Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eκτακτη συνεντευξη Τζιγγερ στις 2

Για να δουμε

Την αποχώρηση του θα ανακοινώσει και την διάθεση των μετοχών όταν βρεθεί κατάλληλος αγοραστής. Όπως τώρα δηλαδή. Έτσι πιστεύω.

Επεξ/σία από firewalker
Δημοσ.

Βαρδινογιαννιδες τέλος.

Κανενα τελος

Δινουν τις μετοχες σε πληρεξουσιο δικηγορο και τις καθιστουν αδρανεις

Αφενος δεν ξερω τι σημαινει για την day by day λειτουργια το "αδρανεις".Δηλαδη ποιος ειναι ο μεγαλομετοχος τωρα? Ο Βγενοπουλος με 10%?

Αφετερου, χαριζουν - λεει- τις μετοχες τους αν βρεθει 'αξιολογη λυση' που θα την κρινουν οι ιδιοι :mrgreen:

Δεν μας λεει για την Παιανια, για την ΓΗΠΕΛ, για την Τριφυλλι ΑΕ

Δημοσ.

τέλος; αποχωρώ αλλά μετοχές δε δίνω = τέλος;

"Αποχωρούμε άμεσα." και καπάκια "Είμαι έτοιμος να παραδώσω σε μία βιώσιμη και ρεαλιστική λύση"

μου σκασε το deja vu στο δόξα πατρί, same shit different day ο σωφεράκος... για τα παρελκόμενα τις ΠΑΕ ούτε λόγος, έεεελα δεν το περίμενα :lol:

Δημοσ.

Ο Ερασιτέχνης με τον Μπενο-Βγενόπουλο λογικά είναι οι μεγαλομέτοχοι. Το θέμα είναι πως η οικογένεια δεν μπορεί να πάρει/μπλοκάρει καμιά απόφαση πλέον.

Παιανία, ΓΗΠΕΛ, Τριφύλλι Α.Ε. δεν έχουν σχέση με την Π.Α.Ε. αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

κατσε ρε παιδια, δηλαδη ειμαι εγω ο λεφτας και θελω αυριο να παω να παρω τον παναθηναικο. Περνω λοιπον τις μετοχες του και τι κανω? ψαχνω να βρω αλλο γηπεδο και εγκαταστασεις? Δεν πρεπει να αρχισω να διαπραγματευομαι αν μπορω να τα αγορασω η αν θα εχω εσωδα απο αυτα? Διοτι απο εναν πλεον χρεομενο βαζελο που παει για διακοπες πληρωμον, που εχει τοσα τρεχον εξοδα, που δεν εχει προοπτικες, απο που θα εχω την ελπιδα να βρω εσοδα εστω στο μελλον σαν επιχειρηματιας?

Δημοσ.

Για την Παιανία είπε: "Δεν θα αφήσουμε τις εγκαταστάσεις να σταθούν εμπόδιο σε όποιον θέλει τον Παναθηναϊκό".

Προσωπικά αν μου χάριζαν τον Παναθηναϊκό δεν θα είχα πρόβλημα να αγοράσω την Παιανία, ή να πληρώνω ενοίκιο μέχρι να φτιάξω δικό μου μέρος. Για να θέλω τον Παναθηναϊκό πάει να πει πως μπορώ να τον τρέξω.

"Το καλό είναι πως οι κακοί έφυγαν."

Δημοσ.

Do it like Αγγελόπουλοι ο Τζίγκερ.

Με μια διαφορα..οι αγγελοπουλοι μπαιναν μεσα χοντρα..ο τζιγγερ δεν μπηκε ποτε μην σου πω οτι εβγαλε αρκετα.

Δημοσ.

Έβγαλε, δεν έβγαλε είναι Ιστορία πλέον.

Ελάτε να μαζευτούμε να δούμε αν μπορούμε να τον πάρουμε εμείς. Μέλη έως τώρα:

1. firewalker

2. Erwdios

3. Alexzzz

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...