SlimData Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Α ρε Θανάση να μην είσαι 50άρης..... Έστω, ας ψήσει την Κατερίνα
gchris7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποτε έφταιγε για όλα ο Κόκκαλης, τώρα και για καμιά εικοσαετία θα φταίει ο Βαρδινογιάννης. Την βρήκαμε την δικαιολογία μας πάλι.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Έρχονται εποχές ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό. Πάντως εγώ αγοράζω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Το ερχονται μαρεσει. Εδω και κατι μηνες εχουν ερθει
Erwdios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα βασικά βγάλτε με από το μετοχικό σχήμα, δεν ποντάρω σε κουτσά άλογα.
hKardiadnexOria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παει ο βαρδ... στα τσακιδια, δεν μου αρεσε ο βρωμιαρης...
Tilemaxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί ρε Ερωδιέ να επενδύσεις; Αφού ΧΑΡΙΖΕΙ λέει!
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Επιβεβαίωσε και αυτό που όλοι ξέραμε για τον Πέτρο Κόκκαλη ο Τζίγκερ.
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 οτι περνει κοκες?? Πως τα είχε βρει με τον Τζίγκερ για να καθαρίσουν το τοπίο και τον έδιωξε ο θείος.
DKNI Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποτε έφταιγε για όλα ο Κόκκαλης, τώρα και για καμιά εικοσαετία θα φταίει ο Βαρδινογιάννης. Την βρήκαμε την δικαιολογία μας πάλι. Oχι, φταιει ο Βγενοπουλος και ο Πατερας μωρε, δεν φταιει αυτος που εχει το μαγαζι εδω και 32 χρονια Βεβαια σε κοβω και για τυπο "Ελα ρε τρελε Βαγγελα τους διελυσες να' ουμε κι ετσ" οποτε δεν μου φαινεται να το πεις και αυτο ΥΓ. Προς φιλοΒαρδινογιαννικους Παναθηναικους, δεν σας φαινεται περιεργο που ολοι οι γαυροι στηριζουν ακομα και στον χαβαλε τον Τζιγγερ? Πως τα είχε βρει με τον Τζίγκερ για να καθαρίσουν το τοπίο και τον έδιωξε ο θείος. Ναι, ναι, ο Τζιγγερ με τον Πετρο θα καθαριζαν το τοπιο Ο θειος για ενα μονο νοιαζοταν τα τελευταια χρονια, να μην βγουν απο τον επομενο οι βρωμιες του προς τα εξω. Ε, νομιζω απο τον Μαρινακη καλυτερο δεν θα εβρισκε, σιγουρα οχι τον Πετρακη Και στα αγωνιστικα, ειναι που ο Παναθηναικος και η ΑΕΚ θελανε να πεσει η Καβαλα και ο Βολος για να τους παρουν τους παικτες και μεχρι στιγμης εχει παρει ο γαυρος τον Αμπντουν και ετοιμαζει τον Μονχε...
gchris7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βεβαια σε κοβω και για τυπο "Ελα ρε τρελε Βαγγελα τους διελυσες να' ουμε κι ετσ" οποτε δεν μου φαινεται να το πεις και αυτο Καμιά σχέση. Ειναι ξεκάθαρο οτι μονοι σας βγάλατε τα μάτια σας. Όπως ακριβώς γίνεται τόσα χρόνια και με το αεκακι. Αυτά παθαίνεις όταν οι ίδιοι σου οι οπαδοί είναι αντίπαλοι μεταξύ τους.
kanesaxo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εστειλε και το τελεσίγραφο ο κύρ. Βωβός...Προβλέπω σφαγές να γίνονται. Και πολύ άργησε.
DKNI Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καμιά σχέση. Ειναι ξεκάθαρο οτι μονοι σας βγάλατε τα μάτια σας. Όπως ακριβώς γίνεται τόσα χρόνια και με το αεκακι. Αυτά παθαίνεις όταν οι ίδιοι σου οι οπαδοί είναι αντίπαλοι μεταξύ τους. Bοηθαει και οτι οι 2 εφημεριδες πρασινης αποχρωσης υποτιθεται κανουν το μαυρο ασπρο για να μην χαλασει η εικονα τον Βαρδινογιαννακοπουλων btw ο Παυλος ξαφνικα απο εκει που μετά από κάθε κουπα στο μπασκετ ελεγε οτι φευγει, εχει δωσει 2 συνεντευξεις σε 2 μερες για τη μπαλα και στις 2 "δεν θα ασχοληθω με τη μπαλα, ειμαι μια χαρα στο μπασκετ"
Προτεινόμενες αναρτήσεις