firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 2ον ο Φερειρα που τους τράβηξε πίσω μετά το 3ο γκολ Το αυτό. Ελπίζω να μην έγινε με ρητή εντολή του. Όχι πως αλλάζει κάτι. Κοιμήθηκε! Να μου πεις στο πρώτο έβαλε τον Πετρόπουλο στο 91... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Είδα τις φάσεις. Ο βύντρα στην φάση του τακλιν του ντιοπ έτρωγε εύκολα την 2η κίτρινη. Στη φάση με το χέρι το θεωρώ τεράστια υπερβολή να πάρει κάρτα. Επίσης την ώρα που του την δείχνει το κάνει από πίεση και μόνο.. Φοβερές ευκαιρίες εμείς πέρα από τα γκολ, πολύ καλός σαχα. Στα τελευταία λεπτά εύκολα μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Καρνέζης 2 αυτογκολ σήμερα. Αυτές όμως είναι οι δυνατότητές του. Και στο κάτω-κάτω, εδώ είναι μετριότατος ο βασικός τερματοφύλακάς μας, τι περιμένουμε από τον δευτεροτρίτο...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Στο ραδιο λεει για τεραστια εμφανιση και αδικη προκριση της αεκ. Ο καρνεζης εξασφαλισε την φανελα του βασικου των νεων για τα επομενα χρονια.. Σαν το Τζόρβα είναι προς το παρόν. Δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ελπίζω να μην έγινε με ρητή εντολή του. Όχι πως αλλάζει κάτι. Κοιμήθηκε! Να μου πεις στο πρώτο έβαλε τον Πετρόπουλο στο 91... Μα γιαυτό τρελάθηκα εγώ. Μόλις έγινε η σέντρα μετά το 3ο γκολ, είπε ο speaker πως τους διέταξε να τραβηχτούν πίσω. Φώναζα στην οθόνη μετά το foul αλλα και το χέρι του Βύντρα στο 1ο ημίχρονο να τον βγάλει, το ξερα οτι θα την κάνει την πατάτα. Δεν μάκουσε ο βλάκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σαν το Τζόρβα είναι προς το παρόν. Δεν κάνει για μεγάλη ομάδα. Τον Τζορβα, παίζει και να τον ευχαρίστησε για τα όσα έμαθε δίπλα του... http://www.dailymotion.com/video/xgv595_aek-pao-2-3-mitchel_sport#from=embed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μετα απο αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να παραμεινει ο σισσε στην ομαδα.Ετρεχε σαν τρελος,πεθανε απο την κουραση,εκανε στο τελος ενω ηταν πεθαμενος ολοκληρη κουρσα και εδωσε παρα βαλε πασα στον λετο που εδν εκανε ουτε κοντρολ,και μετα βλεπει να τρωει η ομαδα του γκολ,που δεν το βλεπει ουτε απο τριτη κατηγορια τερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 βλεπω κι εγω το χαλκια και το κρεσιτς και λεω "δεν εχω τερματοφυλακες". Μετα βλέπω τους δικους σας και λεω "δοξα το θεό". Παντως παιδες,βλέπω ο σισε να φευγει το καλοκαίρι.Κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον εξαιρετικό αγώνα που έκαναν και τη νίκη που πέτυχαν. Εγώ είμαι λίγους μήνες στην Ελλάδα, αλλά ξέρω πως αύριο κλείνει 103 χρόνια ιστορίας και γι’ αυτό αξίζει περισσότερο σεβασμό. Από τη στιγμή που το σκορ ήταν 3-1, είδα κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο ποδόσφαιρο και δεν δείχνει καθόλου την αθλητική αλήθεια και δεν τιμά τη διαιτησία. Δεν είδα στη ζωή μου ποτέ να αποβάλλεται από τον αγώνα ένας παίκτης τη στιγμή που ψάχνει σε ποιον θα στείλει την μπάλα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είδαμε πολλά φάουλ, είδαμε πολλά να συμβαίνουν πέραν των επτά λεπτών των καθυστερήσεων. Ο διαιτητής δεν σεβάστηκε τις καθυστερήσεις. Μετά το γκολ της ΑΕΚ, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο διάφορα άτομα και ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε χωρίς ο διαιτητής να έχει σφυρίξει τη λήξη του. Όταν δίνεται πρόσθετος χρόνος περισσότερο από τρία λεπτά, ο αγώνας πρέπει να τελειώνει σύμφωνα με το χρονικό διάστημα που έχει οριστεί. Θέλω να σας υπενθυμίσω πως το γκολ της ΑΕΚ επιτεύχθηκε κοντά στα οκτώ λεπτά», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και στους δύο αγώνες. Το σημερινό ματς θα μπορούσε να είχε τελείωσε με δική μας πρόκριση. Όμως αυτό δεν επετεύχθη με βάση τους αθλητικούς κανονισμούς. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Πιστεύω πως θα έπρεπε να είχε έναν διαιτητή που θα είχε τις ικανότητες να το κάνει. Αυτά που είδα σήμερα είναι ντροπή. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει την ομάδα να χάνει την πρόκριση με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας με τον τρόπο που ξέρετε ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Σισε εισαι μεγαλος. "«Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμ δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν. Οταν είναι 7 λεπτά καθυστερήσεις και δεχόμαστε γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω. Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές αλλά χωρίς να τιμωρηθούν. Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή. Πραγματικά, πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη για μένα κάτι πολύ σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας. Είδαμε μια ομάδαπου δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, παίζαμε με 10 παίκτες αλλά πολεμήσαμε για τον χρόνο που έπρεπε να παίξουμε. Φαίνεται ότι ο διαιτητής περνούσε πολύ όμορφα και ήθελε να επεκτείνει τον χρόνο του αγώνα. Ημουν υπερήφανος σήμερα που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πραγματικά μεγάλο», τόνισε αρχικά ο Σισέ και σε ερώτηση για την μη αποβολή του Βύντρα, σε δύο περιπτώσεις, στο πρώτο ημίχρονο, απάντησε. «Είστε διαιτητές; Με ρωτάτε τώρα; Θα προτιμούσα να έχει δεχθεί κίτρινη ο Βύντρα για ένα μαρκάρισμα και όχι στο πλάγιο άουτ. Ηταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος. Ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από την ημέρα που ήρθα εδώ». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν Περιττό να αναφερθεί ότι αύριο η αεκοεφημερίδες θα έχουν πρωτοσέλιδο την δήλωση αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Περιττό να αναφερθεί ότι αύριο η αεκοεφημερίδες θα έχουν πρωτοσέλιδο την δήλωση αυτή Χαλαρα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Περιττό να αναφερθεί ότι αύριο η αεκοεφημερίδες θα έχουν πρωτοσέλιδο την δήλωση αυτή Δεν νομίζω να θέλουν να δώσουν περισσότερη έμφαση στο ότι κέρδισαν με 12 παίχτες ενώ εμείς παίζαμε με 10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/456662 Μια χαρα θα μας ερθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παντως σημερα το παιχνιδι ειχε κωμικοτραγικα στοιχεια, ενα απο αυτα ειναι στο πρωτο ημιχρονο σουπερ καθυστερηση απο αεκ και τα ball boy να μην μας δινουν μπαλα ενω στο δευτερο πεταγαν 2 και 3 μπαλες μεσα ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ItlV7GavO40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις