Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"καπνός από τις διάφορες εστίες φωτιάς που υπάρχουν στις εξέδρες" και το λέει με μια απάθεια...

Ρε τι κατάντια είναι αυτή....

Δημοσ.

Χωρίς να έχω καμία πρόθεση να μειώσω την ομάδα λόγω πίκρας, κάνει εμφάνιση μέτριας ερασιτεχνικής ομάδας.

ΚΑΜΙΑ κατεύθυνση από τον πάγκο.

ΚΑΜΙΑ ανάπτυξη.

ΚΑΜΙΑ αμυντική λειτουργία.

Το μόνο που είδα σαν έργο προπονητή είναι 2-3 φορές που κάνανε τρίγωνο στο κέντρο και περνάγανε εύκολα τη μπάλα μπροστά.

Αν είναι όμως αυτό το έργο του προπονητή, ας πάει ο ιτούδης να μάθουνε και πικ-ν-ρολ, τι τον θέλουμε τον πορτογάλο?

Δημοσ.

Στα αγωνιστικα.

Εχουμε να φαμε πολυ Κουινσι και Τοτσε. Εγω στην εφηβεια μου ισως επαιζα πιο καλα απο δαυτους (και με τη μπαλα δε τα πηγαινα ποτε καλα). Ο Κουινσι ειναι αθλητης στιβου που εμαθε οτι στη μπαλα εχει λεφτα και αρχισε το ποδοσφαιρο, οσο για τον Τοτσε: φερτε πισω τον Τοργκελε.

Υπαρχουν και κανα 2 παιχτες με ποιοτητα, πχ Νινης Λετο, αλλα αφενος 1 καλο ματς στα 10 (με ανυπαρκτες ομαδες) θα κανω κι εγω αν με παρει ο Φερειρα να παιξω, αφεταιρου η φυσικη τους κατασταση ειναι χειροτερη απο εφηβου ή 40ρη βετερανου που παει να παιξει σε αγωνα για φιλανθρωπικο σκοπο. Βγαλανε το 1ο ημιχρονο και μετα δεν ειχαν κουραγιο ουτε να κοντρολαρουν πασες.

Απο αμυνα, οταν περασει 1 παιχνιδι χωρις να φαμε γκολ, θα ξανασυζητησω γιαυτο το θεμα.

Ο Φερειρα πως γινεται να παραμεινει στον παγκο? Δε βλεπω αλλο ενδεχομενο περα απτη παραιτηση του και αν δε το κανει πραγματικα εκτος απο κουτος ειναι και ανευθυνος.

Στα εξωαγωνιστικα.

1-2 παιχτες αποδιοπομπαιοι τραγοι, κανα ψευτοσυνθημα για την οικογενεια, καποια επεισοδια χωρις λογο-τυφλη οργη, και ολα καλα. Αυτην την ομαδα οπως εχω ξαναπει δεν αξιζει ουτε να την αποδοκιμασεις και ο κοσμος τζαπα ασχολειται. Θα μου πεις τι ψαχνω κι εγω σε ατομα που πατανε ακομα γηπεδο.

Η κατρακυλα δεν εχει τελος.

*Η Ροζενμποργκ αποκλειστηκε στα προκριματικα του Τσου Λου απο καποια Βικτορια Πλζεν, και στα προκριματικα του Γιουροπα απο την ΑΕΚ Λαρνακας. Αλλος Παναθηναικος απο κει...

**Αυτος ο Βιτολο υπεγραψε σε εμας μονο για να κανει δηλωσεις?

***Ο Σιμαο ακομα φοραει τη φανελα?

Δημοσ.

Kαλα αυτος με αυτα που γραφει στο twitter γενικοτερα, πιο χαζος πεθαινει. Απολαυστικος παντως. Η κορυφη ειναι που βριζεται με αλλους χρηστες κανονικα και ξενεερωνει με τα ψωνια και τους νεοπλουτους στις καφετεριες. Κλαμα λεμε.

Δημοσ.

Ναι, ας μιληγσουμε αγωνιστικα, το προβλημα αλλωστε θα λυθει τωρα που εφυγε ο Τζορβας και σιγουρα μολις φυγει ο Φερειρα(που με τετοια σαπια υλικα για να βγει καλο φαι, δεν θελουμε προπονητη, τον Λαζαρου και τον Σκαρμουυτσο θελουμε). Και βεβαια ειμαστε η πρωτη ομαδα στην Ευρωπη που εγιναν επεισοδια απο τους φιλοξενουμενους. Το σχεδιο απαξιωσης συνεχιζεται. Κανεις αγοραστης δεν θα ακουμπησει αυτο το εκτρωμα και ειτε θα μεινουν οι σιχαμενοι μια ζωη με ψιχουλα και θα λεμε και ευχαριστω ειτε καποιος δικος τους ερχεται καβαλα σε ασπρο αλογο

Δημοσ.

Ναι, ας μιληγσουμε αγωνιστικα, το προβλημα αλλωστε θα λυθει τωρα που εφυγε ο Τζορβας και σιγουρα μολις φυγει ο Φερειρα(που με τετοια σαπια υλικα για να βγει καλο φαι, δεν θελουμε προπονητη, τον Λαζαρου και τον Σκαρμουυτσο θελουμε). Και βεβαια ειμαστε η πρωτη ομαδα στην Ευρωπη που εγιναν επεισοδια απο τους φιλοξενουμενους. Το σχεδιο απαξιωσης συνεχιζεται. Κανεις αγοραστης δεν θα ακουμπησει αυτο το εκτρωμα και ειτε θα μεινουν οι σιχαμενοι μια ζωη με ψιχουλα και θα λεμε και ευχαριστω ειτε καποιος δικος τους ερχεται καβαλα σε ασπρο αλογο

Γι' αυτό πιστεύω πως η διοίκηση δεν αλλάζει! Ιδιαίτερα τον καιρό αυτό. Αφού ακόμη και Πανάθας Μπενο-Βγενόπουλος τρύπωσε στο λαγούμι του...

Ρε πούστη μου πως γίνεται ο Καραγκούνης να παίζει καλύτερα από άλλα παλικαράκια; Δεν ντρέπονται λίγο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...