MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Kαλα το επιχειρημα για στηριξη της ομαδας στα δυσκολα που λενε κατι ακυροι δεν υπαρχει. Ποια ομαδας? Αυτης που παιζει αντιποδοσφαιρο και κλεινεται στα καρε της με καποια Οντενσε και καποια Μακαμπι? Ποιας ομαδας? Του Νινη, του Κατσουρανη, του Σπυροπουλου? Που βαριουνται να κουνησουν τα ποδια τους ενω φορανε τριφυλλι στο στηθος και πληρωνονται αδρα? Εγω χρειαζομαι τη στηριξη τους, οχι αυτοι τη δικη μου. Η των μεταγραφικων αποκτηματων Κουινσι Τοτσε και τον αλλο, δε θυμαμαι πως τον λενε που φερνει λιγο σε αθλητη? Ποιας ομαδας? Του "εμπνευστη" Φερειρα? Που εκτος απτο 4-3-3 δεν μπαινει ΕΣΤΩ στον κοπο να δοκιμασει τιποτα αλλο μπας και πιασει? Οταν λεω να πιασει εννοω πχ το χθεσινο 3-0 να ηταν 1-0, οχι κατι παραπανω. Ποιας ομαδας? Του Γοντικα ή του Τζιγκερ ή του "διοικητικου συμβουλιου"? Αν υπηρχε ομαδα, αν υπηρχε φως στο τουνελ να τη στηριζαμε και να στενοχωριομασταν και για την 3ρα περιμενοντας το καλυτερο. Εδω μιλαμε, οτι αυτην την απομιμηση ομαδας που για καποιο λογο φερει τριφυλλι στη φανελα και φερει το ονομα του ΠΑΟ, δεν αξιζει ουτε να την αποδοκιμασεις. Κανουν καζουρα οι γαυροι και αντι να ψαχνεις απαντησεις, συμφωνεις μαζι τους και ελπιζεις να συνεχισουν να κραζουν τους ξεφτυλες.
d3m0n Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Όποιος ξενερώνει απλά αλλάζει ομάδα. Τι φίλαθλος της ομάδας είσαι αν απλά αλλάζεις ομάδα στα δύσκολα(δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά); Και στο κάτω κάτω δε θα φύγουμε εμείς από τον Παναθηναικό αυτοί θα φύγουν πρώτοι.
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αυτή την ομάδα έχουμε ρε παλικάρια φέτος τι να κάνουμε... Η διοίκηση δεν αλλάζει τέλος. Να πάμε να δείρουμε τους παίκτες, τον Φερέιρα, τον Γόντικα τον Τζίγκερ, τον Μπενο-Βγενό τον Αντωνίου; Άντε να πάμε. Και; Θα βλέπουμε την ομάδα μας, αν παίζουμε καλά θα χαιρόμαστε, αν δεν παίζουμε θα στεναχωριόμαστε λίγο. Το να μιζεριάζουμε και να ξενερώνουμε δεν το καταλαβαίνω. Εδώ άλλοι αποδείχτηκε πως στήνανε παιχνίδια και ξεμπέρδευαν με το πρωτάθλημα και δεν σκάνε, δεν ξενερώνουν κ.τ.λ. και θα σκάσουμε εμείς επηδεί δεν έχουμε καλή ομάδα/Π.Α.Ε. φέτος;
Komorias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Όποιος ξενερώνει απλά αλλάζει ομάδα. να τον χαιρεστε...
DKNI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ρε φαιρ, μην μας τρελανεις; τι θα πει δεν αλλαζει η διοικηση; τι θα πει αν κερδιζει θα χαιρομαστε; ναι, θα κερισουμε την Ξανθη 1-0 και θα χαιρομαι ενω ξερω πως με Βαρδινογιαννη ο γαυρος θα παρει αλλα 10 σερι και σε 30 χρονια ολα τα παιδια θα ειναι γαυροι και πως θα ειμαστε πλεον σε επιπεδο Αρη.
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ρε φαιρ, μην μας τρελανεις; τι θα πει δεν αλλαζει η διοικηση; τι θα πει αν κερδιζει θα χαιρομαστε; ναι, θα κερισουμε την Ξανθη 1-0 και θα χαιρομαι ενω ξερω πως με Βαρδινογιαννη ο γαυρος θα παρει αλλα 10 σερι και σε 30 χρονια ολα τα παιδια θα ειναι γαυροι και πως θα ειμαστε πλεον σε επιπεδο Αρη. Να παίζουμε καλά είπα, όχι να κερδίζουμε. Αν ήταν να φύγουν αυτοί, θα είχαν λακίσει από καιρό. Ας γίνουν ότι θέλουν τα παιδάκια. Παιδάκια είναι χαζομαρούλες θα κάνουν. Και σαν τον Βύζαντα να καταντήσει... Ο.Σ.Φ.Π. μην γίνει, εκεί θα την παρατούσα.
Dropsreef Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Θέλω να κάνω δυο ερωτήσεις ίσως και αφελέστατες: Ερώτηση Νο 1 Απο ποια χρονιά και μετά η οικογένεια αποτελεί πληγή για τον Παναθηναϊκό ; Ερώτηση Νο 2 Αν αυτοί οι μαντηλοφόροι που έχουν αγοράσει Malaga, Paris και City δεν αγόραζαν τις εν λόγω ομάδες αλλα τον Παναθηναϊκό,την Αεκ και τον Παοκ το προσωπικό σας ενδιαφέρον(όποιο είναι αυτό) για το ελληνικό πρωτάθλημα θα παρέμενε το ίδιο,θα αυξανόταν,θα μειωνόταν ? edit: Μαντηλοφόροι με τσουβαλάκια ε? Οχι μαντηλοφόροι να 'χαμε να λέγαμε
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Για εμένα προσωπικά από πέρσι τον Ιούνιο. Για τους πολλούς, μάλλον μετά την Ριζούπολη. Πληγή όμως, όχι ανεπιθύμητος κ.τ.λ. Το ίδιο για εμένα θα έμενε.
DKNI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Απαντηση 1, απο παντα. Απλα η ανυπαρξια του Ολυμπιακου επι 10 χρονια καλυπτε την αδυναμια τους να φτιαξουν δυναστεια. Επισης για τα πρωτα χρονια της εποχης Κοκκαλη, οι Ευρωπαικες αποτυχιες του ολυμπιακου και η παραγκα, καλυπταν παλι τις αποτυχιες των Β. Απαντηση 2, προφανως. Προφανως αν ειχαμε ισχυρη ομαδα θα ενδιαφερομασταν περισσοτερο και μην παριστανουμε τους "αγνους φιλαθλους". Αλλα ουτε θα παραμυθιαζομουν οτι εχουμε γαμω τα πρωταθληματα, ουτε θα ελεγα οτι δεν τρεχει τιποτα Με τις συνεχομενες ατιμωρητες παραγκες. Ασε που αν ειχαμε Αραβες σιγα μην ηταν ατιμωρητες οι παραγκες (ειδικα η προσφατη) Υγ. οσο για το "θα ενδιαφερομασταν", μην θυμησω ποιοι λενε για μπασκετ και μπασκετακι οποτε τους συμφερει πχ 92-97, στις μεταγραφες των ΝΒΑερ κτλ
johnyboy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Η διοίκηση δεν αλλάζει τέλος. Νομίζεις. πάει και ο λέτο.
d3m0n Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Νομίζεις. πάει και ο λέτο. Τι εννοείς; Μη με τρελαίνεις βραδιάτικα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Με τον Λόγκαν έχουμε καμιά εξέλιξη; Yποτιθεται οτι τον αφησαν τελικα ελευθερο απτην ομαδα του (ζητουσαν να τους δωσουμε 200κ ευρω για να τον αποδεσμευσουν, αλλα παραμειναμε ανενδοτοι) και μενουν τελικες συμφωνιες συμβολαιου/αποδοχων κλπ με την ομαδα. Αλλα επειδη εχει καθυστερησει αρκετα το θεμα του κι επειδη και ο εν λογω παιχτης κουβαλαει την τρελα του, δε βαζω το χερι μου στη φωτια. Αν κλεισει ο Λογκαν τοτε ανοιγει και ο δρομος για αποκτηση Αμερικανου 4ριου (Mαρκιφ Μορις/21 ετων). Σε γενικες γραμμες αν προχωρησουν αμεσα οι 2 μεταγραφες που ακουγονται, δεν μπορω να πω οτι θα ειμαι και ιδιαιτερα δυσαρεστημενος σε σχεση με την καταστροφολογια που επικρατησε ιδιαιτερα στις αρχες καλοκαιριου. Στα περι αποχωρησεων, για τον Τεπιτς ενδιαφερεται η Βαλενθια, αλλα πολυ δυσκολο να θελησει ο παιχτης και ο μανατζερ του να αφησουν το συμβολαιο του ΠΑΟ. Και δεν εχω ιδεα τι στο καλο συμβαινει με το υπερσυμβολαιο του Σατο που ή θα ετρωγε ψαλιδα 40% ή θα εφευγε απτην ομαδα. Και πρεπει να βρεθει τροπος να αποδεσμευθει και ο Σερμαντινι ο οποιος επισης εχει τεραστιο συμβολαιο και ειναι πολυ δυσκολο να μας αφησει αν δε βρεθει ομαδα να του προσφερει καλο συμβολαιο. Το ιδανικο σεναριο θα ηταν να αποχωρησουν οι 2 λευκοι με τον ενα η τον αλλο τροπο, και ο Σατο να δεχθει μια γεναια μειωση. Τοτε και εντος μπατζετ θα ειμαστε, και με το παραπανω, και θα εχουμε ανταγωνιστικη ομαδα.
d3m0n Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Το ξέρω ότι τελικά τον άφησαν ελεύθερο τον Λόγκαν, απλά με προβληματίζει το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει να υπογράψει. Επίσης εκτος από τον Μαρκίφ Μόρις(που λένε ότι ζητάει υψηλό συμβόλαιο) κάτι διάβασα σήμερα και για τον Μόρις της Μπαρτσελόνα ότι παίζει το όνομα του. Ο Τέπιτς πρέπει να φύγει για να πάρουμε Μάντζαρη που είναι επένδυση για το μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις