Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπεσα τωρα, πολλοι εχετε την εντυπωση οτι εαν βαλεις εναν 20αχρονο να παιξει θα βγαλει ματια, επειδη ειναι στον ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, δεν παει ετσι παιχτη μου.Ενα θα σου πω απο τις ακαδημιες του Παο (και οχι επειδη ειμαι ολυμπιακος) ζητημα να κανουν 3 πιτσιρικια. Αυτο το πραγμα που ελεγαν στην Αεκ να βαλουν πιτσιρικια και τετοια απλα δεν γινεται και ουτε θα γινει στην ΕΛλαδα ποτες, δυστηχως, εαν δεν εχεις βασεις δεν κανεις τιποτα απολυτως, και βασεις ειναι ευρεως γνωστο οτι δεν υπαρχουν.

Aλλο πραγμα να ματωνει τη φανελα κι αλλο να βγαζει ματις. Στη παρουσα φαση περιμενω να δω 1 παιχτη να κανει το πρωτο, για το δευτερο το εχω παρει αποφαση οτι δεν εχω το καταλληλο υλικο στην ομαδα για να μου βγουν τα ματια. Εγω απλα θελω να δω 1-2-3-4-5 πιτσιρικια που εχουν κινητρο να ιδρωσουν, παρα ακριβοπληρωμενα παλτα με καπααρωμενη θεση την 11δα λογω ονοματος, που απλα με προκαλουν να σπασω την τηλεοραση.

Καποιοι δεν εχουν συνηδητοποιησει τι φανελα υπηρετουν.

Στα τσακιδια

Έντονο διαπληκτισμό είχαν στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Σιμάο Μάτε, με αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα του δευτέρου στον Ζέκα.

Οι κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από τη Μακάμπι, έχουν "βαρύνει" το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Απόρροια ήταν μία λεκτική αψιμαχία στην προπόνηση της Δευτεράς ανάμεσα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Σιμάο Μάτε.

Στη διάρκεια του διπλού, ο Μοζαμβικανός μέσος είχε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα και παραλίγο να τον τραυματίσει. Αυτή η ενέργεια προκάλεσε την έκρηξη του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος διέκοψε το δίτερμα και άρχισε τις παρατηρήσεις στον 24χρονο χαφ σε πολύ έντονο ύφος.

"Τι κάνεις; Δεν είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια μαρκαρίσματα στις προπονήσεις. Δεν είναι παιχνίδι εδώ. Αν τα έκανες στους αγώνες δεν θα ήταν αυτά τα αποτελέσματα" ανέφερε ο Φερέιρα στον Σιμάο και συνέχισε τον... εξάψαλμο για περίπου ένα τρίλεπτο. Ο Μοζαμβικανός, που δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του στον Παναθηναϊκό, αντέδρασε στα λεγόμενα του 65χρονου τεχνικού.

Μόνο που η απάντηση του ήταν κάπως σκληρή: "Δεν με σέβεσαι και το δείχνεις. Δεν είναι δυνατόν να μου μίλας έτσι. Δεν γίνεται να φταίω εγώ για τα αποτελέσματα". Ακολούθησε νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο άνδρες και ο Φερέιρα έστειλε τον Σιμάο στα αποδυτήρια. Αργότερα, ο Πορτογάλος φέρεται να τον κάλεσε στο γραφείο του, όμως ο Σιμάο αρνήθηκε να πάει και έτσι ακολούθησε ο αποκλεισμός του από την 18άδα του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Πηγη: prasinanea.gr

Δημοσ.

Aλλο πραγμα να ματωνει τη φανελα κι αλλο να βγαζει ματις. Στη παρουσα φαση περιμενω να δω 1 παιχτη να κανει το πρωτο, για το δευτερο το εχω παρει αποφαση οτι δεν εχω το καταλληλο υλικο στην ομαδα για να μου βγουν τα ματια. Εγω απλα θελω να δω 1-2-3-4-5 πιτσιρικια που εχουν κινητρο να ιδρωσουν, παρα ακριβοπληρωμενα παλτα που με προκαλουν συνεχως να σπασω καμια τηλεοραση.

Καποιοι δεν εχουν συνηδητοποιησει τι φανελα υπηρετουν.

Στα τσακιδια

Πηγη: prasinanea.gr

μην φοβασαι, τωρα θα παει στον γοντικα και θα τον τιμωρησει... καταντια :(

Δημοσ.

Ο Λουκας και ο Σπυροπουλας και ο Βασκος, παιδια της εποχης Τζιγγερ ακομα εδω ε; τελικα οσους εφερε/καθιερωσε η πολυμετοχικοτητα κατι πιασανε, οι αλλοι οι παικταραδες ακομα μπροστα μας

Δημοσ.

O Tζορβας ειναι η προσωποποιηση της προβατοποιημενης πρασινης εξεδρας και της ηλιοθιοτητας των ΜΜΕ. Παιχτης απτις ακαδημιες, ριχνεται στη βασικη ομαδα λογω αναγκης (ως συνηθως), κανει 1-2-3 εντυπωσιακες αποκρουσεις σε σημαντικα ματς ΤΣΟΥΠ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Παρα τις κραχτες αδυναμιες του που ποτε δε βελτιωσε.

Αντε με το καλο και Νινης, Σπουροπουλος, Σαριεγκις, Καντες, Βυντρας, Σιμαο και λοιποι αμπαλοι-φιρμες-βεντετες πριν την ωρα τους. Να ηρεμησει λιγο και ο κοσμος, γιατι οσο παιζουν αυτοι βλεπω πολλες εισβολες για λιντσαρισμα. Τα πιτσιρικια ομως ποιος να τα ακουμπησει? Τοτε ο κοσμος θα λιντσαρει αυτους που πρεπει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...