gchris7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ε, θα ψωνισουμε απο Λαρισα και Πανσεραικο τωρα, ποια η διαφορα/που σκαλωνεις? Πραγματικα τωρα, θα ασχοληθειτε και εφετος με αυτο το εκτρωμα που λεγεται Σουπερλιγκ? Μια χαρά θα το βλέπουν όλοι, η υπόθεση με τα στημένα ήδη έχει μπει στο αρχείο. Θα το θυμόμαστε για 1-2 μέρες αν γίνουν τίποτα λάθη από την διαιτησία κατά την διάρκεια της σεζόν και μετά πάλι στα ίδια. Εσένα φέτος σε έπιασε η καούρα? Άλλες χρονιές το πρωτάθλημα ήταν πεντακάθαρο ε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μια χαρά θα το βλέπουν όλοι, η υπόθεση με τα στημένα ήδη έχει μπει στο αρχείο. Θα το θυμόμαστε για 1-2 μέρες αν γίνουν τίποτα λάθη από την διαιτησία κατά την διάρκεια της σεζόν και μετά πάλι στα ίδια. Γαυρος περιγραφει την επιτομη του γαυρου φιλαθλου. Πεθαινω λεμε Εσένα φέτος σε έπιασε η καούρα? Άλλες χρονιές το πρωτάθλημα ήταν πεντακάθαρο ε? Οχι, μπορεις να τσεκαρεις και περσυνα/προπερσυνα και παλιοτερα ποστ μου σχετικα με τα πρωταθληματα σας. Το οτι τωρα εμφανιστηκες στα αθλητικα section εσυ, δε σημαινει οτι εμας μας πιασαν τωρα οι καουρες μας. Τελος παντων αρκετα λεπτα απτη ζωη μου χαρισα σημερα στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Ας ασχοληθουμε και με τιποτα σοβαρο: Ακουγεται οτι ο Πεκοβιτς θα επιστρεψει Ευρωπη.
DKNI Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ας ασχοληθουμε και με τιποτα σοβαρο: Ακουγεται οτι ο Πεκοβιτς θα επιστρεψει Ευρωπη. Μακαρι να μην γινει γιατι δεν θα ειναι για μας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Για Παρτιζαν λενε, αν και θεωρω απιθανο να τον αφησουν ετσι οι μεγαλυτερες ομαδες. Μιλαμε για σεντερ που βγαινει 1 φορα τη 10ετια και ουτε. Κι εγω, προτιμω να μεινει ΝΒΑ γιατι αν γυρισει Ευρωπη αλλα σε αλλη ομαδα, τοτε το πουλακι πεταξε οριστικα και αμετακλητα.
gchris7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Γαυρος περιγραφει την επιτομη του γαυρου φιλαθλου. Πεθαινω λεμε Το ότι λέω την αλήθεια δεν σημαίνει ότι την επικροτώ κιόλας. Ας ασχοληθουμε και με τιποτα σοβαρο: Ακουγεται οτι ο Πεκοβιτς θα επιστρεψει Ευρωπη. Έλα, πες και εσύ την αλήθεια, δεν υπάρχει το μπασκετακι σαν άθλημα.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αγορακι μου τι δεν καταλαβαινεις? Κανει κουμαντο ο Μαρινακης?Κανει Ελεγχει διαιτησια και παραγοντες?Ελεγχει Εχει 10 παραρτηματα?Εχει Ειναι διαλυμενη ομαδα ο Παναθηναικος?Ειναι Αρα θα το παρει ο Θρυλος να πουμε με 350 βαθμους διαφορα?Θα το παρει Ρε σύ αφού νιώθεις αηδιασμένος γιατί ασχολείσαι στην τελική; Πέρασαν τα εννιάμερα τις Οντένσε;
DKNI Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ρε σύ αφού νιώθεις αηδιασμένος γιατί ασχολείσαι στην τελική; Πέρασαν τα εννιάμερα τις Οντένσε; Δεν ασχολουμαι Ποιος τη χεζει την Οντενσε, το ΤΛ μας μαρανε Αλλοι προσπαθουν να πουν "ας τα ξεχασουμε ολα και ας απολαυσουμε Ελλ. Πρωταθλημα ποδοσφαιρου"
firewalker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128749891 Γέλιο έχουν.
alexis333 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Και αντε και βγουν και τον διωξουν μετα ποιος θ αναλαβει ? Εγω ?
imperium Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν ασχολουμαι Ποιος τη χεζει την Οντενσε, το ΤΛ μας μαρανε Αλλοι προσπαθουν να πουν "ας τα ξεχασουμε ολα και ας απολαυσουμε Ελλ. Πρωταθλημα ποδοσφαιρου" και εκει χαλια θα παμε δεν περιμενω τιποτα πλεον απο την ομαδα το να παιξουμε καλα θα με εκπληξει
imperium Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 δεν το κοβω να ερχεται ο Καστρο τοσο καιρο δεν το τελειωνουν κατι παιζει και θα χαθει
dreaming123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 O Kάστρο έκλεισε στην Χιχόν.... Tώρα αρχίζουμε και βρίζουμε η το βγάζουμκε παλτό και ηρεμούμε?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 O Kάστρο έκλεισε στην Χιχόν.... Tώρα αρχίζουμε και βρίζουμε η το βγάζουμκε παλτό και ηρεμούμε? παικταρας ο καστρο,αυτο μονο εχω να πω.350 χιλλιαρικα και οτυε αυτα δεν εδωσαν.Ντροπη και αισχος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις