Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φερειρα θελει να φυγει.Δεν εξηγειτε αλλιως.Προσπαθει να δειξει την γυμνια του ροστερ στον βαρδη.Κατι τετοι.Οταν εχεις τον ακτσουρανη ,δευτερο συνεχομενο παιχνιδι εξαφανισμενο και δεν τον βγαζεις [αλλα βγαζεις τον νινη που εκανε καλο παιχνιδι,αν και κανει οποτε το θυμηθει]θελει να δειξει οτι δε εχω αλλο στο κετρον,δεν υπολογιζω τον βιτολο κτλ.Ο λετο εχει και γαμω τις αντοχες ,μην λεμε οτι θελουμε τωρα.Ο νινης συμφωνω δεν μπορει να τρεξει.Απλα ο λετο το εβλεπες οτι το ειχε παρατησει..

Αληθεια ,γιατι οχι πετροπουλο ?Ο τοτος ειναι καλυτερος?Το παλικαρακι δεν μπορει να τρεξει,το θεμα ειναι ομως οτι δεν εχει ουτε δυναμη να παιξει κανα κλοτσομπουνιδη με τους αμυντικους[οι περισσοτεροι αργοι επιθετικοι,ειναι ψηλοι και δυνατοι,αυτος ειναι...]

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό είναι αληθινό? :wacko:

Ναι, και που να δεις τι άλλα γράφει. Εγώ κοίταζα μια μέρα τι έγραφε στο twitter(δεν έχω), μόνο ότι πήγε για χέσιμο δεν είχε ανακοινώσει.

Δημοσ.

Kαλα αυτος με αυτα που γραφει στο twitter γενικοτερα, πιο χαζος πεθαινει. Απολαυστικος παντως. Η κορυφη ειναι που βριζεται με αλλους χρηστες κανονικα και ξενεερωνει με τα ψωνια και τους νεοπλουτους στις καφετεριες. Κλαμα λεμε.

Κι εγω διαβαζω που κ που τι λεει..τις προαλλες του την ειπε ενας..του γραφει ασε τα ιντερνετικα κ κανε καμια προπονηση που κατεληξες στο περιστερι κ τα πηρε αυτος και τον εκραζε..

android.png

Δημοσ.

Γι' αυτό πιστεύω πως η διοίκηση δεν αλλάζει! Ιδιαίτερα τον καιρό αυτό. Αφού ακόμη και Πανάθας Μπενο-Βγενόπουλος τρύπωσε στο λαγούμι του...

Mιλαμε παντα για τον Μπενοβγενοπουλο του 10%?

Ερασιτεχνικο με τον Βολο θα βρεθουμε να παιζουμε σε 5 χρονια, τον Μπενοβγενοπουλο θα θυμαστε

Δημοσ.

Του χάριζε ο Τζίγκερ του Μπαινοβγενόπουλου τις μετοχές, αλλά δεν τις ήθελε.

Ξέχασα, ήθελε και την Παιανία...

Τζαμπατζής με τα όλα του, όχι μλκίες.

Δημοσ.

Του χάριζε ο Τζίγκερ του Μπαινοβγενόπουλου τις μετοχές, αλλά δεν τις ήθελε.

Ξέχασα, ήθελε και την Παιανία...

Τζαμπατζής με τα όλα του, όχι μλκίες.

Ποιος χαριζε ποιες??

Για ξαναπαρτο απο την αρχη

Το 25% εδινε λεει ΓΕΝΙΚΑ

Με το οποιο 25% ο Βγενοπουλος ακομα και αν το επαιρνε μονος του, θα εφτανε μολις το 35% οταν για να περασεις αποφαση απο το ΔΣ πχ να μην γινει το γηπεδο στο Βοτανικο αλλα αλλου γκουχ γκουχ ή για ΑΜΚ γκουχ γκουχ, θες 66.67%

Ο Τζιγγερ θα κραταγε το 30% και τα νεα του φιλαρακια, οι Γιαννακοπουλοι, θα ελεγχαν αλλο ενα 15% συνολικα (5+10 μεσω Ερασιτεχνη)

Τα εχω/εχουμε γραψει 2000 φορες. Δεν περιμενω ως Ολυμπιακος να μπαινεις εδω για να τα διαβαζεις, αλλα δεν φτανει η προπαγανδα των πρασινων φυλλαδων, μην μας λετε τωρα αυτα που λενε και οι "αντικειμενικοι" του Σπορ ΦΜ

Ποτε το Βαρδινογιαννεικο δεν εδειξε διαθεση να χαρίσει ή ακομα και να πουλησει τον ΕΛΕΓΧΟ του συλλογου. Παντα κολπα με ποσοστα μετοχων και προυποθεσεις δοκιμαζαν να τυφλωσουν τον κοσμο.

ΥΓ. Οσο για το προπονητικο που κοροιδευεις, οταν ο Μαρινακης για να κλεισει το deal ζητουσε οπωσδηποτε την Καραισκακη ΑΕ και την Θρυλος ΑΕ που ειναι κερδοφορες σε αντιθεση με την Ολυμπιακος ΠΑΕ που ειναι ζημιογονα δεν ειδα κανενα να γκρινιαζει. Ο Βγενοπουλος πολυ καλα εκανε και ζητησε απο τον Τζιγγερ να του πει ΤΙ πουλαει/χαριζει. Να χαριζε ΤΙ? Μια Ποδοσφαιρικη ΑΕ χωρις γηπεδο, δεσμευμενη με ρητρα 10Μ με την Γηπελ ΑΕ για το γηπεδικο, χωρις προπονητικο, με εκμεταλλευση του σηματος απο την Τριφυλλι ΑΕ?

Μην λεμε τωρα μπουρδες. Ειμαι ενας απο αυτους που εκραζαν τον Βγενοπουλο οτι η μπαλα δεν ειναι μπιζνες, θελει τρελα και θυσια, και πως αν ειναι να φας το κρεατακι κανεις και λιγο το μλκα και τρως και το λιπος=χανεις χρηματα. Αλλα που να παρει, μονο τυφλος δεν βλεπει οτι ο Τζιγγερ εδινε ΜΟΝΟ το λιπος στον Βγενοπουλο. Εγω θα το εκανα, θα ελεγα ναι, αλλα εγω ειμαι οπαδος και δεν βαζω φραγκο απο την τσεπη μου, δεν μπορω να εχω την απαιτηση απο τον καθε Βγενοπουλο να δεχτει μια μπιζνα 80-20 εναντιον του

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα, ο ΒΜ το χρυσοπλήρωσε το προπονητικό και γενικά το πλειοψηφικό πακέτο για να το αγοράσει.

Πιάστηκε μλκας ο χοντρός αν θες να μιλήσουμε λαϊκά στο deal. Αλλά όταν παίρνεις τέτοιες ομάδες πληρώνεις και αέρα.

Ο Βγενόπουλος δεν ήθελε να πληρώσει αυτό τον αέρα, so simple.

Ο Τζίγκερ είναι μλκας, όσο δεν πάει αλλά, δεν υποσχέθηκε ποτέ καρδούλες και Αμπράμοβιτς.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι εξίσου γραφικές με αυτές του Κόκκαλη για τελικό Τσου Λου.

Δημοσ.

Κακά τα ψέμματα, ο ΒΜ το χρυσοπλήρωσε το προπονητικό και γενικά το πλειοψηφικό πακέτο για να το αγοράσει.

Πιάστηκε μλκας ο χοντρός αν θες να μιλήσουμε λαϊκά στο deal. Αλλά όταν παίρνεις τέτοιες ομάδες πληρώνεις και αέρα.

Θα αστειευεσαι!?!? :shock:

Ποσο πηγε, 70Μ ΜΕ προπονητικο ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ την Καραισκακη ΑΕ και ΜΕ τη Θρυλος ΑΕ?

Σοβαρα μιλαμε? Τσαμπα τα πηρε. 110Μ κοστολογησε ο Τζιγγερ τον Παναθηναικο χωρις προπονητικο, χωρις εταιρειες και κυριως χωρις ΓΗΠΕΔΟ, σοβαρα μιλαμε?

Ο Βγενόπουλος δεν ήθελε να πληρώσει αυτό τον αέρα, so simple.

Και γι'αυτο τον κατηγορω, γιατι ειναι μπαλα, δεν ειναι τραπεζες και αεροδρομια, θελει συναισθημα.

Αλλα δεν μπορω να πω οτι σαν μανατζερ ειχε δικιο, οικονομικα το deal που προτειναν οι Βαρδινογιανναιοι δεν αξιζε

Ο Τζίγκερ είναι μλκας, όσο δεν πάει αλλά, δεν υποσχέθηκε ποτέ καρδούλες και Αμπράμοβιτς.

Aυτο δεν αλλαζει σε τιποτα το ποιος ειναι ο ιδιοκτητης εδω και 32 χρονια

Ξαναλεω, εχεις ενα σπιτι, δεν γουσταρεις να το συντηρεις και εχει γινει ερειπιο

Σου λενε 5 τυποι μαζεμενοι "μας δινεις το 40% να το κανουμε κουκλιτσα και αμα ειναι μας δινεις και την πλειοψηφια αργοτερα"

Στο σουλουπωνουν, βαζουν ακριβα επιπλα, ισως ακριβοτερα αποτι αντεχουν και οι ιδιοι, λενε και 2 βλακειες για εσωτερικη πισινα και ελικοδρομιο και 3 χρονια μετα φευγουν

Και εσυ σαν ιδιοκτητης λες "α, δεν ασχολουμαι, τι θελατε και μου φερατε ακριβα επιπλα?Πως θα τα συντηρω?" και το ξανακανεις ερειπιο!

Οκ, οι "νοικαρηδες" ηταν τρομπες γιατι εξαρχης δεν σκοπευαν να συντηρησουν τις αγορες τους

Οκ, οι "νοικαρηδες" ηταν τρομπες γιατι ειπαν παχια λογια για πισινες και ελικοδρομια

Αλλα στην τελικη ποιος ηταν ο ιδιοκτητης? Ποιος το ειχε ερειπιο τοσα χρονια?

Και οταν οι αλλοι φυγανε, ποιος εχει την ευθυνη που δεν το συντηρησε μονος του και το ξαναεκανε ερειπιο?

Δεν ηθελε να το συντηρησει τοσο ακριβο? Οκ, αλλα μεταξυ του Σισε και του Τοτσε υπαρχουν πολλα επιπεδα (και δεν ειναι αναγκη να τελειωνουν σε -σε)

Ο,τι και να υποσχεθηκε ενας φανφαρας πολιτικαντης και δεν το τηρησε, ποιος ευθυνεται που η ιδιοκτησια του ειναι ξεχαρβαλωμενη?

Ο Βγενοπουλος μπορει να ελεγε ο,τι ηθελε, δεν ειχε ποτε την πλειοψηφια στην ομαδα και δεν ξερουμε τι θα εκανε τελικα αν την ειχε

Η σκληρη πραγματικοτητα λεει οτι ο Βαρδινογιαννης εχει την ομαδα τοσα χρονια και καθε χρονο ειναι και χειροτερη

Δημοσ.

Όου ντίαρ, αυτό είναι απολαυστικότερο και από τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού! Κωμικοτραγικές καταστάσεις ή μάλλον σκέτο τραγικές γιατί δεν είναι για γέλια. Δεν περίμενα ποτέ να δω τον ΠΑΟ να φτάσει σε τέτοιο σημείο, από την άλλη δεν περίμενα και τη χώρα να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Αναρωτιέμαι πότε θα έρθει και η δική μας σειρά, ίσως αργήσει λίγο ακόμα γιατί ο πρώτος επιβιώνει με τα λεφτά του τσουλου (για πόσο ακόμα χωρίς προκριματικά; ) και οι υπόλοιποι ψωμολυσάνε.

Δημοσ.

Ρε παιδια ,χαλαρωστε παντωςλ ιγο με τον τζορβα.Της πλακας τερμας ειναι,μην τρελαθουμε.Ειδικα φετος δεν την παλευε με τιποτα.Καλυτερα γαι αυτον και για εμας..

Δημοσ.

Ρε παιδια ,χαλαρωστε παντωςλ ιγο με τον τζορβα.Της πλακας τερμας ειναι,μην τρελαθουμε.Ειδικα φετος δεν την παλευε με τιποτα.Καλυτερα γαι αυτον και για εμας..

Σε αντιθεση με τον Κοτσωλη που σπερνει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...