Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Κρις, ε, το λες και μονος σου. Για να φτιαχτει κατι αρχικα θελει λεφτα. Ο Μαρινακης με προγραμματισμο αρχισε η πληρωνοντας τον Ριερα, παιρνοντας τα μεγαλα συμβολαια Ρομενταλ-Ιμπαγασα, κρατωντας Μελμπεργκ ενω αν δεν κανω λαθος και οι Ουρταδο-Παντελιτς εχουν γερα συμβολαια; εγω σου λεω οτι παροτι φετος δεν ξοδεψατε λεφτα και φετος εχετε λεφτα απο ΤΛ παλι ελλειματικος ειναι ο Ολυμπιακος της διετιας. Δεν γινεται αλλιως...

@Τηλεμαχο, με ποια λεφτα των αλλων; δικα του ηταν τα 20, αλλα 10 πατερας και παυλος και αλλα 10κατι οι υπολοιποι, συνολο 58. Ο ΜΟΝΟΣ που δεν εβγαλε λεφτα απο τσεπη, ηταν ο Βαρδινογιαννης. Και τελικα οχι Πιζαρο εφερε ο Βγενοπουλος αλλα Σισε. Και Λετο και Κατσουρανη και Γκοβου(παροτι ηταν μεγαλο φιασκο, σαν κινηση οταν εγινε ηταν σουπερ) και ειχε ετοιμο Γκαλας. Αλλος ειναι αυτος που δεν φερνει παικτες τωρα που ειτε του αρεσει ειτε οχι, εχει το κουμαντο της ομαδας. Ο εγγυητης της δυστυχιας μας. Στον Βγενοπουλο αξιζει κραξιμο γιατι εκανε ενα μπαμ που τελικα ηταν πυροτεχνημα και εφυγε νυχτα. Αλλα παντα, εδω και 32 χρονια, ιδιοκτητης του μαγαζιου ειναι ο Βαρδ. Σε αυτον τι αξιζει; πως γινεται να αξιζει χειροτερο κραξιμο σε εναν περαστικο διαχειριστη, και μαλιστα πετυχημενο, πουτ

Που το μεγαλυτερο σφαλμα του ειναι οτι ειπε οτι ηρθε για μονιμος και τελικα ηταν περαστικος, και οχι στον μονιμο ιδιοκτητη που ειναι αποτυχημενος στο 80% της θητειας του εδω και 32 χρονια; τι παει να πει "δεν σας εταξε"; ειναι σαν να λεει ο Παπανδρεου "δεν μπορω να σωσω την Ελλαδα" και να λες "ε, ας τον ξαναψηφισω επειδη ειναι ειλικρινης". Μα αφου σου λεει δεν θελει και δεν μπορει, τι τον κοτας;;!!

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Κρις, ε, το λες και μονος σου. Για να φτιαχτει κατι αρχικα θελει λεφτα. Ο Μαρινακης με προγραμματισμο αρχισε η πληρωνοντας τον Ριερα, παιρνοντας τα μεγαλα συμβολαια Ρομενταλ-Ιμπαγασα, κρατωντας Μελμπεργκ ενω αν δεν κανω λαθος και οι Ουρταδο-Παντελιτς εχουν γερα συμβολαια; εγω σου λεω οτι παροτι φετος δεν ξοδεψατε λεφτα και φετος εχετε λεφτα απο ΤΛ παλι ελλειματικος ειναι ο Ολυμπιακος της διετιας. Δεν γινεται αλλιως...

@Τηλεμαχο, με ποια λεφτα των αλλων; δικα του ηταν τα 20, αλλα 10 πατερας και παυλος και αλλα 10κατι οι υπολοιποι, συνολο 58. Ο ΜΟΝΟΣ που δεν εβγαλε λεφτα απο τσεπη, ηταν ο Βαρδινογιαννης. Και τελικα οχι Πιζαρο εφερε ο Βγενοπουλος αλλα Σισε. Και Λετο και Κατσουρανη και Γκοβου(παροτι ηταν μεγαλο φιασκο, σαν κινηση οταν εγινε ηταν σουπερ) και ειχε ετοιμο Γκαλας. Αλλος ειναι αυτος που δεν φερνει παικτες τωρα που ειτε του αρεσει ειτε οχι, εχει το κουμαντο της ομαδας. Ο εγγυητης της δυστυχιας μας. Στον Βγενοπουλο αξιζει κραξιμο γιατι εκανε ενα μπαμ που τελικα ηταν πυροτεχνημα και εφυγε νυχτα. Αλλα παντα, εδω και 32 χρονια, ιδιοκτητης του μαγαζιου ειναι ο Βαρδ. Σε αυτον τι αξιζει; πως γινεται να αξιζει χειροτερο κραξιμο σε εναν περαστικο διαχειριστη, και μαλιστα πετυχημενο, πουτ

Που το μεγαλυτερο σφαλμα του ειναι οτι ειπε οτι ηρθε για μονιμος και τελικα ηταν περαστικος, και οχι στον μονιμο ιδιοκτητη που ειναι αποτυχημενος στο 80% της θητειας του εδω και 32 χρονια; τι παει να πει "δεν σας εταξε"; ειναι σαν να λεει ο Παπανδρεου "δεν μπορω να σωσω την Ελλαδα" και να λες "ε, ας τον ξαναψηφισω επειδη ειναι ειλικρινης". Μα αφου σου λεει δεν θελει και δεν μπορει, τι τον κοτας;;!!

Το καλο και το κακο δε το κρινεις με πυροτεχνηματα.

Δηλαδη η ΠΕΚ εφοσον δεν ειχε διαρκεια δεν μπορει να κριθει. Και δεν μπορει να κριθει ΟΥΤΕ για το νταμπλ, ουτε για τις μεταγραφες-ονοματα. Το θεμα δεν ειναι να βρω εγω απο καπου 50εκ ευρω, να βρω μια επιχειρηση να τα ξεπλυνω με κακοδιαχειρισμους (για την ιδια την επιχειρηση) και μετα να εξαφανιστω για να μην χρεωθω τους χειρισμους αυτους. Οταν ο Πατερας με τον Βγενο ξεπλενανε τα ευρω τους στον ΠΑΟ, δεν τους ενοιαζε αν αυριο ο ΠΑΟ δε θα μπορει να αντεξει τα συμβολαια που υπογραφανε οι ιδιοι. Γιατι δεν ειχανε σκοπο να παραμεινουν. Οποτε δε βλεπω καποια μαγκια απτην ΠΕΚ στο ολο θεμα, ακομα και στο θεμα του Σισσε δεν μπορω να επαινεσω την ΠΕΚ, γιατι οταν ακουγα τα ποσα που δαπανηθηκαν ζαλιζομουν. Δεν ηξερα ομως αν ζαλιζομαι επειδη ξαφνικα προσπαθουσαν να με πεισουν οτι ο ΠΑΟ εγινε Μανστεστερ Σιτυ, η αν ζαλιζομουν επειδη ηξερα υποσυνειδητα οτι καποιο λακο εχει η φαβα, οταν ομαδα χωρις πολυ χρημα ξοδευει τοσα.

Σαν πυροτεχνημα καλοι ηταν παντως. Πυροδοτηθηκαν, ανεβηκαν στο ουρανο, σκασανε, δωσανε μια ομορφη λαμψη στον ουρανο για λιγα δευτερολεπτα και μετα σκοταδι και ερωτηματικα.

*Δε μπαινω στη διαδικασια να συγκρινω Τζικερ με ΒγενοΠατερες. Αν επρεπε οπωσδηποτε να κανω καποια παρομοιωση, ο πρωτος ειναι ο καρκινος και οι αλλοι 2 ειναι αυτοι που ηρθαν ως γιατροι του καρκινου και κανανε τη θανατηφορα ενεση στον αρρωστο.

**Ο μονος επαινος που τους αξιζει ειναι στις δημοσιες σχεσεις στο θεμα μεταγραφης Σισσε και το πως τον χειριστηκαν για να τον πεισουν να υπογραψει εδω. Ως εκει ομως. Εξαλλου στις δημοσιες σχεσεις οπως απεδειξαν και στον ιδιο τον κοσμο του ΠΑΟ, ηταν μανουλες, ποτε δε θα αμφισβητηθουν για αυτην τους την ικανοτητα...

Δημοσ.

Ξαναλεω γιατι ο Μιντι μαλλον με παρεξηγησε...δεν λεω μπραβο ουτε στην ΠΕΚ ουτε στον Βγενοπουλο. Μαλιστα εγω τα ελεγα απο την 1η χρονια οταν φευγανε λεφτα σε Κλειτον και Λαζαρους οτι αν ξεκινας με γνωμωνα τη μοστρα δεν θα εχεις καλο τελος και με λεγανε μιζερο. Αυτο δεν αλλαζει σε τιποτα την ουσια. Ναι, αμα πω "θα σας φερω τον Μεσσι", τον υπογραψω για 30Μ τον χρονο και σηκωθω να φυγω για να μην χρειαστει να πληρωσω τον 2ο και τον 3ο χρονο ειμαι τυχαρπαστος. Αλλα οταν για 10 χρονια τουλαχιστον τρωγαμε σωτο οτι "δεν ερχεται ο Σιλβα και ο Σισε στην Ελλαδα" επειδη ο Βαρδης δεν ηθελε να δωσει λεφτα και τελικα τους φερνουν καποιοι αλλοι και του λενε "διατηρησε τους τωρα εσυ", δεν θα του δωσω δικιο επειδη ξαναδιαλυει την ομαδα! Ξερετε τι μου λετε; οτι δεν θα πρεπει να κατηγορω αυτον που λεει "εγω θελω να δινω ψιχουλα και αν γινεται να βγαζω κι ολας και να σας εχω μονιμως 3ους". Εγω να ειμαι μονιμα 3ος δεν το δεχομαι. Καλυτερα πρωτοδικειο, καλυτερα Β Εθνικη μπας και φιλοτιμηθει κανεις αλλος. Δεν με απασχολει να μην χρωστα

Να μην χρωσταω, δεν με απασχολει να "νταξει, καλα ειμαστε" αν το ανταλλαγμα ειναι για αλλα 15 χρονια να τρωμε φαπες.

Μπορει ο Βγενοπουλος να ξεπλυνε χρημα με τον Σισε αλλα δεν με απασχολει αυτο, Μιντι, γιατι απλα δεν λεω "Βγενοπουλε παρε την ΠΑΕ". Οταν το πω, να μου την πεις. Λεω "φυγε Βαρδη" γιατι με αυτον ΣΙΓΟΥΡΑ ειτε με ξεπλυμα ειτε με προπλυση στους 15 βαθμους με Ταιντ, Σισε και νταμπλ θα βλεπω μια φορα στα 12 χρονια

Δημοσ.

μην περιμενετε να παρουμε κανεναν

με τετοια διοικηση κανεις δεν θελει να ερθει

εκτος και αν βρουν κανα παλτο ελευθερο που δεν θα παιζει καθολου

Δημοσ.

Ποιος ηταν ετοιμος ρε συ fire να φυγει; 30% θα κραταγε και 10% o ερασιτεχνης, δλδ ο Θανασης και 5% ο Παυλος, 45% θα ηταν το κομμα Παυλου-Τζιγγερ. Το ξερεις οτι γι ολες τις σημαντικες αποφασεις πχ γηπεδικο,παιανια, αμκ θες >60% ? Κα οτι ο Βγενο με τον Πατερα (παρεπιπτοντως, τα ειχαν σπασει, κακως τους λετε σαν ενιαιους) με το 27% του Τζιγγερ ισα που φτανανε το 45%? Που σημαινει οτι ακομα και αν ειχαν ολους τους μικρομετοχους, παλι δεν θα εκαναν απολυτο κουμαντο; που σημαινει οτι ο Τζιγγερ δεν θα διοικουσε πλεον αλλα θα μπορουσε να μπλοκαρει καθε σημαντικη αλλαγη πχ να φυγει η ομαδα απο την Παιανια; η να αναλαβει αλλη εταιρεια το γηπεδικο;

Δημοσ.

Ας τα έκανε όλα αυτά και να έβγαινε ο Μπενο-Βγενόπουλος να τα έλεγε. Να σου πω εγώ που θα τον έβρισκαν τον Τζίγκερ και όποιον είχε πλάι του. Ο Μπενο-Βγενό είναι ίδιος με τον Τζίγκερ αν όχι χειρότερος πλέον.

Δημοσ.

Που θα τον έβρισκαν ρε συ? Εκεί που βρήκανε τον δημητράκη?

Την ζωάρα τους κάνουνε και θα την κάνουνε. Χεσμένους μας έχουνε όλους.

Δημοσ.

Ε καλά τώρα τι να πω.Έτοιμος να φύγει δεν ήταν ποτέ και ούτε ήθελε να δώσει την ομάδα.Μια ματιά στα πρωτοσέλιδα και φαίνονται όλα.

Δημοσ.

Τρελό σενάριο με Ολισαντέμπε

Την επιστροφή του στην Ελλάδα εξετάζει ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της εξέδρας του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, ο οποίος σύμφωνα με αθλητική ιστοσελίδα (xxsports.gr) της Ρόδου έχει δεχτεί πρόταση από την ομάδα του Ιάλυσου που αγωνίζεται στην Α' Ερασιτεχνική Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμα από την Κίνα, όπου αγωνίστηκε με την Χενάν Γιανγέ.

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...