Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mην ψαχνεις για επενδυσεις για το μελλον τη στιγμη που του χρονου ληγουν τα συμβολαια ολης της ομαδας και του προπονητη (ακομα και του Πατ Καλαθη, ληγει!). Μονο του Διαμαντιδη δεν ληγει...

Ο μπασκετικος ΠΑΟ του χρονου αλλαζει σελιδα γιαυτο ας χαρουμε και ας τιμησουμε αυτην την θρυλικη ομαδα εφετος γιατι μετα, εκτος απροοπτου, ερχεται βουτια.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα χρόνο έκαναν συμβόλαιο στον Πατ; fuck...

1+1

Γιατί κουτσά – στραβά, με μειώσεις, απώλειες, διαφωνίες, πικρίες και προβληματισμούς η σεζόν 2011-2012 θα «βγει», το ερώτημα είναι τι θα συμβεί σ’ ένα χρόνο από σήμερα, όταν η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού θα βρεθεί… μ’ έναν μόλις παίκτη στο ρόστερ της.

Ναι, καλά διαβάσατε, από το υπάρχον δυναμικό κι αν κρίνουμε από τον τρόπο που διαχειρίζεται τις υποθέσεις η διοίκηση, το καλοκαίρι του 2012, ο Παναθηναϊκός θα έχει σε ισχύ μόνο το συμβόλαιο του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη! Όλα τα υπόλοιπα, από του Ομπράντοβιτς μέχρι και του Τέπιτς ολοκληρώνονται κι έτσι ο Παναθηναϊκός εκτός από διοίκηση, με δεδομένο ότι η οικογένεια έχει προαναγγείλει την αποχώρησή της, θα ψάχνει και για παίκτες! Θα πει κάποιος «και τι έγινε; Θα τα ανανεώσει», αλλά αν σκεφτεί πόσα χρήματα θα πρέπει να διαθέσει η (νέα;) διοίκηση για να διατηρήσει το ρόστερ, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί, τότε κυριολεκτικά θα τον πιάσει ίλιγγος…

Πηγη: prasinanea.gr

Δημοσ.

Οι δέκα εντολές του Φερέιρα...

χαχαχα γαματο.

Παντως το 4-3-3 θα μπορουσε να το αλλαξει απο τη στιγμη που δεν εχει παιχτες να το παιξει.

Να παιζε με 2 αμ μεσους σκυλια ( Σιμαο , Βιτολο ) και εναν μπροστα του.Για να εχει καλυτερη αμυντικη λειτουργια.

Αυτα τα κοληματα θα τον φανε.

Δημοσ.

διαβασα οτι αν χαθει και το Γιουροπα (που ειναι σιγουρο αυτο)

θα πουληθουν και οι

Λετο αν υπαρχει προταση με 4 εκατομ.

Μπουμσονγκ που τον θελει η Βολφσμπουργκ και μαλλον θα κανει προταση

και Τζορβας προς Ιταλια

Δημοσ.

Ο Μπουμσόνγκ τελικά θα μείνει γιατί στη Βόλσμπουργκ πήραν Κυργιάκο. Για Λέτο και Τζόρβα παίζει ακόμα..

Δημοσ.

Kριμα για τον Μπουμσονγκ, μακαρι για τους αλλους 2...Και μακαρι να μπει και κανας Νινης στο κοτερο..

εσυ θες να φυγουν αυτοι οι 4?αν φυγουν με ποιους θα παιζεται?

Δημοσ.

εσυ θες να φυγουν αυτοι οι 4?αν φυγουν με ποιους θα παιζεται?

Εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ, εφοσον το επιπεδο της συγκεκριμενης ομαδας (που λογω παραδοσης και μονο φερει τριφυλλι στη φανελα και κουβαλα το ονομα του ΠΑΟ), θα ειναι χαμηλο εφετος και επειδη θα ειναι εκτος ολων των στοχων (ηδη εχει βρεθει εκτος ενος), οτι προτιμω 100 φορες να αγωνιστουν 20χρονα πιτσιρικια που θα εχουν και λιγη ορεξη, παρα ακριβοπληρωμενα παλτα και ονοματα που θα τσατιζεται ο κοσμος να τους βλεπει να κανουν αγκαρια. Αν η φανελα δε ματωνει απο την ΨΥΧΙΚΗ προσπαθεια, δεν αξιζει να παιζεις σε ομαδες τυπου ΠΑΟ/ΟΣΦΠ. Και απο αυτους τους 3 κανεις δεν ματωνει ιδιαιτερα

Να πανε στο καλο και οι 3. Οσο για το Λετο που ψευτοπαιζει αναλογα με τα νερα του (αρα δε τον βαζω ακριβως στην ιδια κατηγορια με τους αλλους 3), ας φυγει για το δικο του καλο αντι να καιει οσο ταλεντο του απεμεινε σε ενα απομειναρι ομαδας.

Δημοσ.

Εχω γραψει και σε προηγουμενο ποστ, εφοσον το επιπεδο της συγκεκριμενης ομαδας (που λογω παραδοσης και μονο φερει τριφυλλι στη φανελα και κουβαλα το ονομα του ΠΑΟ), θα ειναι χαμηλο εφετος και επειδη θα ειναι εκτος ολων των στοχων (ηδη εχει βρεθει εκτος ενος), οτι προτιμω 100 φορες να αγωνιστουν 20χρονα πιτσιρικια που θα εχουν και λιγη ορεξη, παρα ακριβοπληρωμενα παλτα και ονοματα που θα τσατιζεται ο κοσμος να τους βλεπει να κανουν αγκαρια. Αν η φανελα δε ματωνει απο την ΨΥΧΙΚΗ προσπαθεια, δεν αξιζει να παιζεις

Μπεσα τωρα, πολλοι εχετε την εντυπωση οτι εαν βαλεις εναν 20αχρονο να παιξει θα βγαλει ματια, επειδη ειναι στον ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, δεν παει ετσι παιχτη μου.Ενα θα σου πω απο τις ακαδημιες του Παο (και οχι επειδη ειμαι ολυμπιακος) ζητημα να κανουν 3 πιτσιρικια. Αυτο το πραγμα που ελεγαν στην Αεκ να βαλουν πιτσιρικια και τετοια απλα δεν γινεται και ουτε θα γινει στην ΕΛλαδα ποτες, δυστηχως, εαν δεν εχεις βασεις δεν κανεις τιποτα απολυτως, και βασεις ειναι ευρεως γνωστο οτι δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

Μπεσα τωρα, πολλοι εχετε την εντυπωση οτι εαν βαλεις εναν 20αχρονο να παιξει θα βγαλει ματια, επειδη ειναι στον ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, δεν παει ετσι παιχτη μου.Ενα θα σου πω απο τις ακαδημιες του Παο (και οχι επειδη ειμαι ολυμπιακος) ζητημα να κανουν 3 πιτσιρικια. Αυτο το πραγμα που ελεγαν στην Αεκ να βαλουν πιτσιρικια και τετοια απλα δεν γινεται και ουτε θα γινει στην ΕΛλαδα ποτες, δυστηχως, εαν δεν εχεις βασεις δεν κανεις τιποτα απολυτως, και βασεις ειναι ευρεως γνωστο οτι δεν υπαρχουν.

Μα ποιος σου ειπε οτι θα βγαλει ματια?Απλα σου λεει,αφου και με τους βασικους δεν κανουμε τιποτα,γαιτι να μην παιξουν τα πιτσιρικια.Δεν εχουμε να χασουμε κατι,χαμενο ειναι απο την αρχη..

Οπως και να εχει ,πολυ απο τους βασικους μας ειαι παντελως αδιαφοροι[βλεπε νινη,κατσουρ κτλ]

Δημοσ.

Κανένας δεν είπε ότι αν παίξει η Golden Team θα βγάλει μάτια. Αλλά τουλάχιστον, θα έχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά που έχουν στόχους να φτάσουν κάπου και θα παίζουν με τη ψυχή τους. Άμα γινόταν σωστή δουλειά στις ακαδημίες και κατέβαζαν τέτοια ομάδα φέτος, σε 4-5 χρόνια μπορούν να διεκδικήσουν εγχώριους τίτλους, με τον κατάλληλο προπονητή βέβαια. Ίσως αυτό να ακούγεται πολύ αισιόδοξο, εγώ το πιστεύω όμως, αν υπήρχε βέβαια και μια στοιχειώδη μορφή διοίκησης με πρόγραμμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...