DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για το Βοτανικο, προφανως ο Βγενοπουλος εχει επιχειρηματικα συμφεροντα για ΟΑΚΑ, ο Τζιγγερ ειχε με Βωβο για Βοτανικο. Ο καθενας το λεει οπως θελει. Αστεια η δικαιολογια του? Οκ, αλλα δεν τον εχω για role model κιολας, δεν θελω να ειναι politically correct μην δουλευομαστε μεταξυ μας ΥΓ. Για τον Δημητρακη, ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτο που ειπε. Αν δεν κανω λαθος ειναι πρωτη φορα που ενας εκ των Πατερα-Βγενοπουλου μιλαει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ κατα του Δημητρη, και μαλιστα διαχωριζοντας τον απο τον Παυλο Tα πραγματα ειναι απλα Ή ο Τζιγγερ φευγει εντελως για να μπει ο Βγενοπουλος με τους ορους (θα παρει την ΠΑΕ φτηνα, θα εχει συμπαικτες γιατι μονος του δεν αντεχει, θα αλλαξει το γηπεδιο) Ή ... δεν ξερω, εναλλακτικη δεν βλεπω. Ο Βγενοπουλος εγινε σαφης, ή μπαινει με ορους που θελει ή τελος. Αν φυγει απο τη μεση, ή παρακαλαμε καναν Αραβα, ή διαλυομαστε
Psyx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Tα πραγματα ειναι απλα Ή ο Τζιγγερ φευγει εντελως για να μπει ο Βγενοπουλος με τους ορους (θα παρει την ΠΑΕ φτηνα, θα εχει συμπαικτες γιατι μονος του δεν αντεχει, θα αλλαξει το γηπεδιο) Ή ... δεν ξερω, εναλλακτικη δεν βλεπω. Ο Βγενοπουλος εγινε σαφης, ή μπαινει με ορους που θελει ή τελος. Αν φυγει απο τη μεση, ή παρακαλαμε καναν Αραβα, ή διαλυομαστε απλά και όμορφα... πίριοντ
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως κατι τριφυλια,Παναθηναικός,Cisse(καλα εφυγε αυτος)κτλπ like στα προφίλ στα fb των σκληροπυρινικών Βαζελων εξαφανιστηκαν;Επαψε να υπαρχει ο Παναθηναίκος;
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τι ειπε για τον Τρακη??? το μονο που ακουσα ηταν οτι τον διαχωρισε απο τα αδελφια. ειπε κατι αλλο πριν?
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι είναι λαοπλάνος του το παραδέχομαι και μαγκιά του. Ότι θα βαράνε παλαμάκια, στις τόσες μαζεμένες μπούρδες που αμολάει, άτομα που θεωρώ έξυπνα και σκεπτόμενα, δεν το περίμενα. Πουλάει το χαρτί του Δημητράκη αυτή την περίοδο και το παίζει. εδώ βαράγανε παλαμάκια σε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=PXvL3EU6Y3I στα υπόλοιπα τώρα δεν γίνεται να μην δεχθεί ο α/α.Ούτε με σφαίρες.Ας μπει και ας μην έχει φράγκο.Στα αρχίδια μου προσωπικά εμένα.
vlachaquito Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ωχ τωρα τα ειδα με τον δημητρη και τον γκοντζο... δεν προκειτε να προχωρησει τπτ, δεν υπαρχει περιπτωση να μπουνε στο ιδιο τραπεζι με τζιγκερ και γιαννακοπουλους μετα απο αυτα που ειπε. ο τζιγκερ τηα τον πλακωσει στις μπουνιες, και οι αφοι υπεραγαπανε τον μικρο και θα τον προστατευσουν (οπως εχουν κανει τοσες φορες). βαλε και τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πολεμο που θα εχει απο αυριο απο πρασινη/ντερμπυ. Ετοιμαστειτε για πολλες τετοιες συνεντευξεις, λυσεις ομως καμια.. γκοντζος στο sportfm
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Mα δεν θελει ρε μαν! Το ειπε, οσο ειναι ο Τζιγγερ μεσα, αυτος δεν γουσταρει!! Τελος! Και μαλιστα τον εβγαλε σεντρα, του ειπε "Ρε Γιαννακη, χαζος εισαι?Τι δικηγορικο γραφει με δικη σου εγκριση που θα πανε?Εχουμε συμφωνητικο οτι οι υπαρχοντες μετοχοι εχουν προτεραιοτητα, ξυπνα Γιαννη, στην παιρνω την ΠΑΕ" Οσο για τον πολεμο Πρασινης/Ντερμπυ, μλκ ολοι αυτο παρακαλαμε! 4χιλ φυλα και οι 2 μαζι! Οταν η χειροτερη σε κυκλοφορια κοκκινη εχει 6-7χιλ φυλλα μονη της Δεν υπαρχει Πρασινη/Ντερμπυ για τον κοσμο του Παναθηναικου, τις θεωρουμε χειροτερες αντιΠαναθηναικες απο το ΦΩΣ
vlachaquito Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 παντως συμφωνω με τα περισσοτερα του γκοντζου. δημαγωγιες ο βγενο, αν ηταν μαγκας επρεπε να πει, βαζω τα λεφτα τωρα, τελος.
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Βγενόπουλος βγήκε και μίλησε ειλικρινά.Τον γουστάρουμε τον πάμε και να πάρει την παε και ας μην έχει φράγκο.Στα φρύδια μας. έχει κάτι που δεν έχει ο άχρηστος.Είναι παναθηναικός.-
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω πως η "επίθεση" Μπαινο-Βγενόπουλου σε εντελώς προσωπικό επίπεδο (πέρα από τον Παναθηναϊκό, οικογένεια με το μαύρο πρόβατο, χαζό παιδί που δεν φταίνε οι γονείς κ.τ.λ.) έγινε εσκεμμένα ώστε να μην μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Τζίγκερ ποτέ ξανά. Διότι τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ο άλλος τους όρους του. Επίσης φαινόταν και πολύ άσχημο για το "επίπεδο" του Μπαινο-Βγενόπουλου. Τουλάχιστον έκλεισε μία πόρτα και δεν θα περιμένουμε κάτι από εκεί. Και από την στιγμή που δεν έχει την δύναμη μόνος του να κάνει και, καλύτερα.
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μόνο και μόνο που έκλεισε τον σιροπιαστό απέξω να πάρει την παε.πείτε ότι θέλετε αλλά έδωσε όραμα στον κόσμο του παο. Και δεν μιλάμε για τα μύρια που κόβουν βόλτες πέρα δώθε.δεν περιμέναμε αυτά.άλλα περιμέναμε να ακούσουμε (και ακούσαμε) και μάλιστα το κείμενο το διάβασε. και ήταν ειλικρινείς.
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 παντως συμφωνω με τα περισσοτερα του γκοντζου. δημαγωγιες ο βγενο, αν ηταν μαγκας επρεπε να πει, βαζω τα λεφτα τωρα, τελος. Nα το προσεξεις αν συμφωνεις πολυ με τον Γκοντζο Δεν ειναι καλο για σενα Ο Γκοντζος και ο καθε Γκοντζος μπορει να λεει οτι θελει, με τα λεφτα του ΑΛΛΟΥ. Και εγω σκεφτομουν σαν τον Δημητρακη, ελεγα "Τι βλακας ειναι αυτος, δεν μπορουσε να βαλει 30Μ και αλλα 30Μ οι Γιαννακοπουλοι να τελειωνουμε"? Αλλα ο Βγενοπουλος δεν το βλεπει ετσι. Ειναι στυγνος manager. Το deal που προτεινει ειναι το ορθοτερο λογιστικα και business-wise και οποιος λεει κατι διαφορετικο, απλα δεν τον νοιαζει αφου δεν πληρωνει αυτος Εμεις οι Παναθηναικοι κακομαθαμε απο τον Παυλο που εχωνε χρημα και ελεγε "Ανακοινωνουμε την αποκτηση του αθλητη Ντομινικ Γουιλκινς" Ο Βγενοπουλος δεν ειναι ετσι. Θελει να ξερει ποιος εχει τι υποχρεωσεις και μεχρι ποτε, ποιος βαζει ποσα, τι κλιμα θα υπαρχει, ποιος διοικει. Δεν μπορω να κραξω τον Βγενοπουλο που θελει να χειριστει την ΠΑΕ σαν πχ την Ολυμπιακη, και οχι οπως γουσταρω εγω "Παρε τοσα και φερε τις μετοχες ρε τρομπα" και μετα να παρω πρεφα οτι πρεπει να τα εχω καλα με τον πχ Παυλο ή Θαναση αλλιως δεν παιρνω αποφασεις ή να εχω την Πρασινη να με βριζει Εγω θα το εκανα, θα εβγαζα και μια εφημεριδα και θα εκραζα τον Τρακη. Αλλα δεν πληρωνω εγω, ετσι? Με τον αερα, ειμαι τσαμπα μαγκας
johnyboy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 πλάκα πλάκα αν αυτό το είχε γράψει κανείς άλλο εκτός του vlachaquito θα είχαμε δράματα. θα πήγαιναν τα καντήλια σφαίρα. Αλλά νταξ ο vlachaquito δεν είναι από αυτούς που προκαλούν. δέχονται λέει τους όρους....................................................................
firewalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η ομάδα δεν είναι σαν μερικές επιχειρήσεις που η πολυφωνία και η δημοκρατία την προστατεύει. Χούντα θέλει μια ομάδα. Να υπάρχει ένας που να αποφασίζει. Να μην υπάρχουν συμμαχίες για το 0.2% κ.τ.λ. Θετικός λέει... http://www.leoforos.gr/article/28758/thetikos-o-tzigger Το άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα ήταν η επίθεση στον Γκότζο. Έναν εργαζόμενο τον σέβεσαι. Έτσι επέλεξε να βγάζει τα προς το ζην. Δεν χτυπάς το σαμάρι, το γάιδαρο χτυπάς.
Mika Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα ήταν η επίθεση στον Γκότζο. Έναν εργαζόμενο τον σέβεσαι. Έτσι επέλεξε να βγάζει τα προς το ζην. Δεν χτυπάς το σαμάρι, το γάιδαρο χτυπάς. τον εργαζομενο που στην κατοχη ρουφιανευε με την κουκουλα τον σεβεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις