Dropsreef Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 kanesaxo παρηγορώ τον Βιτόλο τώρα που έκανε τεράστιο βήμα στην καριέρα του.... Ποιος Τζιγγερ ωρε και ποιος Πατέρας ; Ο Φερέιρα φταίει που δεν πήρε time out στην τελευταία επίθεση Ο Παπαλουκάς σκόραρε σήμερα ; To Y.Γ 3 μαμάει
kanesaxo Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 χαχαχαχα, ποιός θα σου λεγε πως μέσα σε ένα χρόνο θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τέτοιο "χαρτί"...χαχαχα. Ειδικά για το ΥΓ3. Καλά όσο για το βιτόλο, καλά είναι κεί.Θα κάνει...πρωταθλητισμό. :-D
Tilemaxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αύριο όλοι Πράσινη και Derby News! Να φτάσουν 30.000 πωλήσεις!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αύριο όλοι Πράσινη και Derby News! Να φτάσουν 30.000 πωλήσεις! Aδυνατο να τυπωνουν 30.000 φυλλα εφημεριδες που και οι 2 μαζι δεν πουλανε 2.000 φυλλα Λιγοτερα δηλαδη απο οσα πουλαει η λιγοτερικο εμπορικη απτις 3 κοκκινες φυλλαδες Παντως το σχολιο σου δεν ηταν και τοσο λαθος. Οι πρασινες φυλλαδες σε γαυρους απευθυνονται κατα κυριο λογο, η Παναθηναικους που κατα βαθος γαυροφερνουν.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Θα τους κάνουμε να βγάλουν και δεύτερη και τρίτη έκδοση. Και εγώ για τους Ολυμπιακούς μιλούσα Midi Αλήθεια τώρα, Διαμαντίδης-Μπατίστ να έπαιζαν στα χάφ, καλύτερα θα τα πήγαινε ο ΠΑΟ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Στο μεταξυ αυτο το κακογουστο αστειο με το μπασκετ παιζει να το καταλαβαινετε και μονοι σας
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Έλα πλάκα κάνουμε, απλά είναι αστείο το πώς γύρισε έτσι ο τροχός μέσα σε ένα χρόνο.
Anaksimandros4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ο Παναθηναικος ποιον εχει προεδρο? Σοβαρα τωρα, δεν θελω απαντησεις τυπου κανεναν, ειρωνικες, χιουμοριστικες, κλπ. Απορια ειναι. Εχει καποιον με λεφτα ή καποιον διαχειριστη? Ο μεγαλομετοχος επισης ποιος ειναι? αφου δεν εχει η ομαδα καποιον να βαλει το τοπι στα διχτυα Τουλαχιστον εχει καλη αμυνα. Πολυ χάλια πρεπει να ειστε φετος. Εγω σας εβλεπα οτι ειστε το ιδιο χαλια και περυσι αλλά ειχατε Σισε. Φετος αμα δεν βγουμε(ΠΑΟΚ) πανω απο τον Παναθηναικο ευκολα τοτε ε, ε δεν θα βγουμε ποτέ(ξανα). Και πως ακριβως τον ειχαμε πιασει ? Ηταν μιλημενος για να μας αδικησει ? Οχι ηταν μιλημενος να σας αδικησει. Αχ "ξυλο" που θελετε. Παραδεχτειτε ρε μια φορα τα αυτονοητα....
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Έλα πλάκα κάνουμε, απλά είναι αστείο το πώς γύρισε έτσι ο τροχός μέσα σε ένα χρόνο. Πρώτη φορά είναι? Τρώμε 3 από την Ανόρθωση, αρχίζει το δούλεμα, πάνε εκεί μέσα τρώνε κι αυτοί 3. Μετά χάνουμε από τη Σταντάρ 2-0 εκτός αφού πρώτα την κερδίζουμε 2-1 εντός, αρχίζει πάλι το δούλεμα, 1-0 εκτός, 1-3 εντός, τέζα ο Καμπούρης. Κατόπιν κερδίζουμε 2-1 τη Μακάμπι, χάνουμε 1-0 στο Ισραήλ, αρχίζει πάλι το δούλεμα, 3-0 αβάδιστα. Ούτε επίτηδες να το κάνουν λέμε. Οχι ηταν μιλημενος να σας αδικησει. Αχ "ξυλο" που θελετε. Παραδεχτειτε ρε μια φορα τα αυτονοητα.... Περιμένω να παραθέσεις τη φάση/ τις φάσεις που μας ευνόησε, στο thread του Ολυμπιακού.
Anaksimandros4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Περιμένω να παραθέσεις τη φάση/ τις φάσεις που μας ευνόησε, στο thread του Ολυμπιακού. Δεν λεω αυτο. Λεω οτι αμα με πιασουν να στηνω αγωνες και τελικως στον αγωνα δεν με ευνοησει ο κορακας, αυτο σημαινει οτι ειμαι αθωος?
Komorias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τουλαχιστον εχει καλη αμυνα. Πολυ χάλια πρεπει να ειστε φετος. Εγω σας εβλεπα οτι ειστε το ιδιο χαλια και περυσι αλλά ειχατε Σισε. παλικαρι ειμαι Ολυμπιακος ετσι!!!
gchris7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εγώ ηθελα να ήξερα μέχρι πότε θα βγάζουν πρωτοσέλιδα πριν τους αγώνες της Ευρώπης, τυπου "Τώρα μιλάει ο Ευρωπέος" και άλλους τετοιους λαϊκισμούς. Δεν καταλαβαίνουν ότι εκτίθενται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις