο Μικα Ελεος δηλαδη? Αλεξιπτωτιστη, χθεσινο, ανυπαρκτο, λιποτακτη, ριψασπη, καταστροφεα του Παναθηναικου Και ολα αυτα στο εξωφυλλο, που να μαθεις το μεσα ή το πισω (game over) Και ειναι εκδοτης/διευθυντης τι σκατα ειναι, δεν ειναι ο Χ δημοσιογραφακος (πχ τον ΑΡΔ του Ντερμπυ τον εβαλε, ετσι? Και τον αφησε να κανει και ερωτηση, ετσι? Με τον Γκοτζο ειναι το προβλημα) Δηλαδη αν εσενα βγει μια εφημεριδα και σε περναει πριονοκορδελα και μαλιστα ψευδως για να εξυπηρετησει τους σκοπους του, οταν κανεις συνεντευξη Τυπου θα του πεις "περνα μεσα να σε κερασουμε"? Πρωτον, αυτος δηλαδη ως τι ειχε παει? Αντικειμενικος? Για προβοκατσια ειχε παει, δεν τον καταλαβαινεις? Τι ρολο ειχε ο Γκοντζος στην Σ.Τ. αυτου που τοσο μισει γιατι "εχει κανει κακο στον Παναθηναικο"?
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 πουλάει και το ντέρμπι 400.000.αυτό και αν είναι νεο. Αν οι πολλοί είναι υγιείς και αγαπάνε την ομάδα θα τα βρουν.
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα σου λεει ρε συ fire ο Μικα Ελεος δηλαδη? Αλεξιπτωτιστη, χθεσινο, ανυπαρκτο, λιποτακτη, ριψασπη, καταστροφεα του Παναθηναικου Και ολα αυτα στο εξωφυλλο, που να μαθεις το μεσα ή το πισω (game over) Και ειναι εκδοτης/διευθυντης τι σκατα ειναι, δεν ειναι ο Χ δημοσιογραφακος (πχ τον ΑΡΔ του Ντερμπυ τον εβαλε, ετσι? Και τον αφησε να κανει και ερωτηση, ετσι? Με τον Γκοτζο ειναι το προβλημα) Δηλαδη αν εσενα βγει μια εφημεριδα και σε περναει πριονοκορδελα και μαλιστα ψευδως για να εξυπηρετησει τους σκοπους του, οταν κανεις συνεντευξη Τυπου θα του πεις "περνα μεσα να σε κερασουμε"? Πρωτον, αυτος δηλαδη ως τι ειχε παει? Αντικειμενικος? Για προβοκατσια ειχε παει, δεν τον καταλαβαινεις? Τι ρολο ειχε ο Γκοντζος στην Σ.Τ. αυτου που τοσο μισει γιατι "εχει κανει κακο στον Παναθηναικο"? Ρε συ, καλά έκανε και του απαγόρευσε την είσοδο. Θα μπορούσε απλά να πει έναν «Θεωρώ τον τάδε άμεσα ελεγχόμενο από τον Τζίγκερ, γι' αυτό δεν τον θέλω». Ούτε μια τρίχα από το μικρό δάκτυλο του ποδιού δεν μπορεί να του πειράξει ο Γκότζος. Κάνε μια αγωγή στην εφημερίδα στο κάτω κάτω. Όπως έκανε στον Παπανδρέου και τον Τσίπρα. Κάθεται και ασχολείται ο Βγενόπουλος με τον Γκότζο... Όπως ήταν λάθος και του Πατέρα που έβαλε να τον δείρουν. Τώρα τα υπόλοιπα περί κατοχής κ.τ.λ. δεν κολλάνε. Μπίζνες είναι εδώ και ο καθένας κοιτά την τσέπη του.
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως ήταν λάθος και του Πατέρα που έβαλε να τον δείρουν. πότε έγινε αυτό?
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μπίζνες είναι εδώ και ο καθένας κοιτά την τσέπη του. Ακριβως Αρα ποιο το προβλημα? Αφου αναγνωριζεις οτι ο Γκοντζος ειναι κατευθυνομενος και οχι δημοσιογραφος, ποιο το προβλημα σου που τον εκραξε? Δεν ειναι οτι εκραξε "τον ανεξαρτητο και αδεκαστο Κωστα Γκοντζο"
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ακριβως Αρα ποιο το προβλημα? Αφου αναγνωριζεις οτι ο Γκοντζος ειναι κατευθυνομενος και οχι δημοσιογραφος, ποιο το προβλημα σου που τον εκραξε? Δεν ειναι οτι εκραξε "τον ανεξαρτητο και αδεκαστο Κωστα Γκοντζο" Θεωρώ πως δεν ταίριαζε στην σημερινή κουβέντα. Έκραξε τον Τζίγκερ. Δεν χρειάζονταν να ασχοληθεί με τον άλλον. Σκίσε τον στις αγωγές. Θα μου πεις, τον ρώτησαν. Θα μπορούσε να πει το παραπάνω που είπα και τέλος.
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα, θα μπορουσε πολλα να πει αλλα οπως φανηκε σημερα, ο Βγενοπουλος δεν εχει προβλημα να "λερωθει". Εδω ρε μαν εκραξε ΠΑΙΚΤΕΣ, στον Γκοντζο θα κολλαγε? Ασε που γουσταρει λιγο και να λαικιζει, εδω που τα λεμε. Και ειμαι σιγουρος οτι σημερα οι οργανωμενοι θα εκσπερματωνουν που εκραξε τον Γκοντζο
vlachaquito Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν λεω οτι συμφωνω σε καποια πραγματα, δεν εννοοω σε ολα. Απλα ο βγενο δεν μου αρεσε καθολου. Για μενα δεν εχει σκοπο να αγορασει, και λαικισε κιολλας για να λεει μετα "εγω σας τα ειπα". Οταν καποιος θελει να αγορασει, δεν λεει συγκροτω γ.σ. μετα απο 45 μερες, και αυξηση κεφαλαιου και τριχες κατσαρες. Λεει μαγα τσιγκερ, σε ευχαριστω για οτι εκανες ως τωρα, καποια πραγματα θα τα συζητησουμε, αυριο το πρωι ερχομαι στο γραφειο σου, αγοραζω μετοχες, και μετα βαζω εισσαγελεις για γηπεδο κλπ να σε μπουσουριασουν. Αυτη την στιγμη, το μονο που καταφερε ηταν να εκνευρισει την οικογενεια βαρδινογιαννη μεχρι τελους, να εκνευρισει την οικογενεια γιαννακοπουλου και τπτ αλλο. και δεν εδωσε λυσεις και δεν ειπε καθαρα οτι το παιρνω το μαγαζι. Μετα βαζει και ορους. τι παει να πει ορος ειναι να λογοδοτησει ο βαρδινογιαννης για το γηπεδο. ο βαρδινογιαννης θα πει οτι δωσαμε 10 για το project. θα δειξει αποδειξεις και θα τελειωνει το θεμα. μετα?? θα ειναι ευχαριστημενος?? πολυ φλου πραγματα βαζει που μπορεις να κρυφτεις μετα απο αυτα. Ακομα και να δεχτω οτι θελει να ορους. και παλι δεν τους ειπε καθαρα. οταν βαζεις ορους ξεκινας ετσι: θελω: 1), 2) klpklp δεν λες αοριστολογιες.. Εν τελει, ο ταλαιπωρημενος κοσμος του παο πρεπει να εχει σαν οδηγο την αγοραπωλησια του ολυμπιακου. Με πιο πολλα χρεη, με τεραστιο σκοταδι στο γηπεδικο, χωρις ομαδα και με προεδρο μεγαλυτερο λαμογιο απο τον βαρδινογιαννη. Πηγε ο χονδρος, ειπε αγοραζω, ποσα θελεις, τοσα, ευχαριστω πολυ για σας... τελος.. Δλδ, ο βγενοπουλος ετσι αγορασε την υπερχρεωμενη ολυμπιακη??? με πολιτικους λογους κατα της κυβερνησης επειδη θα αγοραζε μια χρεωμενη εταιρια?? i dont think so... Τελος παντον. η ιδεα μου ειναι οτι παμε σε μπαραζ του μπαραζ το μπαραζ ω μπαραζ ανακοινωσεων κλπκλπ με μονο αποτελεσμα την καθυστερηση και την βουτια στην αβεβαιωτητα να περνει μεγεθος free diving..
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Απάντηση Τζίγκερ. «Οι δέκα μήνες «σιωπής», έληξαν σήμερα μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά. Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα «εσώψυχα» του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε. Στην σημερινή «παράστασή» του βασικός στόχος ήταν μέσα από ανακριβείς ισχυρισμούς και παραποίηση της αλήθειας να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών που φέρει. Θα είμαι και αυτή την φορά, απόλυτα συνεπής σε αυτά που είπα την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν θα σταθώ εμπόδιο σε αυτά που σήμερα πρότεινε».
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θέλουμε σαν οδηγό την αγοραπωλησία του οσφπ.Θέλαμε να ακούσουμε αυτά που είπε.Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τελει, ο ταλαιπωρημενος κοσμος του παο πρεπει να εχει σαν οδηγο την αγοραπωλησια του ολυμπιακου. Με πιο πολλα χρεη, με τεραστιο σκοταδι στο γηπεδικο, χωρις ομαδα και με προεδρο μεγαλυτερο λαμογιο απο τον βαρδινογιαννη. Πηγε ο χονδρος, ειπε αγοραζω, ποσα θελεις, τοσα, ευχαριστω πολυ για σας... τελος. Δύο χρονιές δεν το πάλευε ο Μαρινάκης να αγοράσει φτηνά και με γήπεδο; Το καλό είναι πως ξέρουμε τι θέλει πλέον (επίσημα) ο Μπαινο-Βγενόπουλος. Δεν θα γίνει μάλλον (κατά την γνώμη μου), οπότε πάμε γι' άλλα. Δεν μας μας τρώει το σαράκι αυτό τουλάχιστον. Καταλάβατε γιατί δεν έπρεπε να κράξει σε τόσο προσωπικό επίπεδο ο Μπαινο-Βγενόπουλος; Θα κάνει καμιά αγωγή ο άλλος και θα πει ο Ανδρέας «Δεν μπορώ να το κάνω γιατί ο άλλος μου κάνει αγωγή, δεν θέλει να δώσει, δεν θέλει να...». Και θα πω εγώ ο πονηρός «Επίτηδες τα είπε ο Μπαινο-βγενόπουλος για να μην μπορέσει να γίνει το deal» και πάει λέγοντας. Μίλησε και ο Δημητράκης: Ενημερώθηκα για τα όσα είπε ο Αντρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι και παρά το γεγονός πως το κεφάλαιο «Παναθηναϊκός» έχει κλείσει για εμένα, οφείλω να τοποθετηθώ σε δυο θέματα. Το ένα επί προσωπικού και το άλλο επί των Παναθηναϊκών δρώμενων, που είναι και αυτό που απασχολεί όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνω πως ο φόρτος εργασίας του σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχει στις επιχειρήσεις του, ειδικά σε αυτή την δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την οικονομία της, τον κάνουν να μην θυμάται καλά τα προ τριετίας γεγονότα. Φυσικά και δεν βρεθήκαμε μόνο δυο φορές στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ. Βρεθήκαμε αρκετές περισσότερες και εν τέλει καταλήξαμε σε συμφωνία να προχωρήσουμε μαζί για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αλλιώς δεν έχει καμία λογική να πηγαίνω εγώ στο γραφείο του με επιταγή αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, όπως και ο ίδιος αποκάλυψε. Για τις άμεσες και έμμεσες αναφορές προς το πρόσωπό μου δεν θα τοποθετηθώ, καθώς σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Παναθηναϊκό, το τελευταίο που χρειάζεται ο σύλλογος είναι το νερό στο μύλο της διχόνοιας, που κάποιοι αφήνουν τεχνηέντως να ρέει. Ο Αντρέας Βγενόπουλος κατέθεσε σήμερα την μοναδική πρόταση που υπάρχει για το μέλλον του Παναθηναϊκού και ως εκ τούτου την χαιρετίζω θερμά. Δεσμεύομαι μάλιστα πως ο όμιλος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που διαθέτω θα στηρίξει αυτή την πρόταση, όπως κάνει για κάθε τι που προσφέρει λύσεις στα αδιέξοδα του ελληνικού αθλητισμού και θα σταθεί αρωγός του όποιου νέου πολυμετοχικού σχήματος του Παναθηναϊκού"
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη μονο εγω καταλαβα οτι ο Μπαινοβγενοπουλος παραχωρησε αυτη τη συνεντευξη τυπου γιατι ηταν μοναδικη ευκαιρια για τον ιδιο -απο τοτε που βαρεσε πιστολια και εξαφανιστηκε σα βρεμενο γατακι- να βγει να κανει οποια απελπιδα προσπαθεια αποκαταστασης της εικονας του στον κοσμο? Ηταν η μονη του ευκαιρια που μπορουσε να βγει ως καταγγελων, αντι για απολογουμενος. Και το εκανε. Βγηκε στα καναλια, γαυγισε, και τελος το πανηγυρι. Μονο εγω καταλαβα οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο τρισεκατομυριο να ασχοληθει με τον ΠΑΟ και οτι τις οποιες υποθεσεις αναληψης προεδριας και ΑΜΚ και μπλαμπλα, τις εκανε εκ του ασφαλους για να λαικισει προς τον κοσμο που δεν τον πολυχωνευε τελευταια δειχνοντας "πραγματικο ενδιαφερον" για το "καλο της ομαδας" ? Γινεται να εχει πιστεψει κανεις οτι περναει απτο μυαλο του Μπαινοβγενοπουλου η αναληψη προεδριας οταν βαζει ορους πρακτικα αδυνατους, απλα για να το παιζει εκ του ασφαλους Παναθηναικαρας στον απελπισμενο κοσμο? Τις καταγγελιες που εκανε και τα σημαντικα μη χεσω πραγματα που ειπε, τα ακουω βερεσε και για την ακριβεια το 80-90% αυτων τα ηξερα πριν ερθει ο φωστηρας Βγενοπουλος να μου τα αποκαλυψει. Στα διαλα ο κωλοτουμπας. ΥΓ. Οσοι απαντησουν στο ποστ μου, μην μου αρχισουν να μου λενε αν ο Τζιγκερ εκανε καλυτερα η χειροτερα πραγματα, το θεμα μου δεν ειναι ο Τζιγκερ πλεον, αλλα αυτοι που ερχονται και παρερχονται απτο προσκηνιο της ομαδας σαν γκομενες πολυτελειας. Και θα το δειτε τωρα που ο Τζιγκερ αποδεχτηκε (?) τους ορους του και θα την ΞΑΝΑβγαλει οφφσαιντ τη Πριμαντονα μας, την σωνει και καλα προεδραρα, την βαρατε με και ας κλαιω.
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εν τελει, ο ταλαιπωρημενος κοσμος του παο πρεπει να εχει σαν οδηγο την αγοραπωλησια του ολυμπιακου. Με πιο πολλα χρεη, με τεραστιο σκοταδι στο γηπεδικο, χωρις ομαδα και με προεδρο μεγαλυτερο λαμογιο απο τον βαρδινογιαννη. Πηγε ο χονδρος, ειπε αγοραζω, ποσα θελεις, τοσα, ευχαριστω πολυ για σας... τελος.. Sorry αλλα ο Ολυμπιακος ειχε τεραστιο σκοταδι στο γηπεδικο, μεγαλυτερο λαμογιο ο Κοκκαλης και χωρις ομαδα με 12 πρωταθληματα? Οσο για τα χρεη, αυτο καταλαβες απο Βγενοπουλο σημερα? Οτι εχει προβλημα με τα χρεη? Πραγματικα δεν τον πας καθολου σε σημειο που δεν δινεις σημασια τι λεει ετσι? Πρωτον, αυτο που ειπε ειναι 1. Δεν θελω να ξαναεμπλακει ο Βαρδινογιαννης. Και γιατι δεν παει να αγορασει τις μετοχες? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ! Απλο? Αν αγορασει μετοχες, τα λεφτα πανε στον Τζιγγερ. Αν τις ζητησει τσαμπα, θα του πει ο αλλος "Δεν εχεις σχεδιο". Τι ποιο απλο απο το να κανει ΑΜΚ και να μεινουν τα λεφτα στην ομαδα? Δηλαδη σορρυ κιολας, ειναι λαμογιο επειδη θελει να βαλει ΛΕΦΤΑ μεσω ΑΜΚ και δεν ειναι λαμογιο να πει "Θελω τις μετοχες του Τζιγγερ τσαμπα, οπως υποσχεθηκε"?Δουλευομαστε? 2. 10.5Μ ειναι το θεμα της ΓΗΠΕΛ. Σας το εγραφα καιρο οτι δεν θα παιρνουσε ετσι. Ειναι δυνατον 10.5Μ εκ των οποιων αρκετα δικα του να δεχτει να πανε στον βροντο? Οπως τα 5Μ που πηρε με δανειο η ΠΑΕ και τωρα, οποιος παρει την ΠΑΕ, τα χρωσταει στην Πειραιως δηλαδη ο Βγενοπουλος θα τα χρωσταει στον Τζιγγερ? 3. Και πιο σημαντικο...τι πιο ντομπρο απο το "δεν μπορω μονος μου, θελω και αλλους"!! Πραγματικα αδυνατω να καταλαβω πως χαρακτηριζεις λαμογιο καποιον που κανει την ωραια ξηγα "Παιδες, αν ειναι μονος μου, σορρυ δεν μπορω"! Εμενα αυτη μου φανηκε η πιο ντομπρα κουβεντα του, επειδη εσυ εχεις συνηθισει απο εναν Μαρινακη ή εγω απο εναν Γιαννακοπουλο, παει να πει οτι ολοι ειναι ετσι? Ο ανθρωπος λεει "Δεν μπορω μονος μου", τι αλλο να πει Γινεται να εχει πιστεψει κανεις οτι περναει απτο μυαλο του Μπαινοβγενοπουλου η αναληψη προεδριας οταν βαζει ορους πρακτικα αδυνατους, απλα για να το παιζει εκ του ασφαλους Παναθηναικαρας στον απελπισμενο κοσμο? Αποτι φαινεται, Τζιγγερ-Τρακης, μια χαρα μασησαν παντως Και αν ο Τζιγγερ δεχτει τους 3 ορους, τον βγαζει στην σεντρα με 0 κοστος μαλιστα
kirileman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αντικειμενική και αμερόληπτη η προσέγγιση του Mega στο θέμα της συνέντευξης τύπου του Βγενό!
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα που ο άλλος είπε ναι, πότε να περιμένουμε εξελίξεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις