gchris7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Kωστακη, τι γινεται? Το παλιοπαιδο που τα ειχε καλα με την κερκιδα για να μην χρειαζεται να παιζει, μαλλον πιστευει οτι οι οπαδοι του Παναθηναικου τρεχουν να τον δουν και στο γηπεδο της Λατσιο, ε? Ε πόσο θα μείνει στην Ιταλία? Να μην έχει και μια ομαδουλα εξασφαλισμένη για τα γεράματα σε 3-4 χρονάκια?
DKNI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Σωστα, να φαει λιγο ψωμακι ρε παιδι μου, ο πεινασμενος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ε πόσο θα μείνει στην Ιταλία? Να μην έχει και μια ομαδουλα εξασφαλισμένη για τα γεράματα σε 3-4 χρονάκια? Οσο εμεινε και στην Ελλαδα που οταν ερχοταν "ηταν ανεκδοτο, παραλιας και γυαλινα ποδια που σε καθε τακλιν θα μενει 6 μηνες εκτος". Επειτα που αρχισε να παστελωνει ακουγαμε το αλλο ανεκδοτο, οτι ειναι αστειος γιατι παστελωνει μονο με πεναλτι η μονο οταν ο ΠΑΟ προηγειται, δηλαδη δεν σκοραρει ουσιαστικα γκολ. Remember? Κατα τ'αλλα ναι βαρεσε φλεβα χρυσου ο Σισε, τον πλουσιο Παναθηναικο για να εξασφαλισει τα γεραματα του. Μιλαμε για σεναρια γαυρικης φαντασιας
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οσο εμεινε και στην Ελλαδα που οταν ερχοταν "ηταν ανεκδοτο, παραλιας και γυαλινα ποδια που σε καθε τακλιν θα μενει 6 μηνες εκτος". Επειτα που αρχισε να παστελωνει ακουγαμε το αλλο ανεκδοτο, οτι ειναι αστειος γιατι παστελωνει μονο με πεναλτι η μονο οταν ο ΠΑΟ προηγειται, δηλαδη δεν σκοραρει ουσιαστικα γκολ. Remember? Κατα τ'αλλα ναι βαρεσε φλεβα χρυσου ο Σισε, τον πλουσιο Παναθηναικο για να εξασφαλισει τα γεραματα του. Μιλαμε για σεναρια γαυρικης φαντασιας Και το άλλο με τα ντέρμπι μετά.
imperium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 πρωτη φαση που καναμε δοκαρι 1-0 με Σαριεγκι
imperium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.soccertvlive.net/watch/83281/1/watch-panathinaikos-vs-pas-giannina.html αλλα κολλαει
gchris7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οσο εμεινε και στην Ελλαδα που οταν ερχοταν "ηταν ανεκδοτο, παραλιας και γυαλινα ποδια που σε καθε τακλιν θα μενει 6 μηνες εκτος". Επειτα που αρχισε να παστελωνει ακουγαμε το αλλο ανεκδοτο, οτι ειναι αστειος γιατι παστελωνει μονο με πεναλτι η μονο οταν ο ΠΑΟ προηγειται, δηλαδη δεν σκοραρει ουσιαστικα γκολ. Remember? Κατα τ'αλλα ναι βαρεσε φλεβα χρυσου ο Σισε, τον πλουσιο Παναθηναικο για να εξασφαλισει τα γεραματα του. Μιλαμε για σεναρια γαυρικης φαντασιας Σε εμένα τα λες? Εσείς οι ίδιοι βγαίνατε στα ραδιόφωνα και τα λέγατε αυτά, ειδικά τις πρώτες μέρες πριν αρχίσει να σκοράρει. Δεν σου φταίνε οι γαύροι και τα χανουμια αν δεν τα θυμάσαι καλά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Σε εμένα τα λες? Εσείς οι ίδιοι βγαίνατε στα ραδιόφωνα και τα λέγατε αυτά, ειδικά τις πρώτες μέρες πριν αρχίσει να σκοράρει. Δεν σου φταίνε οι γαύροι και τα χανουμια αν δεν τα θυμάσαι καλά. roflcopter αντε να δουμε τι αλλη εμπνευση θα σου ερθει παλι μετα απο το "εσεις οι παναθηναικοι κραζατε τον Σισε" και το "ο Σισε ασχολειται με τον ΠΑΟ για να εξασφαλισει ομαδα για τα γεραματα του". Σε δικαιολογω γιατι εισαι νεος στο αθλητικο section του παροντος φορουμ και δεν γινεται να ξερεις τι και απο ποιους γραφοταν τοτε. Toυλαχιστον ομως, οταν λες "εσεις" μην τσουβαλιαζεις καθως δεν ξερεις "εμεις εδω" τι γραφαμε.
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Στην http://stream4all.blogspot.com/2011/09/vs-live_09.html το πρώτο που λέει Wii-Cast δεν κολλά καθόλου. Απλά έκανε μαλακιούλα ο streamer και χάσαμε το 2ο γκολ...
gchris7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 roflcopter αντε να δουμε τι αλλη εμπνευση θα σου ερθει παλι μετα απο το "εσεις οι παναθηναικοι κραζατε τον Σισε" και το "ο Σισε ασχολειται με τον ΠΑΟ για να εξασφαλισει ομαδα για τα γεραματα του". Ε τώρα πες μου ότι όταν τον κλείσατε δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ίσως και να είναι ψιλό-γυάλινος με τα δυο σπασμένα πόδια. Πολύ φανατίλα ρε παιδί μου. τσκ τσκ τσκ... Σε δικαιολογω γιατι εισαι νεος στο αθλητικο section του παροντος φορουμ και δεν γινεται να ξερεις τι και απο ποιους γραφοταν τοτε. Toυλαχιστον ομως, οταν λες "εσεις" μην τσουβαλιαζεις καθως δεν ξερεις "εμεις εδω" τι γραφαμε. wtf?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ φανατίλα ρε παιδί μου. τσκ τσκ τσκ... Ειπε ο γαυρος που θεωρει οτι ο Σισε ψαχνει αποκουμπι στον ΠΑΟ και γιαυτο τον γλειφει wtf? Τι δεν καταλαβες?
DKNI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ε τώρα πες μου ότι όταν τον κλείσατε δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ίσως και να είναι ψιλό-γυάλινος με τα δυο σπασμένα πόδια. Πολύ φανατίλα ρε παιδί μου. τσκ τσκ τσκ... Εγω οταν τον κλεισαμε βασικα δεν πιστευα οτι κλεισαμε τον Σισε. Πιστευα οτι κλεισαμε καποιον αλλο με το ιδιο επιθετο Οσο για τα σπασμενα ποδια, 2 καταγματα ειχε ο ανθρωπος. Οποιος ξερει απο αυτα, ξερει οτι με 2 καταγματα, ή δεν ξαναπαιζεις ή παιζεις μια χαρα, δεν ειναι μυικοι τραυματισμοι ή σε αχιλλειους ή σε χιαστους που να μπορεις να παιζεις αλλα χειροτερα
gchris7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ειπε ο γαυρος που θεωρει οτι ο Σισε ψαχνει αποκουμπι στον ΠΑΟ και γιαυτο τον γλειφει Τι δεν καταλαβες? Χαλάρωσε λίγο ρε. Τι είναι αυτό το πράγμα με τους γαύρους και τους βάζελους. Κάνουμε και λίγη πλακιτσα. Θες να το δούμε αντικειμενικά? Λογικό είναι να έχει αισθήματα για μια ομάδα με την οποία πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα και που τον ξανά ανέβασε ποδοσφαιρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις