SlimData Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τίποτα δεν γίνεται αυτή τη στιγμή. Ποιος μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο για να διαμαρτυρηθεί μαζικά? Καήκανε όλοι τους. Λίγοι, πολύ λίγοι μπορούνε πλέον να επηρεάσουνε τους πολλούς αλλά βλέπεις ότι κι αυτοί -καλώς- δεν ασχολούνται με τον βούρκο. Άσε που ζούμε δύσκολες στιγμές και οι περισσότεροι έχουν πολύ περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούνε/με. Εδώ είναι που περιμένεις η ομάδα σου να σου δώσει λίγες στιγμές χαράς και αντ'αυτού παίρνεις πίκρα. Πίκρα που αυτή τη στιγμή δεν την χρειάζεσαι και έτσι, απλά, γυρίζεις το κεφάλι.
gchris7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μα και ο ίδιος ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει να φύγει? Αφού πουλάει και κανείς δεν αγοράζει... Όλοι οι παναθηναικάρες την έχουν κάνει με ελαφρά.
Mika Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 αν ηθελε να φυγει θα ειχε ηδη φυγει χαριζοντας τις μετοχες στον ερασιτεχνη
SlimData Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το "πουλάω-χαρίζω" του βαρδ το έχει εξηγήσει ο οικονομικός αναλυτής dkni, δεν ξέρω, 15 φορές? Μην λέμε συνέχεια τα ίδια
DKNI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Κρις, κανενας Βαρδινογιαννης δεν πουλαει-χαριζει. αλλιως να παω καιγω να "πουλησω" το σπιτι μου, ζητωντας για το 40% οσα κοστισε στον Μαρινακη ολοκληρο το διπλανο σπιτι, να συνεχισω να μενω, να συνεχισω να μην βαζω χρηματα για τη συντηρηση και τελος, να λεω οτι χαριζω την πλειοψηφια ενω ξερω οτι παντα θα εχω ενα ποσοστο που αν θελω θα εμποδιζω τον νεο "ιδιοκτητη" σε σημαντικες αποφασεις. Ε, σορρυ ρε φιλε, δεν ψαχνει αγοραστη, μλκ ψαχνει. Και το ιδιο θα παθει η ΚΑΕ του χρονου. Τοσο σε ΠΑΕ οσο και σε ΚΑΕ, αν δεν φυγει ο τωρινος ιδιοκτητης, νεος αγοραστης δεν πλησιαζει
gchris7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι, δεν τους συμφέρει η προσφορά του, αλλιώς θα κάνανε ουρές για να αγοράσουν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τίποτα δεν γίνεται αυτή τη στιγμή. Ποιος μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο για να διαμαρτυρηθεί μαζικά? Καήκανε όλοι τους. Λίγοι, πολύ λίγοι μπορούνε πλέον να επηρεάσουνε τους πολλούς αλλά βλέπεις ότι κι αυτοί -καλώς- δεν ασχολούνται με τον βούρκο. Άσε που ζούμε δύσκολες στιγμές και οι περισσότεροι έχουν πολύ περισσότερα και σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούνε/με. Εδώ είναι που περιμένεις η ομάδα σου να σου δώσει λίγες στιγμές χαράς και αντ'αυτού παίρνεις πίκρα. Πίκρα που αυτή τη στιγμή δεν την χρειάζεσαι και έτσι, απλά, γυρίζεις το κεφάλι. Οπως το ειπες ,τιποτα Πλεον ολοι οι παναθηναικοι γνωριζουν οτι δεν υπαρχει αυριο.Βαρεθηκαν να βριζουν βαρδι και οικογενεια,να βγαινουν στους δρομους κτλ.Σαπιλα απλα.Εγω αςπουμε και κινηση να κανουν να μαζευτουν να φωναξουν ,δεν θα παω,αφιτ γνωριζω οτι δεν θα πουλησει ποτε ολες τις μετοχες του..Απλα πραγματα.. Μαρεσει που μερικοι ακομα λενε γαιτι δεν αγοραζει κανενας.Να αγορασει τι?Ο βαρδις δεν θα βαζει ουτε ερυω σε παικτες ,θα ειναι ο μεγαλομετοχος,και θα περιμενει απο το θυμα που θα πληρωσει ΤΑ ΛΕΦΤΑ για να παρει το 40% να βαλει 40 εκκατομυρια να παρει παιτκαραδες και να φτιαξει γηπεδο.Για ποιον λογο να το κανει καποιος αυτο?Να μην εχει την παε και να βαλει τα χρηματα του μεσα. Ο κοκκαλης ας πουμε ειπε οτι δεν θα βαλω λεφτα στον ολυμπιακο ξανα,οποτε παρτην κυριε μαρινακη ,και καλες δουλειες.Ο βαρδις λεει δεν θα βαλω ξανα λεφτα στον παο,αλλα θα δωσω ενα μερος,και εσυ μακακα βαλε ενα σωρο λεφτα και ας μην εχεις το μεγαλυτερο μερος της παε..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 To oτι χθες στην επιστροφη του ναυαγιου και της ξεφτιλας απο το Ισραηλ, δεν βρεθηκε κανεις στο αεροδρομιο αποδεικνυει οτι ο κοσμος του ΠΑΟ πλεον εχει παρει αποφαση τι συμβαινει και εχει ξενερωσει τοσο που ουτε ορεξη να παει να αποδοκιμασει δεν εχει, οπως συνηθιζε μεχρι προσφατα. Για μενα η σοφοτερη κινηση απτον κοσμο του ΠΑΟ τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι να γυρισει την πλατη στην ομαδα. Και ελπιζω οι μπαλακηδες/μπαχαλακηδες οπαδοι να μην μετακινηθουν προς μπασκετ μερια επειδη εφετος δε θα εχουν με τι να ασχοληθουν. Τους τρωμε στη μαπα στα ελληνικα πλειοφφ με τον ΟΣΦΠ, ας κατσουν στα αυγα τους την υπολοιπη σεζον και ειδικα στην Ευρωλιγκα, το καλο που τους θελω. Λιγοι και καλοι στο μπασκετ.
DKNI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Στο μπασκετ φετος θα εχει κοσμο, και λογικα πολυ. Τελευταια χρονια.
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν ξενερώνουμε λέμε... Τουλάχιστον εγώ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δεν ξενερώνουμε λέμε... Τουλάχιστον εγώ. Μαλιστα.... Επιπλεον ο γιαννης αλλαξε..
Safesmoking.gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μαλιστα.... Επιπλεον ο γιαννης αλλαξε.. :devil: :devil: :-D :-D :-D
DKNI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ειναι εγγυητης του 54% που ειναι 30% δλδ 0%. Ποιος γιαννης τωρα, Βαρδης...
DKNI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Σιγα μην αλλαξω εγω ομαδα. Αυτος θα φυγει. Οποιος παει γηπεδο και δεν θελει να τον βρισει αλλα "για να στηριξουμε την ομαδα" ειναι εχθρος του Παναθηναικου. Ειναι σαν να γινεται πολεμος και η Κυβερνηση να σε προδιδει στον εχθρο και εσυ να λες "δεν γινεται να μην στηριξω την Κυβερνηση της χωρας μου"
Προτεινόμενες αναρτήσεις